Centrul de Oncologie Sf. Nectarie

fara recomandari
3640 vizite
Locatie: Craiova, județ Dolj, Str. Caracal, nr. 23A [Arată în Google Maps]
Telefon: 0251448512 | 0731604432
"Centrul de Oncologie Sf. Nectarie" este un centru privat de oncologie, care are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite și de cea mai bună calitate în domeniul oncologiei medicale, organizate după principiile celor mai bune sisteme de asistență medicală actuală.

Venim în sprijinul pacienților oncologici cu servicii conexe de diagnosticare și evaluare medicală, oferite de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu: cardiologie și chirurgie toracică .

De asemenea, pe lângă susținerea medicală, pacienții pot beneficia de asistență psihologică gratuită .

Scopul nostru este de a promova și susține orice tip de activitate menită să sprijine persoanele cu afecțiuni oncologice, luptând în același timp pentru dezvoltarea serviciilor medicale necesare în diagnosticarea și tratarea pacienților cu aceste afecțiuni.

Servicii oferite:

  • Oncologie

Echipa

  • Dr. CRISAN ANDA- Radioterapie
  • Dr. DEMETRIAN ALIN- Oncologie medicala
  • Dr. SCHENKER MICHAEL- Oncologie medicala
  • Dr. VISAN PATRICIA- Oncologie medicala
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp