Micronoduli pulmonari nespecifici
Secțiunea: Cancerul de san (mamar)
1 comentarii
1
1 Cora1974 |
02-07-2025, 15:03 |
Membru din 03-02-2022 Subiecte: 3 Comentarii: 1 |
2021-diagnosticata cu carcinom mamar (luminal A), chimiotratat, mastectomie radicala modificata dreapta (14 ganglioni extirpati, 4 cu metastaze-2 cu efracție capsulara), radiotratat, în prezent Zoladex și Exemestan.
2024,iunie-CT torace~nodul 3mm LID 2024, dec.~nodul fibrotic nemodificat 2025, iunie~CT craniu și torace~ nodul fibrotic nemodificat + discrete fibroze subpleurale la nivelul segmentului anterior al LSD(postradioterapie) +2 micronoduli de maxim 3MM situați in LSD, nespecifici(în context inflamator-infecțios? ) , fără adenopatii mediastinale, fără colecții pleurale sau intrapericardice. Sinuzita maxilara bilaterala. Menționez ca am dureri de cap, secreții nazale abundente și tuse de aproximativ o luna, simptome tratate de medicul de familie cu siropuri și picături nazale naturiste. Întrebări: 1.Acei micronoduli pot fi metastaze pulmonare? 2.Ar trebui sa consult un pneumolog? 3.Sunt prea frecvente CT-urile la 6 luni? 4.Dr.senolog și oncologul mi-au scris bilete de trimitere și pentru RMN sân(martie~mamografie~OK) , respectiv abdomen și pelvis,oare trebuie făcute , nu mă iradiez prea mult? Ccc
|
1 comentarii
1