Pentru cei bolnavi de cancer in ultima faza inclusiv, de citit

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
135 comentarii 12 3 4 5 6 7 INAINTE ›
1 utilizator_127528
04-08-2012, 20:42

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Apa alcalina, ionizata si oxigenata se deosebeste de apa saracita in deuteriu, nu sunt acelasi lucru.
Folosirea apei alcaline in viata de zi cu zi aduce mari beneficii, si nu neaparat cu investitii mari.
Pot fi confectionate aparate de apa alcalina cu preturi mai mici decat cele din reteaua comerciala.
Dupa mine ar trebui acordata atentie tipului de apa folosita pentru alcalinizare.
Cea de robinet nu este cea mai potrivita din cauza continutului redus de elemente ce conduc procesul de alcalinizare al apei in aparat.
Ideal este sa folositi o apa deja cu un PH de aproape 8 cum ar fi Bucovina.
Atentie!!! bolnavilor de cancer - nu neglijati folosirea acestei ape cat mai alcaline, 12 PH.
Chiar daca sunt metastaze generalizate, folosirea acestei ape poate reduce aciditatea organismului datorata atat stilului de viata ce a generat boala cat si tratamentului medicamentos dupa aceea.
Orice boala se instaleaza in organism daca gaseste un teren fertil si acel teren se numeste ACIDOZA.
Atentie la stilul de viata, aer, bautura, mancare, stres, caci astazi viata se desfasoara avand principal criteriu factorul comercial, factor ce conduce prin mecanismele sociale si economice ce le declanseaza la un stil de viata nesanatos si la instalarea acidozei.
Acidoza ce este teren fertil si pentru cancer si alte boli grave.
Asa ca in concluzie, daca aerul nu il putem controla, mediul inconjurator prin factorii lui de stres nici atat, macar cu apa alcalina si cu mancarea cat mai sanatoasa (alcalina) ne putem ajuta.
De asemenea sunt alimente acide ce provoaca alcalinitate vezi lamaia.
Inca odata as dori sa subliniez importanta consumului de apa puternic alcalina PH 12, la bolnavii de cancer in stare avansata. Desi dezvoltarea celulelor canceroase implica si alte mecanisme, terenul puternic alcalin este un aliat in lupta cu aceasta boala.
Spun toate aceste lucruri observand o persoana cu cancer de san la a 3 a recidiva in 20 de ani, cu metastaze osoase, cu dureri foarte mari, hepatita C cronica, si multe alte complicatii.
Ati mai vazut pe cineva prelungindu-si viata cu ani de zile odata ce a ajuns in stadiul 4 cancer metastazat doar cu tratament alopat?
Consuma aceasta apa, de 12PH i(cateva pahare pe zi) in rest, inlocuind total consumul de apa obisnuita cu cea de PH9 alcalina.
De cand consuma aceasta apa durerile s-au redus semnificativ si pot spune ca a capatat o anumita libertate de miscare.
Ce ar fi daca incercati impreuna cu aceasta apa si consumul de Zeolit pulbere?(poate fi comandat din Romania)
Ce ar fi daca adaugati ca supliment alimentar, pulbere de CAMU CAMU, cea mai puternica sursa de vitamina C din lume ce ajuta sistemul imunitar, si Reishi (o ciuperca) ce regleaza printre altele asimetriile energetice?
Comandati doar din strainatate dupa ce studiati pe internet..
Ceea ce am scris as dori sa o luati ca pe o experienta personala. Nu garantez nimanui nimic.
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
23-05-2012, 22:57

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Dar totusi... daca apa este alcalina iar in stomac noi avem un pH acid, ce se intampla cu proprietatile apei pe care o inghitim, caci ajunge si ea in stomac, nu ? Ca atare nu ar fi mai bine sa se administreze deci in injectii sau perfuzii ?
3 utilizator_127528
24-05-2012, 00:21

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Apa trece prin stomac mai departe fara ca proprietatiile sa-i fie modificate din cauza unei inertii a organismului in a re-crea conditiile de aciditate specifice, mai departe, absorbitia apei se face in colon.
Oricum, consumand apa alcalina, efectul se vede in timp si se simte.

Un exemplu il reprezinta persoanele supraponderale. Grasimea apare si se depoziteaza de organism nu doar ca un surplus de calorii, ci si ca o reactie a organismului de a se alcaliniza.
De aceea nu este nevoie doar de un regim alimentar sarac in calorii ci si de un regim alimentar ce nu provoaca aciditate.
Doar consumul de apa alcalina fara a adopta un regim alimentar ce provoaca alcalinitate nu face mare lucru.

Atentie persoane obeze!!! Studiati mecanismul de alcalinizare prin depunere de grasime, se gaseste pe internet.

Iarasi Atentie!!! pentru o digestie corecta nu consumati apa alcalina cu o jumate de ora inainte si dupa masa, pentru ca organismul sa-si refaca aciditatea necesara in stomac.
Articolul anterior a fost adresat bolnavilor de cancer in stadiu avansat, a caror prioritate este aceea de a opri evolutia cancerului si nu de a tine cont de aspecte mai putin semnificative ale vietii cotidiene: digestie, etc.
4 RaulDuke
4 RaulDuke [7763c]
24-05-2012, 01:00

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Totusi, nu inteleg: daca in stomac e ACID si apa e ALCALINA, odata ajunsa in stomac, ea ramane tot alcalina ? Parca nu asta am invatat la chimie in clasa a 6-a...
5 stevens
5 stevens [301c]
24-05-2012, 01:03

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

`Doar consumul de apa alcalina fara a adopta un regim alimentar ce provoaca alcalinitate nu face mare lucru.`

Asta am vrut sa spunsi eu, fara un regim alcalin (vegetal) nu se face mare lucru, pentru nici o boala, mai ales pt cancer, iar apa alcalina, ciupercile terapeutice, plante vitaminizante sa fie doar ceea ce le spune si numele adica SUPLIMENTE, adaosuri !

Nu am inteles ce inseamna PH 12, pe siteurile de specialitate se spune ca apa cu aceasta alcalinitate este DETERGENT !
6 Miss Jackson
6 Miss Jackson [37c]
24-05-2012, 21:11

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

Subscriu la ceea ce spune Stevens...

Tratamentul, si chiar vindecarea unei boli grave (includem aici si cancerul, bineinteles), nu poate avea succes fara un regim alimentar foarte strict si care sa nu provoace aciditate in corp. PUNCT

HRISTOS S-A INALTAT!!!
7 RaulDuke
7 RaulDuke [7763c]
24-05-2012, 21:40

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

ilincuta c., ai si niste argumente pentru asta sau doar crezi foarte tare ? e o opinie stiintifica, medicala sau folcloric-personala ?
8 Miss Jackson
8 Miss Jackson [37c]
24-05-2012, 21:46

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

Raul, am argumente... nu am timp sa ma contrazic cu tine acum, promit ca te provoc data viitoare...

Ce zici? :D :)

Hai, noapte buna, ma duc la culcare ca eu trebuie sa ma intretin tanara, frumoasa si SANATOASA! Si mai ales nu pierd timpul pe net cum faci tu... se pare ca nimic nu-ti scapa :-)

Bye-bye! Have sweet dreams!
9 utilizator_127528
24-05-2012, 21:47

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Nu prea este intentia mea sa intru in polemica.
Iin ziua de azi cam peste tot in lume medicina alopata cam pierde teren in fata bolilor desi se descopera mai mereu cu cate o inventie in domeniu. Va rog sa va uitati in lume, la statistici:
cancerele in floare, lyme in expansiune, o chestie virala care acum se raspandeste catre nordul europei si apoi in scurt timp Asia (vedeti conluziile conferintei din Austria, Klagenfurt, tinuta zilele acestea in domeniu), o simpla raceala care ne ameninta viata mai ceva ca un dinozaur, copii intoxicati cu medicamente care nu mai scapa de raceala, temperaturi ridicate si alte alea si lista poate continua.
Acum as intreba si eu prin prisma marii capacitati a sistemului medical romanesc de a rezolva macar cazurile banale:
1. ce inseamna site-urile de specialitate si cine sta in spatele lor? Specialisti? Pe baza caror cercetari? Or fi ca cei care scriu ziarele on-line?
2. toata tara asta e plina de reclame medicale gen: ia pastila si sigur ai scapat, gata esti ca nou. Asa sa fie?
3. cine isi asuma raspunderea pentru siguranta cu care sistemul medical (ca doar el este autorizat sa-si de-a cu parerea) da ca sigura o chestie ce de fapt nu e?

Acum viata unui bolnav este facuta din 2 mari parti:
1. pana s-a imbolnavit - ar fi putut sa adopte un regim vegetarian de o maniera alcalina ca mai sunt si vegetale ce provoaca aciditate.
2. dupa ce s-a imbolnavit grav - si atunci e nevoie de masuri drastice cel putin pe o perioada scurta de timp.

O sa ramaneti surprinsi sa vedeti daca mai sapati pe ici pe colo, cate cazuri s-au imbunatatit doar cu asa zise suplimente. (de fapt aceste "suplimente" sunt recunoscute si acceptate de organism ca fiindu-i familiare si nu straine, cum sunt substantele de sinteza, pe care le refuza si le stocheaza in alta parte)
Deci cine are sanse sa actioneze mai bine asupra sistemului? ceva ce face parte din el sau ceva strain?
E vorba de corectia sistemului si pentru asta el trebuie sa simileze informatia.

Acum referitor la apa alcalina cu PH12 - am baut si eu si nu am murit. Sigur eu nu am motive sa o consum asa ca ma multumesc cu PH aprox 9.

Daca doriti sa vedeti cum actioneaza apa alcalina, beti inainte si in timpul mesei si vedeti cum o sa aveti o digestie greoaie, deci alcalinizeaza stomacul. Sigur dupa o perioada el isi va reveni.

Acum spun si eu: Doctori ce fac si ei cercetari personale, din curiozitate, din bunavointa pentru pacienti, au descoperit ca aceasta apa da rezultate in Altzhaimer, cancer, etc.
As dori sa va recomand sa folositi aceasta apa la indicatiile unui medic de specialitate.
Dar care este acela? apropo de raspundere - poti ca medic sa sustii o abordare gresita, schema 1 de medicatie, daca nu atunci schema 2, etc, pana pacientul moare si sa nu aiba mustrari nici macar de constiinta, dar un medic nu gasesti sa-ti dea o schema de tratament cu un PH 12, dupa o anumita reteta caci o pateste. Foarte curios.

Ceea ce doresc sa spun in concluzie: Suntem singuri in fata bolilor si nestiintei. Avem datoria de a cerceta de unii singuri si sa ne gasim calea intr-o lume din ce in ce mai confuza cel putin in domeniul medical.
10 RaulDuke
10 RaulDuke [7763c]
24-05-2012, 22:49

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

uite cercetare pentru tine: pH 12 este ceva cum nu se poate mai nociv si nu se poate bea! cum a zis si stevens, e detergent cel putin. din pacate pentru tine ai niste cunostinte prea marunte in chimie si fiziologie ca sa te apropii de notiunile acestea. singurele tipuri de apa alcalina care se comercializeaza au maxim pH 8. iar ce propui tu nu e cu nimic mai benefic decat un simplu dicarbocalm, care te ajuta cand ai pirozis, dar si el, pe termen lung, poate sa aduca multiple complicatii, de la tulburari de digestie pana chiar la insuficienta renala. cea mai pura apa de izvor are un pH de 7. toate lucrurlie pe care le spui tu legate de acest subiect nu sunt decat rodul unor minti psihotice sau a unor sarlatani foarte mari, pe care nu le poate lua de bune decat o minte pe masura de naiva.

pH-ul organismului, orice ai face, nu poate sa varieze prea mult in jurul valorii de 7, 35, pentru ca numai la aceasta valoare organismul functioneaza normal; la o variatie foarte mica de pH (care nu se intampla decat in situatii/boli foarte foarte grave, de tipul insuficiente de organ, otraviri serioase, etc), se MOARE. ca atare corpul uman va face tot ce poate (si de marea majoritate a datilor va reusi) ca indiferent ce ingeram sau ajunge in sange, pH-ul sa NU SE MODIFICE ! ingerand in mod repetat substante alcaline, cum propui tu, fara motiv, nu va face decat sa predispuna la probleme de digestie. in nici un caz nu va influenta in nici un fel homeostazia organismului (constanta tuturor masurilor fiziologice) !

maestre reiki, am constatat modul in care eviti orice intrebare directa, sau in cel mai bun caz dai o abureala de raspuns pe ocolite, si asta pentru ca nu stii nimic despre ceea ce vorbesti, despre sanatate, chimie, biologie sau medicina. altfel, o singura intrebare am pentru tine: cum masori tu pH-ul apei tale "alcaline" pe care o bei ?
11 utilizator_127528
24-05-2012, 23:14

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Aveti dreptate.

Mecanismul asa functioneza si cu timpul chiar te obisnuiesti.

Am cautat decat sa sensibilizez un aspect, sa invit la cercetare personala si nu sa invit pe cineva sa bea.

Oameni buni sa nu beti PH12 ca este nociva!!!

Acum dau fuga sa le spun si persoanelor ce beau de zor (bolnave cancer metastaze stadiul 4, ca daca nu mor de apa mor oricum) ca ar fi trebuit sa moara de mult.

Apropo: de fapt apa alcalina asta este: detergent pentru organism

Sanatate si numai bine
12 RaulDuke
12 RaulDuke [7763c]
24-05-2012, 23:31

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

am inteles argumentatia ta: beti apa alcalina ca mai rau decat boala, nu va face! da, si asta e la fel de gresit ca tot restul peroratiei tale. esuezi sa-ti aperi tema evitand raspunsuril la intrebari despre cele mai elementare notiuni: cum se masoara pH-ul ? ce inseamna diferitele trepte pe scala pH ? care e pH-ul normal al organismului ? ce se intampla cu orice substanta alcalina odata ajunsa in stomac ? cum mentine organismul acelasi pH aproape orice ai ingera, etc.

de asemenea tin sa te acuz ca esti cel putin un mare mincinos, cu povestile tale despre persoane cu cancer metastatic care nu se trateaza decat cu ce zici tu acolo si mai au si beneficii. nu poti sa dovedesti asta, la fel cum nu a putut nimeni niciodata, dintre cei care au incercat studii mai aprofundate in acest subiect, pentru ca nu e nimic de dovedit, altceva decat ca utilitatea este fix la fel cu al apei de la robinet.
13 stevens
13 stevens [301c]
24-05-2012, 23:57

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Buna seara ! Nelamurirea mea era doar in ce priveste apa cu ph ridicat (11-12..), cu restul informatiilor sunt de acord !

http://www.kangenapa.com/ro/apa-puternica-kangen.html
14 1Cenusareasa
14 1Cenusareasa [83c]
25-05-2012, 07:03

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

pH nu s e schimba as a de usor pe cit crede lumea.
Ap[oi avem pH si ph ! In stomac cred ca e 2 sau 4, ca nu ma intereseaza. La singe , un canceros str in jur de 6, 5. Tesuturile iar sint diferite si este apoi un pH al celulei. O mai fi si altele.
Se poate ridica si numai cu bicarbonat ( asa face corpul ), dar este o inertie mare. tendinta va fi de a aduce pH la valoarea initiala . Rinichii scot afara tot ce ar schimba.
Variatiile de pH nu sint posibile decit in timp, si , temporar , prin injectare direct in singe . Aici sint sie u de acord, prima data , cu raulPruna. Stomacul, intestinele si peste tot se lucreaz a cu diferiti pH.. Desigur ca stomacul trebuie evitat.
Eu fac asta Cu Cesium sau rubidium ( carbonate sau Chloride ), dar sint ioni ce vor da pHh mare si dupa ce trece.
E o intimplare ca Cs si Rb nu este scos de rinichi, as a ca s e poate pastra un timp indelungat in singe . Timpul de injumatatire este undeva pe la 6 saptamini.
dac tineti neaparat s a mariti pe termen scurt pH , se poate baga biocarbonat prin IV, sau prin piele cu DMSO.
Nu stiu ce este apa minune, , dar nu s e poate bea pH 12. Este scara exponentiala . E de peste 100 de ori valoarea tolerabila . Mi s e pare ca bicarbionatul are 14, dar nu trece de tubul digestiv decit f putzin si foarte greu, E chiar pierdere de vreme sa incerrci. Dar Cs si Br ionic, este ajuns pe o tumora in 20 minute , luat pe cale orala , solutie de aprox 10-12 %.
Nu luati daca nu stiti ce faceti ! poate duce la lipsa de potasium si vei cheltui mult pe griu de coliva.
15 1Cenusareasa
15 1Cenusareasa [83c]
25-05-2012, 07:09

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

maestere R

Cred ca vrei s a zici ceva , dar mi-e teama cu nu intelegi scara pH. Este o scara exponentiala si scrii numere ce nu le intelegi .
E adevarat ca la Stage 4 medicina nu mai face nimic. dar nici doar ridicind pH la apa bauta nu faci mare lucru. E prea tirziu.
Eu sint specialist in terapie cu pH ridicat si stiu ce spun. Nu se poate bea ceva cu pH 12. verifica numerele si revino !
16 utilizator_127528
25-05-2012, 08:25

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

stiu ca este o scara exponentiala.

stiu ca se masoara cu ph-metrul. :) raspuns la intrebarea lui Raul.

nu eu fac cercetarile referitoare la consumul de apa alcalina ci mai multi doctori ca si experienta personala, dar ei nu vor posta anunturi ca nu le trebuie.

apa de 11-12 este consumata in cateva cazuri cunoscute de mine si consumul find recomandat de altii nu de mine.

cel putin o persoana ce consuma aceasta apa cu cancer stadiul 4, caruia i s-a recomandat sa nu mai faca analize si sa-si faca ultimile socoteli, acum inca traieste dupa mai bine de 8 luni, tot cu dureri foarte mari, tot cu stari de rau, dar se misca fara ajutor, este o persoana activa si integrata social.

stiti dvs. macar un asemenea caz pe care medicina sa-l fi tratat? poate o fi dar nu stiu eu.

daca va trai mult mai mult nu stiu, dar eu nu dau verdicte.

am si eu google in fata si chiar l-am folosit, stiu de toate aceste lucruri, teorii.

Am vrut doar sa sensibilizez fata de un subiect si sa va invit personal sa cercetati depasind sfera Google, asta pentru pacientii dvs.

Nu recomand sa beti apa alcalina sau orice altceva.


Este ultima postare, nu imi doresc polemica si intentia a fost aceea de a va oferi o posibila alternativa la o problea capitala.

Cercetati si singuri va rog.


ps. care sa fie motivul ca sunt populatii, triburi in anumite zone ale lumii ce traiesc foarte mult, ca medie peste 140 de ani? O fi apa? o fi aerul?
17 Miss Jackson
17 Miss Jackson [37c]
25-05-2012, 11:14

Membru din 11-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 37

Sal!

Cu exceptia subiectului legat de apa alcalinizata, si eu sunt de acord cu restul informatiilor pe care le furnizeaza Maestrul Reiki (in privinta apei nu ma bag pentru ca recunosc: nu stiu si chiar nu am suficiente informatii despre asa ceva), dar, chiar si asa, am tendinta sa dau mai multa crezare celor afirmate de Maestrul Reiki, de exemplu, decat afirmatiilor lui Raul, care furnizeaza numai chimie, aspect care nu ma pasioneaza catusi de putin. Sorry Raul!

Imi pare rau ca nu am prea mult timp la dispozite intrucat mi-ar fi placut sa dezvolt si eu putin subiectul, poate cu alta ocazie, insa sunt intru totul de acord si sustin cu tarie afirmatia facuta de Maestrul Reiki:

"Suntem singuri in fata bolilor si nestiintei. Avem datoria de a cerceta de unii singuri si sa ne gasim calea intr-o lume din ce in ce mai confuza cel putin in domeniul medical."

Eu as fi scris-o chiar cu majuscule... insa cu o mica corectie: nu suntem chiar singuri.... Il avem pe Bunul Dumnezeu alaturi de noi, trebuie numai sa credem, sa IL primim si sa ni-L dorim alaturi... apoi, cu siguranta, vom gasi Calea, Adevarul si Viata...

O zi buna tuturor!
Ilincuta
18 utilizator_127528
25-05-2012, 21:37

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Multumesc Ilincuta.

desi am zis ca nu mai postez mesajul tau ma face sa mai zic urmatoarele:

In occident si Japonia se fabrica aparate pentru apa alcalina ce in plus ionizeaza si oxigeneaza apa, din anii `70, de aceea acest subiect ar fi trebuit sa fie unul de mult cunoscut.

1. Ce argument stiintific a stat la baza creerii unei astfel de industrii?
2.. Stiti ce beneficii aduce ionizarea si oxigenul celulei?
3. care este diferenta dintre oxigenul atomic si cel atmosferic?
4 daca organismul devine acid in urma vietii neechilibrate, de ce nu ar deveni si alcalin, adica procesul invers, in urma cosnumului de apa?
19 utilizator_127528
25-05-2012, 22:10

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Pentru tine Ilincuta, chiar daca nu esti medic te rog incearca sa studiezi problema, nu o sa strice caci nu este foarte complicat.
Am recomandat cercetarea ingerarii unor doze mici de apa puternic alcalina, pentru ca la fel ca si apa acida in anumite afectiuni se poate prescrie, dar trebuie sa aiba cine.

Nu se face oricum, dupa ureche.

pentru dl. specialist in alcalinizari, chiar nu ati auzit de un subiect asa de mult popularizat? Chiar si eu am baut apa de 11-12, fiind deja consumator mai vechi de PH9, caci iti trebuie o adaptare nu poti asa dintr-o data.
E, uite ca nu am murit.
mecanismul de actiune binenteles ca este mai elaborat, ce sa fac acum, sa-l descriu eu in intregime?

Domnii mei doctori, nu va ma rezumati la ce ati invatat in sistemul alopat, mai abordati si din alta perspectiva, nu o sa pierdeti timpul garantat.

Din pacate am exemple de doctori ce la randul lor au patit-o si au iesit tratandu-se de unii singuri, cu cercetare pe pielea lor, si asa au ajuns sa-i invete si pe altii, dar sunt foarte putini. nu este nevoie sa ajungem jos ca sa trebuiasca sa urcam.

va urez numai de bine si multa sanatate
20 RaulDuke
20 RaulDuke [7763c]
25-05-2012, 23:16

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

maestrul reiki: desigur ca nimeni nu le stie pe toate, si eu insumi stiu foarte putine! dar oricat de putine as stii, despre orice tine de medicina, chimie, fiziologie, biologie, chiar si fizica termodinamica si nu numai, tot stiu mai multe decat tine. ca atare da-mi voie sa-ti raspund la ultimele tale intrebari, in aceeasi ordine:

1. nici un argument stiintific! numai o ipoteza si foarte foarte multa speranta desarta. sperantele neconfirmate ulterior au fost adoptate de catre diversi sarlatani sau speculanti din evidente motivatii economice, stiind ca pe lume exista multi naivi si creduli; lucrul se propaga si acum, in ciuda oricaror rezultate ale oricaror studii clinice. nu e singurul caz cu asa ceva.

2. la fel, nici un beneficiu. substantele alcaline introduse in stomac sunt neutralizate complet; pe termen scurt, nu se intampla deci nimic, dar pe termen lung si in doze (fie si cumulate) mari, se ajunge la probleme de digestie si alte lucruri despre care am mai vorbit.

3. nu vad rostul intrebarii, dar fie: oxigenul atomic este un ELEMENT din tabelul lui Mendeleev; are numarul atomic 8 si valenta 2; oxigenul atmosferic este un gaz compus din molecule, fiecare molecula cu cate doi ATOMI din respectivul element amintit adineaori; de aici mai sunt milioane de lucruri de zis, dar e o stiinta care se numeste chimie si (cum dovedeste si ilincuta c., nu numai tu), nu este pentru toata lumea!

4. cine a zis ca organismul devine acid in urma a ceva ? principiul gandirii tale chiar aici deci, este gresit. ti-am mai zis ca pH-ul sangelui este unul dintre cele mai STABILE lucruri din organism; el nu variaza niciodata preamult dincolo de 7, 2 sau 7, 6 (deci in mod normal fiind putin alcalin) decat in cazuri ACUTE, de SCURTA DURATA si cataclisme metabolice, cu putin timp inaintea mortii (de ordinul orelor). in situatii de acidoza (cum se numeste cand pH-ul scade foarte mult, de exemplu din cauza unei insuficiente respiratorii acute severe), tratamentul consta in inclusiv BICARBONAT intravenos; in nici un caz substante alcaline (care prin neutralizare pot produce saruri care precipita) si IN NICI UN CAZ pe gura, caci astfel prin trecerea prin stomac se neutralizeaza complet.


Ilincuta C.: ma tem ca te flatezi nemeritat de tare si iti acorzi multa importanta daca tu consideri ca pe mine ma intereseaza catusi de putin sa spun lucruri care sa intereseze o persoana atat de lipsita de ocupatie ca tine! iar chestia cu chimia am dedus ca nu e pentru tine, pentru ca e o chestie dificila care se invata la scoala, iar cunostintele veritabile se dobandesc cu greutate, nu cu superficialitatea de care dai tu dovada. daca vrei sa stii ceva pe lumea asta, trebuie sa muncesti. altfel dai din gura ca un diletant sau ca un papagal, dar in stare de ceva bun pe lumea asta, nu ajungi niciodata!
Răspunde la topic
135 comentarii 12 3 4 5 6 7 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp