Contul meu pe site

Am cont - logare:

Nu am cont:

    Un cont de membru pe acest site vă permite:
  • Să comunicați pe forum (pentru pacienți și medici)
  • Să creați o prezentare pentru a aparea în listele de cabinete (pentru medici)
Înregistrare

Nu reusesc sa ma loghez:

1. Nu mai stiu ce email am folosit

Incercati sa va logati folosind, pe rand, fiecare email al dvs. Sistemul va va informa daca exista un cont cu acel email.
Daca tot nu reusiti trimiteti-ne un email cu solicitarea "Recuperare cont" mentionand numele si locatia cabinetului dvs.


2. Am uitat parola

Introduceti in campul de mai jos emailul pe care ati facut contul si va vom trimite chiar acum pe aceasta adresa parola dvs.

3. Contul nu e activat

Introduceti in campul de mai jos emailul pe care ati facut contul si va vom trimite/retrimite chiar acum un cod de activare pe acel email.


4. Nu ma descurc!

Daca ati incercat toate variantele si nu reusiti sa va recuperati contul va rugam sa ne contactati.

Sunt proprietarul unui cabinet pe care nu l-am introdus eu!

Cum pot sa actualizez datele?
Exista posibilitatea sa va confruntati cu o situatie: cabinetul dvs exista deja in listele noastre, dar nu l-ati introdus dvs. Editorii site-ului sau alta persoana au introdus informatii privind cabinetul dvs. Ca proprietar, aveti dreptul sa administrati aceste date.

In aceasta situatie va recomandam sa reintroduceti dvs toate datele cabinetului creand un cont nou. Ulterior noi vom anula vechea prezentare(date de contact).

Reinscrie cabinetul.
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.