Pentru cei bolnavi de cancer in ultima faza inclusiv, de citit

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
135 comentarii 1 2 3 4 56 7 INAINTE ›
81 stevens
81 stevens [301c]
03-06-2012, 14:26

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Dupa parerea mea nu e nevoie de schimburi de replici atat de elevate, fiindca voi nu va intersectati cu terapiile sub nici o forma ! In stadiul IV avansat medicii trimit oamenii acasa si abia atunci sunt preluati de cei care practica "ph high therapy", in America sau alte parti unde se aplica asta, evident !

Pe un site care explica terapia asta se spune ca 47 din 50 de bolnavi scapa, chiar daca mai au cateva saptamani sau zile de trait, e adevarat Old Shatterhand (Cenusareasa :) !? Cati oameni tratati cu asa ceva se amelioreaza sau vindeca sau cu cat isi mai prelungesc viata ? Pana la urma e relevant doar procentul de oameni salvati din aceasta situatie, asta este singurul etalon de masurare a eficientei unei terapii, mai ales ca nu implica nu stiu ce regimuri drastice, imposibil de urmat !
82 RaulDuke
82 RaulDuke [7763c]
03-06-2012, 15:38

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

este evident ca nu are nimeni nici o zi de viata in plus de castigat de pe urma a asa ceva. este cu atat mai evident cu cat un dement sustine ca TOATA LUMEA care incearca asta, se vindeca. evident, o prostie.

oricum, este fals cum ca "doctorul te trimite acasa cand e boala in stadiul IV". pentru fiecare stadiu de boala exista protocoale foarte clare despre ce trebuie facut, cel putin la inceput. sunt metode certificate care sunt menite sa prelungeasca viata si sa amane progresia simptomelor, in conditiile in care altceva NU SE POATE. dupa ce trece aceasta perioada/esueaza aceste protocoale, oamenilor li se propun inrolari in diverse studii clinice in care diversi oameni care au demonstrat ca au ceva de aratat, pot sa incerce lucruri diferite, cu avizul respectivilor bolnavi, inclusiv aceasta "pH therapy", cu care s-a incercat indelung de 40 de ani incoace, toate rezultatele cu aceasta aberatie fiind NEGATIVE. nu are niciun rezultat, nu numai ca nu vindeca pe nimeni nici de muci !

dar oameni ca cenusareasa/old shaterhand sunt si vor fi mereu: SARLATANI si PSIHOTICI (nebuni si deliranti). cum sa nu se intersecteze lucrurile, nu vezi ca el pretinde ca oamenii sa nu se mai duca la doctor ? probabil nu ai urmarit peroratiile lui... ti se pare rezonabil asta ?
83 1Cenusareasa
83 1Cenusareasa [83c]
03-06-2012, 17:10

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

Mai Duke , esti de plins.
La pH therapy este rar sa nu mearga is atiunci este mai ales de la ce radiati voi si mai ales decupati.
pH therapy este ilegala in US, dar s e face cu succes in Mexic.
Adica eu o tu=in de coarne si tu zici ca e ciuta.
Cine ti-a spus tie ca nu merge ? La Pres Ronald Reagan a mers foaret bine. El daca avea nevoie , ave a o divizie de oncolagii popindai ca tine !
Nu numai atit, dar therapia asta te scoate si din Cancer Cachexia , la care voi, medicii sinteti paralizati.

Nu stiu care e sarlatanul. Cercetatorul cacre face 3 milioane dolari pe an cercetind cancerul , sau eu care fac totul pe gratis . Pacientul doar cumpara ce trebuie de la el la pravalie, farmacie .

Daca luam ce nu merge in ultimii 40 ani, asta ramine chiar medicina clasica la cancer. Stiu ca se cerceteaza si in japonia gaseste unul o propteina sau o gena ( o jena ! ) care face nu s tiu ce la celulel canceroas e si nimic la cele bune. dar. nu s-a testat inca pe oameni si de asta nu s e gaseste .
Cu Avastin s-a facut direct pe oameni.
Sarlatani sint cei care folosesc AVASTIn ( e un exemplu mic ), ca e bun de bagai in gaua lui Kourus !

cancerul moare la pH ridicat si face inutila o profesie ca a ta.
Cancerul nu e treaba de medicina si e dovedita zilnic.

Da, la cancer s e merge doar s a cvada daca are . Dar de caolo incolo, dupa ce vezi poza , ce pisicii mei ( ca eram sa zic ce pielea mea ) faci ? Ce faci daca e cancer ?
Desigur ca nimic pt ca nu stii.
Doar trebuie spus ca este sau nu cancer. In rest este tehnologie sa aiba grija . Creat conditiile de pe vreamea cind nu erau medici si, desigur, nici prea mult cancer.
Dupa ce ai facut poza, fugi de acolo. De acolo incolo e sarlatania .

High pH therapy merge foarte bine . dioar cei chinyuiti de medici o duc mai greu. dar , pe total , e succes fara asemanare.

Inginerii au facut aparate de detectat cancerul.
Desigur ca trebuei sa stea departe de spital daca vrea s a aiba o sansa.
La stage 4m daca e timpuriu, inca mai faceti bani pe el. Dar in Duke 3 C, nici voi nu il mai vreti !
dar e ok ! Voi sinteti mercenari. pacientul nu intra in calcul decit la contabilitate .

Interesant de unde stii tu ca High pH Therapy s-a " incercat ".
Nu s e incearca , minzule ! Se aplica ! O vad zilnic
84 1Cenusareasa
84 1Cenusareasa [83c]
03-06-2012, 17:43

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

stefanica !

Da-i pace !
Te baga la abuz de minori.
El nu vede ca este complet alt domeniu. El crede orice o.. alternativa la ce face el. E doar sensul de paranoia cultivat din scoala. Chiar daca le tai un deget, el e ste convins ca ce face Medicina , e partea corecta.
daca Lume a nu s e leaga de atot cunoscatorii vremii, Pamintul ar fi ramas flat, Bolile vin de la ceruri ( cit de greu l-au acceptat pe Pasteur- au facut misto de el ca biserica de Darwin ).

sa ii spuii acuum ca nu s e pricepe , cade in depresie si da in patima bauturii, sau isi schimba orientarea sexuala . Asa de mare e trauma !

El nu vede ca e, as a cum ai zis ( ai simtul mirosului f bun ), un domeniu diferit.
Este ce in tejhnologie se cheama " brushing Thechnology ". adica in loc s a te duci dupa detalii gena 122tfol 45 ( sic ! ), tu te duci dupa o masa mare odata . Exemplu.. microundele intr-un siloz de cereale omoara foarte bine ouale insectelor. dai unde radio in toata masa. Chimic ar trebui s a ajunga la fiecare graunte direct, si s a atinga oul insectei.

Am o metoda brushing la bumbac. Unde radio pt ouale la doua insecte . Doar trece cu un emitzator pe rinduri. Sint sisteme ( faraday ) de protectie .
Dimineatz a poti face fotografii si vezi daca pamintul a fost miscat ( incalzire diferita ). asta e brushing.
La cancer e la fel,. faci totul pH ridicat si cancerul pleaca. mai trebuie ceva de distrus si tumora .

Ei cred ca este o " alternativa " la ec face medicina . Nu e ! E complet alta gisca . In comun e doar cancerul, dar una e sa vada soacra-mea un iepure si alta sa il vada un vinator iscusit. E tot iepure. Numai ca soacra-me a doar s e uita .
Eu mi-am facut datoria sa spun ca exista . Cine vrea sa vada, sa vada !Cine nu, sa fie.. sanatos !
dar nu arguimenta cu medicii sau sa faci Revelionul cu ei. Nu-ti tihneste !
dar eu tot ii urez si lui DUKE 3 B sanatate , ca oncolagii au cancer mai des decit general population. Aproape de 3 ori mai des. Paote odata au s a se gindeasca mai mult si s a vada ca este doar un virus pleomorph
care da cancerul. RR Rife l-a vazut, l-a pozat, la filmat, la omorit. El este si singurul care a facut cultura de asa virusi. . bagati in soareci, a dat cancer la toti cei 413 soareci. Nu a fost unu singur sa nu dezvolte cancer. L-a gasit ! L-a numit virusul Bx. Da cam 16 boli cunoscute, dar numai simbioza cu Candida albicans aduce cancer. Celalte nu. La melonoma este exceptia , ca gazdele sint bacteriile .
La cancer trebuie s a omori acest virus, candida care e pe post de closca ( hahahah ) sau amindoua.
Simoncini a lovit doar canndida . Succesul pina acum e aproape de 100 %.
Ce nu ar da inchizitia sa il agate iar ( i-au inscenat un proces in danemarca , dar a cistigat la haga , cum era si firesc ).
Sa nu zici de simoncini ca turba si dau in boala lu Kanaki ( cum zice a Jean Constantin ! ). Un succes de 100 % in asa mocirla cum e cancerul , nu le pica bine.
Simoncini nu ia pacienti operati. Eu iau daca au fost mici. Nu vreau radiati, pt ca nu vreau s a imi compromit reputatia . Cel care a acceptat radiatiile ca therapie ( ionizante , sau radio la ficat () cam trebuie lasati. Au gresit prea mult ! ). Eu doar acord asistenta . pacientul cumpara de la el, de unde stie ce trebuie . Fiarte rar cumpar pt ei si le trimit cu chitantza. dar nu vind nimic eu.
De miine nu mai vin aici. ma duc s a fac lucruri ce trebuie facute .
va pup frantuzeste !
85 RaulDuke
85 RaulDuke [7763c]
03-06-2012, 18:27

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

te pupam si noi, papagalule habarnist, sarlatan de colt de strada, si iti uram sanatate si numai bine in camasa de forta, la sanatoriu !

stim ca in statele unite sunt multi prosti, cat sa iti iasa si tie de o paine la sfarsit de zi, cu porcariile pe care le "practici", aici e romania si lumea inca a prins niste scoala, mai de mica, si nu se lasa atat de prostita ca cei cu care esti tu obisnuit. ai nimerit prost, imi pare rau! ramai cu toti sarlatanii si cu toti acei quacks si lasa-ne pe noi, cei care avem un minim creier pe umeri inca !!!
86 stevens
86 stevens [301c]
03-06-2012, 22:36

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Don Raul ! Insist pe faptul ca nu merita atatea complimente conationalul nostru Old Shatterhand :), fiindca el nu a inventat nimica, doar a preluat niste idei, le-a imbunatatit si le-a aplicat pe doritori ! Cu succes se pare, chiar mare dupa cum spune dansul, pentru ca asta e esenta ! Hartia de turnesol si sarcina electrica exacta nu sunt atat de importante daca respectivele substante pot strica mediul de dezvoltare al celulelor canceroase si NUMAI al lor ! Pe asta ar trebui sa se axeze toata cercetarea medicala oncologica ! Daca dumnealui si inaintea lui o multime de profesori si fizicieni laureati Nobel sustin ca au descoperit deja o cale de ce nu se poate reverifica practic in laborator ?!

Altfel v-as invita pe dv si pe onorabilul domn Radicus sa aveti o convorbire sau corespondenta fara prejudecati cu dr. Marginean (cu stagiu in oncologie) de la noi care de asemenea nu recomanda radioterapia pt ca scade grav imunitatea, imunitate de care este mare nevoie daca se abordeza lucrurile din perspectiva naturala ! La fel si dumnealui sustine ca a obtinut vindecari fara chimioterapie sau iradiere ! Poate verificati !

Cenusareasa multumim pt informare ! Daca nu mai intri pe aici iti fac o dedicatie, un cover dupa Take me home country roads ! Traiasca prietenia romano-americana ! :)

-----------------*

All my best regards !


* modificat de admin
87 RaulDuke
87 RaulDuke [7763c]
04-06-2012, 00:01

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

toate lucrurile astea sunt niste ineptii fara margine si niste supozitii fara acoperire, nu conteaza ce zic unii sau altii, din cine stie ce interese obscure si nemarturisite.

tu poti sa crezi ce vrei, sa incerci ce vrei pe propria persoana. dar adevarul ramane ca din 1955 incoace, timp de vreo 30 de ani sau mai mult, s-au testat aproximativ jumatate de milion de substante spre a se vedea care este eficienta lor in tratamentul cancerului si doar FOARTE putine au dat rezultate, dintre care mai avem si astazi cativa.

daca ai un minimum de pregatire, vezi FOARTE REPEDE stupiditatea si minciuna din spatele tuturor acestor afirmatii asazis "revolutionare" si iti dai seama ce intrebari sa pui astfel incat interlocutorul sa se piarda in raspunsuri in 2 timpi si 3 miscari.

ma tem ca tot ce e mai bun, valabil si functional in materie de ce "merge" cand cineva are cancer este inglobat in ceea ce astazi se numeste ONCOLOGIE. asta pentru ca, asa cum am zis, medicina (cu oncologie cu tot) au fost inventate DE CATRE OAMENI si tot PENTRU OAMENI. daca erau extrateresti care ne-ar fi facut "acest dar" poate ca ar fi existat motive de dubiu.
88 1Cenusareasa
88 1Cenusareasa [83c]
04-06-2012, 05:16

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

E PUR SI MUOVE !

Cs si rubidium depaseste intoate aspectelle ce ofera secta oncologica si medicina cu tot neamul lor de azi si cel adormit.

Ce am facut eu, am adus inca doua elemente si pot scoate ce tumora vreti.

Poate ca s-a incercat ce substante zici tu, ca alta treaba nu au avut.
Important e ce gasesti si Oncologia a gasit o coacaza. A gasit.Avastin, mai acordeonistule ( sa inveti sa cinti la ceva , sa fii folositor societatii. Mai cinti la nunti ).

Eu nu am pretentie sa faca ceva atita timp cit pacientii sint multuimiti . Mor 98 % din ei, dar mor linistiti si vad ca nu se pling. Asta e treaba lor si mai putin a voastra , ca luati salariile intregi. Dar a zice ca e singura cale , e gresit ! Ca cineva vrea mai mult decit se ofera.
Asa si socialismul era cea mai dreapta societate . dar ne dadeau cartele si sefii mincau la Cantina Partidului.
Tu spui ca pamintul e flat ! Nu e flat ! E rotund si alkaline .;-)

De miine nu mai vin. poate ;luna viitoare un pic, intre calatorii.
89 RaulDuke
89 RaulDuke [7763c]
04-06-2012, 09:07

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

calatorii prin ospicii si sanatorii, legat in duba si cu masca de portar de hokey pe fata :D stiu ! iti urez calatorie insprancenata!

nu vindeci cancerul, nu scoti tumorile, tu esti doar infatuat pe propriile tale fantezii, ca orice QUACK.

PA !
90 Miss Jackson
90 Miss Jackson [37c]
04-06-2012, 17:50

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

1Cenusareasa, ba chiar sa reveniti!! Si povestiti in continuare ceea ce ati inceput, ca o faceti foarte bine... oamenii trebuie sa afle adevarul!!

Am citit si eu intre timp despre studiul lui RR Rife, tot ceea ce spuneti are f. multa logica, se leaga perfect si cu ceea ce a incercat sa demonstreze doctorul Tullio Simoncini, legatura intre cancer si ciuperca Candida.

Daca dvs. ati vindecat si ati ajutat oamenii pana acum, trebuie sa o faceti si de acum inainte, nu va lasati intimidat! Sunt convinsa ca o multime de oameni va urmaresc comentariile si sunt curiosi, poate chiar disperati sa afle mai multe, eu personal v-am citit toate comentariile si VA FELICIT!!!!
Din tot sufletul VA FELICIT, dezvaluiti in continuare ceea ce ati inceput... dati mult mai multe detalii, initiati chiar dvs. un topic, nu va dati batut!

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute in continuare sa ajutati oamenii!

Multa sanatate,
Ilincuta

P.S. Si REVENITI, va rog din suflet sa reveniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
91 RaulDuke
91 RaulDuke [7763c]
04-06-2012, 20:44

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

oricat si oricui i-ar placea sa creada ca toate aceste baliverne spuse de 1Cenusareasa valoreaza mai mult cat o ceapa degerata, asta nu schimba cu nimic faptul ca sunt numai minciuni.

ce ma intriga este motivul pentru care aceste imbecilitati tind sa atraga oamenii, mai mult decat adevarul stiintific. carui fapt se datoreaza asta, Ilincuta C. ? poate superficialitatii si ignorantei sau a ce ? daca omul zice ca a vindecat gramezi de oameni muribunzi, tu CUM E POSIBIL sa te arunci asa de tare, de exemplu, sa mai si crezi ? si sa-ti mai si afirmi sus si tare increderea (concomitent cu ignoranta) ???

ma uimeste asta!
92 Miss Jackson
92 Miss Jackson [37c]
05-06-2012, 13:02

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

Dar pe mine crezi ca nu ma uimeste, Raul, lupta ta disperata de a inlatura pe oricine care vine cu o solutie REALA, cu o metoda de vindecare, cu orice altceva mai bun decat imbecilitatea aia de chimioterapie care de atatia ani nu s-a dovedit a fi deloc eficienta?
Si fara a mai dori sa ma contrariez cu tine, pentru ca oricum nu am sanse sa ajung la niciun rezultat inspirat... singura concluzie la care am ajuns este ca tu esti inconstient de ceea ce spui si faci.

Ceea ce faci tu, draga Raul, prin faptul ca incerci sa "inabusi" adevarul pe care unii dintre semenii nostri doresc sa il aduca la suprafata, este doar sa te discreditezi pe tine insuti din ce in ce mai mult. Orice om inteligent, care citeste sirul comentariilor, isi poate da seama de modul disperat in care abordezi tu problema dezbatuta aici. Ok, sa presupunem ca eu, Cenusareasa, si altii cu care te-ai mai contrazis, nu am avea dreptate, sa presupunem ca noi am fi doar niste sarlatani si psihotici, asa cum obisnuiesti tu sa jignesti si sa aduci ofense tuturor (un om cu studii si educat, cum se presupune ca ar trebui sa fii, nu s-ar preta la asa ceva); daca tu insusi nu ai crede si realiza ca totusi acesta este ADEVARUL si ca totusi cancerul este vindecabil, nu te-ai framanta in asemenea hal. Iti repet, orice om inteligent care citeste isi da seama cu usurinta ca undeva ceva este in neregula in atitudinea ta disperata. Este evident ca esti deranjat de ADEVAR! Stai linistit, ca nu iti vei pierde job-ul, daca de asta iti este frica, se vor gasi oricum destui bieti oameni care sa ia de bun si ceea ce spui tu. Dar lasa loc si pentru oamenii intr-adevar geniali, care au descoperit ceva, nu te mai contrazice la fiecare comentariu pentru ca risti sa devii din ce in ce mai penibil. Oricum, ai lasat, si continui sa lasi in continuare o impresie profund neplacuta prin atitudinea ta...

Daca ceea ce spune Cenusareasa ar fi niste prostii, in mod cert nu te-ai deranja sa replici, dar tu stii ca ceva aici miroase a adevar, numai ca nu vrei in ruptul capului sa recunosti. Dumnezeu stie ce o fi in mintea ta, dar ai macar putina mustrare de constinta in fata LUI si a semenilor tai care sufera.

Daca vrei sa faci ceva constructiv si util pentru societatea in care traiesti, mai bine pune mana studiaza si aprofundeaza ceea ce spune Cenusareasa, pentru ca intr-adevar le spune bine, argumentat, pe intelesul tuturor. Ca tot te dai tu maestru in chimie, cu atat mai mult citeste si adanceste-te in problema, studiaza ceea ce a descoperit omul acesta si incearca si tu sa-i ajuti pe altii, macar din asta sa faci si tu un ban cinstit si sa fii bineplacut inaintea lui Dumnezeu, daca te intereseaza catusi de putin acest aspect.
Dar dupa cate observ se pare ca tu esti interesat doar de partea materiala iar ceea ce patimesc bietii oameni bolnavi nu te misca deloc, chiar tu insuti ai recunoscut ca esti rau si arogant. Un om, si mai ales un medic ar trebui sa aiba si un pic de suflet...

Am observat, precum au observat si altii, ca tu ataci doar persoanele care incearca sa vina cu informatii si solutii reale, jignesti in ultimul hal, nu este posibil asa ceva... sincer, tu nu prea ai avea ce sa cauti pe acest forum, nu este normal ceea ce faci... Si crede-ma ca, daca as fi ales sa fiu clienta vreunui cabinet pshiatric, astazi, mai mult ca sigur, as fi fost dependenta de medicamente, si probabil as fi ajuns o epava, pentru ca, iarasi subliniez ceea ce a mentionat si Cenusareasa, medicina moderna nu face decat sa imbolnaveasca omul si mai rau, si nu invers, cum ar trebui sa fie.

Ei bine, am ales sa ma tratez singura, iar problema cu somnul, de care ai tinut neaparat sa-mi reamintesti, mi-am rezolvat-o tot prin tratamente naturiste, eu nu-mi administrez medicamente, mananc sanatos, fac sport si ma tratez naturist, si iata: ma simt excelent, din ce in ce mai bine... si crede-ma ca nu mi-a fost deloc bine cu multa vreme in urma, dar uite ca am avut rabdare, si mai ales credinta in Dumnezeu, si am mers inainte... rezultatul: ma simt excelent!!!
Deci, din propria mea experienta de viata GARANTEZ ca se poate, tratandu-te naturist ajungi intr-un final la vindecare.

Medicamentele nu fac decat sa te faca dependent de ele, ba chiar sa iti inrautateasca starea sanatatii pe parcurs. Deci iata ca nu suntem psihotici, asa cum iti place tie sa ne numesti... psihotica nu am fost vreodata, am avut o oarecare anxietate, cum probabil multi dintre noi au, dar precum am demonstrat, se poate trata... NATURIST!!!! La fel ca oricare alta boala... deci si cancerul, care este provocat de un virus, se poate vindeca la fel de usor, ba chiar mai usor, as spune eu, decat o anxietate...

Asadar, succes maxim tuturor, ascultati-l pe domnul Cenusareasa pentru ca nu are niciun fel de interes ascuns, omul acesta chiar incearca sa va ajute, si cu ajutorul Bunului Dumnezeu poate chiar va veti vindeca... Aveti incredere, si mai ales cititi dvs. insiva, informati-va, nu va abandonati in voia medicilor, este cea mai mare greseala si prostie pe care ati putea sa o faceti!

Iar pe tine Raul... sincer nu ma mai obosesc sa te iau in seama, si asa fac un efort urias sa iti scriu tie aceste mesaje interminabile, si asta din lipsa de timp, crede-ma ca am f. multa treaba, dar uite ca imi sacrific din timp pentru ca lumea trebuie sa afle adevarul... o fac pentru ca le doresc binele, oamenii trebuie sa stie ca se pot trata singuri, este atat de simplu... si te sfatuiesc sa incetezi cu jignirile si cu tonul agresiv pentru ca s-ar putea sa dispari de pe acest forum daca vei continua in aceasta maniera, nu ii mai face pe toti imbecili, psihotici si mai stiu eu cum, pentru ca este posibil sa fi chiar tu privit astfel de catre cei care iti citesc postarile, controleaza-ti atitudinea surescitata, trateaza-te daca suferi de psihoze, pot sa te ajut daca doresti, cu un tratament naturist exceptional... dar am uitat, tu apelezi la chimie, iti este mai la indemana, ok, du-te la un psihiatru atunci, sa iti prescrie niste calmante, dar fa ceva, si termina cu aberatiile pe care le afirmi!!!

Si apropos, ca mi-am adus aminte, cand m-am referit la aspectul `chimie` si faptul ca nu ma pasioneaza, m-am referit la medicina alopata, la asta m-am referit cand am spus ca tu furnizezi numai chimie... nu ca eu nu as fi capabila sa inteleg chimia, dar tu tot timpul intelegi sau interpretezi numai cum si ceea ce doresti.

Probabil clocotesti de manie in sinea ta, si stii de ce? Pentru ca CENUSAREASA TI-A DAT MARE CLASA, asta a facut prin tot ceea ce a spus si a adus in lumina, si nu a spus inca totul, este extraordinar ceea ce a descoperit omul acesta, si ceilalti savanti dinaintea lui, iar tu stii asta, numai ca nu vei recunoaste niciodata!!!

CONCLUZIE: pentru oricine citeste aceste mesaje: aveti incredere deplina in ceea ce spune Cenusareasa, este un om formidabil si care doreste sa va ajute! Nu ezitati sa ii cereti ajutorul, omul acesta chiar stie ceea ce vorbeste, nu spune deloc aberatii... spune ADEVARUL!!!

Argumentele pe care le prezinta domnul Cenusareasa se vor vadi in timp, cand oamenii vor dezvalui ei insisi ca s-au vindecat, nici nu este nevoie de argumente, cine are putina minte intelege perfect cum functioneaza ceea ce explica el, cine nu intelege inca procesul, nu ezitati, contactati-l pe acest domn, este GENIAL, sigur va va ajuta!

Ce credibilitate sa mai prezinte insa tratamentele clasice, chimioterapia si radiatiile care omoara oameni in fiecare zi?
Niciun argument, nimeni vindecat, medicina moderna OMOARA CU ZILE!!!! Asta face...

Domnule Cenusareasa, permiteti-mi inca o data sa va adresez FELICITARI!!! Sunteti GENIAL prin ceea ce ati prezentat!!!

Continuati, continuati, continuati...

Astept sa reveniti, spuneti in continuare tot ceea ce stiti, sa se vindece toata lumea de cancer, este loc sub soare pentru toti, dati-le peste nas medicilor, faceti domnule o revolutie, sustinatori veti avea destui, garantat!!! Se vor gasi multi ca mine care sa va sustina, pot sa imi dau si numele adevarat, nu imi este frica de nimeni si de nimic, vreau sa se afle adevarul!!!!!!!!!!!!
Va rog eu mult, pentru Dumnezeu: REVENITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Legat de nivelul de alcalinitate din corp, sunt de parere ca acesta se poate atinge in timp si prin dieta exclusiva cu sucuri de legume, prezentata de Breuss (care si el, la randul lui, a vindecat zeci de mii de cazuri) insa presupune mai mult efort si vointa, si este ceva mai chinuitoare pentru om, care practic trebuie sa se infometeze, dar metoda pe care o prezentati dvs. domnule Cenusareasa, pare mult mai simpla si mai putin chinuitoare.

Dumnezeu sa va ajute, domnule Cenusareasa, si sa va rasplateasca pe masura faptelor dumneavoastra!
MULT SUCCES IN CONTINUARE!!!
93 radicus
93 radicus [411c]
05-06-2012, 14:18

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Doamna Ilincuta, stiti de ce Raul este foarte belicos in legatura cu aceste metode nedemonstrate? Pentru ca au fost mii de pacienti care au renuntat la orice tratament al medicinei moderne incercand alte tratamente nedovedite, de multe ori vandute pe bani multi de catre sarlatani. Spun ca au fost pentru ca intr-un final toti acestia se reintorc la sectiile de oncologie/chirurgie/s.a.m.d. cand deja e mult prea tarziu. Pot relata cam 10 cazuri din astea care s-au sfarsit rau. Nu cunosc nici macar un caz care s-a sfarsit cu bine dupa renuntarea la tratamente oncologice. Si nu vorbesc neaparat despre boli oncologice ci si despre boli perfect vindecabile. Am cunoscut personal o fata care a decedat din cauza unor complicatii de la o amigdalita tratata cu ceaiuri, propolis si alte chestii naturiste. Cand a ajuns la spital avea septicemie.
Si ce propune cenusareasa nu e absolut deloc genial. N-a explicat deloc mecanismul de actiune al acestei substante - cel mai probabil nici nu exista vreun mod de actiune asupra tumorilor.
94 RaulDuke
94 RaulDuke [7763c]
05-06-2012, 21:19

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Ilincuta, uite, pe radicus de exemplu nu l-am facut niciodata psihotic, si nici macar nu e medic. asta te contrazice putin...

iar logica ta e perfecta, doar ca putin incompleta, respectiv e EXACT cum zice radicus: nu sunt atat de vehement pentru ca ma tem ca ati spune voi "adevarul", ci exact pentru faptul ca MINTITI (nu conteaza motivul, nebunie, ignoranta, plictiseala sau sarlatanie) si riscati sa contaminati oameni nevinovati, chiar daca saraci cu duhul, sa-i indepartati de la singurul tratament care acolo unde nu ofera vindecare, macar ameliorare a simptomelor si prelungire a vietii. sa stii despre mine ca nu sunt doar educat si inteligent (chiar daca, da, rau si arogant), sunt si destul de tanar incat DACA AS CONSTATA CA TOATE INEPTIILE ASTEA FUNCTIONEAZA (si am studiat indelung incat sa vad clar ca lumina zilei ca sunt inutile), mi-as permite sa ma las 100% de medicina traditionala si sa ma apuc de ele. insa nu numai ca nu crede nimeni din cei care le aplica in ele, ci mai si stiu ca sunt false. singurul motiv pentru care le aplica este pentru BANI. sau pentru reclama proprie, pentru a se simti importanti. nefericiti si cu capul in pamant sunt cei ca tine, care-i urmeaza doar pentru ca "suna mai frumos".

personal nici nu ma deranjeaza asa tare ca exista oameni, si mai ales pacienti, care dau crezare la aceste sfruntari si vome scoase de acesti viermi intelectuali! ce ma deranjeaza mai rau este ca (iar, cum a zis radicus), acesti oameni de multe ori stiu ca sunt grav bolnavi, dar aleg, atata timp cat se simt bine fizic, sa NU se duca la medic si sa recurga doar la aceste porcarii. timpul trece, boala avanseaza, incep sa se simta RAU si decid sa vina la medic. insa desigur ca momentul e de mult pierdut, cu cancerul nu te joci, si nu mai sunt prea multe de facut; iar cand ii confrunti cu adevarul, respectiv "ati stat prea mult, veti muri destul de repede si nu pot face mai multe decat sa incerc sa controlez putin din simptomele"... se frustreaza si reactioneaza negativ, de multe ori, nesesizand ca ei insisi sunt in mare parte vinovati.

ca atare as avea o propunere de facut, care ar trebui sa multumeasca pe toata lumea, despre legislatia din romania: orice om care alege sa recurga la toate sfruntarile si nenorocirile astea de le propuneti voi (mai ales cand se poate atesta ca in perioada in care le-a incercat, s-a sustras de la control medical si nu a urmat recomandariile doctorilor), sa isi PIARDA automat asigurarea medicala, fara drept de apel, si ca atare si dreptul gratuit de a se prezenta in spitalele si sectiile clinice din romania. in felul acesta nu mai am nici eu (sau oncologii in general) de suferit din cauza ignorantei, si sarlatanii de 2 bani de genul 1Cenusareasa sau domysan sau maestrul reiki sau care or fi, pentru ca aceste populatii nu vor avea de ales decat sa se tot duca la "samani" care le vand injectii cu sperante false pe bani grei.

tu stiu ca il idolatrezezi pe 1Cenusareasa, mai ales ca iti place ca m-a contrazis pe mine, pe care nu ma placi, pentru ca iti dau peste nas ca oricarei diletante habarniste care nu are ocupatie. stiu ca am nimerit-o foarte bine pe aia cu insomniile tale, heh, inca rad si acuma de asta, ca si pe faptul ca nu ai viata sociala sau prieteni si ca te simti teribil de neatragatoare, ca atare angajandu-te in discutii si semiflirturi sterile pe internet + ca iti mai pui si poze cu persoane frumoase, si asta probabil te roade. nu, nu esti "psihotica" ! nici nu te-am pus pe aceeasi treapta cu ei, pe care ii stimezi atat de tare. tu esti mult mai prejos, esti o "grupie" a lor (uita-te pe net/google/wiki) si nu esti psihotica (inca), esti NEVROTICA! la fel, iti amintesc, ca si HITLER era privit de multi ca un geniu si, la fel, idolatrizat foarte tare. trebuie sa cauti pe net/google/wiki si termenul de "folie a deux" ca sa vezi cam unde te plasezi tu.

despre a fi alungat de pe forum, te asigur ca nu ma deranjeaza. mai ales ca, repet a nu stiu cata oara: nu am NICIUN BENEFICIU din faptul ca scriu pe aici. nu primesc bani, cadouri, nu imi fac publicitate, pentru ca scriu 100% incognito, nu imi racolez "clienti" intrucat toti care au incercat pot sa iti marturiseasca faptul ca nu am acceptat nicio consultatie pentru nimeni, doar dau raspunsuri meicale acelora care le cer, din experienta si cunostinta mea asupra lucrurilor demonstrate CA FUNCTIONALE nu de catre mine (spre deosebire de voi si restul sarlatanilor) ci de o lume stiintifica intreaga. treaba mea deci nu e sa iti dau tie satisfactie sau sa ma port frumos cu mincinosii, care merita mult mai rau decat ce le fac eu pe aici si pot sa se considere norocosi daca nu ma vor intalni vreodata in viata reala. PLACEREA mea insa este sa va le dau peste nas! si intre timp sa atrag si atentia asupra a CAT DE PROSTI SI MINCINOSI sunt !!!

am mai spus-o: nu sunt psihiatru, dar totusi minima pregatire in domeniu imi permite sa recunosc acele tulburari psihologice grave, majore si vizibile de la o posta.

despre tine: vezi cu cine te imprietenesti, ca iti spun ce-ai sa patesti!

vezi-ti de dieta ta pentru ierbivore si de pseudoviata ta sociala de pe internet, si nu te mai baga peste problemele adevarate ale oamenilor care vor ajutor, caci nu ai nimic de oferit pentru nimeni, esti o persoana slaba si necunoscatoare!

a face bine este privilegiul celor puternici !
95 Miss Jackson
95 Miss Jackson [37c]
06-06-2012, 12:52

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

Bine mai atotstiutorule si puternicule care esti tu! Tu, si numai tu - the one and only - care le stii pe toate cel mai bine...

Sa fie cum spui tu, desi, cine are cap si minte va fi capabil sa inteleaga despre ce este vorba si cine este cu adevarat sarlatanul aici, crezi tu ce vrei in continuare si ramai la practicile tale invechite, oricum nu ai obtinut si nu vei obtine niciodata vreun rezultat concret cu medicina ta de 2 bani... Sa fii tu sanatos, ca bieti oameni amarati pe care sa faci tu experimente vei gasi destui, mila de ei sa aiba doar Bunul Dumnezeu!

Bineinteles ca nu il vei contrazice sau jigni vreodata pe radicus, doar e "avocatul" tau, peste tot pe unde ti se da tie peste nas de catre unii mai luminati la minte, hop si el! Pai, se poate altfel? Ce te-ai face tu fara radicus sau alti aghiotanti ai tai?
Dar, spre deosebire de tine, permite-mi sa iti spun ca radicus este chiar un domn, si chiar daca iti sustine el prostiile pe care le indrugi aici pe forum, macar o face intr-o alta maniera, are bunul simt si nu jigneste, din aceasta perspectiva, domnule radicus, ai tot respectul meu.

Iar despre faptul ca tu imi razi mie in nas ca am probleme cu somnul spune foarte multe despre persoana si caracterul tau in general, se vede ca esti f. tanar si ca nu ai pic de minte, ba chiar ai putea sa te intorci lejer la gradinita, te-ar primi acolo cu bratele deschise, baietelul Raul, cel mic, rau si poznas :)))
Raul, sincer, nici macar nu ma mai supar, poti sa spui si sa crezi ceea ce doresti tu despre mine, oricum nu este absolut deloc importanta pararea ta, pentru mine nu este catusi de putin importanta parerea multor oameni in general, dar a ta... ma lasa complet indiferenta.

SI totusi, inca sunt uimita ca poti sa razi de cineva care are o problema de sanatate, si spuneai ca esti medic?! Vai de mine!!! INCREDIBIL!!!

Macar eu sunt sincera pana la capat; da, am avut probleme cu somnul, si inca mai am cateodata, ce e asa de ras in asta? M-am tratat si ma tratez in continuare (CU PLANTE) si uite ca sunt bine sanatoasa, nu inteleg ce e asa de amuzant ... vai, ce sa spun, ai nimerit tu la fix problema mea cu insomnia... Pai asta imi confirma exact banuiala, ca mi-ai citit prin mesaje, foarte bine, citeste in continuare, daca nu ai alta ocupatie... trebuie sa iti dam si tie ceva de citit, nu?

Si care este problema ta legata de flirturile de pe net? :) Sa stii ca m-ai amuzat sincer, iarasi se confirma faptul ca tu imi urmaresti mesajele, eram oricum convinsa ca le citesti, cel putin de cand am inceput sa te "atac". Citeste, citeste... nu ma deranjeaza catusi de putin, daca asa iti face placere sa iti petreci timpul... daca tot nu ai ce face, mai bine spune-mi, si iti recomand niste filme f. frumoase... lasa flirturile altora de pe net, nu e treaba ta!

Asa crezi tu, ca eu ma simt teribil de neatragatoare, ca sufar de singuratate, si ca nu am viata sociala? Iarasi ma faci sa rad.... Fie cum spui tu si de data asta, desi adevarul este exact in partea opusa, la 180 grade. Dar nu ma obosesc sa iti dau tie explicatii si nici nu este cazul...

Bai cap sec ce esti (scuza-ma, chiar nu vreau sa te mai jignesc, dar nu m-am putut abtine de data asta), oare nu ti-a trecut prin cap ca poza pe care am pus-o, intr-adevar cu Sharon Stone (aici ai fost si tu destept o data, te-ai prins) poate ca aduce cel mai bine cu felul in care arat eu in realitate, nu te-ai gandit putin la asta? Nu spun acum ca sunt chiar copia fidela a lui Sharon Stone, undeva pe aproape sa zicem, dar stii tu vorba aia: "Sunt blonda, supla, frumoasa ... Nu vreau nimic, doar ma laud!!!!" :)))
Si poti sa ma crezi, macar cu un lucru pot sa te asigur, ca sunt SINCERA in tot ceea ce spun.

As putea sa-mi pun si poza personala, dar sunt alte motive din care nu mi-o afisez, nicidecum ca ma simt frustrata sau complexata in vreun fel. Aici ai dat gres, sunt chiar f. frumoasa si nu ma simt deloc singura, ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru toate binecuvantarile Sale; recunosc, poate cateodata nu sunt vrednica de ele, am si eu hibele mele, ca tot omul...

Dar stau si ma intreb daca tu ai avut vreo femeie in viata ta, pai asa rautacios cum esti, cine sa stea cu tine? De aici ti se trag tie toate frustrarile si nervii, cauta-ti o femeie si se va rezolva si problema ta! Nu mai pierde vremea spunand baliverne pe forum, nu e pacat sa iti pierzi timpul numai pe net? Esti tinerel, atotstiutor, maestru in chimie, prost nu esti, asta in mod cert, ai avea tu ceva calitati, la caracterul ala trebuie sa mai lucrezi si s-ar putea sa fie pana la urma ceva de capul tau...

Eu stiu ca tu esti f. invidios pe Mr. Nick, de aceea l-ai si adus in discutie, sau poate sa ma ataci pentru ca stii ca imi este prieten, dar acum trebuie sa recunosti ca ce este al lui, este al lui, si punct: baiat deosebit, inteligent, cu f. mult bun simt, finut, cu maniere, calm, calculat si atent in exprimare, iar insiruirea de calitati poate continua, pentru ca la el se gasesc toate din plin, si asta la superlativ. Deci, el este exact opusul tau. In mod clar esti invidios.

Este de prisos sa mai precizez ca Nick este si frumusel foc (asta te face dublu invidios, recunoaste!). Se si poate observa asta pentru ca el macar si-a pus o poza, dar tu? Esti "no name, no face"... Oricum, mai mult ca sigur ca tu esti un chelios cu burta... nah! ca ti-am spus-o si pe asta! Hihihi :))))))

Inca o precizare (trebuie neaparat facuta): Nick nu vorbeste din imaginatie, sa fim seriosi!!!

Si da, il idolatrizez pe Cenusareasa, sunt fanul numarul 1 al lui Cenusareasa, sac! Oftica-te!!! Si nicidecum pentru faptul ca te contrazice pe tine, aici nu ai dreptate, ci pentru faptul ca gasesc deosebit de interesant studiile pe care le-a prezentat, si pentru ca... intr-adevar are dreptate!

Da, ai ghicit bine, nu te plac, si pun pariu ca in viata ta reala multi nu te plac, hai recunoaste si fii sincer ca aici te-am nimerit! Fii si tu macar sincer o data, hai daca tot ne "razboim" sa fim totusi si sinceri!

Iti dau un sfat prietenesc, din suflet (sa stii ca nu sunt chiar atat de rea precum ma vezi tu): schimba-ti atitudinea, nu iti mai arata superioaritatea fata de semenii tai (nu e vb. de mine, cu mine oricum nu o sa ai de-a face vreodata), asa in general iti spun, fii mai ingaduitor, lasa de la tine, cel care pierde nu vei fi tu daca vei face asta, din contra, vei da dovada de intelepciune si vei fi cu mult mai pretuit si placut de catre cei din jur daca vei pleca capul, trust me on this one!

Si lasa dragule, n-ai tu grija, ca regimul ala pentru ierbivore, de care spui tu, ma ajuta foarte mult, nici n-ai habar cat de bine imi face, precum am mentionat chiar mi-a imbunatatit starea extraordinar, de asta afirm sus si tare ca plantele sunt miraculoase, dar bineinteles ca iarasi ma lovesc de chimia ta, mai chimistule atotstiutor!

Acum astept din nou un val de insulte din partea ta, precum m-am obisnuit, ca altfel nu esti tu Raul cel adevarat... iti multumesc pentru ele oricum, tine minte: tot ceea ce gandesti, spui si faci te reprezinta in general ca om, iarasi e un sfat prietenesc de care poti sau nu sa tii cont, e numai si numai alegerea ta...

In orice caz, iti doresc o zi buna...

P.S. Inca un sfat prietenesc, inca o data iti spun: ia aminte si asculta ce spune Cenusareasa, ca nu e fraier deloc, e chiar baiat destept, stie ce spune, fara nicio gluma acum! Dar tu faci ce vrei...

A, de acord cu propunerea ta in ceea ce priveste legislatia privind asigurarea medicala... oricum, se cam practica peste tot lucrul asta, medicii din start te cam resping daca cumva nu te supui "experimentelor lor", deci nu va avea nimeni de pierdut oricum... cu atat mai bine, sa fie liberi astfel oamenii sa isi gaseasca leacul cel tamaduitor... Uite, pe tema asta suntem in sfarsit de acord! :D
96 Miss Jackson
96 Miss Jackson [37c]
06-06-2012, 13:02

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

Raul, inca o chestiune, lamureste-ma te rog, ce ai vrut sa spui cu: "vezi cu cine te imprietenesti, ca iti spun ce-ai sa patesti!"?

Hai, ca eu sunt blonda, si, prin urmare, sunt mai grea de cap, ce vrei... asta e...

Astept raspuns!
97 RaulDuke
97 RaulDuke [7763c]
06-06-2012, 23:20

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

treaba e simpla. e ca si zicala `cine se aseamana se aduna`. din pacate cei cu care te grabesti atat de tare sa te asemeni si pe care vrei sa-i ridici in slavi, cum e 1Cenusareasa, sunt fie nebuni fie sarlatani mincinosi. cum ti-am zis, hitler era considerat de multi drept un geniu si aproape un zeu. ai verificat termenul `folie a deux` ca sa vezi ce ti se intampla ? oamenii respectivi NU au descoperit nimic, nu au nimic nou si nimic util. toate porcariile vomate de ei sunt fie minciuni fie deliruri fie platitudini demonstrate de multa vreme ca INEFICIENTE. si asta indiferent ca tie iti suna `dragut` si `frumos` si alternativ si nu mai stiu cum. sunt INEPTII si pace.

te asociezi deci cu niste nebuni/mincinosi, deci cam de asta te apropii si tu. macar de Mr. Nick nu prea mai am nimic de zis, deoarece vad ca omul s-a tinut departe de aceasta sectiune a forumului, cu destul bun simt incat sa-si dea seama ca nu prea are cu ce contribui. acelasi lucru l-ai putea face si tu, pentru ca NU ai cancer, cel putin inca, si nici NU esti profesionist in domeniul sanitar. pur si simplu nu ai nimic important de spus !

n-am zis ca esti rea. am zis doar ca esti nevrotica si ignoranta, dar faptul ca iti mai place sa iti si da cu parerea... asta parca nu mai stiu prea bine cum se cheama, dar sigur nu e de bine. si nu te flata! te asigur ca nu m-am apucat sa-ti citesc alte postari, dincolo de ce ineptii mai imi treceau pe dinaintea ochilor cu ocazia postarilor tale, mai ales intre tine si nick. a fost partial noroc, partial competenta medicala, si ma bucur ca te-am citit bine, ca si cu restul lucrurilor, inclusiv cu complexele tale gigantice referitoare la cum arati, de aici nevoia da a pune poze cu persoane care arata diametral opus ca tine, fie ca tu incerci sa sustii altceva, ca sa convingi de lucruri pe care nici tu nu le crezi.

repet: tine-ti cuvantul si nu mai posta pe aici, decat acolo unde ai ceva de zis. imi pare rau ca ai insistat sa faci din discutiile ideologice lucruri personale, dar n-am putut decat sa-ti arat ca nu e spre avantajul tau! n-a fost inspre cinstea si respectul persoanelor care intra pe aici pe forum, cu nevoie adevarate, si nu cu psihoze si istericale si probleme de viata sociala (cum ai tu)... dar asta e, stiu ca ma revansez fata de ei!

la fel, sa zici ca eu sunt sarlatan, e inca o tampenie nefondata, pentru ca nu am nimic de castigat din activitatea mea pe acest forum. si intrucat imi sustin activitatea din REALITATE, dar nu dezvalui cine sunt si unde lucrez, impiedicand oamenii sa `vina la mine`, este evident ca nu am absolut nici cel mai mic interes material! nu ca simt nevoia sa ma apar in fata ta, ca nu am de ce, dar ca sa fie clar pentru toata lumea.

te rog, nu mai posta ! fii tu aia mai desteapta si cedeaza! nu de alta, dar nu ai nimic folositor de zis...
98 seda15us
98 seda15us [1c]
07-06-2012, 13:37

Membru din 07-06-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 1

@1Cenusareasa

Am urmarit cu atentie cele scrise de tine si am vazut ca prezinti incredere in meseria pe care o faci 100%.
Daca ai putea sa ma ajuti si pe mine macar cu un sfat:
Tata-l meu sa imbolnavit cu pancreasul, acum 1 luna jumate a facut Tomografie si a iesit Tumora Maligna corpul pancreasului, Tumora maligna secundara a Ficatului si Ascita.
A facut pana acuma 4 sedinte de Chimioterapie, cu Gemcitabina si ne-am oprit pentru ca slabeste pe zi ce trece, vreau sa mentionez ca inca umbla, mai sta pe scaun afara cate o jumate de ora, dar este tare limitat in putere, se simte foarte foarte slabit, si a fost un om puternic la viata lui... are 68 de ani si nu as vrea sa-l las sa se duca ca a fost un om tare de treaba.
Am scris aici in speranta ca poate o sa ma ajuti cu ceva sfaturi benefice.
Daca ar fi sa administram Rubidiu si Cesium, as vrea sa aflu de unde se poate cumpara...


Multumesc tare mult.
99 radicus
99 radicus [411c]
07-06-2012, 19:41

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Doamna Ilincuta, eu nu sunt avocatul/aghiotantul/lacheul/etc nimanui. Sunt avocatul faptelor si al stiintei. Daca vreodata Raul `o va lua pe aratura` si se va dezice de stiinta il voi lua la bani marunti. Ca sansele sunt inexistente, asta-i alta poveste...
Consider termenul `aghiotant` utilizat de dvs ca avand sens peiorativ.
100 RaulDuke
100 RaulDuke [7763c]
09-06-2012, 00:40

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

slabut, slabut, ilincuta! "avocat" e o chestie respectabila si potential chiar nobila, dar lacheu si aghiotant... ?urat ! urat si absolut gratuit ! e doar de bun simt sa-ti ceri scuze destul de repede !
Răspunde la topic
135 comentarii 1 2 3 4 56 7 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp