Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Panteliomon”

Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Panteliomon”
fara recomandari
2068 vizite
Locatie: Bucuresti, Șoseaua Pantelimon nr. 340 - 342 , sector 2 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0212554099
  • Dr. Hera Dana Ruxandra - Oncologie medicala
  • Dr. Ianuli Carmen Hariclea - Oncologie medicala
Initial, Spitalul Clinic de Urgenta ”Sfantul Panteliomon” s-a numit Spitalul ”23 August”, deoarce a fost construit concomitent cu platforma industriala 23 August, care avea rolul sa deserveasca noul cartier muncitoresc ce se dezvolta odata cu platforma.

De la inaugurarea sa (1972) pana in 1993 spitalul a avut in structura lui clinica de chirurgie generala, clinica de medicina interna, clinica de obstetrica si ginecologie, clinica de pediatrie si neonatologie, compartimentul de anestezie si terapie intensiva, laboratorul de anatomie patologica, compartimentul de radiologie si laboratorul de analize medicale.

In anul 1991, Spitalul devine Spitalul Clinic “Sf. Pantelimon” iar in 1993 odata cu schimbarea structurii sistemului de urgenta a Municipiului Bucuresti spitalul se transforma in Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon” - unul din cele cinci spitale de urgenta de adulti din Bucuresti.

Cabinetul de Oncologie medicala a Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Pantelimon se afla in corpul C, la etajul 1.

Servicii oferite:

  • Chimioterapie
  • Oncologie
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp