Celule dormante-studii clinice

Secțiunea: Cancerul de san (mamar)
3 comentarii 1
1 IoanaBv
1 IoanaBv [1c]
24-10-2025, 19:20

Membru din 25-07-2023

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Buna ziua!
As dori ceva informatii despre studiile clinice ( Clever, Palady) pe celule dormante, in cazul cancerului de san hormonodependent .
Eu am citit studiile, insa as dori o parere avizata,a unui oncolog. ( oncologul curant nu este interesat de aria aceasta ).
Multumesc!
BIU
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7793c]
28-10-2025, 12:41

Membru din 12-04-2011

Comentarii: 7793

Răspuns pentru (IoanaBv, 24-10-2025, 19:20:36):

ce intrebari aveti, va rog?
3 IoanaBv
3 IoanaBv [1c]
19-11-2025, 11:33

Membru din 25-07-2023

Comentarii: 1

Răspuns pentru (RaulDuke, 28-10-2025, 12:41:37):

Buna ziua!
Imi cer scuze ca raspund cu intarziere, nu am intrat de ceva vreme pe forum.
Pe scurt, am avut un carcinom mamar, stadiul 2 ( 23 mm plus 2 formatiuni in situ), ki 67 22%, 25%, Er 100%, pr 95%, G3/ G2 ( au fost facut doua examene histopatologice cu rezultate usor diferite), her n negativ.
S-a efectual mastectomie bilaterala cu reconstructie imediata, ganglion santinela negativ.
4 clicluri de docetaxel plus endoxan.
Hormonoterapie cu Arimidex si Zoladex.
Am urmat tratament cu Ribociclib in adjuvanta, a fost intrerupt cateva luni, urmeaza sa il reiau.
Medicul meu oncolog a facut o afirmatie care ma ingrijoreaza. Citez " nu o sa va declar vindecata nici peste 5 ani, sunteti predispusa la metastaze osoase, imprieteniti va cu oncologia pe viata".
Asadar, am tot scotocit internetul de capul meu, in cautarea unor studii care pot preveni recurenta.
Am gasit studiu Clever , urmat de studiul Palavy, as avea insa nevoie de parerea avizata a unui oncolog.
Cat de credibie si de corect facute sunt acele studii?
As putea incerca o combinatie de medicamente ( hidroxiclorochina cu palbociclib)?
Stiti un medic/ centru in Romania sau in afara tarii, unde as putea urma, sub supraveghere medicala un tratament pentru aceste celule dormante?
Multumesc!
BIU
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp