Cabinete si clinici pentru diagnosticul si tratarea cancerului in Craiova

Centrul de Oncologie OncoLab ONCOLAB se constituie ca primul centru privat de oncologie din Oltenia, care are drept scop principal acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale, organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.
Locatie: Craiova, jud Dolj, STR. BUJORULUI, NR.7
prezentare
Telefon: 0251531088
Centrul de Oncologie Sf. Nectarie "Centrul de Oncologie Sf. Nectarie" este un centru privat de oncologie, care are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite și de cea mai bună calitate în domeniul oncologiei medicale, organizate după principiile celor mai bune sisteme de asistență medicală actuală.
Locatie: Craiova, jud Dolj, Str. Caracal, nr. 23A
prezentare
Telefon: 0251448512
Centrul Medical Amaradia La sectia de Oncologie medicala a Clinicii Amaradia din Craiova, pacientul beneficiaza de consultatii, tratament si analize de laborator. De asemenea, se ofera spitalizare de zi.
Locatie: Craiova, jud Dolj, str. Amaradia nr. 14
prezentare
Telefon: 0251422738
Clinica OncoFort Craiova
Locatie: Craiova, jud Dolj, Str. Brestei nr. 3
prezentare
Telefon: 0351442419
Onco Life Center Onco Life Center este un centru medical privat de spitalizare de zi in profil oncologie medicala organizat cu avizul Ministerului Sanatatii nr. 11/A/5265/4359/2012, in contract cu C.A.S. Dolj. Centrul dispune de 17 paturi de spitalizare de zi, cabinete de consultatii, sala de tratament, punct de
Locatie: Craiova, jud Dolj, Str. Calea Bucuresti, Nr. 6
prezentare
Telefon: 0351466859
Policlinica Centrala Dr.Vlaescu
Locatie: Craiova, jud Dolj, Bd. 1 Mai nr. 24
prezentare
Telefon: 0251415604
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp