Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii Sf. Maria Iași

Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii Sf. Maria Iași
fara recomandari
1669 vizite
Locatie: Iasi, județ Iasi, str. Vasile Lupu nr. 62 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0232264266 Fax: 0232477309
Spitalul a fost înfiinţat în 1970 în actuala locaţie prin unificarea tuturor structurilor pediatrice existente în Iaşi (Spitalul Israelit, Spitalul Caritas, Spitalul Sf. Spiridon).

În structura iniţială erau incluse două secţii de Pediatrie, o secţie de Chirurgie Pediatrică şi Ortopedie, secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, secţia Oncologie şi secţia de Prematuri.

Profilele clinice sunt în marea majoritate unice pentru toată zona Moldovei.

Secţiile şi compartimentele de înaltă specialitate funcţionează începând din 1991 şi au vechime între 11 şi 13 ani şi sunt deservite de medici cu a doua specialitate sau competenţă.

Spitalul de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” asigură asistenţă medicală pediatrică de înaltă specialitate pentru municipiul şi judeţul Iaşi precum şi pentru cele 7 judeţe ale Moldovei.

Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, ca parte integrantă a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” Iaşi este implicat ĩn:
- activitatea medicalã complexã de diagnostic şi monitorizare a pacienţilor 0-18 ani cu afecţiuni medicale şi chirurgicale;
- activitatea didacticã, de pregãtire profesionalã a medicilor rezidenţi de radiologie şi imagisticã medicalã, a cadrelor medii sanitare cu profil de radiologie şi a medicilor rezidenţi cu specialitate de pediatrie şi chirurgie prin prezentãrile de caz la care participã colectivul nostru de medici.

Servicii oferite:

  • Oncologie
  • Radiologie interventionala

Echipa

  • Dr. Buhuş Gabriela Lăcrămioara- Radiologie-imagistica medicala
  • Dr. Cernescu Ioana- Radiologie-imagistica medicala
  • Dr. Georgescu Mircea- Radiologie-imagistica medicala
  • Dr. Macsim Elena- Radiologie-imagistica medicala
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp