Spitalul Clinic Filantropia

fara recomandari
2259 vizite
Locatie: Bucuresti, B-dul. Ion Mihalache nr. 11 , sector 1 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0213188930
In vara anului 2007 si-a inceput activitatea sectia de Oncologie Ginecologica din cadrul Spitalului Clinic Filantropia ca raspuns la dorinta comuna a pacientelor si medicilor de a asigura, in cadrul aceleiasi institutii, tratamentul multimodal al afectiunilor neoplazice diagnosticate si operate.

Aici se realizeaza screeningul si se ofera diagnosticul precum si un tratament complex necesar fiecarui afectiuni in parte. In plus, specialistii departamentului urmaresc evolutia afectiunilor maligne ginecologice, iar persoanalul auxiliar ofera consiliere psihologica pacientilor.

Intreaga echipa a compartimentului are ca obiectiv asigurarea unui nivel crescut de satisfactie al pacientelor prin reducerea timpului de asteptare si evitarea deplasarilor inutile.

Servicii oferite:

  • Laborator Anatomopatologie
  • Oncologie

Echipa

  • Dr. Ceauselu Luminița- Anatomie patologica
  • Dr. Florea Mirela- Radiologie-imagistica medicala
  • Dr. Median Dragoș- Oncologie medicala
  • Prof. Dr. Peltecu Gheorghe- Chirurgie generala
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp