Cancer Prostata

Secțiunea: Cancerul de prostata
635 comentarii 1 2 3 4 5678910 ..... 29 30 31 32 INAINTE ›
121 mihaela86r
121 mihaela86r [57c]
22-01-2010, 15:01

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Pentru bitzu0611 : Imi pare rau ca tatal tau are acum mestastaze osoase. Nu am reviziut ce ai scris pana acum, dar daca i-au dat Zometa, mai mult de atat nu o sa primeasca pentru acele metastaze osoase. Zometa e usor citostatic si ajuta din cate stiu eu la fixarea calciului in oase. Daca nu a primit pana acum astfel de tratament e f posibil sa primeasca. Sincer.... nu vreau sa va dezamagesc, dar nu vad nicio diferenta, toate tratamentele date de medicii oncologi in romania pentru cancer de prostata sunt la fel. (exact la fel) Nu exista si nici nu se incearca altceva. Imi pare rau sa o spun, difera tratamentul doar de la stadiu la stadiu, dar dupa cum vedeti si voi marea majoritate au in tratament: ZOMETA, CASODEX, ELIGARD si ZOLADEX(astea sunt cele care mi-au venit acum in minte). In functie de nevoie/stadiu fac sau nu radio terapie sau citostatice.
Despre proteine ce pot sa spun. Lucrez acum la un proiect in bioinformatica care in functie de provenienta proteinelor incearca sa invete evolutia organismului. Deocamdata este intr-o forma initiala, dar ceea ce pot sa spun este ca si proteinele animale au rolul lor in organism, chiar daca la nivel nu celular, la nivel de ADN ea este procesata la fel ca una vegetala. Colesterolul nu este tocmai cea mai mare problema. Important este sa fie consumate cu cap. Parerea mea este ca degeaba un pacient consuma legume si fructe daca le ia dintr-un supermarket sau din import. Acelea sunt mai nesanatoase decat credeti. Incercati sa consumati pe cat posibil carne/legume/fructe de la tarani. Pare stupid, nu arata asa bine ca cele din magazine, dar credeti-ma nu se compara calitatea. Nu am zis niciodata sa manance carne de porc. Plus ca nu toate proteinele de provenienta animala contin colesterol. Nu trebuie consumata o cantitate mare de proteine pentru ca se vor trasforma in grasimi. E alegerea fiecarui pacient cum vrea sa traiasca. Eu am incercat sa va dau niste sfaturi pe care le-am invatat dintr-o experienta neplacuta din pacate. Sper ca tatal dumeavoastra sa isi revina. Si Curaj! Interventia chirurgicala nu cred ca este o solutie prea buna avand in vedere ca deja are metastaze, cereti sfatul si altor specialisti. Iti inteleg deprimarea perfect, am trecut exact prin ceea ce treci. E bine ca te-ai hotarat sa vii in tara. Stiu si eu cum e sa fii departe, e mai mult decat poti exprima in cuvinte. Ai grija de tine si nu iti pierde speranta.
122 mihaela86r
122 mihaela86r [57c]
22-01-2010, 15:03

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Eugen, Care a fost pana la urma rezultatul? Metastaze osoase sau doar inflamatii? Ai mers sa ceri sfatul si altui medic? Nu sta asa, mergi si la alti medici, chiar si din romania, nu astepta, boala asta nu asteapta dupa nimeni din pacate ... Multa sanatate va doresc!
123 bitzu0611
123 bitzu0611 [31c]
23-01-2010, 00:30

Membru din 09-01-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 31

Multumesc Mihaela de incurajari. Pai alt drum nu ai decat sa sper si sa mergi inainte...cam asta e.
De operatie, nu este legat de tumoare, este operatia de castrare (indepartarea testiculelor) care ar opri productia de hormoni, ceea ce si tratamentul hormonal urmareste acelasi lucru...deci nu e legat de tumoarea in sine, ci doar de stimuli.
124 mihaela86r
124 mihaela86r [57c]
23-01-2010, 01:30

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Da, am inteles asta, dar orice interventie chirurgicala in momentul de fata poate deveni foarte periculoasa. Daca are metastaze osoase inseamna ca "tumorile au plecat de la locul lor". O interventie chirurgicala poate sa le ajute si mai mult sa se extinda. Aveti grija, cereti sfatul cat mai multor medici. Aflati ce spune fiecare. Este periculos, dar poate este mai periculos fara sa-i faca interventia aceasta. Nu stiu ce sfat sa va dau mai mult de atat! Numai bine!
125 Pocoyo
125 Pocoyo [2c]
25-01-2010, 16:39

Membru din 25-01-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Buna ziua. Imi pare tare rau sa citesc cati sufera de aceasta cumplita boala, si mai ales pentru cei care sunt atat de tineri! Am urmarit subiectul de la inceput si as vrea sa cer si eu parerea voastra :
Tata, 65 ani , diagnosticat in mai 2009 cu cancer de prostata cu metastaze osoase deja, PSA peste 500 (asa au zis doctorii ) , scor Gleason 8 ( 5+3). A fost operat in mai, i-au scos tumora de pe prostata (era destul de mica, deci nu i-au scos si prostata) si testiculele, din pacate , cat de mica era tumora a produs diseminari in sistemul osos. Tot din pacate, nu a avut nici-o problema cu prostata, si de aici, a descoperit prea tarziu cancerul, cand deja avea dureri osoase. PSA-ul i-a scazut pana la 12.Tratamentul a fost cu Casodex, apoi in august cand s-a dus la Fundeni (unde a fost operat si tratat) , PSA-ul ii crescuse peste 20 iar, dar oncologul si urologul nu au facut nimic, doar eco sa vada daca vezica functioneaza normal, si examen clinic (pt ca arata f bine, isi revenise). Ca urmare, ne-am indreptat spre clinica din Istanbul, unde la PET-CT s-a descoperit ca se inmultisera metastazele osoase, dar si un lob al ficatului fusese afectat putin ( mici metastaze). A facut 10 sedinte de radioterapie , in plus Casodex si Zometa , ficatul s-a vindecat, cat si o parte serioase din oase, i-au mai ramas doar cateva puncte pe coloana si pe vertebre, si la picioare. La ultima evaluare din decembrie, rezultatul a fost urat iar , PSA 4000. La PET _CT s-a descoperit ca avea metastaze pe ficat, pe lobul celalalt, dr de acolo au zis ca de data asta sunt mari metastazele, ca tratamentul pe baza de hormoni nu a avut efect si ca nu mai au alte solutii , decat o injectie f scumpa, care tine loc de radioterapie pt sistemul osos, se numeste Samarium 153 -Quadromet si se importa din State. Pt asta insa, trebuie sa aiba hemoglobina peste 12, ori el abia daca ajunge la 10, cu transfuzii de sange.
Mai grav e , ca de 2 saptamani ii este f rau, vomita, are scaunde diareice, nu prea mananca decat fortat, nu mai are putere...ce mai, se simte f rau! noi suntem disperati, desi ni s-a zis ca ar fi si urmarile chimioterapiei ( a facut ultima perfuzie in decembrie ), ca dc nu s-a manifestat in timpul, de obicei se manifesta asa, dupa ce termina. NU stim daca e de la chimio sau de la ficat!
NI se pare ciudat ca nimeni nu i-a prescris nimic pt ficat!! Oncologul de aici a zis ca " ce ne mai agitam atat ( cu Istanbulul) ca si-asa nu mai are sanse!" - ce atitudine, ce fel de oameni sunt asemenea medici?!
Ce ma sfatuiti? ce sa-i mai dam sa-l ajutam cu ficatul si cu starea asta de voma ??
Mentionez ca noi ii dam tratament cu aloe de la Forever, a luat din mai pana in septembrie si acum l-a reluat, ii mai dam de vreo luna Cartilaj de rechin si de curand, mama a aflat de la alt pacient in situatie asemanatoare, de Silimarina, si ii da si asta de vreo 3 saptamani.
Va rog, ajutati-ma cu un sfat, ca nu stim incotro sa mai apucam !
126 eugen49
126 eugen49 [41c]
25-01-2010, 21:32

Membru din 18-12-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 41

Pt Pocoyo, am citit si mi-am dat seama cat suferi . parerea mea, ca om care sufera de aceeasi boala ,am studiat f mult despre stadializarea bolii si metodele de tratament, este ca la tatal tau s-a gresit de la inceput,adica : Ori nu i s-a facut o stadializare corecta a bolii, ori dak i s-a facut, nu trebuia (se interzice prin protocoale internationale)sa se intervina chirurgical . La el , (ca si la mine) trebuia aplicata terapia hormonala Zoladex sau Dipherelin, Casodex , Zometa , combinate cu Radioterapia(perfect in turcia, eu am facut-o la fundeni) . Sa fie PACATUL celor care iau astfel de decizii, jucandu-se cu viata OAMENILOR ! Pt viitor, eu va rog sa nu disperati , ci sa mergeti mai departe ,dar nu pa mana celor de la noi din tara . Va rog sa sperati , sa margeti mai departe iar cu ajutorul lui DUMNEZEU , sin sigur ca veti reusi ! De medicamentele mentionate mai sus , nu cunosc .... Multa sanatate tatalui si multa speranta si va fi BINE
127 mihaela86r
127 mihaela86r [57c]
26-01-2010, 01:11

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Pentru Pocoyo: Imi pare foarte rau sa aud in ce stare grava se afla tatal tau. Stiu foarte bine prin ce treci. Medicii din Romania asa sunt marea majoritate. Am avut si noi o experienta foarte proasta. Ne-au spus ca bunicul nu mai are sanse si ca ce mai vrem sa traiasca la varsta asta (avea 79 de ani). Plus ca ne-au spus ca nu mai rezista mai mult de trei luni. A rezistat 9. Noi am trecut pe tratament naturist. Aveam la fel metastaze oasoase, metastaze hepatice. Tratamentul l-am procurat de la Eugen Giurgiu. (poti sa cauti pe internet, vei gasii informatii). Nu zic ca il va ajuta, la noi s-a simtit mult. Starea de greata este de la ficat dupa cum ai descris tu nu are cum sa fie de la cito. Opriti tratamentul cu cito si altele gen zometa ... distrug ficatul de tot. In asemenea situatii nu se mai prescriu astfel de medicamente. Medicii nu o sa va zica niciodata asta. Este o situatie grava in acest moment. Pentru ficat : Silivit F de la Vita Care si ceai hepatic de la dacia plant sebes. (ceai cat mai mult zilnic). Multa sanatate! Luati legatura neaparat cu Eugen Giurgiu----. Suntem datori sa-i ajutam sa traiasca cat mai mult, si sa le alinam suferintele, chiar daca este vorba de o zi in plus sau de un an. Inca odata multa sanatate tatalui!
128 Pocoyo
128 Pocoyo [2c]
26-01-2010, 10:18

Membru din 25-01-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Eugen si Mihaela, va multumesc tare mult pt gandurile bune si sfaturi!
Eugen, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste boala, s-o tineti in frau, stiu sigur ca se poate! am intalnit cazuri care au imbatranit si au murit de batranete cu cancer de prostata, deci optimismul si lupta cu boala conteaza la maxim, sa nu cedati niciodata!
Mihaela, va inteleg f bine cat ati suferit pt bunic, si eu mi-am iubit bunicii din partea mamei si inca plang dupa ei, desi nu mai sunt de 8 ani, dar ei m-au crescut si as fi facut orice posibil sa le mai prelungesc viata! va doresc multa sanatate si fericire!

Cu tata, o sa iau legatura si cu Eugen Giurgiu, de ieri, de cand am citit subiectul acesta ma batea gandul, dar asteptam si parelile voastre. Tata a intrerupt orice tratament cu citostatice din decembrie deja. Mi-e teama si ma infioara gandul ca nu se mai poate face nimic!! of, crunta e soarta asta pentru unii!!

Va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate tuturor!
129 mihaela86r
129 mihaela86r [57c]
26-01-2010, 10:43

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Pocoyo, e mai bine fata cito decat cu cito in momentul in care ficatul este afectat. Daca ficatul nu functioneaza la capacitatea maxima tumorile nu eu efectiv pe unde sa iese din organism. Marea gresala a medicilor este ca nu dau protectoare de ficat. Din pacate ficatul este doctorul organismului, prin el se elimina toate toxinele. Silimarina este buna. Din nefericire o celula hepatica se reface in 6 luni. Trebuie ajutat cat mai mult sa reziste aceste 6 luni, dupa totul va devenii mai usor. Tocmai de aceea ar trebui sa va axati acum pe tratarea ficatului. Eu chiar sper sa reusiti pentru ca stiu foarte bine prin ce treceti. Bunicul a avut o hepatita in trecut. A facut zometa, casodex, dipherelin si zoladex, iar celulele hepatice au ajuns la ficat. Ficatul nu a facut fata. Am aflat tarziu de tratamentul naturist, de plantele care ajuta ficatul si dupa 7 luni, ficatul a incetat sa functioneze. Tatal dumneavoastra are dureri de ficat? Este tare ficatul? Incercati sa gasiti cartea "Cancerul. Tratamente Naturiste" scrisa de domnul despre care am scris aici. Acolo sunt si cateva solutii pentru greata, dureri si alte probleme care apar in cazul acestei boli. Nu stiu ce sa va spun in astfel de momente. Pastrati-va curajul! Incercati sa il incurajati chiar daca o sa-l ia pe nu in brate. Trebuie sa manance cat mai mult ca sa nu cedeze restul organismului. Si eu am copilarit cu bunicii, de cand m-am nascut pana cand am plecat la liceu, iar acum e ca si cum bunicul ar fi acasa, acolo unde il stiam eu dintodeauna. Inca nu realizez, desi odata pe saptamana aprind o lumanare pentru el. A fost greu atunci si va inteleg foarte bine prin ce treceti. Banuiesc ca deja a inceput sa slabeasca. Dar sa stiti ca numai Dumnezeu stie ce se va intamplat. Trebuie sa aveti increde si sa va rugati si o sa vedeti ca o sa fie bine, oricum ar fi. Multa sanatate tatalui si multa sanatate si dumneavoastra!
130 eugen49
130 eugen49 [41c]
27-01-2010, 16:08

Membru din 18-12-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 41

PT TOTI ! Azi mi-a spus cineva a carui sot bolnav de cancer prostata metastaze s-a tratat si vindecat (s-a jurat) cu grasime sau osanza de Bursuc ! Stie sau a auzit cineva ?
131 bitzu0611
131 bitzu0611 [31c]
31-01-2010, 20:36

Membru din 09-01-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 31

Buna tuturor. In sfarsit am ajuns in tara si il gasesc pe tata cu o trombocitopenie severa, ceea ce l-a impidicat sa faca operatia de castrale, la care era programat vineri.
STie cineva sau i s-a intamplat sa aiba asa o situatie in acest caz de cancer prostatic?
Am consultat cativa medici, dar maine merge sa facem mai multe investigatii la hematologie.
De asemenea am citit prospectul Casodexului si este stipulat ca avand side effects pe afectiuni sanguine, dar ocazional. Din cate am vorbit cu cativa doctori (peste weekend), au confirmat ca 80% ar fi de la acest medicament, mai ales ca tata nu a avut vreo problema cu trombocitele inainte de a incepe tratamentul (analizele o spun) plus ca nu prezinta nici unul din simptomele acestei boli, nu are sangerari, nu are echimoze, mai ales ca i s-a luat sange pt analiza sangelui de 2 ori...
Problema mare este daca el nu tolereaza Casodex-ul, cine are alt medicament care nu ar avea acest side effect?
132 mihaela86r
132 mihaela86r [57c]
31-01-2010, 21:00

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Da. Din pacate bunicul a avut astfel de problema. Dupa o perioada de tratament s-a dovedit ca avea leucemie. Sper sa nu fie acelasi diagnostic si la dumneavoastra. Trombocitopenia apare deseori cand maduva osoasa este afectata (leucemie), atunci nu se mai pot produce trombocite. Faceti analizele necesare si stabiliti diagnosticul. Daca e asa trebuie actionat in consecinta. Multa sanatate!
133 bitzu0611
133 bitzu0611 [31c]
31-01-2010, 21:12

Membru din 09-01-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 31

Buna Mihaela.
Tata urmeaza tratamentul cu Casodex doar de 2 saptamani, iar la Ct nu i-au iesit metastaze pe coloana...Cand ati aflati de trombocitopenia bunicului dumneavoastra. Tata acum 2 luni cand i s-au facut analizele si biopsia trombocitele erau in termeni normali, si acum o luna la fel.
134 mihaela86r
134 mihaela86r [57c]
31-01-2010, 21:18

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Nu zic ca nu e posibil sa fie din cauza Casodex-ului. La bunicul a fost de pe o luna pe alta schimbarea.( de exemplu: In luna martie nu avea nimic la maduva osoasa, iar in luna aprilie cand si-a refacut analizele a iesit trombocitopenia care s-a dovedit apoi prin biopsie ca este leucemie) . Evolutia acestei boli este foarte neasteptata. Eu chiar sper sa fie din cauza Casodex-ului. Daca e asa, sa nu-l mai faca. Cereti sfatul cat mai multor medici. Multa sanatate.
135 bitzu0611
135 bitzu0611 [31c]
01-02-2010, 21:36

Membru din 09-01-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 31

Pt Mihaela: am inteles. Suntem la faza de investigatii mai mult pentru a determina cauza. Se pare ca nu-i de la Casodex...Ce tratament a urmat bunicul tau pt leucemie daca i s-a dat ceva? Tatei i s-a propus transplant de trombocite si mai vedem maine ce altceva. Multumesc mult pt toate info.
136 mihaela86r
136 mihaela86r [57c]
01-02-2010, 22:20

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Bunicul nu a luat un tratament special pentru leucemie. Nu a facut nici transplant. A mers pe multe ceaiuri naturiste. Va dati seama ca la noi a intervenit si varsta inaintata. Mai nou in Romania nu prea se mai gandesc medicii ca nu conteaza varsta, din pacate. Am auzit inclusiv cuvintele: "Cat mai vreti sa traiasca?". Deci la noi a fost si un dezinteres din partea medicilor din aceasta cauza. Tocmai de aceea nu va descurajati si luptati in continuare. La bunicul leucemia a stagnat cu tratament naturist. Lua atunci ceva siropuri de la doamna doctor Haimovici. Dupa doua luni de tratament analizele erau cu mult mai bune. (bineinteles medici nu le-au luat in seama, au spus doar ca leucemia nu prezinta un pericol, este sub control) Daca doriti puteti cauta pe internet despre aceste siropuri. (Tumorles si inca unul al carui nume nu mi-l amintesc acum). Eu sper sa aveti parte cu totii care sunteti bolnavi de medici adevarati, de medici pentru care sa nu conteze altceva decat sanatatea pacientului. (pentru ca orice parinte, copil sau persoana apropiata a bolnavului si chiar si bolnavul va face eforturi financiare sa-i rasplateasca pe acei medici, si nu in ultimul rand vor primi rasplata de Sus). Din pacate la noi in tara exist putini medici adevarati. Cu toate astea sa aiba Dumnezeu grija sa aveti parte de dansii. Eu am cunoscut si astfel de medici. A fost si ramane o onoare. Toata stima. --------* Sper sa va fiu de ajutor. Multa sanatate! Probabil ar fi bine sa faca cei putin cateva trasfuzii de sange, pentru moment, iar pe langa un tratament.

(*modificat de administrator)
137 maia1
137 maia1 [2c]
05-02-2010, 14:39

Membru din 05-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Citesc de mult timp cu interes comentariile dvs.despre cancerul de prostata.
Tatal meu 68 de ani a fost descoperit in 2007 cu cancer de prostata, PSA 60, scor 7, a fost operat, apoi castrat la Fundeni. I-a fost prescris flutamida 3/zi, a mers f.bine (psa in limite) pana in decembrie 2008 cand psa a crescut la 20. I-a fost schimbat tratamentul pe casodex, dar nu a avut efect. In ianuarie 2009 am facut scintigrama, care a iesit bine. A mers cu casodex pana in septembrie 2009 cand psa a crescut f.mult la 90. Oncologul i-a prescis estracyt, a urmat o apoape 2 luni cu acest tratament, psa a scazut la 34, dar nu a mai putut urma cu acest tratament deoarece nu l-a suportat. Oncologul i-a schimbat cu androcur, dar nici acest medicament nu il tolereaza, iar psa a crescut iar la 88. Acum ia din nou estracyt si i-am dat de o saptamana ganoderma. L-am programat la CT si astept cu sufletul la gura rezultatele. Sper sa fie bine. Eu va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa ne aibe in grija sa.
138 angst
138 angst [22c]
06-02-2010, 20:12

Membru din 27-03-2010

Subiecte: 5

Comentarii: 22

maia,nu ne-ai spus un rezultat al biopsiei. daca a fost operat de ce mai creste PSA?
nu am mai scris de mult pt ca nu am avut nimic nou.ieri am fost cu tata la medicul oncolog-cam dezamagita de indiferenta d-nei dr. am intrebat de un tomograf sau rmn- mi-a spus ca la PSA 15 nu pot fi metastaze.saptamana viitoare facem toate analizele. sper sa fie bine. o sa va scriu. multa sanatate la toti. o sa facem si un tomograf din proprie initiativa.
139 nicoleta37
139 nicoleta37 [2c]
07-02-2010, 11:16

Membru din 07-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna ziua! Am citit despre suferintele dumneavoastra si cu speranta ca totul va fi bine pentru toti va rog sa ma primiti sipe mine alaturi si sa ma ajutati cu cateva sfaturi
Este vorba tot despre tata, care in iulie s-a prezentat la urolog iar dupa consultatie i-a dat sa faca testul PSA care a iesit in limite normale. La fel va spun ca sunt singura la parinti iar tata atunci mi-a spus ca nu are nimic ,probabil ca sa nu sufar. Acum doua zile insa am aflat ca medicul i-a spus ca in septembrie sa mearga la operatie. Din explicatiile tatalui am aflat ca are foarte ,,multe formatiuni crescute si daca nu se opereaza va ajunge sa nu mai poata urina si sa aiba nevoie de sonda""Sunt explicatiile tatalui, un om de la tara Intrebandu-l el pe medic daca nu este vorba despre cancer,acesta i-a spus ca asta o sa afle dupa operatie.
Miercuri l-am programat si atunci merg cu el.
Va intreb daca este bine sa faca operatia daca nu-i face inainte o biopsie?
Mentionez ca tata are 75 ani, urineaza des ziua si noaptea ,are dureri puternice la bazin si picioare ,iar daca sta la caldura durerile se amelioreaza insa picioarele nu se incalzesc niciodata.
Multumesc celor care au rabdare in a alina si suferintele celorlalti!
140 mihaela86r
140 mihaela86r [57c]
07-02-2010, 12:55

Membru din 23-06-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 57

Buna Nicoleta. Imi pare rau sa aud ca se alatura inca o persoana la astfel de suferinta. Din ce ai scris tu reiese o probabilitate destul de ridicata ca tatal tau sa aiba cancer. Ar trebui sa repetati analiza PSA acum si sa vedeti care este valoarea ei (PSA-ul il puteti face la orice cabinet de analize medicale). Daca valoarea PSA este mai mare de 10 atunci probabilitatea tinde spre 100% cancer. In caz contrar este posibil ca in zona bazinului sa se fi dezvoltat formatiuni tumorale care sa provina din alta cauza. Ar trebui sa faca biopsie, inainte de operatie diagnosticul ar trebui sa fie sigur nu presupus. Daca durerile se amelioreaza la cald atunci exista posibilitatea sa fie formatiuni tumorale la nivelul oaselor bazinului, sau poate sa fie un alt tip de cancer. Investigati inainte de a lua o decizie cum este interventia chirurgicala. Va doresc sanatate tuturor.
Răspunde la topic
635 comentarii 1 2 3 4 5678910 ..... 29 30 31 32 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp