Centrul de Oncologie OncoLab

O luptă-i viaţa; deci te luptă.Cu dragoste de ea, cu dor. (G.Cosbuc)
fara recomandari
3106 vizite
Locatie: Craiova, județ Dolj, STR. BUJORULUI, NR.7
Telefon: 0251531088
  • Dr. Cherciu Nelly - Oncologie medicala
  • Dr. Chirca Mariana - Oncologie medicala
  • Dr. Lungulescu Dan - Oncologie medicala
ONCOLAB se constituie ca primul centru privat de oncologie din Oltenia, care are drept scop principal acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale, organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.

In prezent, ONCOLAB ofera servicii in specialitatea oncologie medicala, in regim de spitalizare de zi. Vecinatatea cu Spitalul Clinic Judetean Craiova, confera facilitati de consult interdisciplinar cu toate specialitatile medicale si chirurgicale.

Totodata dorim sa desfasuram si activitate de asistenta sociala in folosul pacientilor cu afectiuni maligne. In acest sens exista un parteneriat de colaborare cu ONG-ul - Asociatia bolnavilor de cancer OncoHope

Servicii oferite:

  • Oncologie
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp