Centrul Medical Academica

Centrul Medical Academica
fara recomandari
2927 vizite
Locatie: Bucuresti, str. Pitar Moş nr. 20 , sector 1 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0212021202
  • Dr. Bacanu Florin - Oncologie medicala
  • Dr. Croitoru Adina - Oncologie medicala
  • Dr. Jinga Dan Corneliu - Oncologie medicala
Fondat şi administrat de patru medici români, Centrul Medical Academica reprezintă materializarea viziunii şi experienţei acestora.
Pornind de la principiul "pacientul are dreptul să fie tratat complet şi corect", s-a investit în trei direcţii principale: echipa de medici, echipamente şi locaţie.

Centrul Medical Academica oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulatoriu pentru toate specialităţile clinice, intervenţii chirurgicale, analize de laborator şi investigaţii de imagistică medicală.

Misiunea Centrului Medical Academica este să întâmpine fiecare pacient cu grijă, să se asigure că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect.

Servicii oferite:

  • Diagnostic imagistic tumoral
  • Oncologie
  • Radiologie interventionala
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp