Pentru cei bolnavi de cancer in ultima faza inclusiv, de citit

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
135 comentarii 1 2 3 45 6 7 INAINTE ›
61 RaulDuke
61 RaulDuke [7763c]
30-05-2012, 09:08

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

nu esti doar paranoic, esti si ignorant! "ionii de cesiu si rubidiu ar fi trebuit sa insemne solutie, altfel nu erau ioni" ? vezi ca te bate clasa a 6-a, pustiule, ca nu stii nici macar ce e aia solutie. pot sa fie ioni si pot sa fie DIZOLVATI in solutie, dar ionii nu au cum sa fie solutie, semianalfabetule ! ma bucur ca nu te duci prea departe in polemica asta care clar te da in fapt ca habarnist! prin faptul ca "nu ai nevoie de maruntisuri" vrei sa spui ca nu te duce capul sa inveti niste principii, ca sa ai o baza adevarata ? ai dreptate ! :D probabil nici nu poti sa inveti ceva real...

evident, nici pe mine nu ma intereseaza politica, ci aproape numai subiectele si cazurile medicale, dintre care tu reprezinti unul deosebit si maret, chiar daca nu in specialitatea de care ma ocup eu ci in psihiatrie :) cred ca o sa ajungi subiect la catedra respectiva! o sa scoti si tu un ban cinstit astfel. succes !
62 1Cenusareasa
62 1Cenusareasa [83c]
30-05-2012, 16:54

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

E cum vrei tu ! Se vede ca nu mai ai de sa te legi de te legi dac Cs si Rb sint ioni sau nu.
Tu nu intelegi ca eu nu vreau s a impun nimic ? Vreau doar s a deschid ochii la putinii care chiar cauta o solutie. Ca, in principiu sint de acord cu tine. oamenii inca merita sa moara de cancer si inca se mai duc la medici pt o solutie. Medicina nu are o solutie pt cancer.
Asta fiind adevarate si spuse, sint oameni care nu cred ca medicii sint zei stiutori. Pt min e sint ca si frizerii. Dar o meserie. Cei ce vor sa scape , vad repede ca ceva nu e i regula , intra in panica si nu mai fac chiar nimic. Dac esti in stage 4, O therapie completa cu Rb si Cs este cea mai eficienta, si, pe departe , cea mai avansata . Din pacate se va documenta singur sau va gasi pe cineva care stie acest domeniu. Sintem putini care stim asta. Majoritatea insa vor fi parte din selectia naturala si vor muri , cei mai multi in 2 ani de la diagnosticare, sau 4-5 ani daca s e va apela la operatii. Si e ok, au dreptul acesta .
Pe mine ma intereseaz a sa dau o sansa celor care vor o sansa. Medicina nu le poate oferi asa ceva ( si nici nu e obligatoriu s a fie ! ).
Cifrele vazute la cancer sint ingrozitoare. dac nu credeti, intrebati ce mai face cel l carea avea cancer acum citiva ani.
Greseala este facuta si chiar nu stiu cum se mai poate intoarce caruta. A spune 100 de ani ca este cancerul este o crestere necontrolata si acum s a recunoasca ca s-a gresit, nu e usor.
Eu ma adresez celor care vor sa caute singuri si vor fi putzini.
Exista multe metode de a combate cancerul si toate pornesc de la a trata corpul sa fie pregatit sa traiasca iar fara cancer, dar si tumora , care nu este cea mai rea parte a cancerului.
De unde vine cancerul ? Nu vine din senin. Este un virus , pe care descoperitorul, RR Rife, l-a numit Virusul Bx ( doar un nume ). Este un virus pleomorh si e singuru pozat de cineva. Medicii nu au vazut virusi in viata, ca e interzis sa se fac microscoape in ultraviolet. In scolile de medicina este o singura poza a unui virus si acela este virusul Bx, care da ( cunoscute deja ) 16 boli, printre care si cancerul. Nu da cancer fara sa fie Candida Albicans . punct ! Este un virus deosebit de fragil, moare la 42, 3 grade C ( de asta este si o terapie in care pacienti e bagat intr-un cuptor si e lasat numai capul afara , dar ar mai fi si un a de mers cu masina decapotabila in desert. la peste 45 grade - ce as fi tentat s a o aplic, ca stau in desert ).
Virusii au o incarcare electrica pozitiva si simpla apropiere de o celula normala, in numar mare, schimba metabolismul celulei prin schimbarea ( anularea ) potentialului electric ce ar fi bagat Ca+ s i O2 in celule.
E atit de simplu ! Din pacate , acesti virusi intra inauntrul celulelor si asta e cancer-cancer. Divizarea se va face mereu impartind si acesti virusi.
Chemo omoara destui virusi, dar numai pe cei prinsi afara . De asta in primele 8 saptamini vezi ca va lucra chemo ( medicii iti vor arata ca ceva merge bine ). Dar atit. Mai incolo nu mai merge si chemo aduce mai multi morti decit cancerul. Deseurile de pe urma chemo te sufoca si este o limita ce un om o poate suporta. Personal gasesc chemo un tratament complet inuman si a adus direct moartea a peste un miliard de oameni.
Pt a intra in celulele cancerioase, pina acum nu s-a reusit cu nimic afara de Rubidium si Cesium, descoperite din observatia directa a celor care nu au niciodata cancer in anumite zone a lumii. Dragii mei sint Indienii Hopi si imi plac ca beau ca romanii. Pun sticla pe masa si beau pina se termina . A doua sticla s e aduce cind se termina prima. dar ei nu au cancer si nici alta bola asa de obisnuita la albi. Nu au cancer, nu au diabet, nu au alzheimer , nu au autism. Ceva este bun acolo si Heith Brewer a gasit ce acum 90 ani.
Brewer a marturisit cind avea 92 ani ca el tine a periodic o cura cu Rubidium. A scris asta intr-o lucrare scrisa la laborator unde lucra atnici ( da, la 92 ani ! ). Si eu tin dieta periodic si nu stiu despre nici o boala.
Ceva esyte bun. va zice Duke ca nu e s probat stiintific. E ! E dovedit stiintific ! ca au lucrat oameni la nivel de premiul Nobel care s-au ocupat si de partea stiintifica .
Nu e publicata pt interesul medicinii de a mentine privilegiile . Desigur ca s e va zice ca daca dr nu a auzit, nu este ! Broasca din fintina nu stie ca este Ocean.
63 stevens
63 stevens [301c]
30-05-2012, 17:19

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Mersi pt lamuriri Cenusareasa-man ! Acum inteleg ca faci consultanta pt terapia cu cesium chloride pe care il introduci "through the skin"cu un gel de DMSO ?!

Inca o intrebare ! Daca ionii de cesiu patrund doar in tumori de ce scade nivelul de potasiu in tot organismul astfel incat trebuie luat supliment potasic timp de inca trei luni dupa aplicarea protocolului ? Thanks again !
64 1Cenusareasa
64 1Cenusareasa [83c]
30-05-2012, 18:07

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

Stefanica !
Esti pe faza !

DMSO e mai bun lichid. Folosit crema dupa ce apar iritatii. Solutia de DMSO s a fie cam de 66 %. daca e putin intra greu daca e prea concentrata da iritatii.
Cs si Rb au o perioada de injumatatire de 45 zile , si vor fi in corp inca 3 luni si vor patrula pt noi focare de cancer.
Celulel canceroase ( din care si cele 3-4 milioane ce le omoara oamenii sanatosi ) isi dau seama ca au fost pacalite si au inghitit Cs si Rb in loc de poatasium. Seamana , dar spre deosebire de potassium, Cs si Rb nu trec glugoz a prin membrana . cancerul vrea numai glucoz a !!!!!
Tu vei lua pina atingi, ce se cheama, Cesium limit. De acolo nu s emai poate si trebuie s a faci o pauza.
Dar aceste a vor fi in corp mult timp si proportional trebuie s a suplimentezi potassium. E cerere mare dupa ce Cs intra in celulel. Celulel canceroase realizeaza repede ca sint pacalite si vor face o absorbtie peste masura de mare de Potassium. dar e prea tirziu. Canalele de intrare sint Blocate si probabil celula este pe moarte in citeva ore de la pH aproape de 9 ( in celula canceroasa , nu in singe sau tesut ! )
Foamea este asa de masiva pt potassim ca totul este folosit si absorbit. lasa singele prea sarac si asta este de fapt singurul pericol. Cesium intra drept potassium, dar nu aduce nimic. Isi da seama ca este pacalit cam la o ora dupa ce inghite Cs si Rb. Atunci s e delanseaza absorbtia disperata de K.
Daca trebuie repetat, sa se faca cu doze mai mici, ca din cauza ramasitelor de Cs si Rb ajungi mai repede la Cesium limit decit prima data . Dar potassium trebuie luat mereu. Macar 8 saptamini de cind opresti. . luat 600-800 mg de K pe zi este usor.
Personal eu recomnd a doua tura chiar daca prima a mers perfect.
A nu se uita mineralel de tra sfer, mai ales Mg !!!!! dar si Zinc, selenium, calcium.
dac poate fi o nereusita , e de la insuficient calcium. vei ave a o lupta grea cu corpul care tinde s a ramina acid pt a extrage calcium din oase. De asta trebuie s a fie destul. Am vazut ca nu a mers din cauza asta.
Mincarea s a fie numai proteine . lapte prins si varza murata pt enzime.

O mica observatie . le bag prin piele , dar prefer ca solutaia de 10 % de Cs sa sfie pe cale orala . La 20 minute dat cu DMSO, cit mai departe de tumora , de preferat la puicioare. iar la o ora de la Cs se ia potasium, solutie de 7, 5 %, acelasi volum ca cea de Cs

DMSO se intilneste cu Cs in singe si impreuna merg direct in tumora , indiferent unde ar fi. Nu e important unde este tumora .
Prin piele dau, amestecat cu DMSO numai cind are priobleme cu tubul digestiv, daca nu poate inghiti cine stie de ce, sau daca ustura . ca e lume si lume !
practic nu este ceva mai bun sub soare.
Dar e destinat numai si numai celor care vor sa traiasca . pare curios, dar multi nu vor !
De asta inainte de cura, rezolvat probleme de dusmanie, divortz, , lucrat cu partea phsihica. Acesti oamnei sint darimati. Ajutatui un pic, isi revin si vor iar sa traiasca.
Eu as raspunde la orice intrebare, dar nu bprea am cum. Mai ale s ca am si alte treburi. Eu am invatat cancer din pasiune, nu pt nota de trecut clasa. daca nu gasesc pacientul care vrea, nu ma bag. Nu am timp de dadacit.
E destinat celor in stage 4.
65 RaulDuke
65 RaulDuke [7763c]
30-05-2012, 22:14

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

inca n-ai raspuns la intrebarea "cum sunt cesiu si rubidiu alcalini", deci evident nu raspunzi la orice intrebare, ci numai la acelea pentru care mintea ta bolnava a nascocit anumite minciuni, ca droaia dintre cele de mai sus. si cand se iveste o intrebare care nu concorda cu stiinta ta limitata, o dai imediat pe "nu am nevoie de detalii" sau "io am invatat din pasiune, nu pentru note" sau "defapt ce nu visez io nu e important" sau ceva de genul asta. ca atare, cand am disputat io daca cesiu si rubidiu sunt ioni, nebunule ? evident ca NU am facut asta, dar tu te prefaci ca nu vezi si nu auzi decat ce-ti convine tie si intelegi numai ce vrei tu.

acei foarte putini nebuni care te vor urma, ma tem ca isi merita si ei soarta, oricat de rau mi-ar parea pentru ei. dar sunt foarte putini oamenii atat de marginiti. restul, cu un singur dram de creier, isi pun niste intrebari putin mai profunde despre ce zici, cum zici si cine cel mai probabil esti. de ce vorbeste atat de mult un om care pare sa nu stie nimic despre chimie sau fizica, desi zice ca stie, cum ai descoperit tu toate lucrurile astea, de unde tragi aceste concluzii imbecile avand la baza niste notiuni elementare total corupte, cum de o metoda atat de "buna" si atat de "simpla" nu este adoptata absolut de toata lumea si practic cum de mai face lumea cancer in conditiile astea, etc...

tu cu siguranta ca in mare masura ti-ai agravat psihoza intoxicandu-te in mod cronic cu cine stie ce metale grele sau alte substante toxice... la asta se expune oricine care iti da tie crezare.
66 utilizator_127528
30-05-2012, 23:56

Membru din 04-08-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 17

Pentru Cenusareasa.
Multumesc pentru informatii.
As dori in plus daca se poate sa-mi indicati cum/de unde pot face rost de aceste produse enumerate de dvs.
multumesc,
67 RaulDuke
67 RaulDuke [7763c]
31-05-2012, 00:44

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

crezi ca se poate ? sau defapt trebuie sa ai o imaginatie FOARTE PUTERNiCA si sa te concentrezi foarte foarte tare, pana materializezi in fata ta o roaba de cesiu si rubidiu ?
68 stevens
68 stevens [301c]
31-05-2012, 01:04

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

:)) Haideti ca ii spun eu ca tot n-am somn ! Bagati in google essense of life si gasiti acolo de toate pt protocolul cu cesiu ! Insa obligatoriu trebuie si o consiliere f buna se pare iar pt asta il aveti pe Cenusareasa-man !:)
Este f importanta ! Apar tot felul de reactii, inflamatii ale tesutului tumoral care moare, trebuie date tot felul de minerale la diverse tipuri de cancer, dozaj corect etc !

Cenusareasa confirm aici terapia cu "gaz lampant", la noi o recomanda Valeriu Popa dar cu petrol dublu rafinat de la rafinaria din Ploiesti, pt adenom de prostata cred, dar se pare ca merge la mai multe !

Numai bine si sanatate tuturor !
69 1Cenusareasa
69 1Cenusareasa [83c]
31-05-2012, 07:15

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

stefanica !
Da , asta fac. Consiliez pe gratis cine gaseste ca ar fi in stare s a tina o Cura intreaga.
" essence of life " este chiar numele la unu ( o fi avut parintii bauti ). El locuieste in canada si dadea sfaturi la cei care cumpara de la el. Eu nu vind nimic, dar daca cineva s e incumeta , il ajut sa treaca mometul ezitarii, frica de inceput . Sfaturi pina s e descurca singur.
Personal recomand sa fie facut de doua ori, cu o pauza de 2-3 luni.
Aportul meu este ca folosesc si sodiumm bicarbonate administrat cu DMSO ( lichid ). Bicardmonatul e ste pe exterior si anuleaza acizi, iar cesium si Rb intra in celule.
Imi pare rau, dar nu ma intereseaza cine vinde si nu fac reclama . Si nu e voie pe acest forum sa fac reclama . DMSO se gaseste in Romania la cei care vind MMS.

Repet si iar repet. Intentia nu este de a concura medicina . DEsi se poate , dar este un peste mai mare de fript aici. Ci este , ca celor care vor sa faca orice sa se salveze, sa aiba o sansa. Majoriytatea nu vor si e treaba lor. Vorbesc de cei disperati, care nu stiu unde sa apuce.

Cit priveste petrolul lampant, e bun cela vechi. Asta nou are adidivi, care, la nevoie pot fi indepartati cum scoteau lipovenii verdee din spirtul medicinal . Se pare, dar nu am testat, s e poate da cam de 5 iopri prin bumbac. Arheologii si artistii au petrol bun, ca ei curatza operele de arta . Intrebati de unde cumpara . Cei care restaureaz a monumentele si statuile de metal, iar au petrol bun. Sau direct de la rafinarie. kerosina de la MIG ( avioane militare este iar buna ).
Valeriu Popa stia asta din China . Se foloseste si azi pe scara larga . In principiu, daca vrei curatenie in singe , petrolul lampant il face bine.
Inventatoarea unui protocol e dr Austriaca si traieste ( nu stiu cu cine ! ) in varsovia si ea vinde petrol pt asta . Juma de kil ajunge, dar luati un kil.

Din nefericire, trebuie sa invatti repede ce faceti. ca sinteti singuri pe lume !
Cit ma lasa aici, voi putea sa ajut, dar cred ca pe privat, ca incurcam aici pe cei care cred in tratament clasic. Noi sintem oaspeti aici. Este un forum al medicilor si ei s a aiba prioritatea .
Succes !
70 1Cenusareasa
70 1Cenusareasa [83c]
31-05-2012, 07:23

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

Asa este, steven !

Ce a mai mare greutate ( pt cine nu stie ) este ce faci cu mas a de tcelule moarta . Pur si simplu s e infunda ricichii daca nu suii s a faci bine evacuarea.
magnezium trebuie s a tina totul aproape de diareea. Nu s e poate permite nimic. Chestia asta lucreaz a cu viteza mare si poti fi coplesit de procesul evacuarii.

Apar si inflamatii, mai ale s la incheieturi. Toata imunitatea ta este bagata in lupta cu celulele de cancer flaminzite .
daca e ste ceva la creier, atentie mare, Tumora creste in volum inainte de a scade (Este adus a apa in zona in incercarea de a dilua bazele ).

Eu o fac de citiva ani si va fi ceva frumos pt batrinetze.
Ca au venit !
71 1Cenusareasa
71 1Cenusareasa [83c]
31-05-2012, 07:34

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

nenea duke !

Eu daca am o solutie de ( ex ) 12 % cesium clorura si apa . Dei 388 % apa . Ce crezi ca voi scrie pe sticla ? Voi scrie apa ? Nu : voi scrie cesium desi este si Cl acolo. daca o vodca are 4o la suta alcohol, si 60 % apa , ce crezi ca strie pe sticla ? Scrie vodka !
Intr-o solutie punce ma intereseaza. Sila pastile scrie 400 mg de ceva. dar are poate altele in procent mai mare.

Cit e solutia si ce ioni sint sint problema principala . ca acesti ioni trec aproape in totalitate in singe .
Acidul gastric nu face mare lucru. trecuti in singe ei sint tot ioni de cesium ca si la inghitire.

Intentia mea nu a fost sa te supar ( invers a fost ). . Eu nu pun persona mea intii. Eu sint sanatos tun. Dar sint la o virsta incare eu nu mai vreau s a avansez, ca capat renume si, ca atare, lupta cu medicii ar ajunge nicaieri. Eu iti urez si tie sanatate .
72 RaulDuke
72 RaulDuke [7763c]
31-05-2012, 20:50

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

ai vreo dovada pentru ce spui ? sau pur si simplu ALEGI SA CREZI ca asa e ? :D e rizibil !
73 1Cenusareasa
73 1Cenusareasa [83c]
01-06-2012, 01:00

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

` ai vreo dovada pentru ce spui ? sau pur si simplu ALEGI SA CREZI ca asa e ? :D e rizibil !"

Nu am ! Am dat in bobi de doua ori si a iesit la fel.
74 RaulDuke
74 RaulDuke [7763c]
02-06-2012, 14:04

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

stie toata lumea asta! cum te trezesti dimineata, dispar toate dovezile si te frustrezi ca nu ai nimic palpabil, dar tii minte toate porcariile pe care mintea ta subreda le viseaza si le prezinti drept argumente solide :D esti meserias, ce sa zic !

de ce nu te duci tu frumos in parc, cu o punga de seminte, sa dai de mancare la porumbei si sa iti vezi de batranetea ta dementa in liniste, hm ? ar fi doar cinstit din partea ta.
75 1Cenusareasa
75 1Cenusareasa [83c]
02-06-2012, 17:39

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

ce jalnic esti !

Doar atac la persoana.
ca nu potzi demonstra ca High pH therapy nu lucreaza. Una ca te depaseste intelectual ( voi la medicina invatati dupa tabele facute acum 80 ani ) si a doua ac tu trebuie sa faci ce iti diceaz a Industrai cancerului. Esti un biet soldatel ce zici s a traiti !

- Chemo !
- Da ! sa traiti !

Radiatie !
Da . s a traiti

Operat !
- DA , macelarie ! Sa traiti.

Ultima e ramasita din evul mediu ! Atunci s e amputata, decupa.


Cancerul s e topeste frumos, lovit din interios cu sesiu si rubidium ( dupa reguli, nu doar inghitit ). E civilizat !
Sinteti jalnici. E bine ca pacientii sint multumiti la oncologie . ca vin si s e uita in gura vioastra . dar si pleaca TOTI la ceruri. Merita soarta pt ignoranta si naivitate a lor.
Se cheama selectie naturala .
Trist pt ei, dar adevarat ! Bine ca ei nu simt si nu vad asta .
76 RaulDuke
76 RaulDuke [7763c]
02-06-2012, 19:28

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

vezi ca te apropii de afirmatii de 2 lei care te-au mai facut odata sa iti iei ban aici pe forum. ce, crezi ca nu imi amintesc de discursul tau delirant si de jigniri de ale tale la adresa oamenilor destul de ghinionisti incat sa fie diagnosticati cu aceasta boala ?

pentru lucrurile periculoase cu care incerci sa-i ademenesti pe bietii oameni, ar trebui oricum sa primesti ban fara drept de apel, pentru ca te apropii de vina de a scurta viata oamenilor si de a pune sanatatea altora in pericol cu ineptiile tale !

desigur ca majoritatea oamenilor au incredere in medicina si in oncologie, pentru ca sunt nu doar cele mai bune solutii ci pentru ca sunt SINGURELE SOLUTII VERITABILE. medicina a fost inventata de oameni pentru oameni, iar majoritatea oamenilor nu sunt nici nebuni nici prosti, spre deosebire de tine, incat sa creada ca exista nu stiu ce conspiratie mondiala menita sa le faca rau.

e cazul sa iti inchizi gura si sa iti deschizi ochii, poate chiar sa te duci la o facultate si sa inveti cate ceva pe lumea asta, caci ai trait o viata in ignoranta si infatuare. prnicipalul exemplu pentru faptul ca nu stii nimic este tampenia enorma pe care o tot repeti despre treaba cu pH-ul tau acid, cand tu evident nici nu stii ce e ala pH, cat e pH-ul in corpul uman si cat de mult si mai ales CUM poate fi el influentat. ca dovada ca esti total decrepit, probabil din cauza varstei, posibil din cauza mostenirii genetice de la tine din familie.
77 1Cenusareasa
77 1Cenusareasa [83c]
03-06-2012, 01:17

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

mai Alifie !
Tocmai ca medicina nu merita luata in seama la cancer. oamenii vin din ignoranta si necunostere la voi. Dar medicina nu are nici o solutie .
A cazut mizerabil, mai ales la cancer.
De ec nu le spui ca medicina omoara lume a cu chemo dupa citiva ani ( de obicei mor i 2 ani DE LA CHEMO, NU DE LA CANCER ! ), de ce nu le spui ca chemo le ia imunitate a ? De ce nu le spui ca nu s e iopereaz a cancerul. Eu stiu de ce nu le spui. Ca din asta traieste acest business josnic.
Peste un miliard de oameni au murit inutil de cancer.

Desigur ca cea mai directa solutie este de manipulat pH. ca tu nu stii, e ok ! Inveti acum !
Dar daca tu nu stii, nu inseamna ca oamenii nu au dreptul s a stie . Asta incerc s a le spun, doar s apuna la indoiala un pic intetia medicinii in cancer. Apoi vad ei.
Cei care ajung la clinicile de cancer mor ( exceptiile intaresc regula ). Asta trebuie s a stie pacientul , ca daca s e duce acolo, va muri ! De ce nu le spui ?
Ca sint exceptii ? Prea putzine ! Ce e rau in a le spune ca fara un pH de 7, 4 nu se vor vindeca ?
Voi medicii invatati de pe tabele , nu aveti sistemele logice reglate pt eforturi intelectuale . Voi faceti ce ati vazut la medicul pensionar ( daca nu a murit de cancer ). De ce nu le spuneti ca personalul medical are cancer mai mult decit restul ? De ce nu le spuneti ca voi oncologistii aveti cancer mai des aproape de 3 ori decit restul. Femeile ce lucreaz a in spitale cite au cancer la sin ( cel mai des ) ?
De ce nu le spuneti. mai oameni buni ! Noi facem ce se face in feudalism. va taiem ceva si mai vedem ! Noi va dam chimicale ce se dadeau pe front in primul razboi si apoi mai vedem !
Mai oameni buni, noi va facem radiatii ca acum 125 ani ! Bine ati venit ! mai oameni buni, noi nu stim ce este pH !
mai oameni buni, cei care au trecut pe aici acum 2 ani, sint morti !

Nu ar fi frumos sa spuneti adevarul ? Eu cred ca da !
Abia acum ati invatat si voi ca ar veni cancerul si de la paraziti. Ce facem cu genele ? Va schimbati numele de oncologii, ca e tot mai evident ca ati sustinut o prostie !
Unde sint acum schimbarile genetice ?

Tocmai ca cei ce vin la centrele de cancer isi vad situatia cea mai grea. daca pune intrebari prea multe, cazul devine Atipic ( sic ! ).

O terapie cu pH rezolva cazul. la mas a canceroasa mare se poate folosi DCA. Solutiile exista , dar nu sint la voi. Ar trebui s a recomandati pe cei care se pricep, nu sa tineti pt profit la voi.
medicina este un sistem de exploatare. Nu are nimic cu Sanatatea. Asta v-ar trebui voi s a fie toti sanatosi si s a pierdeti slujbele . Cred ca te-ai angaja cu greu ca florareasa.
Spuneti adevarul si miscati-va sa deveniti competitivi tehnologic cu noi, vracii. Cu ceva efort, se poate !
capito ?
78 radicus
78 radicus [411c]
03-06-2012, 02:33

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Este falsa afirmatia conform careia oamenii mor de la chimioterapie dupa 2 ani. Este o idiotenie care nu trebuie luata in seama, nici nu trebuie sa demonstrez cu vreun studiu aleatoriu. Ultimul mesaj postat pe acest topic este clar unul denigrator la adresa medicinei. In mod voit sau nu, se uita de progresele in oncologie si faptul ca anumiti pacienti cu limfoame, leucemii, precum si cu alte tumori maligne, isi dubleaza sau chiar tripleaza speranta de supravietuire datorita tratamentelor existente. Ori chiar nu vor mai avea boala activa in corp tot restul vietii, traind ca oameni sanatosi zeci de ani.
Este culmea ca tocmai cei care promoveaza niste metode primitive, desprinse direct din vremea australopitecilor mancatori de pamant, `acuza` medicina ca ar folosi metode vechi de zeci de ani.
79 1Cenusareasa
79 1Cenusareasa [83c]
03-06-2012, 08:51

Membru din 25-05-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 83

"In mod voit sau nu, se uita de progresele in oncologie si faptul ca anumiti pacienti cu limfoame, leucemii, precum si cu alte tumori maligne, "


Progrese ? pacientii s i rudele lor stiu de ele ?

cancerul e mult tot din cauza voasta si a antibioticelor.
Progres e la ...leukemia !
Ia pe unul cu cancer la colon ficat, plamini si creier si pune-l pe picioare. Leukemia pleaca si cu un gaz lampant ! In china s e foloseste si astazi.

Medicina a cazut mizerabil la cancer !
Doar pretinde ca are noutati ( doar citeva aparate facute de ingineri ). medicin a inca asculta cu stetoscopul un canceros . De ce ? Pt ca otraviti tot corpul si s a vedeti daca mai sufla .
dar ia du-te direct la cancer sui nu ai nevoie s a asculti pe nimeni !

Stiu ca esti entuziasmat ca esti medic. Impresia e buna si chiar va felicit cum puteti prosti atita lume. E drept ca voi aveti si legea de partea voastra. Puteti face normalul si firescul.ilegal. dar numai atit ! Din fericire acum pacientii pot comunica si se duce vestea mai usor.
In medicina s e scoate un zvon ca nu stiu ce medic e cel mai bun din judetz, din Bucureasyti, din Iuropa lu peste, din parcare.
Asa si cei cu chelie scot zvonuri despere ei insasi ca sint virili.
la cancer ati vrut s a fiti sofisticati si ati cazut mizerabil. dar nu e nuimai stiintific ( ca asta s-ar corecta ) , ci sistemul este complet nefavorabil pacientului. Leuklemia ! Lymphoma. astea sint maruntisuri, coane !
Chiar si eu ii trimit la medici pe astia .

De luni plec de aici, as a ca te salut voios si multumesc de dialog. Din asta ies e progresul. dac toti aproba , Paminitul rramine flat. Scuz e pt romana mea . O ghicesc din amintiri. Sa te iubeasca femeile !
80 RaulDuke
80 RaulDuke [7763c]
03-06-2012, 11:52

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

si cu tine sa nu fie prea brutali gardienii de la sanatoriul de psihiatrie ! :D te repeti, te repeti! te repeti ca o moara stricata si garnisesti repetitia asta cu minciuni si ineptii. nu ma mai obosesc sa iti dau replici, pentru ca am vazut ca nu citesti aproape nimic, si daca iti pun eu sau altcineva competent vreo intrebare, nici nu te obosesti sa raspunzi. tipic pentru orice impostor si fals, asa cum esti tu.

"de ce nu... de ce nu... de ce nu... ?" - pentru ca sunt minciuni, de aia nu spunem lucrurile alea.

si iti mai spun asta: din moment ce esti atat de capos (tipic pentru un paranoic), am mesajul asta pentru tine: DACA RECUNOSTI CA ESTI MINCINOS SI BOLNAV MINTAL, eu o sa recunosc toate porcariile pe care le spui ca fiind adevarate. :D e cinstit ?
Răspunde la topic
135 comentarii 1 2 3 45 6 7 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp