Ultimele comentarii pe forum

26241 com 1 2 3 4 ..... 256257258259260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 14:46:00 de către ddirkhendel
RaulDuke, ce sa spun, avem cu totii dreptate sau nedreptate in felul nostru si dreptul de a ne exprima opinia.Eu am facut macar efortul sa studiez oficial medicina timp de 3 ani, si neoficial multi ani dupa pana in ziua de azi, ma indoiesc ca tu ai facut acelasi lucru cu alternativa.Altfel poate nu ai avea o parere asa proasta despre ea insotita de o imensa lipsa de incredere. Si atunci cand omul incepe sa se laude singur cat de bun, avizat si pertinent este intr-un subiect, asta nu miroase de bine, in general.Si faptul ca lungimea unui comentariu te determina sa-l nu mai citesti deloc si sa-l catalogalizezi ca fiind gunoi ma pune si mai mult pe ganduri.Dar nu ma intelege gresit, imi face placere sa ma conversez cu tine, asa mai aflu de la sursa cum gandeste lumea medicala actuala, banuiesc ca te pot lua ca si model, inca positiv si necorupt, pentru asta.Totusi sunt de parere ca eu, ca om oarecum de rand, am un drept si o datorie sa pun intrebari si sa critic felul de actionare a unui medic daca mi se pare ilogic sau ciudat, ca totusi eu, ca si cetatean ii platesc facturile si studiile, si un medic are, sau, mai bine zis, a avut o responsabilitate mai mare fata de societate, de pacienti etc. nu degeaba medicii, global vorbind, sunt printre cei mai bine platiti si beneficiaza de un statut ridicat in societate.Numai ca in ziua de azi se profita de pe urma ignorantei si a needucatiei pacientului si medicii pot face, aproape ca si politicienii, cam ce vor, fara prea multe repercusiuni ( aici nu ma refer la tine ).

Eu inteleg ca tot curentul asta naturist pune in pericol multe dintre meseriile din lumea medicala, dar in loc sa continuati sa-l ignorati si sa-l combateti agresiv, poate ar trebui sa va reprofilati, cat mai e timp pentru ca schimbarea este inevitabila.Intrebarea nu este daca, ci cand ?.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 13:04:26 de către RaulDuke
ddirk, daca ai inerca sa urmaresti posturile mele ai constata ca ultimul lucru dpdv al constructivitatii este sa ma ataci pe mine, fiindca inafara de a combate ineptiile nu am facut altceva decat sa raspund punctual la probleme la fel de punctuale ale unor oameni cu cancer sau cu un membru al familiei care are cancer. dincolo de asta, poti sa inerci oricat sa ma faci pe mine ignorant sau cu ochelari de cal, pentru ca numarul oamenilor pe care i-am ajutat in realitate (da, sunt medic oncolog) si al celor pe care i-am sfatuit pe net nu minte, si spune cine sunt mult mai bine decat pot eu sa o fac, si in orice caz mult mai bine decat poti tu.
faptul ca sunt mai educat decat tine in domeniul asta nu ma inculpa cu nimic, ba dimpotriva, imi da dreptul sa am o opinie mai avizata decat a ta. tu mergi doar pe supozitii si cand crezi ca eu nu am luat cunostinta sau ca nu am analizat indelung si cu atentie toate aceste "variante alternative" cu privire la cancer. TE INSELI! insa tu, pricepandu-te numai la cele alternative, ai multe de invatat in ce priveste "metodele standard" pana nu doar sa poti purta o discutie coerenta cu mine, ci chiar pana sa ajungi sa-mi pui o intrebare cu cap si coada. momentan esti la nivelul in care ceri explicatii generice si vagi pentru cazuri punctuale si te rezumi la a ma contrazice prin intrebari nesfarsite.
poate ca sunt arogant, dar nu face confuzii. ceea ce sunt eu chiar ma face o persoana mai buna ca tine, mai avizata si mai pertinenta, CEL PUTIN intr-o discutie medicala/legata de cancer. aici nu ne comparam masinile, nu ne masuram penisurile, nu ne laudam cu nevestele sau bibliotecile citite sau cu ce prieteni avem. aici discutam despre cancer, iar argumentele tale sunt marginale fata de ale mele. spun asta prin simplul fapt ca eu LE CUNOSC pe ale tale, iar tu abia le mirosi pe ale mele.

P.S.: nu vezi cat scrie terra matter ? crezi ca am timp sa citesc tot sulul ala de hartie igienica ? tot ce am putut sa fac pana acum a fost sa-l deconspir (cat am putut) pe omul acela care tot pe aici face reclama la ESCOZUL si apoi sa cer explicatii pe care nu mi le da nimeni despre minunea numita NICOLIT.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 12:38:54 de către ddirkhendel
RaulDuke, inteleg ca nu ai timp, cu totii avem vietiile noastre si servicii, familie etc., nu cred ca esti singurul...si totusi nu mi se pare prea mult sa-ti faci timp 30 min. ca sa citesti si sa raspunzi la TOATE intrebarile care ti se pun aici, mai ales ca tu ai decis sa comentezi pe forum. Gandeste-te totusi ca aici ai avea potential mult mai mare decat in cabinet, de a ajuta oameni cu informatii concrete pentru ca o data scrise, raman si pentru multi altii de citit si de inteles.Si asta s-ar intampla daca ne-ai da mai multe informatii valoroase in loc sa incerci sa te legi de tot felul de nimicuri si sa ma ataci pe mine personal.Iarasi se cam simte un pic aroganta tipica a medicului care le stie pe toate doar pentru ca a facut o facultate.Oricum, interesant sa aflu ca se considera ca o data ce nu se poate dovedi ca un cancer secundar a aparut ca urmare a tratamentului ( care, dupa cum ai spus si tu cauzeaza la randul lui de mutatii / destabilizari ale ADN-ului si in celula sanatoasa ), e in ordine sa-l aplici ?!
Am totusi impresia ca tu mai mult te bazazi pe exceptii decat pe norma pentru a explica anumite fenomene si nu mi se pare prea profesional.Te-as ruga sa analizezi, daca ai timp, si cazul prezentat aici de Terra Mater, poate intri si tu in contact cu ea si ne explici stintific ce s-a intamplat, deci prin ce mecanism sa vindecat, ca eu nu inteleg.
Inca nu mi-am dat seama ce fel de doctor esti pentru ca eviti sa specifici aici, eu sper din toata inima sa fi inca student sau daca esti medic oncolog ma rog sa nu cad vreodata pe mina ta si asta nu o zic cu rautate.Te salut si sper ca poate reusesti sa-ti deschizi mintea si la alte posibilitati de tratare, poate mai studiezi si tu ce au scris alti doctori care au cercetat si domeniul alternativ.Ceea ce scriu aici nu este inventat de mine, ti-am mai zis, poate ar trebui sa citesti comentarile mai atent daca tot raspunzi, ci este rezultatul ( un sinopsis, daca vrei )a mai multor carti si studii facute pe acesta tema de cercetatori, doctori acreditati etc. ( Studiez acest domeniu de multi ani si daca rezultatele ar fi NULE, cum sustii tu, fi sigur ca as fi cautat altceva ).Altfel nici nu mi-as permite sa sustin unele lucruri.Cam acelasi lucru ai facut si tu, de fapt, la facultate, toata stiinta si cunoasterea actuala se bazeaza pe ce au facut si descoperit cei cu mintea deschisa dinaintea noastra.

Mult noroc
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 10:28:00 de către RaulDuke
ddirkhendel, imi pare rau daca nu apuc sa citesc toate chestiile si sa raspund la toate intrebarile. am totusi o viata si o meserie si nu imi pot permite decat sa citesc in viteza ce scrie pe aici, pe diagonala, si in general oprindu-ma mai degraba cand vad ineptii amuzante (foarte multe totusi). de aia am sarit peste o intrebare legitima de a ta, cea cu vindecarea bla bla bla.
principiul este foarte simplu: citostaticele (doar una din resursele oncologiei, nu singura) actioneaza destabilizand ADN-ul celulelor. prin destabilizarea ADN-ului din celulele tumorale, le omori. prin destabilizarea ADN-ului din celulele normale, le induci mutatii, care predispun la cancer. totusi este un fenomen cu frecventa rarisima, iar odata ce apare in practica nu se poate dovedi ca un cancer secundar a aparut ca urmare a tratamentului si nu ca o predispozitie genetica a subiectului. intelegi dilema ?
pe de alta parte, cum ti-am zis, citostaticele NU sunt singurele arme ale oncologiei. la ora actuala se intervine molecular, pe cai de semnalizare intracelulare, care blocheaza selectiv metabolismul celulelor tumorale, se numesc terapii tintite, si radicus ti-a exemplificat cateva.
cu privire la metoda ta de a schimba stilul de viata, lasa-ma sa-ti zic ca s-a inercat si rezultatele au fost nule. si iarasi radicus ti-a adus contraargumentul beton: odata ce apare cancerului, nu mai conteaza schmbarea stilului de viata ca sa speri sa te vindeci. trebuie intervenit activ! dincolo de asta, ca tot era vb de pulmonar, sa stii ca stiu nenumarate cazuri de oameni de la tzara/munte care veneau pe aici cu cancer din asta, dar ei au trait toata viata numai in natura si multi din ei nici nu au vazut macar fum de tzigare! de asta ce parere ai ? crede-ma, uneori cancerul nu e dat de factori externi, uneori pur si simplu suntem susceptibili genetic la el.
inceteaza sa mai pui de la tine, te rog! parerile tale, oricat de revolutionare ti s-ar parea, oricat de tare te-ai agata de ele si oricat de mandru ai fi de ele, au fost de multe ori si de multi ani testate, cu rezultate absolut NULE! nu mai gandi in sofisme si nu te mai chinui sa-ti faci cunoscute opiniile, atata timp cat ele nu se bazeaza pe nimic concret, ci numai pe ce numesc americanii "wishful thinking" din partea ta!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 02:12:52 de către Terra Mater
"I-am povestit la urmatorul control ca eram sigura ca dragul lui fiu imi furase banii, dcumentele si sansa de a ma trata si vindeca eficient" - ceasta este fraza la care faceam referire la inceputul postarii mele anterioare, dar care (ciudat!) nu a aparut in mesajul postat... Sper ca macar acum sa apara, pentru a clarifica echivocul...
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 02:05:23 de către Terra Mater
In penultimul meu post aceasta fraza a aparut... de la sine... NU IMI APARTINE si ma lasa perplexa...
Eventualitatea unui cancer nu era preventiva, ci cu ocazia unei colonoscopii (a doua in doi ani) mi se gasisera o multime de adenomi atat cu risc redus dar mai les cu risc ridicat de a se transforma in dispazii, ceea ce impunea interventia chirurgicala cu exereza totala.
Cum insa timpii in sistemul sanitar italian sunt foarte lungi, si cum eu nu mai eram dispusa sa platesc sute si sute de euro pentru niciun fel de vizita, examinare, analiza sau interventie, cum eram deja in asteptarea unei interventii chirurgice pentru biopsie cutanee inclusiv fascia in profunzime, si extirparea unor lipomi pentru exameninare histologica, am ajuns sa obtin programarea pentru interventia legata de adenomi abia in noiembrie 2009. Dar, de la inceputul lui mai am inceput deja sa iau cate ceva vitamine si minerale, care au avut drept consecinta usoare imbunatatiri ale rezultatelor analizelor mele de sange si urina. Dar am realizat ca, pentru situatia mea erau prea putin, mai ales cand am avut rezultatele hitologice ale biopsiilor atat epidermice cat si intestinale. Am decis la inceputul lui august 2009 sa urmez terapia lui Max Gerson, dar, mi-a fost imposibil sa o fac asa cum o prezinta el in cartea sa, din cauza ca, asa cum am mai spus zilele trecute, nicio farmacie nu mi-a dat integratorii de el indicati, ceea ce m-a facut sa imi creez un soi de cocktail din terapiile lui Gerson, Treben, Pantellini, Pauling, Nacci, Kousmine si chiar o parte de Breuss. Asta mi-a redus functionarea tiroidei, deci a hormonilor tiroidieni, pe baza unui deficit de iod. La acesta s-a adaugat acel oligoelement pe baza de litiu, care mi-a eliminat si minima rezerva de iod din organism, si m-a aruncat in extrema hipotiroidismului, cu hipotermie si hipotensiune. Cu impachetari de patlagina ingusta frecata cu sare de ocean (cea mai bogata in minerale si in special in iod) aplicate pe gat in zona tiroidei, cu infuzii de brusture, cicoare, coji si frunze de nuc, cu gargare si infuzii de dragaica (sau sanziene), servindu-i si alga Kelp pe langa ceaiurile si infuziile mai sus amintite am reusit sa readuc sub control si sa reeduc tiroida, scapand de toate suferintele care aparusera in plina vara. Am inceput sa iau multe vitamine si minerale, in cantitati duble si chiar triple fata de cele recomandate ( cele recomandate sunt pentru perosoanele sanatoase, care sunt supuse intr-o anumita perioada la stres sau efort fizic, nu pentru cei bolnavi de boli grave, degenerative, autoimune. Am adaugat alga Clorella, alga Spirulina, Omega 3, Argint Colloidal, si am facut multe sedinte de Zapping, cu aparatul pe care l-am comandat in Germania. Rezultatele au fost exceptionale. In noiembrie 2007 incepusera sa se certe medicii intre ei: cel din mai reprosa celui care imi facea investigatia ca nu e capqabil sa vada, pe cand cel din noiembrie ii reprosa celui di mai ca nu vazuse el bine. Erau doi dintre cei mai buni gastroenterologi ai sectiei de gastroenterologie ai Policlinicii Universitare Padova. Cel din mai se apqara spunand ca el vazuse bine, drept dovada stateau rezultatele examinarii histologice care confirma prezenta acelei marei de adenomi. In fine, eu le-am spus la finalul investigatiei ca de fapt aveau dreptate amandoi, dar acest fapt se datora dietei-terapii pe care o urmasem eu si facuse sa dispara orice urma de adenom. La cele 16 probe recoltate din intestinul meu si trimise la exeminarea histologica, rezultatul a fost extraordinar: toate, absolut toate probele indicau o mucoasa intestinala "in scioglimento, di tipo riparatorio" Va las pe voi sa trageti concluziile ( scioglimento semnifica mot-a-mot (topire) adica... se desprindea mucoasa bolnava de pe intestin si se elimina. La controlul pe care l-am facut la aproximativ o luna si ceva, dupa acest episod, medicul care urmarise cazul meu atat in mai cat si in noiembrie, nu s-a putut abtine si mi-a cerut amanunte despre dieta -terapie pe care o urmasem. I-am relatat cu detalii. La final, s-a ridicat de la biroul sau a venit langa mine, mi-a strans mana si m-a felicitat, spunand ca aceasta dieta-terapie ii era necunoascuta, dar ca ar trebui sa o urmeze si el, daca nu pentru vreo afectiune anume, macar pentru a se elibera de kg-le in plus pe care le avea (era o perosoana inca destul de tanara, dar usor supraposnderala). Mi-a scris in scrisoarea catre medicul meu curant, ca sunt libera sa urmez dieta-terapie pe care am urmat-o deja si fara sa mi se impuna tratamente medicamentoase. Ce satisfactie mai mare se poate avea? L-am iubit pe omul acesta, pentru faptul ca se detasa de turma celor care urlau ca doar medicina clasica este valabila si restul e apa de ploaie. Am apreciat la el modestia si bunul simt cu care a admis ca alimentatia si aportul sporit de vitamine si minerale, postul si deci detoxificarea organismului si odihnirea intestinului erau deja caile spre redobandirea sanatatii, si nu mai necesitau consumul de medicamente chimice.
Asadar, dupa cum vezi, era o situatie concreta, clara si nu doar o decizie preventiva... Doresc, urez si ma rog ca oricine aflat in dificultati de sanatate sa gaseasca taria de a alege calea naturala de a se ingriji si vindeca.
Dumnezeu sa fie cu voi in orice clipa, in orice decizie!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 01:32:12 de către ddirkhendel
Dupa ce am citit ce a scris Terra Mater nu cred ca mai raman multe de spus.Asteptam si un raspuns din partea medicilor aici, daca pot explica cum este asa ceva posibil, din punctul lor de vedere si eventual daca au povesti asemanatoare de la pacienti care au urmat tratament chimic.Si radicus, chiar daca medicina orientala ti se pare joaca de copii ai datoria, ca medic, sa-i dai macar o sansa, sa studiezi mecanismele si sa vezi daca intradevar este atat de ineficienta pe cat crezi, prin propia experienta si nu prin ce ti s-a spus la facultate etc.Mai ales considerand problemele cu care se infrunta medicina moderna de azi.Dar daca toata lumea ar afla ca se poate auto-salva de la majoritatea bolilor, doar prin nutritie, vitamine etc. ce ar mai face medicii si industria farmacologica in ziua de azi ? Poate ar incepe, in sfarsit, sa incerce sa faca bine, si nu doar bani.

Sanatate si dragoste va doresc
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 01:02:19 de către Terra Mater
Cand vezi si simti ca raul din corpul tau nu mai exista, ca te simti din ce in ce mai bine, ca revii la a face lucruri pe care in ultimii ani nu ai mai fost in stare sa le faci din cauza suferintelor fizice, prea putin (sau... deloc) te mai intereseaza latura, explicatia stiintifica a terapiei sau a dietei pe care ai urmat-o. Ceea ce conteaza este ca aceasta a functionat, ca ai obtinut rezultatele pe care le-ai dorit si pe care ti le-ai propus si ca ai evitat sa iti mai incarci inutil si mai ales dezastruos organismul cu substantele din medicamentele care ti-au fost propuse. Eu sunt unul dintre aceste cazuri! Am constatat pe pielea mea efectele abandonarii alimentatiei naturale corecte, sanatoase, ca si ale revenirii la consumul de carne si a derivatelor acesteia. Proteinele necesare bunei functionari a organismului uman se pot lua si din alte alimente, vegetale, (fasolea verde este unul dintre aceste alimente) si are avantajul ca nu produce niciun efect nedorit in corp. Asadar, am verificat apoi, printr-o perioada de 28 de zile de post, efectele benefice ale acestuia si detoxifierea organismului meu, refacerea imunitatii si disparitia oricarui deranj, oricarei suferinte. Ma consider sanatoasa. Medicii nu vor sa recunoasca vindecarea mea, ci mai degraba, cu nerusinare crasa afirma ca... "cu siguranta s-au gresit diagnosticele stabilite prin diversele examinari specialistice anterioare, ca nu a fost vorba de Scleroza Sistemica Progresiva"... Ce ramane de facut? Sa ii dau in judecata ca m-au clasificat bolnava de aceasta boala si mi-au dat si codice de recunoastere a afectiunii de catre sistemul sanitar italian si deci de oriunde? Sa ii dau in judecata ca in mai 2007 in urma unei videolaparascopii facute in chirurgie m-au internat in ginecologiesi programat pentru isterectomie de care m-am salvat cerand externarea cu jumatate de ora inainte de interventia chirurgica si am si acum uterul la locul lui, intreg si sanatos si la ora actuala? S-au facut multe verificari, inclusiv biopsii care au dat aceleasi rezultate. Analizele de sange, urina, probe histologice au avut in diverse date aceleasi rezultate. Acum... cand in organismul meu nu mai exista urma de boala, cand uscaciunea ochilor a ramas o amintire, cand lipsa salivatiei a disparut, cand nu mai am absolut nicio problema de respiratie, bcand tensiunea mea arteriala a devenit perfecta in ciuda faptului ca in arhivele lor rezult hipertensiva, cu risc ridicat de infarct sau ictus, cand sangele meu este perfect oxigenat si nu mai exista urma de virus sau bacterie care face sa te infiori doar la auzul numelui, singurul lucru pe care se mai simt in stare sa il balbaie este ca... "s-a gresit diagnosticul"... Halal stiinta! Halal medici ! Halal medicina moderna si rezultate ale cercetarilor medicinii moderne. Si unde mai pui ca cei care "au gresit" diagnosticul sunt nici mai mult, nici mai putin decat ilustrii lor colegi pe care chiar ei mi i-au recomandat pentru stabilirea diagnosticului, ca fiind cei mai buni in domeniu...Nu am de gand sa ma angajez in polemici. De ce mi-as crea stari neplacute si as da curs unor discutii insensate? Fiecare are dreptul la opiniile si convingerile sale. Eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Ma bucur insa cand constat ca si altii, ca si mine, cu perseveranta, constanta, convingere, incredere si credinta au ajuns sa obtina rezultate pozitive si acum este in afara pericolului si isi cimenteaza cu fiecare minut care se scurge sanatatea si isi recapata patronanta asupra propriei vieti. Dumnezeu sa calauzeasca pe fiecare spre ceea ce este mai bun si mai bine pentru el!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 00:52:23 de către radicus
Mesajul de mai sus era pentru ddirkhendel.

Terra Mater, sper ca atunci cand ai spus ca "Am scapat de eventualitatea unui cancer intestinal in 2009" te refereai la ceva preventiv si nu ca ai fost diagnosticat cu asa ceva.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 00:47:46 de către radicus
Ce sa zic, daca asta crezi atunci n-am cum sa contraargumentez. Desi pentru mine medicina orientala (no offence) mi se pare mai mult o joaca pentru copii.
Radiatiile existente in jurul nostru, atat naturale cat si manipulate de oameni, pot destabiliza spirala ADN-ului daca sunt in doze mari sau te pot omori in scurt timp. Sa zicem ca un pacient are 25 de doze de radioterapie de luat si le trece cu bine pana la urma. Daca tu stai 25 de zile la soarele din iulie de la amiaza facand plaja, nu stiu daca vei supravietui dupa acele zile fara ajutor specializat. Asta pentru ca ai fost expus la o doza prea mare de radiatii solare. Sa zicem ca supravietuiesti, dar dupa vreo 10 ani mori de cancer de piele. Ce e prea mult strica, indiferent ce e.
Rata de cancer, da, cred ca a crescut in Romania. Dar in SUA e in scadere de vreo 10 ani cu cate 1% anual, iar rata de deces provocat de cancer cu cate 1, 6%. Rata de cancer a scazut datorita campaniilor de informare a cetatenilor cu privire la efectele tutunului si ale alcoolului. Iar rata de deces a scazut mai accentuat datorita noilor medicamente introduse pe piata. Si acest lucru se intampla intr-o tara unde vreo 70 de milioane de oameni locuiesc in zone unde s-au facut teste bombe nucleare, exista in jur de 100 de reactoare nucleare, au obiceiuri alimentare de te sperii si au o agricultura incat ploaia le uda culturile mai rar decat o fac ei cu insecticide, pesticide si fertilizatori chimici.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 00:20:53 de către Terra Mater
Vreti rspunsurinla intrebarile voastre? Vreti raspunsuri la sutele, la miile de "de ce?"-uri ai vostri? Inarmati-va cu rabdare si acordati-va circa 2 ore pentru a viziona cu mare atentie cele 14 video (fiecare de circa 9-10 minute), pe care le veti gasi accesand initial urmatorul link: http://restulstirilor.blogspot.com/2010/02/cancer-tratamentele-interzise.html si apoi pe celelate 13 in ordine crescatoare. Veti intelege de ce medicina conventionala sau alopata a devenit neputincioasa, de ce terapiile naturiste sau mai ales naturale nu sunt recunoscute stiintific, de ce medicii din sistemul conventional (la nivel global) nu au interesul de a promova tratamentele naturale si nici cea mai mica idee de a recunoaste eficienta acestora. Eu, bolnava de Scleroza Sistemica Progresiva, despre al carei caz medicii din spitalele din Padova, Treviso, Mestre, au decretat la unison ca speranta de viata poate sa se incadreze intre 4-7 ani si asta in cazul in care voi accepta tratamentul cu cortizon si alte mizerii chimice, acum nu mai am probleme de rinichi, de plamani, de intestin, de esofag, de epiderma (si nici de fascia profunda a acesteia) la ora actuala nu mai am niciunul dintre aceste deranjuri, niciun simptom care sa conduca la vreo "aripa" a acestei afectiuni si nicio analiza nu mai aminteste de vreo anomalie a sistemului imunitar, dupa ce am facut 28 de zile de post, pe a carei durata slabisem foarte mult, ajungand la 44 kg, dar in aproximativ 1 luna de la incheierea acestuia am revenit la greutatea mea ideala de 52 kg.
Am scapat de eventualitatea unui cancer intestinal in 2009 numai schimband radical alimentatia si facand 90 de zile de post cu sucuri si clisme, vitamine si minerale, conform indicatiilor lui Max Gerson, Catherine Kousmine, Maria Treben, Linus Pauling, Valse` Pantellini etc. La primul control la profesorul reumatolog-imunolog care ma avea in observatie, am avut proasta inspiratie sa ii comunic acestuia ca nu are motive sa fie socat de ameliorarea mea spactaculoasa, care de fapt se datora dietei si terapiei naturale cu alimente crude si semicrude, si evitarea pe cat posibil a stresului, a contactului cu zone si produse de natura petrolifera, medicdamente alopate inclusiv. Desfigurat la fata si devenit o fiara acesta a urlat ca un dizgratiat ceva de genul: "Cazzo! Ti ho detto io qualcosa di vitamine si minerali? Ti ho detto io qualcosa di alimentatie biologica... ". Parea un zmeu cu ochii insangerati... I-am povestit la urmatorul control ca eram sigura ca dragul lui fiu imi furase banii, dcumentele si sansa de a ma trata si vindeca eficient.Cand vezi si simti ca raul din corpul sau nu mai este chiar asa
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-04-2011, 00:11:00 de către ddirkhendel
Cand am spus "sa ajuti, cu tratamentul respectiv, pe cat posibil ca organismul bolnav sa-si recapete stabilitatea de odinioara si sa elimine el singur cancerul, asa cum facea si inainte sa se dezechilibreze " nu ma refeream in nici un caz la manipulare genetica.Trebuie incercat prin metode neinvazive, pe cat posibil, prin nutritie, disciplina, autosugestie, meditatie, acupunctura etc. sa se restabileasca echilibrul natural al corpului, Chinezii il numesc Chi, adica energia sa poate curge necontenit prin organism si prin urmare organismul sa se autovindece.Asta de fapt se intampla fara interventia directa a omului, noi doar putem ajuta procesul. Corpul uman si modul lui de functionare si prin urmare viata e inca un subiect prea complex pentru ca noi sa il putem controla in deplin.In general ce face omul nu este pe departe la fel de bun comparat cu ce ofera natura.Noi inca nu am reusit sa descoperim nici macar o mica parte din tainele ei si deja ne credem zei :-)

Cat despre radiatii, sti la ce ma refeream, nu cred ca radiatia generala care exista in mod natural este la fel de daunatoare ca o terapie prin radiatie.Pana la urma cam totul e radiatie pe pamant, microunde, lumina e radiatie, raze cosmice etc.Poate de accea a crescut incidenta de cancer in zilele noastre, pentru ca suntem tot mai iradiati...mai ales cu prostiile de la televizor :-)
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 23:42:25 de către radicus
Si am uitat sa spun de radiatii. Toate radiatiile sunt de pe Pamant. Uraniul se gaseste in zacaminte. Chiar si acum primesti o anumita doza de radiatii, stiai? :)
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 23:35:16 de către radicus
Nu toate cancerele sunt protejate de sistemul imunitar. Mare parte din cancere sunt observate si atacate de anumite proteine din corp. Dar nu are rost sa incerci stimularea intregului sistem imunitar. Cand cresti tot sistemul cu 10% de la 10.000 asta inseamna +1000, dar cand cresti in acelasi timp cu acelasi procent acele proteine deja e o valoare foarte mica de crestere. Nu ar ajuta la aproape nimic. Insa, cand incerci sa stimulezi doar proteinele esentiale ajungi la rezultate mult mai bune. Cam pe acelasi principiu se bazeaza acele vaccinuri anticancer cum e Provenge pentru cancer de prostata.
Cat despre "repararea" intregului mecanism care e responsabil de diviziunea celulara si care e defect, e cam imposibil in prezent. Corpul deja nascut poate avea reactii foarte urate daca incerci sa-i alterezi ADN-ul in modul in care vrei prin terapii genetice. E ca si cum vrei sa-ti construiesti o casa si ii dai proiectul cu schite (ADN-ul) unui constructor (corpul) s-o construiasca. In fecare noapte vine un sabotor (factori mutageni) si mai sterge cate ceva din schita, mai adauga. Te duci sa vezi casa cand e finalizata si a iesit groaznic, nu respecta schitele date de tine. Dar cum convingi constructorul ca nu a construit casa dupa schita?:) Poate ca in laboratoare s-a reusit lucrul asta, dar nu pe oameni. Aceasta descoperire ar putea duce in final la alterarea ADN-ului cand vom dori in asa mod incat ne vom putea schimba inaltimea, infatisarea, poate chiar sa putem respira apa sau te miri ce.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 22:19:12 de către ddirkhendel
interesant...
Considerand ce ai spus tu ar trebui atunci lucrat in directia de restabilire a mecanismului de autocontrol si reparare al corpului / organismului respectiv, si nu neaparat in domeniul imunostimulatoriu.Adica sa ajuti, cu tratamentul respectiv, pe cat posibil ca organismul bolnav sa-si recapete stabilitatea de odinioara si sa elimine el singur cancerul, asa cum facea si inainte sa se dezechilibreze.
Doza maxima de iradiere cu anumite raze care nu ar trebui sa existe in mod normal pe pamant e, din cate stiu eu, 0%.
Tot ce este peste ar putea, potential, cauza mutatii, chiar daca in rare exceptii.Ori acele mutatii sunt eliminate de organismul iradiat pentru ca sunt prea minore si slabe ca sa prolifereze si in felul acesta nu vei afla niciodata efecte reale ale unei iradiati

Ps. de obicei lupta, in general, nu se asociaza prea mult cu zambetul ;-)
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 20:50:07 de către radicus
Medicamentele pentru chimioterapie si terapii tintite au actiuni diferite. Unele rup microtubulii, altele intercaleaza ADN-ul, inhiba topoizomeraza, inhiba tirozin kinaza si angiogeneza, etc. Sunt realizate pentru a opri cresterea rapida a celulelor maligne care devin parte din corpul pacientului. Si asta nu se poate obtine cu ceva ce face doar bine corpului (incluzand celule maligne). Cancerul devine ca un organ propriu, uneori e ignorat sau protejat de sistemul imunitar. Cand cancerul e protejat sau chiar e in sistemul imunitar ar fi "excelent" ca pacientul sa ia si putine stimulente pentru imunitate.
Intradevar exista un anumit risc ca dupa ani buni de la chimioterapie, pacientul, sa dezvolte cancer la sistemul excretor din pricina substantelor eliminate prin acesta. Dar astfel de cazuri sunt rarisime. Iar la radioterapie exista doza maxima de iradiere, nu iradiaza ei de capul lor :)
In concluzie, nu ai cum sa lupti cu zambetul pe buze contra unui "organ nou" al corpului.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 19:26:23 de către ddirkhendel
radicus, cred ca daca ai cancer la plamani si te lasi de fumat si urmezi un regim adecvat si sanatos, deci daca elimini cauza ai mai mari sanse sa te refaci decat daca tratezi cancerul cu citostatice, chemo si radiatii si fumezi in continuare, daca tot vrei sa compari asa...si daca ceaiul verde intradevar inlatura efectele chimioterapiei, care sunt de cele mai multe ori mai nocive decat benefice, in totalitate, pentru organism, eu as recomanda atunci numai ceai verde...totusi, poate imi raspunzi tu la intrebarea asta pentru ca RaulDuke nu a reusit :

Cum e oare posibil sa scapi de cancer cu un tratament care este la randul lui cancerigen ( citostatice, radiatie, chimioterapie etc. ) ? Cum se explica stintific tratamentul asta ?

Adica practic omori cateva celule cangerigene prin radiatie si ti pumni ca nu cumva prin tratamentul respectiv sa muteze celulele de prin preajma, care inainte erau sanatoase ? Seamana un pic cu ruleta ruseasca jocul asta.nu mai vorbim de chimioterapie, care prin sange transporta toate substantele nocive / cancerigene in fiecare coltisor al corpului.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 18:55:10 de către radicus
ddirkhendel, dar totusi...
Cancerul de plamani e produs, in general, de fumat. Dar dupa ce ai cancer de plamani din cauza fumatului si te lasi de fumat, cancerul nu dispare ci continua sa se dezvolte nestingherit. Eliminand cauza cancerului nu elimini cancerul.
Daca o luam mai detaliat putem vedea ca neoplasmul pulmonar e cauzat de zeci de mii de posibile mutatii si indirect de fumat. Dar nu prea poti sa elimini sau sa ameliorezi toate acele mutatii cu ceva ce nu e foarte activ la nivelul ADN-ului. E drept ca si dieta poate influenta ADN-ul. In sensul ca mananci salam 20 de ani si faci cancer la stomac din cauza nitritilor si nitratilor.
Metode naturale (nu naturiste, e o diferenta) pot lucra bine impreuna cu metodele oncologiei moderne. De exemplu, recent s-a descoperit ca soia ar putea ajuta la radioterapie facand celulele maligne mai sensibile la doza de radiatii. Desi unii naturisti resping soia zicand ca "are prea multe proteine si hraneste celula canceroasa". Dar in acelasi timp ceaiul verde nu e recomandat pentru ca inlatura efectele chimioterapiei.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 18:20:04 de către ddirkhendel
Pana la urma nu tratamentele / medicamentele ne fac bine de fapt ci corpul /organismul, o minune inca neinteleasa a naturii, care singur se poate autorepara, si trebuie sa-l ajutam cu cat mai multa daruire si dragoste si cu cat mai putine elemente daunatore pentru el :-)
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 17:57:25 de către ddirkhendel
da, inteleg si sunt de acord, bineinteles ca rata de vindecare este mai mare la anumite genuri de cancer, mai ales daca prin vindecare te referi la prelungirea vietii la +1, +5 sau +10 ani.Din cate am citit eu medicii naturisti daca pot aplica o cura asa cum trebuie, intensa, de sucuri vegetale, fructe, curatirea colonului, supravitaminizare si multe alte technici au o rata de succes de vreo 75% la aproape toate formele de canger si boli degenerative, si la cazuri grave... citeste si tu cartea lui Max Gerson, daca te intereseaza.

http://www.divin.ro/?53t4lv7f2k=3002

Informatia nu strica niciodata, fa-ti singur o parere.

Tu nu vrei sa-mi raspunzi la intrebarile mele, dar ma pe mine ma pui sa-ti explic :-)

Tratament anti-simptomatic : incercarea de a rezolva definitiv o afectiune prin tratarea exclusiva a simptomelor si prea putin a cauzei.

Un exemplu simplu este durerea de cap : impotriva unei dureri de cap ti se recomanda sa iei o aspirina, care trateaza simptomul adica iti amelioreaza durerea dar nu inlatura cauza, care ar putea fi dehidratarea, prea mult zgomot, stress, lipsa de somn etc.Deci pana nu tratezi cauza nu scapi de fapt de afectiune niciodata, doar o " camuflezi " si ea revine, cu simptomele respective, de multe ori mai puternice decat inainte. Si iara trebuie sa iei medicamente impotriva durerii si tot asa.Si cam asta se intampla in medicina de astazi aproape peste tot, spitale, doctori de famile, farmacii etc. Se vinde pilula minune, ia asta si iti trece. De ar fi asa de usor, dar industria se bazeaza pe lenea si comoditatea oamenilor si pe dorinta de a avea rezultate rapide, instante.Dupa cum am mai zis, daca vrei cu adevarat sa te faci permanent bine de la o afectiune, nu exista cale usoara si rapida, dar exista calea naturala, asa cum a existat dintodeauna.Si este inevitabil ca stiinta sa recunoasca asta mai devreme sau mai tarziu.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 17:12:53 de către RaulDuke
pai io tocmai ti-am dat ca exemple ACESTE BOLI, nu numele lui armostrong ma intereseaza, decat fiindca el e superstar si figura publica. in rest, lasa-ma sa-ti zic ca acest cancer testicular are o rata de VINDECABILITATE globala de peste 85%. chiar si in cazurile METASTATICE, din care armstrong a fost unul, si eu am avut o multime, exista o rata de VINDECARE de aproape 40%. daca tu pui egal intre nimic si a VINDECA 40 de oameni dintre 100 cu cancer, atunci zi-mi tu cifrele statistice oficiale ale succeselor nemasurate obtinute prin dieta si schimbarea stilului de viata si a atitudinii si restul acestor chestii!
poti, te rog, sa ne explici termenul asta de "antisimptomatic", ca nu il prea inteleg... il banuiesc, dar nu am luat act de el pana acuma.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 17:12:00 de către ddirkhendel
scuze, am dat pe " trimite ", din greseala... deci, .care este menit sa distruga tesutul cancerigen, ca dupa aia sa se refaca corpul incet, incet.Dar aceste cazuri sunt intodeauna exceptia si nu norma.Sunt sigur, totusi, ca si Armstrong, dupa ce a trecut prin experienta aia groaznica si-a schimbat si stilul de viata, atitudinea, nutritia etc.
Oricum, nu are rost sa ne certam ca cine are dreptate sau nu, eu sunt de parere ca ar trebui ca cele doua stiinte sa lucreze impreuna si nu impotriva, pentru a gasi o solutie viabila si eficienta.

Intrebarea ramane totusi de ce RaulDuke, care cica e medic, evita mai departe sa raspunda aici pe forum la intrebarile adresate lui de la mai multi membri de-a lungul acestei conversatii, adica sa ne explice ce este cancerul, de ce tratamentele naturiste au totusi asa mare success la analize etc ?
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 16:59:48 de către ddirkhendel
Radicus, nu am comparat niciodata medicamentele cu efectul placebo ?! cu toate ca, pana si acolo sunt multe la care nu e mare diferenta in eficienta, in general vorbind. Si nu stiu de unde ati luat asta ca as fi in general impotriva faptului ca se moare, eu vorbeam de moarte cauzata in relativ scurt timp din cauza cancerului.Dupa cum spune si radicus, cancerul revine in majoritatea cazurilor, deci o buna parte din pacienti vor muri pana la urma tot de cancer, mai devreme sau mai tarziu, chiar daca au fost in remisie, pentru ca se trateaza antisimptomatic.Idea este ca o dereglare genetica, endocrinologica, al sistemului imunitar etc. se poate doar trata definitiv printr-o schimbare radicala si permanenta a stilului de viata, atitudinii si nutritiei.Asta este parerea mea personala si eu am avut rezultate bune aplicand acesta abordare la multe afectiuni.Mutatii si disfunctii genetice se produc zilnic in corp, numai ca organismul are sistemul lui de autoreglare si numai cand acela se strica se instaleaza de fapt boala, in general.Ca intodeauna, si in toate, exista exceptii, dar vorbim aici de majoritatea cazurilor.RaulDuke, am sa citesc si cazul lui Armstrong, normal ca trebuie sa exista organisme deosebit de puternice care reusesc cu brio sa supravietuiasca atacul chimic sau chiururgical care este menit sa distruga
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 16:40:05 de către RaulDuke
ohoo, pai lasa-ma sa-ti zic ca nu e bine cum gandesti tu! asta ca prim lucru. ai ceva impotriva faptului ca SE MOARE ? daca da, e evident ca nu gandesti corect. daca NU, atunci lasa-ma sa te intreb, prin ce ai prefera sa moara oamenii ? ai prefera sa le creasca direct aripi si sa zboare printre nori ? sincer, si eu! numa ca nu traim in tara minunilor...
faptul ca oamenii mor n-o sa se schimbe niciodata!
apoi, dincolo de faptul ca evolutia in tratamentul oncologic a suferit mai degraba o progresie exponentiala decat una liniara, si ca doar tocmai in ultimii 5 ani s-au obtinut cele mai mari reusite, intr-adevar nu e obligatoriu sa te impresioneze pe tine. insa nu mi-ai spus ce parere ai de lance armstrong. daca nu stii despre ce vorbec, da-i iar pe wiki si citeste povestea lui.
sau ce parere ai despre un bun amic de al meu, o sa-l numesc M. I., are 22 de ani, si a avut la 15 ani limfom Hodgkin, a fost tratat cu un regim groaznic de citostatice numit ABVD, iar unde acum 50 de ani ar fi murit sigur si repede si rau, acuma traieste bine mersi. ce parere ai de lucrurile astea ? sau de un alt prieten de al meu, T.I. de 40 de ani, pe care acum un an l-am diagnosticat cu leucemie mieloida cronica in criza blastica, cu 400 000 de celule albe pe milimetru cub de sange, care chiar si acum 10 ani ar fi murit tot atunci, cel putin in romania, dar a facut leucafereza, a fost pus intr-un studiu cu un medicament inca extrem de nou numit nilotinib (cauta-l si pe asta pe wiki), iar acum e bine mersi, splina e la locul ei, si se uita la un prognostic de chiar si mult peste 10 ani.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 16:04:53 de către radicus
RaulDuke, poate n-ai inteles. Ce am spus e ca medicamentele existente deja pe piata sunt net superioare efectului placebo. Renuntand la ele si bazandu-te doar pe efectul placebo/doar pe psihic ai toate sansele sa obtii rezultate mai slabe.

ddirkhendel, rata de mortalitate e de 100% daca te nasti, nu? Nimeni nu e nemuritor. Din ce ai spus e tot aia ca o persoana moare la 12 ani sau la 90 de ani. Sa luam un exemplu cu cancerul ovarian. 80% din paciente au un raspuns complet la chimioterapie, putand ramane in remisie ani buni. Fara tratamente suplimentare. Dar, din pacate, cancerul revine in majoritatea cazurilor, deci o buna parte din ele vor muri pana la urma de cancer. Dar poate reveni dupa 1, 2, 5 sau chiar peste 10 ani. Ei bine, daca nu s-ar folosi chimioterapie atunci aceste femei n-ar fi fost niciodata in remisie. La cateva luni dupa operatie ar fi diseminari peritoneale, in final carcinomatoza peritoneala si deces.
Medicina n-a reusit sa opreasca moartea. Atat medicina moderna cat si alternativa n-au reusit sa reduca cu foarte mult mortalitatea provocata de cancer; asta pentru ca mutatiile, sau disfunctionalitatile genetice deja s-au produs in corp, nu mai ai cum sa repari total asta decat printr-o tehnologie care poate fi dezvoltata si folosita in viitor.
Iar suma de 200 miliarde de $ e foarte mica avand in vedere ca pentru cercetarea energiei nucleare prin fuziune s-au cheltuit cam tot atatia bani. Iar energie nucleara prin fuziune ramane deocamdata doar un vis foarte indepartat - se spune ca poate peste 50-250 de ani se poate finaliza proiectul.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 15:27:36 de către ddirkhendel
Te-am ascultat si am mai citit inca o data ce scrie pe Wikipedia despre acest subiect.Cat despre " beneficiile ultimilor 20 de ani in tratarea cancerului sunt pur si simplu gigantice si de necontestat ", cum ziceai tu, nu stiu ce sa zic :

Since 1971 the United States has invested over $200 billion on cancer research; that total includes money invested by public and private sectors and foundations. Despite this substantial investment, the country has seen ( only ) a five
( 5% ) percent decrease in the cancer death rate (adjusting for size and age of the population) between 1950 and 2005.

Si asta e inca declaratia oficiala, si stim cu totii ca adevarul in spatele statisticilor e de multe ori mult mai sumbru.
Adica concret, in ultimii 60 ani, nu au reusit sa faca mai nimic.Ah, poate reusesc sa-ti prelungeasca viata cu cateva luni sau ani, asta de multe ori invocand chinuri si suferinte cumplite si costuri (respectiv castiguri ) masive, asa cum am vazut in ultimii 2 ani la 4 prieteni ai mamei mele care au avut cancer si au facut tratament-ul recomandat cu chemoterapie etc. si sunt toti morti acum.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 14:47:16 de către ddirkhendel
RaulDuke, intradevar poate te provoc sa fi sincer, nu de alta :-) iarasi eviti intr-un mod elegant sa raspunzi la intrebari directe. Nu vrem definitia " oficiala " de pe Wikipedia a cancerului ci a ta personala, prin filtrul educatiei tale complete de specialitate.Intradevar, eu m-am lasat de medicina dupa 3 ani pentru ca am vazut ca merge in directia gresita si nu e de mine, a fost alegerea mea si nu o voi regreta niciodata, mai ales dupa ce vad ce se intampla in ziua de azi.Dupa ce am fost pus pe tratament cu omeprazol si gastrofait pentru ca am avut gastrita, boala de reflux si poate si un inceput de ulcer, toate in acelasi timp, si vomam zilnic cam tot ce mancam timp de 2 luni si slabisem groaznic de mult, nu am mai luat medicamente deloc, m-am tratat doar cu ceaiuri si nutritie adecvata si m-am facut bine in scurt timp, asa ca zic ca merita toti banii, macar nu costa o cutie de ceai $ 6000...exagerez un pic aici dar intelegi ce vreau sa zic...?! E oricum mult mai greu si costisitor sa cresti niste plante bio, decat sa presezi niste pilule sintetice, nu ? Si in plus, daca s-ar produce in masa ceaiuri si extracte din plante ar fi mult mai ieftine dar deocamdata sunt " produse de lux ", si, culmea, totusi mai ieftine si eficiente decat majoritatea medicamentelor.Asta ar trebui totusi sa ne dea de gandit : De ce au magazinele naturiste asa vanzare mare, poate pentru ca plantele sunt asa de neeficiente ?
" Dupa ce stiu eu " se bazeaza, bineinteles, dupa ce stiu altii, mai calificati decat mine, pe care ii am studiat, adica doctori la randul lor cum ar fi Dr. Max Gerson, si multi altii care au avut curajul sa sustina terapia naturala, pentru ca altfel risti sa-ti pierzi licenta de a practica medicina.Nu prea am cum sa pun de la mine in acest domeniu, eu doar preiau de la experti ce mi se pare mie instinctiv bine, corect si logic ( poate scri si tu o carte, as citi-o cu placere ).Nicidecum dupa filmulete youtube, ar fi bine daca ar fi mai multe informatii concrete pe youtube.Aici nu e vorba de conspiratie ci de fapte si dovezi, chiar daca nu intodeauna stintifice, pentru ca nu exista interes.Adica multi oameni care s-au facut bine, si nu un caz, doua, care au avut noroc.Normal ca te poti face bine si cu tratamentul uzual pentru ca intodeauna exista exceptii.Vorbim aici de costuri, eficienta, si mai ales, calitate de viata.

Si, spune-ne, te rog, tu ce specializare ai, ca doctor ?

Sanatate
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 13:51:33 de către RaulDuke
wow ! ma provoci sau ce ? daca vrei sa afli definitia cancerului, fa apel la cei 3 ani insuficienti pentru altceva de "medicina" pe care zici ca i-ai facut. sau invata entry-ul de pe wikipedia!
sa-ti zic cum se fac bani din promovarea ceaiurilor care trateaza cancerul ? normal ca pot! am jos la bloc vo 2 "farmacii" naturiste care in 2008 inchideau ZILNIC cu 10 000 RON pe plus. o camarutza cu un vanzator, nimic mai mult!
"Dupa ce stii tu" este putin aiurea sa spui, mai ales cand nu trebuie sa faci referinta la ce stii tu, mai bine documenteaza-te si afla ce stiu altii, mai calificati decat tine, nu mai pune de la tine in completarea filmuletelor de pe youtube cu teoria conspiratiei. e drept ca nivelul de coruptie in lumea farmaceutica e mare, mizele financiare sunt enorme, dar coruptia e intretinuta in primul rand de guvernele si societatile inca mult mai corupte. iar beneficiile ultimilor 20 de ani in tratarea cancerului sunt pur si simplu gigantice si de necontestat. pot sa-ti spun doar cateva exemple de care acum cateva zeci de ani in urma mureai sigur, de multe ori chiar incercandu-se chirurgia, iar astazi te vindeci clar: cele mai la indemana sunt limfomul hodgkin si cancerul de testicol (vezi Lance Armstrong, un exemplu tipic, nu o exceptie in cazul acestei boli).
despre ultima ta afirmatie/intrebare, vreau sa vad o statistica oficiala care sa sustina ce ai zis tu, pentru ca io cred ca nu exista asa ceva, si iarasi, pui de la tine. nu mor mai multi de la efectele secundare ale medicamentelor decat mor de boala in sine, ci doar mor mai multi ca in trecut, intrucat azi sunt mai multe astfel de medicamente iar bolnavii de cancer au mai multe sanse, vindecandu-se in proportii mult mai mari, sau prelungindu-si viata.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 13:51:10 de către ddirkhendel
RaulDuke, inca o chestie, tu cam eviti sa raspunzi direct la intrebarile puse aici de ceilalti membrii ca si ; cum se explica imbunatatirea starei de sanatate dupa o cura vegetariana, sucuri etc, dovedita cu analize.. te rezumi in a pune intrebari de genul ; cum actioneaza dieta vegetariana sau ciupercile impotriva cancerului ? prin ce mecanism ? dovada stintifica etc. ?
Pai asta nu cred ca este datoria noastra, a oamenilor normali, de a dovedi stintific chestia asta, nici nu avem cum pentru ca nu suntem cercetatori, de fapt noi ar trebui sa intrebam asta pe medici si ei ar trebui sa cerceteze si sa ne dea raspunsuri, nu ? Pana la urma nici macar nu este asa important pentru ca daca esti bolnav si dieta functioneaza, ce te mai intereseaza prin ce mecanism ? Deci pe tine si colegii tai ar trebui sa te intereseze asta si numai voi puteti da raspunsul.Ca pana la urma noi, oamenii de rand va platim voua facultatea prin taxe, impozite etc. ca banuiesc ca nu ai studiat medicina in SUA cu $ 30.000 dolari pe an.

Cum zicea Hippocrate : "Let your food be medicine and your medicine be food"

Nutritia sa-ti fie medicamentul si medicamentul sa fie mancarea.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 13:21:25 de către ddirkhendel
RaulDuke, adica vrei sa spui ca citostaticele, antibioticele etc. iti fac bine ?De fapt, de unde sti tu ca eu vorbesc in nestire de cauza ? Probabil am trecut si eu printr-o experienta socanta care m-a fortat sa ma indepartez de medicamente, sa citesc acele carti si sa ma uit la documentare despre acest subiect ?! Poate ar fi bine sa faci si tu asta, mai ales daca esti medic, esti intr-un fel obligat...oricum, nu stiam ca medicii se fac medici pentru beneficiul material ci mai degraba pentru a ajuta oamenii, rasplata financiara ar urma oricum automat daca ar fi sincer asa. Banuiesc ca omul ar fi mai fericit sa te platesca mai mult daca se face si se simte mai bine decat daca ii cade parul si e la pat sau la perfuzii.Oricum, zi-mi si mie cum pot face bani promovand tratamente naturiste, adica in principiu cereale, fructe si legume ? Exact, nu poti, si tocmai aici este problema si dilema industriei farmacologige.Nu te acuz pe tine personal, tu nu esti de vina, de fapt, de vina e sistemul care ne indoctrineaza, am studiat si eu 3 ani de medicina si stiu ce se intampla.Si asta nu se intampla numai in Romania ci global, doar ca acolo e totul imbracat mai frumos.Am trait vreo 15 ani in Germania si cam 5 ani in SUA deci poate am avut ocazia sa vad cate ceva practic ca sa pot vorbi aici, cat de cat, in stire de cauza.Poate o sa fi uimit dar eu chiar nu urmaresc nimic special cu ceea ce spun aici, doar imi spun parerea, lucru care se face peste tot pe forumuri, si cum, de altfel, faci si tu.Ar fi interesant sa aflam de la un " specialist " in domeniu exact care este definitia cancerului ? Dupa ce stiu eu, stiinta, dupa ce a investit miliarde si ani de truda, tot nu a putut afla mare lucru, si ca de fapt e o dereglare generala si nu o boala propiu-zisa si deci nu poate fi tratat antisimptomatic ci omul trebuie tratat ca un tot, fizic si psihic.Dar, te rog, astept explicatia oficiala, cred ca e interesant si pentru cititorii de aici sa afle ce este cancerul, de fapt.Am vazut ca esti fan-ul statisticilor, cum se explica ca statistic vorbind global mor mai multi oameni din cauza efectelor secundare ale medicamentelor decat de la bolile propriu-zise menite sa fie tratate prin ele ?

Asteptam definitia notiunii de cancer, " boala " secolului ? :-)

Sanatate
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-04-2011, 10:56:58 de către RaulDuke
mihaivictor: potrivit celor spuse de tine, mama ta nu are cancer. pana acest lucru nu e dovedit anatomopatologic, NU SE POATE SPUNE CA AR FI CANCER. sa stii ca in cazul tumorilor de pancreas de multe ori "pare" ca e cancer o formatiune care nu e cancer, care e defapt un pseudochist sau alt tip de chist sau colectie ca urmare a unei pancreatite sau altceva. am si eu destule cazuri care ne-au aparut ca un cancer, le-am diagonsticat drept "cancer de pancreasc" care nu parea operabil, si oamenii vin la controale si acuma, la ani de zile. se intampla. dar supravietuirea MEDIE la un cancer de pancreas inoperabil este cam intre 4 si 6 luni. rata de supravietuire la 5 ani a unui bolnav cu cancer de pancreas metastatic este de 2%. cancerul de pancreas are o mortalitate globala de cam 85%, printre cele mai mari, mai mare chiar si decat in cazul cancerului de plaman. asta inseamna ca din 100 de oameni cu cancer DOVEDIT de pancreas (indiferent de stadiu) 85 din ei vor muri exact de aceasta boala/complicatiile ei. iata de ce, in momentul in care doctorii cred ca un bolnav are cancer de pancreas inoperabil, ei se gandesc la un prognostic foarte prost.
iata care e situatia. stiu sigur ca nu ai fost informat de lucrurile astea, pentru ca in Ro nu are mai nimeni timp sa-ti explice chestiile astea si, in fond, nu are nici de ce sa o faca... prea mult. dar intelege ca frustrarile tale vin dintr-o lipsa de informare si de dialog pentru ca bolnavii sunt prea multi si doctorii prea putini, nu din faptul ca cineva ti-ar fi facut vreun rau cu buna stiinta tie sau mamei tale. pur si simplu va aflati intr-o situatie des intalnita, pe care ti-am descris-o cat de bine am putut. bottom line: daca nu ai buletin histopatologic pe care sa scrie clar ADENOCARCINOM bla bla bla (mai sunt si alte forme, dar rar), cu parafa de anatomopatolog, nu ai cancer!
apoi mai e o chestie. citez: "cat despre mita: primirea de sume de bani su alte foloase materiale pentru a face sau a nu face se numeste MITA". este total fals. adica daca tu primesti bani de la mine ca sa iti fac un masaj, se cheama ca te-am mituit ? trebuie sa-ti revizuiesti definitia. probabil ai dat bani respectivilor medici. daca ei au pus presiune pe tine sa le dai inainte sa se ocupe de tine, da, e mita, si trebuia sa-i reclami tot atunci si aveai castig de cauza. insa in cazul in care pui problema asa cu un chirurg, iti aplia legea scurt si legea zice ca stai la coada pana cand sunt rezolvati cei dinaitea ta sau pana are spitalul mijloace/bani sa te opereze etc etc etc. si NU vrei sa faci asta, evident!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 23:51:00 de către Misah
Deocamdata nu, multumesc pentru raspuns
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 23:45:31 de către RaulDuke
da: AFP-ul, dar in conditiile in care el a fost crescut la inceputul tratamentului, altfel e de mica valoare; in rest "de sange" nu prea sunt, decat anumite substante care cresc in mod nespecific cand exista distructie de tesut data de cresterea metastazelor sau a tumorii principale. asta se evalueaza numai prin metode radiologice/ecografice/imagistice; adica, dupa caz (asta poate stabili numai medicul sau) radiografie pulmonara, ecografie abdominala, CT sau IRM, etc.
N.B.: cand ai zis mai sus "am avut..." analizele x si y sa stii ca am crezut ca vorbesti despre tine. sorry, devine putin greu sa urmaresc toate discutiile astea in care sunt implicat, simultan. poate ar trebui sa vorbim pe PM mai bine sau ceva... daca mai ai intrebari, da-mi, te rog, un mesaj privat!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 23:44:30 de către mihaivictor
cancer de cap de pancreas
septembrie 2010
a fost operata pentru o derivatie a caii biliare blocate de tumoarea care compresa pe aceasta si care a provocat icet mecanic.
reoperata in ianuarie pentru ocluzie duodenala.
s-au prelevat trei probe histo, unul in septembrie si alte doua in ianuarie toate la medicala trei din cluj, toate negative.
a dpoua operatie a fost facuta la doctorul Munteanu de la spitalul CFR din Cluj, un munte de profesionalism, care a pelevat si el o proba si despre care spune ca e pozitiva.
prima proba prelevata de doctorul iancu in septembrie negativa
a doua prelevata de doctorul tantau cu un un gastroscop, s-au recoltat doua probe, amindoua negative. anatomopatologuil a spus ca el nu a vazut nicodata asa ceva si e un renumit doctor, zaharie teodor, a zis ca este tesut inflamat patru centimetri si unde e cancerul? s-a intrebat medicul.
a treia proba prleevata de doctorul munteanu care si despr ecare a isit pozitiva.
acum eu nu sunt medic si iti spun, voi face totul sa o pun pe mama pe picioare numai pe baza de plante si sucuri si mincare, fara cancer, laptem branza oua. l-am intiolnit pe acest medic exceptional teodor zaharia si mi-a spus ce am de facut si asa ca primele rezultate se vad. vezi si tu pagina cinci de pe actes forum unde am postat analizele.
cat despre tratament - nimic. mergeti acasa si mincati ce va place mai mult.

cat despre mita: primirea de sume de bani su alte foloase materiale pentru a face sau a nu face se numeste MITA.
oficial se numeste tomoara cefalica de pancreas.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 23:30:32 de către Misah
ok...am cerut oparere. Dar, exista vreo analiza de sange care imi poate spune daca hepatocarcinomul sau metastazele au crescut?
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 23:20:19 de către RaulDuke
mihaivictor: sunt foarte la curent cu cacaturile astea, doar e lumea prin care ma invart. sa stii de la mine urmatoarele: doctorul care zice "pacientul x mai are de trait y zile" e din start un tampit! adica ori e tampit ori nu stie sa se exprime, pentru ca numai Creatorul poate stii chestii din astea. despre faptul ca primesc cadouri excursii si nu stiu ce, nu judeci bine, pentru ca multe din excursiile astea sunt congrese sponsorizate de firmele de medicamente. apoi notiunea in sine de "mita" presupune a primi compensatie pecuniara pentru a actiona in dauna institutiei pe care o reprezinti. faptul ca un doctor primeste cadouri in timp ce prescrie unele lucrui e cel mult un conflict de interese, nu mita. mita iau cei de la minister/casa de asigurari de sanatate de la respectivele firme, ca sa puna medicamentele lor pe listele de compensate sau gratuite. tre sa verifici termenii! apoi: vezi ca oncologia asta si medicina in general nu au inventat-o romanii! deci nu trebuie sa te gandesti ca doar pentru ca romania e urata si corupta, medicina moderna e urata si corupta, pentru ca faci o extrapolare gresita! daca brusc ai pocni din calcaie ca Dorothy si te-ai teleporta in suedia, sa zicem, si ai fi cetatean suedez cu beneficiile sociale de acolo, ai uita repede de nenorocirile de aici si inclusiv de dietele vegetariene si tratamentele alternative, iti zic!
altfel, despre cancerul de cap de pancreas pot sa-ti spun foarte multe, dar putine de bine, din pacate; e un cancer cu mortalitate foarte mare (poate prima sau a doua cea mai mare mortalitate) dintre toate tipurile de cancer; daca e operabil, e singura sansa de a fi vindecat; daca nu, nu poate fi decat paliat; de multe ori el nu e metastazat (adica raspandit prin alte organe) dar tot nu poate fi operat; ce m-ar ajuta este daca mi-ai spune mai multe despre cazul mamei tale aka: tot diagnosticul, stadializarea, daca ai confirmare histopatologica, daca a fost operata, de cand e diagnosticata, ce tratament s-a incercat la ea, etc.

misah: scaderea AFP e tot in limite fiziologice; practic ai doua analize cu valori normale. nu e nimic despre care sa te ingrijorezi din punctul meu de vedere. tine totusi cont ca asta nu e o consultatie medicala, suntem totusi pe net!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 22:46:57 de către mihaivictor
nu vreau sa fiu carcotas. nu sunt medic si since rva spun nu am niciun respect pentru ei. toti, cu fff pitine exceptii sunt niste spagari care percep spitlele ca propria feuda. sa se invarta patul, sa se invarta bolnavul ca doar asa se invirte banul.
asta am trait cu mama mea si stiu ce zic. lucrez si intr-un domeniu unde vad coruptia la tot pasul, zilnic ma lovesc de ea si zilnic i-as stange de gat pe unii dar din pacate nu se poate intr-un stat de drept si unde doar probele si justitia pot lua masuri. asa ca ma supun acestor reguli. dar de comentat comentez pentru ca, repet, i-as stramnge de gat cu mare putere pe multi dintre medici. chiar azi m primit o lista cu medicii din cluj care au primit ca si mita excursii in Malta, Mauritius si in Egipt, de la firmele de medicamente pentru ca au prescris niste medicamente, si nu putine.
RaulDuke, daca esti medic, te sfatuiesc in primul rand sa nu te comporti ca ceilalti colegi ai tai. la mama mi-a zis un doctor din CLuj de la Medicala 3, ca mai are de trait PATRU zile si ca ar fi bine sa ne gandim la sicriu. au trecut sapte luni si mergem bine. pe pagine cinci, cred ca prima postare am lasat un anunt cu analizele medicale care i-au iesit mamei mele dupa cura lui Breuss. am pus pentru comparatie si cele din noiembrie. daca esti medic si cred ca esti te rog sa imi spui ce parere ai. mama are tumora de cap de pancreas nemetazat. trei centimetri.
cat despre doctorul de la medicala 3 sa stea linistit ca ce-i al lui e pus deoparte si eu nu dorm, ci stau dupa colt. il astept si cu vila din borhanci facuta pe un tenen luat mita de la un angajat al spitatului de adulti din cluj napoca condamnat la 3 ani pentru coruptie.
astept raspunsul tau raulduke.
scuze pentru ura care o port fata de medici dar sincer imi vine sa va strang de gat pe toti.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 22:39:12 de către Misah
Da, dar faptul ca a scazut AFP?
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 22:36:16 de către RaulDuke
e SUPERPROFITABILA, dar daca nu ar fi asa, nu vad care ar fi interesul sa avanseze. tu il vezi ? de ce ar trebui sa invete, sa munceasca, si sa se chinuie oamenii pentru altceva decat beneficiu material ? si in domeniul farmaceutic e nevoie de competitie si de motivatie puternica.
oricum sa stii ca toate medicamentele care sunt extrem de bune si apar pe piata salvand sau prelungind vieti si la inceput sunt asa jenant de scumpe (cum e nexavar), dupa o perioada de timp isi pierd patentul, iar cel care le-a descoperit nu mai are drept de monopol asupra lui. in momentul ala orice firma poate sa-l produca, o si face, si apar "genericele" care sunt cu mult mai ieftine, chiar de zeci sau sute de ori, si ca atare salveaza/prelungesc si mai multe vieti. in momentul asta deja s-a trecut la descoperirea unui alt medicament, care face si mai multe, si tot asa. nexavarul este un exemplu excelent. in cancerul de rinichi sau de ficat, mai ales metastatic, pana acum cativa ani chiar nu era nici o solutie. bolnavul murea in putine luni de la diagnostic fara drept de apel. acum nu mai e asa, exemplul este tatal tau. nu cred ca e cineva pe lume care sa conteste ca asta e un pas gigantic inainte.
iar in oncologie si hematologie mai ales, exemplele astea sunt extrem de numeroase. in ultimii 10 15 ani s-au facut niste progrese enorme.
e drept ca toata lumea moare, dar asta e ceva cum nu se poate mai natural pe lume. nu putem, ca oameni, decat sa lucram la amanarea mortii si la curmarea suferintelor, dar cu o moarte toti suntem datori, iar moartea asta trebuie sa survina si ea dintr-o cauza... una din ele poate fi cancerul, cinic spus.
despre analizele tale parerea mea e asta: modificarile lor sunt nesemnificative. valorile analizelor se modifica in niste limite normale. numai pietrele sunt mereu la fel :D dupa parerea mea nu ai de ce sa-ti faci griji. daca o transaminaza (cum ar fi TGP) este uneori putin peste limita (cateva unitati sau zeci de unitati) nu e cauza de ingrijorare. poate fi pusa pe seama stresului sau a unei perioade de nesomn. daca aia e singura ta problema, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 22:26:49 de către Misah
Sunt constienta de aceste chestii, nu ma refeream la noi, ma refeream in general cand un pacient e trimis ac sa moara, el se duce acasa si cauta alternative.Oricum Nexavar nu i-au dat de la noi, la noi i-au dat perfuzii, Nexavar i s-a dat din Italia...stiu si cat costa(mai exact 6000Euro/cutia)
Oricum trebuie sa recunosti ca industria farmaceutica e o afacere f profitabila.

Daca vrei te rog sa imi spui o parere: in dec am avut TGP - 35 si AFP - 24, 92, iar acum au iesit TGP - 74 si AFP - 21.9
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 22:26:14 de către RaulDuke
ddirkhendel, prietene, discutiile astea cred ca le-am auzit de un milion de ori de la oameni care tin sa-si dea cu parerea despre lucruri la care nu se pricep nici cat negru sub unghie. uite acuma, de exemplu tu, iti dai cu parerea despre teoria conspiratiei in medicina si farmacologie si nu stii nici macar definitia notiunii de cancer. explica-mi, daca poti, de ce tii atat de mult sa ai o parere despre chestia asta, fara sa ai nici o umbra de pregatire ? si mai ales de ce crezi ca e important ca altii sa-ti auda opinia asta a ta ? la ce sau cum ajuti fie omenirea fie si un singur suflet amarat pe lumea asta ?
tu te apuci sa contrazici zeci si sute si chiar mii de oameni care si-au sacrificat ani buni din viata, din tinerete si unii dintre ei inca sacrifica aceste lucruri doar ca sa miste cu un milimetru limita cunoasterii umane catre in fatza, dar pe ce baza faci asta ? te-ai uitat la 3 filme sau ai citit 2 carti sau ai vazut 5 marturii care sustin teoria conspiratiei. asta e fundamentul tau ? care e mobilul tau ? sa faci bani promovand vreun tratament naturist ? sa nu te mai plictisesti? sa incerci sa ajuti oamenii? sa devii faimos sau luminat ? sa scapi omenirea de ceva ce ai auzit tu ca face rau, cum ar fi citostaticele ? dupa parerea mea inca nu ti-ai clarificat tie insuti lucrurile astea, si anume pentru ca nu ai facut destul efort in a invata, dimpotriva, ai stat lejer cu picioarele in sus in fotoliu, te-ai multumit cu foarte putinul pe care il stiai si restul ai pus de la tine. cunoasterea care vine din practica asta este totusi nula. crede-ma, pana nu transpiri lucrand, dand examene, muncind, invatand, esuand si incepand din nou, pana nu plangi, simti ca o iei razna, apoi iti revii, continui munca si cercetarea, ani de zile la randul, pana cand uiti de unde ai plecat, nu iti permiti o opinie avizata intr-un subiect asa delicat ca ORICE tine de medicina, nu doar cancer!
inca odata: de ce vrea neaparat romanul sa isi exprime o parere, cand clar nu se pricepe ?
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 19:53:17 de către ddirkhendel
Oamenirea a suferit dintodeauna de grandomanie si are impresia ca poate imbunatati sau chiar crea in cateva zeci sau sute de ani ceva mai bun decat natura, caruia ii a trebuit milioane de ani :-)
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 19:47:35 de către ddirkhendel
RaulDuke, medicina asta alopata nu a aparut din cauza lipsei de tratamente eficiente ci mai degraba predominant din interes financiar ( si nu numai ). Banuiesc ca tu ai studiat medicina generala, poate si farmacologie si sunt sigur ca la facultate nu ati studiat istoria medicinei pentru ca nici nu exista asa ceva concret ( si daca da este prezentata in mod favorabil medicina moderna ).Daca tratamentele naturiste nu ar fi avut eficienta mai deloc, cum spui tu, cum au reusit oamenii sa supravietuiasca atatea mii de ani fara chemicalele care ni le bag acum pe gat, si inainte chiar trebuia sa fie oamenii sanatosi si sa aiba energie caci lucrau toata ziua pe camp nu stateau in fund la calculator sau in birou.Intradevar, majoritatea medicamentelor sintetice sau partial sintetice sunt copiate dupa modelul natural ( asta ar trebui sa ne dea de gandit ) doar ca multe au fost sintetizate mai mult din cauza ca atunci poti sa patentezi formula si sa faci bani dupa ea si nicidecum ca sa-i imbunatateasca eficacitatea ( vezi aspirina de ex. ).Daca ar fi atat de neeficient sa tratezi de exemplu cancerul prin metode naturale de ce este ilegal in SUA sa deschizi in mod oficial un asemenea centru de tratare ? Tot in SUA ai voie sa sustii ca ai vindecat un pacient de cancer doar daca ai reusit sa-i prelungesti viata cu 5 ani, chit ca poate a stat la pat cu perfuzii ? Sunt multe chestii in domeniul asta care sunt absurde si lipsite de logica...Cum e oare posibil sa scapi de cancer cu un tratament care este la randul lui cancerigen ( citostatice, raze x, etc. ) ? Este cel putin bizar ce se intampla si nu degeaba multi doctori din lume s-au saturat de ipocrizie si s-au convertit. Oricum, nu sustin ca medicina moderna este in totalitate in plus, chiururgi trebuie mai departe sa existe, eu zic ca cel mai bine ar fi ca ambele sa se intalneasca undeva la mijloc si sa se ajute reciproc pentru rezultate optime, asta daca interesul principal este de a face bine, dupa Hipocrate :

Să respect pe cel care m-a învăţat această artă la fel ca pe propriii mei părinţi, să împart cu el cele ce-mi aparţin şi să am grijă de el la nevoie; să-i consider pe descendenţii lui ca fraţi şi să-i învăţ această artă, dacă ei o doresc, fără obligaţii şi fără a fi plătit.
Să transmit mai departe învăţăturile acestei arte fiilor mei, fiilor maestrului meu şi numai acelor discipoli care au jurat după obiceiul medicilor, şi nimănui altuia.
Atât cât mă ajută forţele şi raţiunea, prescripţiunile mele să fie făcute numai spre folosul şi buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violenţă.
Nu voi prescrie niciodată o substanţă cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere, şi nici nu voi da vreun sfat în această privinţă. Tot aşa nu voi da unei femei un remediu avortiv.
Sacră şi curată îmi voi păstra arta şi îmi voi conduce viaţa.
Nu voi opera piatra din băşică, ci voi lăsa această operaţie celor care fac această meserie.
În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul şi bunăstarea bolnavilor, mă voi ţine departe de orice acţiune dăunătoare şi de contacte intime cu femei sau bărbaţi, cu oameni liberi sau sclavi.
Orice voi vedea sau voi auzi în timpul unui tratament voi păstra în secret, pentru că aici tăcerea este o datorie.
Dacă voi respecta acest jurământ şi nu îl voi călca, viaţa şi arta mea să se bucure de renume şi respect din partea tuturor oamenilor; dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul."

Se pare ca a cam fost uitat acest juramant de majoritatea medicilor din ziua de azi.

Dragoste si Pace va doresc.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 18:05:26 de către RaulDuke
radicus, aprecierile tale sunt lipsite de noima. bineinteles ca uneori un medicament face mai rau decat placebo, la fel cum uneori face MAI BINE. asta e si rostul trialurilor clinice, sa se vada in ce masura un medicament impacteaza supravietuirea fie fata de NIMIC fie fata de tratamentele standard. dupa parerea mea tocmai faptul ca TOATE medicamentele folosite de medicina standard deriva cumva TOT din natura este pierdut din vedere de sustinatorii infocati ai "medicinei alternative". numai ca unde medicina alternativa propune doar sperante, medicina standard propune si sperante, dar si cunoasterea asteptarilor, precum si cantarirea riscurilor si a beneficiilor tuturor metodelor aplicate. e ca si cum ai compara arta cu stiinta, in fond.
de exemplu misah: tatal tau ii datoreaza ultimele luni din viata si tarea lui buna de acum, NEXAVARULUI, care este rodul de doar cativa ani al studiilor intensive ale stiintei si medicinei standard. poate ca tie ti se pare ca medicii l-au trimis acasa "fara sa mai poata face nimic" pentru ca ai vazut ca i se prescriu cateva pastilute pe zi, si tu voiai sa vezi cel putin perfuzii. dar nexavar (marca inregistrata) aka sorafenib, este un tratament de cam 20 000 RON pe luna si este mai bun in boala tatalui tau decat orice citostatic obisnuit.
intr-adevar tatal tau nu mai poate spera sa se vindece, ci doar sa i se prelungeasca timpul de supravietuire si sa ii fie controlate simptomele, dar totusi nu-mi poti spune ca asta este egal cu zero... asa cum ar fi fost cazul cu nu multi ani in urma.
mult noroc si in continuare!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 17:05:37 de către radicus
Raspunsul psihologic e important la pacientii cu cancer. Optimismul poate avea efecte asupra supravieturii. Dar niciodata, intr-o cercetare pentru medicatii aflate deja in uz pentru tratarea cancerului, subiectii dintr-un grup placebo nu au supravietuit mai mult decat subiectii din grupul care primea tratamentul oncologic. Din contra, au supravietuit mai putin.
Si medicina moderna nu s-a dezis deloc de natura. Penicilina e facuta din mucegai. Chiar exista medicamente pentru chimioterapie care sunt original concepute din ceva ce poti considera "naturist". Intreaga clasa a taxanilor (taxol, taxotere, etc) a fost original conceputa din extract de pin de pacific, bleomicina si doxorubicina sunt din anumite bacterii. Doar ca medicina moderna a constatat ca modificand moleculele si compozitia chimica se poate obtine rezultate mult mai bune decat daca luam molecule identice produse in natura.
O parte din pacienti poate se simt mai bine daca utilizeaza si alternative. Dar asta n-o sa le aduca un avantaj in supravietuire.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 16:03:48 de către Misah
Din cateam inteles, esti doctor.Eu una as aprecia f mult daca ai mai ramane pe acest forum sa ne ajuti cu sfaturi
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 16:01:31 de către Misah
Tin sa mentionez ca tatal meu nu stie ce boala are...nu am avut inima sa ii spunem. Stie ca are ceva la ficat si niste pete la plamani, probabil banuieste ca e ceva hepatita- cancer- ciroza(pe acolo)dar oricum nu are idee cat e de grav si imi permit sa ii spun ca o sa se faca bine
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 15:42:58 de către Misah
2 doctori din din Iasi, Oncologie, mi-au zis "maxim un an", Un doctor, seful clinicii de oncologie din Italia a zis ca daca i-a Nexavar(care le i-a si acum) are sanse sa ajunga pana intr-un an si 3 luni si ii imbunatateste viata.
Problema este ca el nu ar fi rezistat tratamentului perfuzabil, sunt sigura
Dar zi-mi...nu esti de acord cu tratamentele naturiste, dar in situatia unui om care e trimis acasa, fara nici un tratamnt si fara speranta de viata, "ca nu avem ce sa ii mai facem", ce faci? te duci acacsa sa mori?sau te duci si cauti tratamente alternative, care chiar daca nu iti dau nici o certitudine, macar faci ceva, nu stai sa astepti clipa.
Si mai este si metoda Placebo. Daca eu ii dau tatalui meu Nicolit spre ex care ar putea fi apa de ploaie si ii spun ca e cel mai bun medicament din toate care exista, ca o sa il faca bine si mai e si naturist, nu crezi ca daca el crede in medicam asta, creierul lui ar putea vindeca boala???
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 15:24:51 de către RaulDuke
ddirkhendel: "sa trezit" e cu linioara. daca oricare din amagelile astea gen dieta, acupunctura, meditatie, etc ar fi fost macar 1/10 ca eficienta din ce pretind, de mii de ani, iti zic io ca medicina asta "alopata" cum ii ziceti voi nici nu mai apuca sa apara! de fapt este vorba doar de o incercare a standardiza raspunsul oamenilor la diferite incercari, inclusiv diete si restul lucrurilor, asta e medicina moderna. si medicina moderna studiaza toate aceste fenomene si dpdv biologic si statistic, iar biologia si si statistica au zis destul de clar "chestiile astea naturiste nu prea par sa ajute... mai inercam, dar momentan... zero"
misah: mersi de ajutor, chiar am nevoie! chiar am pe cineva care sufera de aceasta boala. nu doar o persoana, ci zeci de bolnavi in fiecare zi. TOTI CU CANCER. cum crezi ca poti sa ma ajuti ? o intrebare pentru tine: ai o dovada histopatologica ? daca da, poti sa-mi arati un document SCRIS in care vreun doctor (cat de tampit sa fie?) sa zica explicit "mai traieste fix 1 an" ? sunt sigur ca nu ai pentru ca nu exista doctor (decat, cum am zis, tampiti) care sa dea de la ei termene din astea de parca ar fi mama natura. cand ti s-a zis UN AN, desi tu ai inteles ca asta e termenul limita, de fapt referirea se facea la speranta MEDIE pentru cazurile ca ale lui. altfel nu e nimic iesit din comun la evolutia bolii lui. cancerul hepatic nu raspunde la tratament si are o mortalitate foarte mare (cam printre cele mai mari din randul cancerelor). imi pare rau! totusi anunta-ne daca se face bine! mult noroc !
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 15:05:32 de către ddirkhendel
Asta pentru ca si medici sunt pierduti la randul lor pentru ca au fost indoctrinati deja din facultate sa respinga orice alternativa...deci multi dintre ei nici nu stiu ca se poate altfel si atunci cand mai vine o dovada spun ca a fost o exceptie.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 14:55:15 de către Misah
Dar nu poate rezolva totul...asta e problema. Cand iti spune un medic ca nu se poate face nimic, ai impresia ca esti pierdut
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 14:46:51 de către ddirkhendel
Chinezii au o traditie de succes de cel putin 3000 de ani in tratarea si mai ales in prevenirea tuturor bolilor prin metode naturiste, acupunctura, meditatie etc. si se stie ca sunt printre cei mai sanatosi si vitali oameni de pe pamant.Si sa trezit medicina alopata, asa zisa " stintifica ", care are o vechime de doar cateva sute de ani, ca poate rezolva totul printr-o pilula ? Sa fim serioasi, medicina de astazi e doar un business grotesc care se imbogateste din suferinta pacientului, nu degeaba corporatiile farmacologige sunt cele mai bogate din lume...de fapt ei sunt dealeri de droguri moderni si legali.De aia medicamentele se cheama " drugs " pentru ca asta fac : te fac dependent si iti dau impresia ca nu mai poti sa traiesti fara ele...
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 14:34:07 de către Misah
RaulDuke, tu ai pe cineva caresufera de aceasta boala?
Nici eu nu am crezut niciodata in altceva decat in medicina, la orice durere cat de mica ma indopam cu pastile. Dar in cazul tatalui meu, medicina este neputincioasa. Si datorita tratamentelor naturiste care le tine a trait pana in prezent cu 5 luni mai mult decat i-au dat toti medicii din tara si din strainatate.
Acum un an si 5 luni, cand a fost diagnosticat cu hepatocarcinom si multiple metastaze la plamani, gr 4, medicii i-au dat maxim un an. Daca tatal meu facea tratament cu citostatine, la 66 de ani si la 65 de kg (cat avea atunci) nu implinea un an de zile. Acum multumim lui Dumnezeu se simte f bine, nu are nici un fel de durere, mananca, se plimba.Noi nu am renuntat la citostatice complet, dar pe langa astea face si tot felul de tratamente naturiste si am schimbat complet regimul alimentar.
Facem o gramada de tratamente naturiste care nu au nici o recunoastere, si pe care dam o gramada de bani, poate, doar poate unul din ele ii face putin bine.Si niciodata nu o sa imi para rau atata timp cat stiu ca am facut absolut tot ce am putut pentru el.
Si mie daca im, i spuneai acum 1 an jumate de acest tratament prin post iti spuneam ca esti nebun. Dar vin anumite momente in viata cand, din disperare, esti dispus sa faci orice pentru persoana draga tie care se afla in suferinta.
Daca ai pe cineva bolnav si te putem ajuta cu vreun sfat, o vom face cu cea mai mare placere.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 14:15:32 de către ddirkhendel
Cititi cartea aceasta :


O terapie naturală eficientă pentru tratarea cancerului şi a altor boli grave - DVD inclus

Editura Adevarul Divin

http://www.divin.ro/?53t4lv7f2k=3002

Urmand acest tratament sunt mari sanse sa va reveniti sau cel putin sa va imbunatatiti calitatea vietii.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 14:03:40 de către RaulDuke
AM ZIS EU CA E USOR ? sunt sigur ca e foarte greu si neplacut. si pe cat de greu si neplacut este, pe atat de traumatic este pentru un organism adaptat genetic de mii de ani la dieta omnivora si la beneficiile carnii si proteinelor de gr. I in alimentatie, plus alti nutrienti esentiali.
ce spui tu despre mama ta nu este o concluzie stiintifica in urma unei investigatii medicale, ci o apreciere pur subiectiva.
eu am intrebat de beneficiile dovedite STIINTIFIC/MEDICAL ale acestei diete minunate, nu am pus la indoiala faptul ca e grea. numai utilitatea ei. faptul ca tu, de exemplu, sustii ca mama ta se simte "bine" dupa asa ceva nu este o dovada pentru NIMIC, te asigur!
faptul ca credem in ceva nu face acel lucru si adevarat sau util.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 12:54:38 de către mihaivictor
tu vb ca este usor. dar ai tinut vreodata un astfel de post?
nu cred
dupa ce incepi sa tgii, dupa aia vorbim si o sa vedem daca mai spui ca e usor. de aia nu multi au rezuiltate pentru ca la fvel de multi dintre semenii nostri nu au vointa necesara. mama a tinut 24 de3 zile si pot sa iti spun ca a fost inainte si cum este acum. sta chiar aici linga mine si ma uit la ea si vad cat e de bine.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 10:15:05 de către RaulDuke
terra mater: vezi ca eu nu am pus nici o intrebare aroganta sau sfidatoare ci una cat se poate de legitima la care tu reactionezi ultradefensiv agresiv, nicidecum stiintific. vrei sa imi spui ca toate credintele tale nu au absolut nici o baza stiintifica, deci nu se poate pune baza in ele?
bondarul nu ar putea sa zboare POTRIVIT STIINTEI DE ACUM 300 de ani! stiinta evolueaza, asta e avantajul ei!
ai niste dovezi pentru ceea ce sustii ? eu nu cred, si nu are nimeni...
cu regret iti spun ca postul si rugaiunea au acelasi efect asupra cancerului ca statul intr-un picior. zic "cu regret" petnru ca si mie mi-ar placea ca totul sa fie atat de usor.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-04-2011, 05:10:15 de către Terra Mater
mihaivictor, dragule, se vede ca mi-am facut o "vocatie" din a-ti raspude de fiecare data cu intarziere...
Am fost plecata cateva zile si nu mi-am luat laptopul cu mine... Sper ca nu te-ai suparat pentru aceasta tacere...
Acum, sa incerc sa raspund pe rand intrebarilor tale directe:
1) Nu stiu clar pentru care motiv sfecla rosie provoaca mamei tale deranj la stomac insotit de dureri mai mult sau mai putin puternice... Si mie mi-a provocat neplaceri sucul de sfecla rosie pe vremea cand am facut postul de trei luni doar cu sucuri asa cum indica terapia Gerson si infuzii de coada calului, coada soricelului si macerat de radacina de obligeana. Insa neplacerile mele nu s-au localizat la stomac ci la nivelul gatului, unde simteam asa, un fel de arsura si imi crea dificultate de deglutitie... Am reusit sa inteleg ce anume provoca aceste arsuri, abia in vara anului trecut, cand, asa cum am povestit intr-o postare anterioara, in urma unui consum de doar cateva zile a unui oligoelement pe baza de litiu, recomandat de o farmacista homeopata, care ar fi depistat in organismul meu o carenta a acestui element, am inceput sa am toate simptomele unei hipotiroidite, inclusiv tensiune foarte scazuta si temperatura la fel foarte scazuta, adica chiar sub 35 grade C, (hipotensiune si hipotermie). Cand m-am apucat serios sa caut sa inteleg ce anume putea sa imi provoace asemenea manifestari, am descoperit ca litiul, chiar daca este vorba de un "inofensiv" oligoelement, in realitate, cand organismul are deja un deficit de iod, asa cum era cazul meu, deoarece, pe acea durata de 3 luni de dieta cu sucuri nu am luat lugol (nicio farmacie nu a vrut sa imi dea acest produs, pentru ca nu aveam reteta de la medic...) asadar, ziceam ca litiul elimina si putinul iod ramas in organism ducand la reducerea productiei de hormoni de catre tiroida si deci la aparitia hipotiroiditei sau a tiroiditei autoimune. Cu mine asa s-au petrecut lucrurile. Atunci am cautat alimentele care contin litiu si am descoperit ca sfecla rosie este unul dintre acestea. Ei bine, eu beam odata la doua zile cate un pahar de 250 ml de suc de sfecla rosie chiar daca imi crea acele arsuri la nivelul gatului... S-ar putea ca acelasi element mamei tale sa ii fi provocat probleme la nivelul stomacului...
2) Nu, nu am auzit de Mirela Wagner si nici de terapia ei cu ciuperci chinezesti. Pot sa iti garantez in schimb eficacitatea consumului de Kefir (dar numai cu o concentratie de grasime de 2 %) in intarirea imunitatii pornind de la redresarea florei intestinale, ca si eficacitatea ceaiului Kombucha. Eu mi-am procurat atat fermentii vii, activi proaspeti de Kefir cat si asa zisa "ciuperca" Kombucha. Sunt extraordinare si unul si cealalta. in familia mea ii consumam cu totii si ii consuma si fiica mea si sotul ei. Deasemenea, toti vecinii mei ii consuma de circa 6-7 luni si sunt foarte multumiti pentru ca multe dintre problemele lor de sanatate s-au ameliorat sau au chiar disparut. Evident, si ei au inteles cat de multa insemnatate are alimentatia corecta si sanatoasa, cu deosebire alimentele crude sau semicrude. (Vineri am fost cu vecinele mele la cules d plante spontane cu care am facut salata si orez. La orez am folosit planta care la noi este cunoscuta ca "gusa porumbelului" si am obtinut un orez delicios. Maine am sa pregatesc iar orez, dar de data aceasta cu urzici. Acest fel de mancare insa il cunosc de multa vreme si este si el foarte bun si salutar.)
3) Cartile pe care le-am citit eu despre post in limba romana sunt " Tinerete fara batranete" sau "Tinerete" a lui John Thomas, "ANCA PETRE si VALERIU POPA-Cancerul-Boala-la-Petre-Anca.html, apoi "Hrana Vie" de Ernest Gunther, in care aminteste de importanta postului negru sau cu sucuri in actiunea de inversare a procesului de imbatranire si de redobandire a sanatatii. Am citit insa si carti in italiana, ca de exemplu "Il segreto di Igea. Guida pratica al digiuno autogestito" - di Gazzeri Gloria - Magnano Sebastiano, "Il digiuno terapeutico" - Gerhard Leibold, "Digiuno contro cancro" - Cinquegrana Umberto, "Digiuno, via di salute" - Cott Allan - Agel Jerome - Boe Eugene, "Digiuno razionale per il ringiovanimento fisico, mentale spirituale" - Ehret Arnold. Dar vreau sa iti spun ca si Catherine Kousmine vorbeste despre importanta postului (digiuno -in italiana) si despre neajunsurile care pot sa apara si recidivarea bolilor sau chiar agravarea lor in cazul revenirii la alimentaia "clasica", cu carne, alimente rafinate si nebiologice, folosirea produselor cu continut chimic, nebiologice... Si cartea lui John Thomas o poti citi online, ca si cartea lui Ernest Gunther. si a lui Petre Anca pe site-ul : http://www.scribd.com. Am mai citit si cateva carti ale lui Louis Kuhne, care sunt fenomenale!

Acum, desi nu sunt din principiu adepta polemicilor, simt ca am datoria sa ii adresez cateva cuvinte lui RaulDuke:

Stimabile, numai cine din disperare sau convingere a urmat calea postului total, negru sau partial, cu sucuri sau cu supa sau numai cu ceaiuri, poate sti cu certitudine cate efecte benefice poate sa aibe o asemenea dieta-terapie pentru organismul, spiritul si mintea sa. Atitudinea ta dispretuitoare si aroganta ta sfidatoare imi aduc in memorie urmatoarea expresie celebra: "Per la scienza il Calabrone non potrebbe volare. Il Calabrone questo non lo sa e...vola", ceea ce in traducere libera inseamna: "Porivit stiintei, Bondarul nu ar putea sa zboare. Bondarul nu stie asta si... zboara". Iti doresc sa nu fii niciodata nevoit sa alegi calea postului, adica sa fii mereu in perfecta sanatate. Dar daca totusi, vreodata s-ar intampla sa te confrunti cu probleme serioase de sanatate, aminteste-ti ca oameni odinioara disperati care potrivit stiintei si medicilor ar fi trebuit sa devina deja de mult hrana pentu viermii din cimitire, traiesc si inca foarte bine si sanatosi complet datorita respectarii unor perioade lungi de post si a unei atente alimentatii echilibrate si sanatoase. Cunoasterea si Pacea Divina sa iti lumineze si sa iti mangaie existenta.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 04-04-2011, 22:56:15 de către RaulDuke
cum actioneaza dieta vegetariana sau ciupercile impotriva cancerului ? prin ce mecanism ?
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 04-04-2011, 11:51:54 de către mihaivictor
terra mater
ai auzit de dr. mirela wagner si tratamentul ei cu ciuperci din china?
te rog sa imi scrii si sa imi spui parerea ta.
cu drag
mihai victor
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 04-04-2011, 10:22:56 de către mihaivictor
radu
si eu sunt un om cu pregatire superioara si m-am intre at si eu de multe ori de ce asa si de ce pe dincolo. nici eu nu am crezut decat in tratatementul doctorilor
dar acum cred si credd cu tarie. cred pentru ca ma uit la mama mea si vad ce vad. daca era sa ma iau dupa doctori acum mama era de mult oale si ulcele. doctorul care a operat-o in octombrie mi-a zis ca nu mai prinde anuil nou. apoi i-a zis sa manince de toate pina iar s-a blocat sistemul gastro intestinal si a fost nevoie de o alta operatie.
dupa ce am urmat cura lui breuss totul s-a schimbat. mama se simte bine, analizele sunt bine. problema cu ea este ca vine din vechea generatie care nu crede in astfel de chestii si duc in fiecare zi o lupta cu ea in ceea ce priveste mincarea.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 03-04-2011, 23:36:59 de către RaulDuke
TOATE aceste retete "minune" care au ca scop tratamentul cancerului nu au nici un fundament stiintific, nu si-au demonstrat niciodata eficienta in nici macar vreun studiu randomizat. Pur si simplu nu functioneaza! de multe ori fac doar rau pentru ca impun restrictii inutile si chinuitoare unui om care e deja chinuit. in cel mai bun caz nu fac nimic...
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 01-04-2011, 18:52:31 de către mihaivictor
draga terra mater

cred ca am rezolat prolema durerilor de stomac si am indentificat cauza

dupa cura cu sucul de legume al lui breuss am continuat in perioada de prerevenire cu sucul de legume. desi breuss a zis ca dupa cura lui trebuie consumat doar 1/6 din cantitatea initiala.
noi, dupa cura lui breuss, am continua cu aceeasi cantitate de 250 de ml si asta a deranjat-o foarte tare la stomac dupa ce a inceput sa consume din nou alimente, exceptie carne, lapte, branza si oua.
daca ai ceva amanunte de ce irita sucul de sfecla rosie prea mult sa imi zici.
te rog mult sa imi trimiti si mie titlurile de carti despre posturi de revenirea din post.
iti multumesc din inima.
iti doresc succes enorm si sanatate cu r.oaba si ma rog Domnului pentru tine ca te-a trimis in fata mea si in calea mamei mele.
succes
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 01-04-2011, 16:05:19 de către Terra Mater
Aloha!
mihaivictor, eu am avut doar in primele zile de pre-revenire din post mici dureri stomacale, dar pasagere; in schimb, atat in peroada postului cat si in cea de pre-revenire am avut dureri de fiere si o salivatie densa, greoaie, care imi umplea foarte des gura de un lichid vascos cu tenta acida -amaruie. Nu m-au speriat absolut deloc aceste manifestari, deoarece asa cum am mai spus-o si in alte ocazii, repet: am citit destul de multe carti si tratatate in domeniul postului ca deja stiam clar la ce ma pot astepta in aceasta experienta. Nu am luat nimic, absolut nimic chimic si nici nu am apelat vreoadata la vreun medic. Tot ceea ce am luat au fost infuzii, macerate, ceaiuri de plante medicinale. Acum mananc normal, mai concret: mananc foarte multe salate crude de laptuca, spanac fraged, diverse alte salate verzi, frunze de telina, frunze de patrunjel, frunze de marar, macris, papadie ( de la radacina pana la florile galbene bine inflkorite, floricele de margarete micute de pajiste, usturoi si ceapa verd, condimentate doar cu ulei obtinut prin presare la rece de floarea-soarelui, in, susan, canepa (sotul meu foloseste si ulei de masline si din seminte de dovleac), otet de mere sau de miere, putina sare oceanica, nerafinata, multe migdale, seminte de floarea soarelui, samburi de caise, seminte de dovleac, nuci si chiar si migdale amare (nu mai mult de 7-8 pe zi), alge Kombu si alte diverse alge mixte, totul macinat (nu foarte fin), si seminte de susan. Toate acestea se amesteca in salate, si uneori, in zilele in care beau dimineata cei 350 ml de iaurt sau Kefir adaug sera si putin din acesta in salata. Este cea mai sanatoasa si hranitoare modalitate de alimentatie.
Legat de acele dureri mai mult sau mai putin intense ale mamei tale in zona stomacului, este posibil sa provina de la ceva ce mananca si nu ii prieste. Repet: sa evite alimentele acidificante, si sa se axeze pe cele alcalinizante. Le poate gasi in internet, digitand in google "alimente acidificante si alimente alcalinizante"

Ca leac naturist impotriva unor asemenea dureri sugerez urmatoarele:

I - Reteta care ajuta si in durerea stomacala: 2 frunze de dafin (aloro) se fierb pentru 5 minute cu 5-6 cuişoare. Se pot consuma 2-3 căni pe zi.

II - Afinele sunt recomandate in cazurile de indigestie, de dureri de stomac, impotriva afectiunilor intestinale si diareei.
Fructele proaspete se folosesc in cazul afectiunilor stomacului, iar cele uscate sub forma de decoct in tulburarile intestinale si diaree.
Medicina populara foloseste afinele in amestec cu fragii.
Bolnavii cu tulburari intestinale cronice, cu aciditate scazuta a sucului gastric, cei care sufera de anemie trebuie sa consume cat mai multe afine si fragi. Aceste fructe sunt recomandate de asemenea impotriva pietrelor la rinichi, in cazul acceselor insotite de dureri puternice. In acest caz sunt recomandate si baile cu un decoct pregatit din paie de ovaz si frunze de coada-calului (in parti egale).
Afinele fierte se pun intr-un strat gros pe locurile afectate de eczeme si se bandajeaza. Compresele acestea se schimba zilnic, iar bandajul se umezeste cu zer.
In acelasi fel se trateaza si cosurile, ranile procate de arsuri sau apa fierbinte.
Afinele proaspete trebuie consumate si in caz de reumatism sau de tulburari meolice.
Afinele, mai ales cele proaspete, au proprietatea de a intari intestinul in caz de diaree, dar si de a trata in acelasi timp si constipatiile cronice.
Ganduri bune pentru toti si o imbratisare calduroasa mamei tale insotita de sugestia si rugamintea de a nu mai fi asa "prapastioasa", adica sa nu se mai sperie chiar asa de usor pentru orice nimicut. Pentru tot ceea ce ni se intampla exista o cauza pe care este bine sa o cautam inainte de toate in noi si in ceea ce facem noi, si pentru toate "problemele" exista remedii. Sa nu uite si sa nu uitati: Dumnezeu nu ne-a creat pentru a ne pierde; cei care ne conduc la pierzare suntem noi si cei in mainile carora ne punem destinele, abandonandu-ne si abandonand Divinul.
Dumnezeu sa va racoreasca sufletele cand arsita vietii face dogoarea insuportabila!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 31-03-2011, 13:41:41 de către mihaivictor
pentru terra mater

draga mea,
au aparut unele mici complicatii.
mama are dureri de intensitate mai mare sau mai mica in zona stomacului.
vreau sa te intreb daca tu ai asa cea dupa aceste cure pe care le faci si daca ai cum le eviti? ma gindesc ca nu sunt de la pancreas pentru ca mama le descrie si o localizeaza altcumva si altundea decit spun medicii in tratatele de specialitate.
astept raspuns cu mare drag.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 29-03-2011, 11:10:12 de către Misah
Cu cateva exceptii pe care le stim deje fiecare. M-am referit ca de pe net putem lua o gramada de idei noi, la care la scoatem ceva, mai inlocuim ceva...
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 28-03-2011, 23:31:35 de către Terra Mater
Misah, nu tot ce este mancare de post poate fi inclus in alimentatia unui om bolnav de cancer sau alte boli degenerative grave... De exemplu, varza fiarta sau calita nu este recomandata, cum nu este recomandata nici fasolea sau lintea sau nautul... Doar mazarea verde, din familia leguminoaselor, poate fi consumata de catre acestia si numai dupa ce i s-au eliminat cojile asa cum am descris mai sus. Varza este recomandata doar ca salata cruda cu ulei si eventual putine rosii tocate fin deasupra sau o lingura de bulion de casa, sau sub forma de suc.

mihaivictor, mai puteti sa faceti si orez cu ceapa fiarta innabusit in apa cu ulei, (nu prajita), cu putina sare si piper, la care puteti adauga o lingura -doua de pulpa de rosii sau de pasta de bulion si apoi sa tocati marar si patrunjel verde. Este si hranitoare si gustoasa aceasta mancarica. Puteti deasemenea sa faceti gulioare umplute cu orez, ceapa fiarta innabusit asa cum am descris mai sus, ciupercute champinion si un cartof fiert si zdrobit, cu o lingura de faina de orez ca sa se lege compozitia, putin piper si putina sare oceanica, patrunjel si marar verde. Gulioarele se scobesc, se fierb putin incat sa se inmoaie cat de cat, dupa care se umplu cu tocatura facuta asa cum am spus deja, la care se adauga si pulpa de la gulioare. Se aseaza in cratita si se adauga apa si rosii sau bulion, cu cateva boabe de piper si o frunzulita de dafin si se fierbe la foc domol pana se umfla orezul si gulioarele au devenit moi, incat sa treaca furculita cu usurinta.
La final, se adauga patrunjel tocat fin. Si sosul se poate lega tot cu o lingura-doua de faina de orez sau cu un cartof fiert bine si zdrobit. Daca ii place, sau... daca va place, puteti sa adaugati si marar verde tocat fin. Eu il mananc bucuroasa pentru ca imi place si gustul sau dar si pentru ca este si foarte sanatos.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 28-03-2011, 19:59:41 de către mihaivictor
misah
vreau sa iti spun ceva interesant: dupa cura luio breuss mama are o pofta de mancare de ar minca tot timpul.
de asta zic ca ii e foame
tot asta imi zice ca ii e foarte foame.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 28-03-2011, 12:50:02 de către Misah
Cauta pe net, sunt o gramada de retete. Cauta pe Google mancare de post, la care excluzi prajeala. Eventual eu mai fac cu branza tofu sau lapte de soia. Dar retete gasesti f multe. Trebuie sa ii faci un meniu destul de variat care nu trebuie sa se repete pt ca ei si asa nu au pofta de mancare si daca le dai aceeasi mancare 2-3 zile, normal ca nu lemai place;in fiec zi altceva
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 28-03-2011, 02:45:26 de către Terra Mater
mihaivictor, imi pare rau ca iar ti-am citit mesajale destul de tarziu...
Mama ta NU TREBUIE SA SE MAI ATINGA DE CARNE NICIODATA IN VIATA EI!!!!! NICIODATA!!!!!!! Proteinele de carne sunt alimentul preferat al cancerelor de orice natura.Faceti-i asa zisa supa a lui Hippocrate, care de fapt este o ciorbita foarte concentrata de zarzavaturi: ceapa, praz, morcovi, cartofi, rosii sau bulion (circa 800-1000gr), patrunjel radacina si frunze), pastarnac, ardei gras (preferabil cel verde), telina (radacina si frunze). Tocati toate zarzavaturile cubulete, le fierbeti in apasi bulion, fara sare sau daca chiar nu poate fara sare deloc, adaugati foarte putina si doar din cea mare, oceanica, de pe fundul oceanului (se gaseste in magazinele de produse biologice). Se fierbe acoperita, la foc mic, circa 4 ore. I-o puteti da asa, sau pasate toatezarzavaturile.
Mai poate manca, dar numai din cand in cand, circa odata pe saptamana, putina urda proaspata, facuta in casa sau branzica proaspata la fel, facuta in casa, cu lapte curat bio, nicidecum pastorizat, sau UHT, sau de alt tip din comertul conventional.
Eu imi fac si un fel de tocanita cu cartofi, astfel: coc cartofii si cepaa si ardeii in cuptor, curat ardeii de pielite si seminte. Toc ceapa ca pentru tocanita, la fel si ardeii, apoi, adauga dovlecei cruzi taiati feliute si impartite in 4, apoi, cartofii si rosii sau pasta de bulion facuta de mine in casa. Le fierb la foc domol, cu putin ulei de floarea soarelui presat la rece si ulei de susan. La sfarsit adaug patrunjel tocat fin si dupa chef uneori si marar proaspat.
Mananc foarte multa salata verde, in care toc si cateva frunze de macris din gradinita mea, si ceapa verde, frunze de patrunjel, frunze de telina, frunze de marar verde, iar uneori, cand reusesc sa gasesc in locuri nepoluate si plantute de papadie cu radacina cu tot, cu floricelele lor galbene sau cu "banutii" mici, neinfloriti. (Astea mi le-a recomandat dr. Petre Muresan de la Cluj. Tot el i-a recomandat sotului meu sa manance floricele de "banuti" adica margaretele alea micute, micute ce se vad pe pajistile inverzite; si va asigur ca sunt chiar gustoase. La noi in familie mancam cu totii asemenea plante. Inclusiv fiul meu, pentru care insa gatesc si normal, uneori chiar si carne, fara sa ma tenteze pe mine sau pe sotul meu... Noi ne permitem doar din cand in cad peste oceanic sau marin proaspat, pe placa sau la cuptor, cu zarzavaturi si cartofi si cu mujdei de usturoi). Uite, in ciorbita puteti sa puneti si cateva frunze de macris.
Mai poate sa manance si salata de cartofi cu ceapa verde, cu ulei presat la rece si otet de mere (totul bio!!!) si sa adauge cateva maslinute; dar NU SI OU!!!! Cartofi fierti in coaja si morcovi fierti si apoi stropiti cu ulei si cu patrunjel verde tocat fin. Poate sa consume la fiecare masa cate o lingura de ulei crud de in, care este cel mai bogat in Omega 3, dupa uleiul de ficat de merlucius. Sa evite portocalele! Mai degraba sa manance mere crude sau coapte la cuptor (cu cateva cuisoare infipte in ele, sunt delicioase! Si mai poate adauga foarte putina scortisoara cand sunt gata. Sau compot de mere cu zeama de lamaie si indulcit cu miere de salcam. Puteti sa adaugati la un kg de miere de salcam 100 gr. de polen pe care sa il amestecati zilnic de 2-3 ori, astfel incat in aproximativ 15 zile sa se dizolve in miere. Poate sa consume zilnic o lingura dimineata si una seara; este un desert delicios si foarte sanatos.
De asemenea, ii puteti face mancarica de mazare verde (in niciun caz NU din cea in conserva!!!) proaspata sau congelata, pe care o veti pasa si apoi strecura prin sita sau trece prin "pasaverdure", acel dispozitiv care paseaza legumele dand deoparte cojile.: nu stiu cum se numeste in magazinele romanesti. este un fel de strecuratoare cu un disc cu gaurele si o manivela de care se invarte si astfel discul respectiv trece deasupra legumelor si le paseaza separand cojile. La fel se poate face si cu fasolea, dar la ea nu este inca vremea pentru a i se da fasole. Nici eu nu am mancat pana acum.
Nici fasole verde nu mi-am permis inca, desi mai am inca in congelator din productia proprie din vara trecuta. Putei sa ii faceti si chiftelute de cartofi fara miez inmuiat in lapte si fara sa le frigeti in ulei. le veti unge abia-abia si le veti pune in cuptor sau pe plita incinsa si unsa usor, incat sa nu se lipeasca. Evitati laptele de soia! Mai degraba dati-i de migdale, de ovaz sau de orez. Dar in niciun caz nu lapte de vaca si nici de soia. Din cand in cand, puteti sa ii dati putin Kefir facut de voi in casa saun iaurt la fel, facut de voi in casa. (Eu in seara abia incheiata am pus la acrit 1, 5l de lapte pentru iaurt, in oale de pamant si 1l cu fermenti de Kefir. Din acesta voi obtine poimaine dimineata cand il voi strecura, circa 0, 5 l Kefir.IIaurtul deja a inceput sa se inchege. Dimineata il voi avea deja bun de consum.)
Cred ca am fost destul de explicita si v-am dat deja o multime de sugestii.
De acord cu Misah: mama ta, care stie clar de ce boala sufera trebuie sa devina constienta ca anumite alimente TREBUIE SA LE RADIEZE DIN MEMORIA SA! E libera sa aleaga: CARNEA SAU VIATA... Fa-o sa inteleaga ca nu trebuie sa se lase sa devina sclava a gusturilor sale. Sa te si sa o ajute Dumnezeu!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 23:34:34 de către Misah
pai atunci ar trebui sa inteleaga, ziica asa a zis doctorul. Ti-am zis, la inceput e mai greu. Si ajuta f mult daca mananca toata lumea din casa la fel
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 23:25:50 de către mihaivictor
eu i-am spus de la bun inceput de ce boala sufera pentru ca m-am temut ca imi va putea reprosa ulterior
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 22:55:34 de către Misah
Tatal meu nu stie ce boala are, dar el l-am convins ca A SPUS DOCTORUL (ca el stie mai bine si asa trebuie) ca toate produsele animale iiinfluenteaza cresterea "petelor de la plamani" si cand nu intelegea ii spuneam ca mananca pe riscul lui, daca se maresc petele de la asta va fi. Am inlocuit toate lactatele cu branza tofu si lapte de soiasi in rest numai mancaruri de legume, cat mai usoare(mai mult fierte). Si pe langa el mancam si noi asa, la inceput e mai greu, dupa aia te obisniuiesti. Multa sanatate
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 22:01:46 de către mihaivictor
daca ai stii ca mama mea vrea doar sa manince
si numai carne si tocanita
si nu stiu cum sa o mai conving ca asa ceva nu se mai poate
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 21:59:17 de către Misah
cauta pe net: este o reteta ghiveci de legume la cuptor(in vas yena) care sunt mai mult fierte, supe creme(de conopida sau broccoli), tarte cu legume: aluat facut in casa din faina integrala sau neagra si deasupra pui orice legume vrei, salate crude, ma mai gandesc
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 21:36:20 de către mihaivictor
sorry
revin am apasat din greseala "trimite".

pentru terra mater
au aparut citeva mici probleme si vreau sa te intreb daca sunt normale sau daca trebuie sa mergem la doctor pentru a vedea despre ce anume etse vorba.
de vine mama are niste dureri mari in zona stomacului. zice ca sunt pulsatorii, sunt trecatoare si nu de durata.
vreau sa te intreb daca aceste dureri nu vin pe fondul consumului de portocale. mama manca o portocala cruda si a consumului de suc de mere cu morcovi. in fiecare sear bea un suc natural din doua mere si un morcov. ma gindesc ca a facut o usoara gastritat daca nu chiar un ulcer.

terra mater te rog mult de tot mai ajuta-ma cu citeva idei despre ce anume ar putea consuma/manca ca zice ca deja s-a saturat de supa de legume, de orezul fiert care uneori il inlocuieste cu un cartof fiert.
iti multumesc
mihai victor
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 27-03-2011, 21:32:47 de către mihaivictor
pentru terra mater
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 24-03-2011, 04:42:44 de către Terra Mater
mihaivictor, citesc si am ochii umezi... Lucru rar la mine, pentru ca boala, mi-a afectat si vederea, secandu-mi secretiile lacrimale. In ultima vreme acest "fenomen" se petrece destul de des, deci, un alt motiv sa ma bucur, convinsa ca postul a ajutat cumva si acolo. Nu plang, dar faptul ca mi se umezesc ochii e un semn bun.
Sa fiu sincera, asa cum de fapt am fost mereu, si fara sa imi lipseasca modestia, tot timpul am crezut ca rezultatele analizelor mamei tale vor fi bune, ca prin aceasta terapie a "nemacarii" va reusi sa infranga boala. O pup si o imbratisez cu gandul, cu sufletul cu o asemenea intensitate, ca si cum as face-o in mod real. MERITA! Si imbratisarea, si victoria!
Si o imbratisarea calduroasa si pentru tine.
La urma urmei... cred ca as putea sa iti fiu mama ca diferenta de varsta... Cam asa... banuiesc...Face foarte bine ca inca nu a trecut pe mancare gatita, si sa continue asa cat de mult poate. Hrana cruda sau semi-cruda este vitala. Zic si semi-cruda, pentru ca cerealele, cam toate, trebuie fierte. Ma bucur si ca exista medici dispusi sa apeleze la terapiile alternative, si inca foarte mult. Te rog sa ii comunici doctoritei care se ocupa de mama ta, ca ii adresez toata stima si aprecierea pentru aceasta inclinatie.
Da, poate sa manance mamaliguta, dar cu conditia sa fie malai integral si nu rafinat din comertul conventional si fiarta bine si nu tocmai vartoasa... Eu o manac cu peste copt pe plita, (de fapt, este o placa de fonta cu canturi care permit frigerea pestelui si a ardeilor, dovleceilor, etc, ca pe gratar, pe care o pun peste pietrele lavice asezate in tavita lor, deasupra flacarilor grill-ului pe care il avem) cu mujdei si zarzavaturi innabusite sau coapte si ele pe aceeasi plita.

Misah, ma bucur si pentru tatal tau ca acum se confrunta doar cu o singura problema, aceea a tusei. Incercati sa aplicati una din metodele pe care le-am indicat in una din postarile mele anterioare.
Faptul ca si el a raspuns pozitiv la sugestia ta (asa cred eu) de a recurge si la medicina alternativa, a fost in favoarea sa si rezultatele se vad. Din tot sufletul multa sanatate!
Sunteti doua persoane minunate, tu si mihaivictor. Copii ca voi si-ar dori poate si ar merita sa aiba toti parintii. Sa va lumineze si limpezeasca Dumnezeu caile vietii, daruindu-va satisfactii si bucurii pe masura sufletelor voastre!
Si eu ma simt mult mai bine acum. Am pus deja aproape 2 kg. Sper sa revin curand la greutatea mea ideala, adica la 51-52 kg. Cred ca de maine am sa imi reiau si plimbarile zilnice. Sigur, la inceput vor fi mai scurtute, ca sa ma reobisnuiesc, dar sper ca in curand sa ajung iar la minimum o ora de mers pe jos, circa 8-10 km. Deja ieri si azi am facut si cateva lucrari mici in gradina de flori. Peste cateva zile, daca vremea se va mentine frumoasa, am sa trec si la gradina de legume si zarzavaturi. Maine seara imi voi pregati si rasadurile in ladite.
Saptamana viitoare si eu am sa imi fac analizele, si mai ales pe cele referitoare la vitamine si minerale, pentru ca vreau sa stiu clar la ce punct am ajuns.
Toate gandurile bune pentru voi toti si Dumnezeu sa va mangaie si ocroteasca oriunde va veti afla!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 23-03-2011, 22:52:43 de către mihaivictor
pentru terra mater
au venit rezultatele la analizele de sange pentru mama mea si vreau sa va spun la toti ca sunt excelente si foarte promitatoare. nu vreau sa par optimist dar va spun ca eu de felul meu sunt un om superoptimist. cu ajutorul bunului Dumnezeu vom invinge aceasta boala necrutatoare.
pentru inceput va readuc aminte ca mama a fost diagnosticata cu neoplasm de cap de pancreasm nemetastazat, trei centimetri, inoperabil din cauza apropierii de artera mezenterica. in octombrie a fost diagnosticata si de atunci si pina in prezent operata de doua ori pentru corectii doudenale si biliare. la ultima operatie din ianuarie ni s-a spus ca s-au descoperit citiva ganglioni in peretele abdominal superior.
de atunci am luat decizia sa urmam cura lui Rudolf Breuss si nu calea citostaticelor care omoare corpul.
mama a urmat 23 de zile incheiate din cura lui breuss, doar sucul de legume, sfecla rosie, telina si morcov si ceaiurile de salvie, pentur rinichi si de napraznic. dupa 23 de zile a renuntat deoarece s-au instalat niste stari de ameteala, de scadere a concentratiei si a vazului. in continuare consuma sucul de legume dar am adaugau o supa de legume, cateva linguri de orez fierti, o banana, o portaocala, sucuri de mere si de morcovi etc.

Acum va arat analizele facute in data de 23 martie 2011 si 19 noiembrie 2010 (in plina criza).
Mama mea a avut in ultimii ani analiza gama GT, un indicator al unei boli a pancreasului si a ficatului de patru ori mai mare decat normalul desi a luat tratament nu a reusit sa aduca acest indicator in limitele normale. cu sucul de legume al lui breuss a adus indicatorul GGT in limite normale, si doar in trei saptamini.

Analizele din data de 23 martie 2011

AMilaza 63 limite intre 0-100/u/l
Bilirubina directa 0.28 0-0.41/mg/dl
Bilirubina totala 0.54 0.3-1.2/mg/dl
Calciu total 9.64 8.6-10.3/dg/dl
Fosfataza alcalina (indicator pentru boli hepato-biliare) 344 97-279 un pic marita
GGT 53 7-50 un pic marita
Glicemia 85 70-120
GOT 18 0-37
GPT 12 0-40
K 4 3.5-5.1
Na 132 136-146 sub limita minima
Proteine totale 5.9 6.2-8 sub limita minima
Uree 33.2 10-50
Creatinina 1.29 0.5-1.2 usor peste limita maxima
Fier 69 50-175
Magneziu 2.24 1.6-25

Analizele din data de 19 noimbrie 2010 - atentie la aceste valorile la sase saptamini dupa depistarea bolii

AMilaza 249 limite intre 0-100/u/l pese limita de doua ori si jumatate
Bilirubina directa 0.33 0-0.41/mg/dl
Bilirubina totala 0.78 0.3-1.2/mg/dl
Calciu total 9.59 8.6-10.3/dg/dl
Fosfataza alcalina (indicator pentru boli hepato-biliare) 696 97-279 de trei ori mai mare
GGT 204 7-50 de patru ori mai mare
Glicemia 79 70-120
GOT 25 0-37
GPT 36 0-40
K 4.6 3.5-5.1
Na 140 136-146 sub limita minima
Proteine totale 6 6.2-8 sub limita minima
Uree 28 10-50
Creatinina 1.29 0.5-1.2 usor peste limita maxima
Fier 59 50-175
Magneziu 1.95 1.6-25

va las pe voi sa faceti comparatii si astept sfaturi in continuare.
terra mater iti doresc sanatate uriasa si rabdare sa treci peste tot ca sigur drumul apucat este unul corect. eu imi dau seama cu mama si cel mai important e ca si ea isi da seama.
peste vreo doua saptamini mergem la un control ct si ecograf sa vedem tumoara ce dimensiuni are.
terra mater vreau sa te intreb daca mamaliga e permisa?
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 23-03-2011, 00:15:52 de către Misah
Tatal meu, in general e bine(in afara de tuse - mai slaba, sau mai puternica). Tata i-a Nexavar, Nicolit, goji berry, de cateva zile am cumparat niste pastile din alge... si mai face un tratament de la o doctorita din Bucuresti pe baza de ceaiuri si sucuri. In primele 4 zile are voie sa bea numai ceaiurile recomandate de ea, niste tincturi si numai mancare cruda, in zilele 5-6 nu mananca nimic, numai ceai si suc de mere si tinctura, si in ziua a 7 trebuie sa bea 3 sticlute mici de ulei + tinctura si lamaie.Atat. De cand nu mananca se simte putin slabit, dar mai are 2 zile si termina. Sanatate multa
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 22-03-2011, 01:04:33 de către Terra Mater
Cu scuzele de rigoare, revin abia acum.
Pe langa ca am avut probleme de conexiune, nici nu m-am simtit grozav zilele acestea, deci, oricum as fi stat departe de PC.
mihaivictor, nu este nimic nou si nici de care sa se alarmeze. Ii recomand sa fie mai tare, mai curajoasa, mamei tale! Sunt stari absolut firesti, care apar la toti cei care fac post mai lung de o saptamana. Daca ai fi citit cu atentie mesajele mele anterioare, ai fi inteles ca si mie mi s-a intamplat (si mi se mai intampla inca chiar in aceste zile). Sa vada cum sta cu potasiul si magneziul. sa incepeti sa o vitaminizati, fara a avea teama de a depasi dozele de obicei recomandate. Mai ales la vitamina C, A, E, D.
Eu sunt convinsa ca veti intelege cum stau lucrurile din rezultate;le analizelor si veti sti sa reglati dozele in baza necesitatilro ei. Eu anul trecut ajunsesem la un momemnt dat la 20 gr. de vitamina C, iar pe celelalte nominate mai sus le-am marit chiar mai mult de 2 ori. Dozele de obicei recomandate sunt pentru cei sanatosi, care fac de obicei activitate fizica pentru mentinerea raportului corect. Un om carent trebuie sa mareasca dozele, sa repete odata la circa 2 luni analizele si in baza rezultatelor decide ce va face mai departe.
Misah are dreptate! Comunica rezultatele analizelor! Si, te-as mai ruga ceva: incearca sa iti faci timp si sa dai mai multe detalii despre starile mamei tale. Asa cum tie iti sunt utile informatiile mele, si ale tale, alaturi de ale mele pot servi altora caregandesc sa adopte terapia postului, dar inca nu au gasit suficient curaj si informatii. Doar asa putem deveni folositori si altora, si te rog sa ma crezi, ca vuieste lumea de suferinte si boli din cele mai grave, "netratabile" si "genetice". Eu am o corespondenta de vreo doi ani, cu peste 200 de persoane, care imi citesc relatarile si capata curaj si incredere sa imi urmeze calea, dar ma contacteaza totusi pentru a-mi cere detalii si intr-un fel sustinerea.
Cu speranta ca mama ta se simte mai bine, ii trimit o imbratisare afectuoasa insotita de ganduri alese.

P. S. - azi am reusit sa imi reiau un picut tranzitul intestinal, dupa ce de 3 zile am inceput sa beau cate un pahar de suc de mere cu 35 de minute inainte de mese si din 2 in 2 zile beau dimineata pe nemancate cate 350 ml de iaurt curat, fara chimicale. Sper si ma rog ca Dumnezeu sa ma ierte pentru incalcarea in acest fel a postului pascal.

Misah, la fel si tu ai putea sa revii cu ceva detalii despre situatia tatalui tau! Cred ca multi ti-ar fi recunoscatori.
Mult bine tuturor si Dumnezeu sa vegheze asupra a ceea ce fiecare are mai de pret: Sanatatea si Viata voastra!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 22-03-2011, 00:22:30 de către Misah
mihaivictor sa ne spui cum vor iesi rezultatele la analize. Multa sanatate si succes
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 20-03-2011, 13:07:15 de către hmpt4q33ny
http://documentare.italk.ro/what-if-cannabis-cured-cancer-2010/ nu va mai chinuiti cu medici si medicamente complexe eu mi-am tratat cancerul de piele
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 19-03-2011, 18:25:09 de către mihaivictor
terra mater

iti scriu la postarile tale cu mare drag si iti urez sanatate.
doua mici probleme, sambata seara, 19 mart. mama a avut o criza, s-a speriat tare. i=a scazut tensiunea si i-a tremurat miinile si picioarele.
eu zic ca a fost o cadere de calciu. am vb si cu un medic care mi-a zis la fel. doctyorul zice ca e si ceva legat de glicemie. mama a avut si tensiune mica care a insotit aceasta criza.
te rog sa imi scrii daca tu ai avut aceste stari.
i-am dat calciu si vitamina d3, dizolvan in ceai de tei si un lingura de miere de albine.

legat de acele bilutze iti spun ca au disparut. a avut una mai marisoara in zona pancreasului, unde este problema medicala, dar a disparut.

astept raspuns de la tine
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 18-03-2011, 12:18:52 de către Terra Mater
Revin mihaivictor, pentru a adauga urmatoarele:
Sa nu va ingrijorati de scaderea masiva in greutate! Eu, cand am pornit in 7 februarie pe acest drum, aveam 54, 5 kg. Greutatea mea ideala este de 52 kg. Acum, cantaresc 44 kg. Dar nu imi fac griji! Mancand echilibrat si sanatos am sa imi refac grutatea si musculatura mea se va dezvolta armonios, sanatos. Nu vor mai apare depozite de grasimi, calciu, acid uric in spatiile intercelulare, asa cum a fost pana acum. Sper ca in curand sa revin la activitate, sa incep sa ies la aer, sa reiau plimbarile. Aici si vremea a fot tare potrivnica in ultimele doua saptamani, cu ploaie continua si temperaturi destul de scazute.
Nu ai mai spus nimic despre acele "bilute" care ii aparusera mamei tale. Cum s-au comportat?
A! Si acum, ca mi-am amintit, pe pagina anterioara, in una din postarile mele vorbeam de valorile presiunii arteriale, si am constatat ulterior ca am scris gresit despre semnificatia lor, inversandu-le.
In plus. vreau sa mai precizez ca, la nivelul articulatiilor in special, apar depuneri de acid uric, colesterol si calciu, care nefiind metabolizate de organism in mod corect, isi gasesc refugiul in aceste spatii in loc sa fie asimilate sau eliminate corespunzator. Asa apar o multime de boli ale articulatiilor, "pietricele" sau negi alburii, chisturi, si lipomi.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 18-03-2011, 12:04:32 de către Terra Mater
Foarte bine! Sa faceti analize pentru a verifica dozarea vitaminelor si mineralelor din organism. Starea de slabiciune, face si ea parte din "zestrea" postului. inclusiv cu stari de ameteala si tensiune scazuta. Si mie si sotului meu ni s-a intamplat la fel. Am redus activitatile, iar eu, la un moment dat am ajuns in situatia de a renunta efectiv la orice activitate care necesita un minim efort. Aceste stari s-au redus, iar apoi au disparut. Si cu privirea am avut probleme similare celor cu care se confrunta mama ta. Sa stea linistita, ca in timp, cu aport de sucuri de morcovi si vitamina A se va rezolva totul si va avea o vedere mai buna. Ceea ce ma turmenteaza pe mine, chiar si ieri mi-a fost tare rau, este aerul pe care il trimit in organism la fiecare deglutitie. Acesta incepe sa impinga mai ales la nivelul fierii care da apoi iradiatii catre omoplatul drept si in sus pe spate. Imi seaca puterile. Si de fiecare data este precedata si insotita de acea saliva vascoasa, care are gustul ceaiului de sanziene concentrat. Sotul meu a devenit un adevarat martir al bolii mele. Ma ingrijeste cu un devotament pe care cu greu si-l poate imagina cineva, cu atat mai mult cu cat nu de mult a avut el insusi acel accident vascular cerebral.
Aseara tarziu, am intrat in cada cu apa calda, mi-am masat puternic picioarele, gambele, apoi, sotul meu mi-a masat si mai puternic spatele, insistand asupra zonelor amintite mai sus. Am avut o cadere de presiune, sotul meu mi-a stat alaturi si totul a trecut relativ repede. M-am infasurat intr-o patura groasa, calduroasa de la gat in jos si asa m-am bagat in pat, reusind sa dorm 6 (sase) ore fara intrerupere, ceea ce pentru mine a constituit un record in ultima luna.
Mama ta, daca doar atat a reusit sa duca postul, sa nu isi faca probleme. Important este insa sa aiba mare grija la prerevenire s la revenirea din post. Este grea, mai ales prerevenirea! Sa nu se sperie, sa nu se descurajeze! Totul se va redresa incet-incet de la sine. Eu mi-am alcatuit mantre pozitive, pe care le repet cu voce tare de circa 30 de ori fiecare. Sa stii ca daca acest lucru se face cu convingere, crezand in efectele sale, FUNCTIONEAZA. AZI MA SIMT MULT MAI BINE DECAT IERI SI DECAT IN ORICARE DINTRE ZILELE TRECUTE. Sunt sigura de revenirea la o viata normala, de insanatosire.
O imbratisez cu caldura, respect si admiratie pe mama ta. Este o persoana care a demonstrat ca merita sa isi recapete sanatatea pentru ca stie sa lupte pentru ea. SI ASA VA FI! Asa sa va ajute Dumnezeu!
Si mama ta trebuie sa fie foarte mandra de fiul pe care il are!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 17-03-2011, 22:23:48 de către mihaivictor
pentru terra mater
dupa 24 de zile de cura breuss ne-am oprit pentru ca fizic totul a fost impins la maxim. mama deja avea ameteli uriase, stari de nervozitate accentuate, nu mai vedea clar si era o vizibila lipsa de concentrare pe marginea subiectelor care se discutau in fata ei si la care era absenta total.
deci dupa de zile de cura breuss am oprit dar nu de tot
continuam cu sucul sfecla rosie, morcovi, gulie de data aceasta nefiltrat prin sita. continuam cu ceaiurile pentru rinichi si de salvie. am adaugat o supa crema de legume mai lunga, patru linguri de orez pe zi bine mestecate, resturile de la sucul de legume, doar patru lingurite de pulpe de legume la care am amestacat o lingura de nuca si seara un suc natural din doua mere si un morcov.
am o intrebare: mama mi-a spus ca are ameteli si asta ma gindesc ca poate fi de la o lipsa de vitamine sau minerale. nu stiu exact si vreau sa te intreb ce crezi ca ar fi. ii vom face si niste analize ale sangelui sa vedem cum este si unde este deficitara si in functie de asta o sa adaugam alimentele de care va fi nevoie, exlus carne branza lapte oua.
astept si alte recomandari ale tale in legatura cu regimul.
clismele le face in continuare.
arata bine, e rosie in obraji, nu are dureri dar nu stiu de unde provon acele ameteli.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 14-03-2011, 02:07:56 de către Terra Mater
Petre Anca- despre revenirea din post
"Si totusi exista un moment critic in desfasurarea postului si anume revenirea din post sau
stingerea postului. Aceasta revenire trebuie sa aiba obligatoriu cel putin durata postului sau chiar
mai mare, pentru ca altfel se pot produce perturbari grave in organism sau chiar moartea. Nu putine
sunt cazurile, pe care le cunosc, cand pacienti inconstienti, nedisciplinati, au terminat cu viata de la
o prajitura, o bucata de ciocolata sau tort, placinta, paine, supa de pasare etc.
Eu am o perioada de prerevenire de 7 zile care face trecerea de la o abstinenta alimentara la
un nou mod de alimentatie, si un regim de revenire de 45 zile, care poate fi un B.G. sau un regim
intocmit special pentru pacient. Oricum regula este ca postul sa fie stins cu supe "lungi", sucuri de
fructe si de legume, cruditati -legume, fructe -rase, cereale terci (fierte si pasate), ceaiuri.
Postul are insemnatatea lui, dar de cea mai mare importanta este iesirea din post, revenirea.
Nu va voi spune cum se simte un om dupa ce a terminat un post, vreau sa experimentati singuri si
apoi sa-mi povestiti revelatiile voastre. "

De regula, spune el in cartea sa si ideea am intalnit-o si la Valeriu Popa, revenirea se face foarte incet, cu foarte putine alimente, punandu-se accent pe supe "lungi", sucuri de fructe si zarzavatrui, fructe, legume si zarzavaturi rase.
Insa o sa vedeti si singuri, chiar daca vavrea sa manance mai mult nu ii va fi posibil. Organismul va opune o oarecare rezistenta la hrana dupa o astfel de perioada de abstinenta. In aceasta perioada poate sa se simta cu adevarat rau, asa cum mi s-a intamplat si mie de joi noaptea incoace. Am facut o urata criza de fiere (pana la acest post ma intepa cateodata dar... nimic ingrijorator) si a inceput sa imi creasca tensiunea apoi sa varieze, atingand valori de la 17, 6/12, 4 joi spre vineri, la 8, 3/5, 5 azi dupa amiaza. Acum, mi-am revenit binisor, tensiunea vad ca s-a stabilizat, chiar am avut o "criza" scurta de transpiratie. Continua sa imi vina pe gat o saliva vascoasa greoaie pe care o scuip imadiat ( stau cu cutia cu servetele de hartie langa perna). Sper ca acum cu adevarat partea cea mai grea a trecut. In orice caz, incercarile din aceste zile m-au adus in situatia de a invoca numele lui Dumnezeu de nenumarate ori, cerandu-i sa nu ma rusineze pentru ca mi-am pus destinul doar in mainile Naturii pe care El ne-a daruit-o cu darnicie si intelepciune si drgoste, deci in mainile Sale. Si mi-a raspuns aducandu-mi linistirea. Azi, pentru prima data am reusit SA MANANC cu adevarat, adica, am rontait cateva linguri de dovlecei cu radacina de telina si morcov si un grautel de usturoi, si am mancat o "portie de peste proaspat pregatit in cuptor, in punga de hartie, cu cateva feliute de ardei gras, doua firicele de rozmarin si cativa graunti de usturoi.
Mancam si plangeam. Nimic nu mi s-a parut mai bun din tot ceea ce am mancat in viata mea! Si am mancat doua "feliute" de paine azima de grau integral, pe care le-a cumparat sotul meu din magazinul bio.
Sa fie foarte atenta caci asta este cea mai grea faza a unui post!
Sanatate multa!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 13-03-2011, 19:14:57 de către mihaivictor
terra mater,
miine mama face 21 de zile de cura lui breuss
totul merge relativ si sper sa fie asa si in continuare
ceea ce vreau sa te rog este sa imi scrii un regim de revenire
de ce trebuie sa manince in prima faza nici sa isi faca rau. stiu ca este obligatoriu fara carne, lapte, branza, oua.
te rog sa imi spui ce ar trebui sa manince si daca poti si nu iti este greu cam ce cantitati.
cu drag mihai victor
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 11-03-2011, 15:47:00 de către Terra Mater
9.FICAT SI IN GENERAL ORGANELE DIN CAVITATEA ABDOMINALA (Petre Anca)


Comprese calde (cele cunoscute);

Masaj, fie pe uscat, fie cu uleiuri sau alifii, dar numai in sensul acelor de ceasornic si care
trebuie obligatoriu sa cuprinda zona hepatica, zona splenica, zona colonului descendent, zona
pelviana si zona colonului ascendent;

Dimineata sa se bea fie o cana cu suc de mere, fie o cana cu suc de cartofi;
Renuntati la mestecatul gumei si la factorii emotionali: manie, teama, spaima, furie,
nemultumire, stres, suparare, rautate, ranchiuna, orgoliu, cupiditate, ambitie, invidie, ura, gelozie,
minciuna, vinovatie, mustrari de constiinta, care favorizeaza producerea de toxine si implicit
genereaza aparitia gazelor, insomnii, disconfort psihic, constipatie, dereglari metabolice, migrene,
cancer, leucemie, artrita, diabet, psoriazis, reumatism etc.





Pancreatita (reteta terapeutei Iulia Tunaru)


• Se pune la macerat la rece 10-12 ore, seara, 1 lingurita obligeana la 50 ml apa, care se bea dimineata pe stomacul gol, filtrata.
• Se face o tinctura din 25 gr. muschi de piatra +100 ml alcool de 70 de grade.Se lasa la macerat 10 zile, dupa care se filtreaza si se iau zilnic 10 picaturi diluate intr-o lingura de apa, intre 9-11 dimineata.
• Se amesteca in parti egale: menta, urzica, teci de fasole si coada calului. Se bea zilnic 1 litru de infuzie din 3 linguri plante la 1 litru de apa.
• Se face de 3 ori/saptamana clisma cu infuzie de rostopasca (6 linguri de planta la 3 litri de apa)


APARATUL DIGESTIV
(FICAT, VEZICA BILIARA, INTESTINE, STOMAC)


Afectiuni gastro-intestinale, disfunctii hepato-biliare, boli urinare, boli de inima, tuberculoza, scorbut, constipatie.


Se culeg muguri si lastari tineri de pin - o jumatate de galeata (intr-o galeata emailata de 10 litri). Se adauga 3 crengute de brad lungi de o palma. Peste toate acestea se toarna apa rece (de izvor sau de fantana).
Galeata se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic timp de o ora si 40 minute. Se lasa galeata acoperita pana a doua zi cand se fierbe din nou, la foc mic, timp de o ora si 40 minute. Operatiunea se repeta identic si a treia zi.
Dupa ce se raceste preparatul, se strecoara si se toarna in sticle. Se pastreaza la frigider.
Tratamentul se incepe obligatoriu cand luna este in descrestere.
Se bea cate un pahar, de 4 ori/zi, la 30 minute dupa masa. Pentru copii, doza este de 2 ori mai mica.
Cura se face 14 zile consecutiv cu pauza de 7 zile, dupa care se reia tratamentul. Se continua pana la insanatosire.



Ciroze, hepatite


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 3 kg. morcovi, 3 kg miere, 3 kg lamai, 1 kg patlagina.
Morcovii se rad pe razatoarea mica, lamaile se spala si se taie marunt, patlagina se fierbe intr-un litru de apa pana ramane o cana.
Se amesteca toate ingredientele, se pun in borcane si se pastreza in frigider.
Se ia in fiecare dimineata o lingura de amestec, pe stomacul gol, inainte de masa cu 15 minute.

Ciroze, hepatite, dischinezie biliara

Se rasnesc separat: anghinare, pufulita cu flori mici si rostopasca.
Se iau sublingual: 1/2 lingurita praf de anghinare, 1/2 lingurita pufulita si un varf de cutit de praf de rostopasca, de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, se tin 10-15 minute, dupa care se inghite amestecul de pulberi cu apa.
Tratamentul dureaza minim 6 luni in hepatita cronica si acuta si 2 ani in ciroza hepatica.
In dischinezia biliara, colecistita, dispepsii se fac cure de cate 2 saptamani cu o saptamana pauza.

Am postat pe pagina anterioara toate informatiile unde poti gasi si citi online cartea lui Anca! Treci in revista si fa asta!
Doamne ajuta!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 11-03-2011, 14:47:51 de către mihaivictor
terra mater
iti multumesc pentru cuvintele alese
sunt un om puternic si nu voi ceda. de cand mi-au spus medicii despre diagnosticul foarte grav am fost suta la suta convins ca nu este adevarat. nu am crezut si nici acum nu cred ca au dreptate. si sa stii ca eu cred cu putere maxima ca mama se va vindeca.
dar cind o vad cat sufera ii tot spun cuvinte alese care o fac sa mearga mai departe. dureri nu are decit o mica jena la stomac dar se simte ffff slabita.
acum, luni va face 21 de zile de cind tine regimul lui breuss. ea a mai slabit si inainte din cauza bolii si acum sincer ma tem sa nu moara de foame.
sucul de legume si supa de ceapa nu ii pot aduce un foarte mare aport caloric. in prezenta dar si in absenta ei sunt foarte optimist. am observat ca rugaciunile fac mult bine si de aceea ma rog mult.
nu stiu cum sa ii zic dupa 21 de zile sa mai tina inca 21 de zile? o sa gasesc eu o solutie.
oricum iti multumesc pentru vorbele alese.
petre anca oare ce recomanda pentru pancreas? nu stii?
cu drag
mihai victor
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 11-03-2011, 01:46:55 de către Terra Mater
Draga mihaivictor, am citit ultimul tau mesaj... iti spun franc ca... m-ai dezamagit. Tocmai tu, care ai dat dovada de atat de limpede si sanatos discernamant cand ai ales aceasta cale pentru vindecarea mamei tale sa ajungi sa spui "si cind o vad pe mama cum sufera imi vine sa zic sa oprim totul si sa lasam natura sa isi desavarseasca opera. "... Tu, cel care ar trebui sa fii sprijinul ei moral numarul 1 si sa o sustii cu mai multa tarie toc, mai cand trece prin situatii de acest gen... Vezi cata dreptate are Anca in cartea sa cand spune ca:
"O singura indoiala daca exista, lupta se poate pierde, chiar si atunci cand cazi, crede ca te vei ridica, nu ceda, nu dispera, nu implora, ci roaga-te.
Nimic nu valoreaza mai mult decat credinta ta!"
Si :
"Acum ar trebui sa aduceti din adancul fiintei voastre dorinta de a invinge, pofta de viata, credinta ca veti izbandi, sa demonstrati celor sceptici (nu neaparat celor care va doresc raul) ca veti putea, sa-i uimiti cu tenacitatea voastra, cu optimismul vostru, sa le dati o lectie din ceea ce inseamna sa vrei."
Amintesc ca acest Petre Anca este un invingator prin post foarte prelungit si de multe ori repetat al unui cancer in forma agresiva in care medicina alopata, dupa ce il ciuruise si radiase cu toptanul, a ramas neputincioasa. Si de la vindecarea sa au trecut circa 20 de ani.
Iar Goethe afirma la vremea sa: " Merita sa traiasca si sa se bucure de viata numai acela care in fiecare clipa stie sa lupte pentru ea."

Si daca vei avea timp si rabdare sa citesti unul din mesajele pe care i le-am adresat arrianei s. vei gasi cateva idei foarte frumos exprimate despre ce inseamna cu adevarat sa iubesti un om, o persoana. Am sa iti redau eu partea care cred ca se impune sa ti-o reamintesc acum:
"Să iubeşti un om înseamnă să crezi în el şi să-l sprijini mai ales atunci când
se îndoieşte de el însuşi, să-l susţii în momente de slabiciune, să-l încurajezi
când se simte nesigur, să-l ghidezi când se simte pierdut, să-l mângâi cu
tandreţe când simte o povara..."
Deci... a incepe sa o compatimesti si sa mai si opresti terapia... inseamna sa o condamni tu, in primul rand. Credinta in sprijinul Divin si increderea in rezultatele pe care vi le-ati propus TREBUIE SA FIE MAI PUTERNICE DECAT TEAMA DE SUFERINTELE FIZICE CARE O TORTUREAZA ACUM!
Cautati sa vedeti in perspectiva, sa se autovizioneze deja vindecata. Cand vorbiti de viitor vorbiti la modul: " cand toate aceste incercari se vor incheia si vei redeveni sanatoasa..." si nu de tipul "daca treci si peste asta si daca ai sa te vindeci..."
Fara "daca"! Trebuie sa va convingeti voi pe voi, sa porneasca din tot "eul" vostru!
Dumnezeu sa vegheze asupra voastra si sa va sustina pentru a nu ceda la ispita renuntarii!

Dau mai jos datele de contact ale lui Petre Anca si adresa Fundatiei pe care a deschis-o el, sperand ca va fi de ajutor tuturor celor care ajunsi la disperare nu stiu ce cale sa mai aleaga pentru a-si salva viata:

Fundatia Umanitara "SANATATE PRIN GANDIRE SI ALIMENTATIE" - in memoriam Ing. Valeriu POPA

Adresa: Strada N. Balcescu nr. 76 A,
Valenii de Munte, judetul Prahova
Cod 106400
Telefon / Fax: 0244/283279
Mobil: 0722724012
E-mail: contact@sanatate-naturista.ro
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 10-03-2011, 08:37:13 de către mihaivictor
pentru
robert anghel
ti-as fi recunoscator daca mi-ai putea oferi mai multe amanunte
dl. breuss nu a trecut in cartea dumnealui niciun amanunt legat de starile prin care trece pacientul de aceea pentru mine in fiecare zi este o noua incercare si cind o vad pe mama cum sufera imi vine sa zic sa oprim totul si sa lasam natura sa isi desavarseasca opera.
de aceea m-am apucat sa tin un jurnal pe net.
te rog mult de tot robert anghel sa imi spui ce boala a avut sau are mama ta si ce anume a trait ij acele zile de cura cu sucul lui breuss. eu am introdus si o supa de ceapa pentru un mai mare aport caloric, daca se poate vorbi de asa ceva.
multumesc pentru sfaturi terra mater.
cu bine
mihai
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 10-03-2011, 02:34:02 de către Terra Mater
Salve, mihaivictor! Este totul absolut firesc! Asa ca nu va lasati coplesiti de preocupari inutile. Organismul este slabit si trebuie sa se protejeze foarte bine de frig si de umezeala. Si eu in aceste zile ma confrunt cu astfel de stari, pentru ca... si ieri si azi am pregatit cate un mic razor in gradina si...
Desi m-am imbracat foarte bine, cu doua perechi de ciorapi de lana destul de grosi si caldurosi, cand am revenit in casa chiar am inceput sa am frisoane si dureri foarte putenice de picioare si gambe. Am bagat picioarele in ligheanul cu apa calda cu sare pana cand aproape s-a umplut cada cu apa calda in care am topit circa 1 kg de sare mare, de Hymalaia (daca as fi avut o cantitate suficienta din cea oceanica as fi folosit-o pe aia, ca e totusi mai ieftina). AM stat circa 1/2 de ora timp in care mi-am facut un automasaj in forta pe picioare, gambe si apoi peste tot pe unde am reusit eu sa ajung.
De cateva zile, am senzatia ca mi s-au scurtat tendoanele si venele in cavitatile dindaratul genunchilor si cand ma masez simt o multime de bobite de marimi diferite. (Acele cavitati, prin 2007-2008 se umflasera asa de mult, ca parea ca mi-au crescut 2 kiwi acolo...) Zilele trecute am avut si tensiunea ridicata si... eu care nu am mai ajuns de cativa ani la o temperatura corporala peste: 36, 5, am facut si "febra"... daca asa se poate numi... adica am ajuns de cateva ori si la 37, 5.
Nu am luat nimic in afara de baile amintite si de ceai de anghinare (care mi-a mai domolit durerile de fiere si mi-a redus usor tensiunea - tensiune care, dupa ce am efectuat clisma a reintrat in limitele firesti.)
Deci... sa faca acelasi lucru, cu grija sa nu exagereze cu temperatura bailor.Sa tina ciorapii de lana si noaptea.
Repet: sa se protejeze foarte bine de frig si umezeala la tot corpul dar in special la picioare!
Si, daca chiar se simte tare slabita, sa reduca eforturile fizice de orice gen. Uite, eu am fortat nota si. Si unde pui ca am incheiat postul duminica seara...
Acum sunt in perioada de prerevenire, si... cred ca am cam scrantit-o... ca m-am apucat sa rontai cateva bucati de gulioare si am "infulecat" o salatica de verdetur fara otet si fara sare, doar cu o lingura de ulei de in presat la recei. Arfi trebuit insa sa ma abtin, limitandu-ma la supica goala sau cel mult cu o lingura de orez zdrobit sau mei...
Capul face... capul trage...
Mama ta sa nu faca asa!
Am abandonat pentru o jumate de ora monitorul pentru ca am simtit nevoia sa ma eliberez de raul care imi impingea dinspre fiere si stomac in toate directiile.
Am vomitat toata salatica si gulioara intr-un suc acru-amar asa de rau ca mi-a ars totul pana la creier...
Acum incep sa ma linistesc, si vad ca si tensiunea din nou revine la normal.
Cam... atat! Pana acum... (cred ca detin premiera in materie de relatare "in direct" a starilor prin care trec. Daca acest lucru va fi util altora, ma va bucura foarte mul)t.
Pacea Lui Dummezeu sa va inunde sufletele si existenta!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 10-03-2011, 00:14:47 de către robert_anghel
Si noi am urmat cura lui breuss impreuna cu produsele domnului terapeut Lungu Gabriel, intr-adevar este greu la inceput dar vindecarea este cea mai importanta.
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 09-03-2011, 23:22:13 de către mihaivictor
pentru terra mater
mam este in a 17 zi de tratament cu terapia lui rudolf breuss
deja a slabit vizibil si zice ca nu prea mai are forta in picioare
ma gindesc ca acum e sezonul racelilor si Doamne fereste sa se raceasca.
in caz ca se va raci ce as putea face.
cu respect
mihai
cluj
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-03-2011, 09:01:13 de către Mr. Nick
Medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă, atât trupul, cât şi sufletul (Hippocrate)

http://observator.a1.ro/extern/Remediu-pentru-cancer_8152.html
http://www.escozul.ro/ce-este-escozul.html
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 07-03-2011, 04:47:47 de către Terra Mater
Buna, mihaivictor!
Imi pare rau ca nu ti-am raspuns mai devreme. Am vazut mesajul tau cam la o ora dupa ce l-ai scris si atunci m-am apucat sa iti scriu. Dar... -Doamne, pentru a cata oara are din nou dreptate sotul meu sa ma certe! - am scris direct aici, in chenarul destinat scrierii mesajelor si... asa, pe neasteptate s-a activat singura functiunea "incarca pagina curenta" si a disparut intregul mesaj... Mai aveam de adaugat cateva cuvinte...
Asta este! Reiau de la capat:
NU va speriati cand (foarte probabi) au sa apara o multime de alte asemenea "bilute" sau "nodulete" in diverse parti ale corpului!
Este normal!
Unele pot fi mai mici, altele mai mari. Sunt de fapt acele grasimi rele si toxine adunate in timp in corp pe care ficatul, acea minunata uzina chimica cu care este dotat fiecare organism, suprasolicitat la maxim nu a mai reusit sa le proceseze pentru a putea fi eliminate in mod firesc prin fecale, urina, transpiratie si au trecut in sange, limfa invadand spatiile intercelulare ale diverselor tesuturi (epiderma si/sau organe interne).
Medicii le numesc "lipomi". Ei bine, lipomii sunt in realitate mici forme tumorale benigne, dar care daca li se creaza mediul proprice pot denatura in maligne. Eu eram constienta de prezenta unora pe gambe si brate de cativa ani buni. Dar toti imi spuneau ca nu sunt motive de preocupare ca se convietuieste linistit cu ei fara probleme. Asa o fi, dar... cand probleme apar ... Despre cele de pe gambe multa vreme am crezut ca aparusera in urma unor injectii facute pe gambe, in pozitia "in picioare". He, he, he!
Unii incepusera sa capete culoare usor violacee si uneori chiar dureau. In 2009 cativa au fost eliminati chirurgical cu ocazia biopsiei in urma careia mi s-a stabilit diagnosticul de Scleroza Sistemica Progresiva sau Sclerodermie. Au rezultat - din fericire- inofensivi. (am avut noroc cu un medic tanar si de treaba care a operat bine extragand si camasile lor, astfel ca in respectivele locuri nu au mai aparut cum li s-a intamplat multora.
In octombrie 2009 am fost la Cluj la Cabinet Medical Dr. Petre Muresan Str. Voitesti, nr. 2-4, ap. 31. TELEFON: 0264 534167. ----.
Ne-a facut si mie si sotului cate o termografie totala si ultrasonografie (Ecografie) abdominala. Si el, ca si altii mi-a zis ca as avea un inceput de steatoza hepatica, pe langa aspectul usor sclerozant al plamanului stang. Sotului meu i-a confirmat - printre altele- steatoza hepatica de care stiam de mai multa vreme (sotul meu era ... destulisor de supraponderal). Cand a incheiat interpretarea rezultatelor ambilor, l-am rugat sa nu imi ia in nume de rau, dar sa analizeze cu mai multa atentie imaginile sotului si pe ale mele si sa faca o confruntare in ceea ce privea ficatul. M-a privit perplex; i-am spus ca aveam eu o idee cum ca nu ar fi steatoza in cazul meu ci aspect fibromatos al acestui organ. Am reluat imaginile ambilor si le-a observat cu foarte mare atentie. La sfarsit, s-a intors catre noi si mi-a zis: "Aveti dreptate. Este intr-adevar diferenta intre un aspect si altul si da, ficatul dumneavoastra are deja un inceput de fibroza ceea ce este divers de aspectul steatozic".
Sclerozarea organelor apare in momentul in care toxinele se raspandesc asa cum spuneam mai sus, in spatiile intercelulare. Stranguleaza efectiv vasele de sange mici si mijlocii (la inceput) le ingusteaza prin depunerea lor pe peretii acestora si uite asa se pregateste terenul pentru o multitudine de boli si suferinte, cu tensiune crescuta, cu vasoconstrictie, cu colesterolemie foarte ridicata, cu dureri de cap si alte organe, etc, etc.
Cand sclerozarea se instaleaza, circulatia sangelui si oxigenarea creierului si inimii.
Cum se produce aceasta invazie a toxinelor? IN CELE MAI MULTE CAZURI DIN CAUZA ALIMENTATIEI CU CARE NE INDOPAM INTESTINUL PORNIND DE LA FOARTE GRESITA MENTALITATE CA, CU CAT NE HRANIM MAI MULT SI "MAI BINE" CU ATAT VOM FI MAI SANATOSI SI MAI "IN PUTERE".
Nimic adevarat! Ne otravim singuri.
Cand intestinul este prea plin si cu "bunatati" care ne gadila cerul gurii, acesta se incarca, se incarca, se incarca si nu reuseste sa faca fata plusului de alimente cu care il bombardam, intrucat cantitatea de enzime si sucuri cu care se produce digestia rezulta insuficienta pentru asemenea cantitati, la fel si stomacul si pancreasul si bila, si alimentele nu se transforma toate in fecale, ci, ikn loc sa fie eliminate asa cum bine stim cu totii prin urinare si defecatie, stagneaza in intestin, fermenteaza si incep sa degaje toxine care declanseaza o adevarata autointoxicare manifestata in variate moduri: transpiratii excesive, bufeuri, usturimi ale pielii si muschilor si arsuri, dureri de cap, voma, frig, temperatura ridicata, etc, etc.
Iata, mihaivictor cum se petrece fenomenul de ocluzie sau subocluzie intestinala sau duodenala ( eu in 2007 am stat aproape 3 saptamani in chirurgie cu suspect de subocluzie intestinala, dupa ce am trait foarte multe situatii inedite, una mai ciudata decat alta, despre care medicii afirmau ca nici nu mai intalnisera asa ceva si ca erau "manifestari atipice" (In cazul meu nu era doar problema alimentatiei, la baza, dar si cel al consecintelor unui vaccin facut in 2000-2001, care s-ar fi vrut un "banal vaccin antigipal" dar care in realitate s-a dovedit foarte periculos. Era unul dintre primele vaccinuri introduse in vaccinarea populatiei civile, dupa ce fusesera folosite mai intai la soldatii aflati in razboiul din Golf si continea mercur, aluminiu si sqalena.- Aceste informatii le-am gasit pe mai multe site-uri printre care si cele ale Senatului si Ministerului Sanatatii Publice. Si consider eu, ca tot asa se explica faptul ca, in ciuda eforturilor de pana acum, desi la un moment-dat am avut confirmari ca sistemul imunitar isi revenise, deci rezultam negativa la ALT si AST, la ultimele analize ale sangelui, din nou a aparut pozitiv.
M-am referit mai sus la Senatul si Ministerul Italian.
Inspre sfarsitul verii, crezand ca totusi, exagerasem cu vaccinul, mi-am permis luxul de a manca si eu cateva masline "de la mama lor" din cele pregatite de vecina mea din maslinul lor. Iar am ajuns la probleme. Similare celor pe care mi le-a declansat substanta de contrast de la rezonanta magnetica.
Si... daca bine imi amintesc eu, spunei undeva ca mama ta a fost operata de ocluzie duodenala.
Iata de ce, pe langa postul negru sau cel mult cu sucuri si ceaiuri, este necesara efectuarea de clisme; multe clisme. Ca intestinul si restul corpului in consecinta sa se poata curata de resturile depozitate pe peretii sai si intarite acolo, ca o crusta care impiedica corecta digestie si eliminare a toxinelor, sporind gradul de intoxicare permanenta.
Dureri de burta si stomac, abdomen umflat ca un cimpoi, arsuri si usturimi de carne si piele, temperatura ridicata si transpiratii abundente si urat mirositoare, fecale (atat cat se mai elimina - caci mie mi s-a intamplat la un moment dat sa nu mai pot face si nici clisma nu mai reuseam sa o fac pentru ca lichidul era impins imediat afara si imi crestea tensiunea pana la valori de 21/11) de asemenea urat mirositoare, gaze si crampe intestinale si stomacale, sunt unele dintre sintomele cu care in asemenea situatii ne confruntam. Faptul ca defecam in fiecare zi chiar si de cate doua ori nu este relevant din punctul de vedere al unei corecte si complete curatenii intestinale. Ne-am tapetat matele cu mizerii de-a lungul intregii vieti. Numai cu hrana cruda, in cantitati reduse si foarte, foarte bine mestecate putem sa avem certitudinea ca nu ne supraincarcam cu balast toxic.
Cer scuze pentru aceste precizari cu care m-am largit de la subiect.
Revenind la "bilute", ziceam sa nu va speriati cand veti constata ca apar si altele. Si nici cand incep sa isi mareasca si apoi sa isi reduca si iar sa isi mareasca dimensiunile. Asta este firesc in conditiile in care, cum precizam intr-un alt mesaj postat zilele trecute, toxinele se razvratesc, sunt miscate si se revolta, vin si pleaca, dar nu toate deodata ci pe rand, dupa ce "dau din colt in colt". Cu clismele se ajuta foarte mult organismul sa le mature, impiedicand astfel aparitia prea multor sau prea puternicelor reactii foarte suparatoare. Daca nu se reuseste tinerea lichidului de clisma atat cat este indicat in intestin, nu trebuie sa se renunte, ci sa se reia intr-un alt moment, cu rabdare, pentru ca incet-incet presiunea interioara cedeaza sau macar se reduce si va fi posibila tinerea lichidului atat cat este necesar.
Sa nu se astepte cineva ca dupa o perioada de post chiar lunga de 42 de zile va redeveni sanatos tun!
Daca astea sunt aspetativele noastre, suntrem in mare eroare. Cati ani au trebuit organismului pentru a reactiona cu boala? Multi, foarte multi. Cand noi devenim constienti de o boala sau alta sun tem deja in faza in care lucrurile sunt deja binisor scapate de sub control. V-am mai spus ca boala de cand incepe sa atace organismul si pana se face simtita concret se instaleaza subdol, ca o hoata si cu cat noi nu vrem sau nu stim sau nu gasim timp pentru a ne asculta si observa corpul, cu atatm mai mult se va instala "comoda" si va lua in stapanire corpul gazda. Din mometul in care iese la lumina, daca nu se intervine corect prin ceea ce v-am spus si repetat privind alimentatia si curatirea corpului drastica, ea devine triumfatoare, pentru ca "e la ea acasa" in cel mai adecvat mediu acid si deci prielnic dezvoltarii sale, oricare ar fi numele sau.
In cazul meu, din 2007 si pana in vara aceasta am tot eliminat cantitati impresionante de muc intestinal, chiar si dupa ce cam renuntasem la clisme. Ba chiar devenea tot mai abundent. Dovada ca se impunea revenirea la post ceea ce m-a determinat sa recurg si la cel total. Inca mai elimin in urma clismelor mici cantitati. Ma bucura acest fapt, pentru ca stiu ca se elimina ceea ce imi dauneaza. Nimic din ceea ce imi creaza suferinte acum nu ma sperie si le iau asa cum sunt, convinsa ca imi merit asemenea chin, pentru ca nu am stiut sa pun pret pe acest templu cu care Dumnezeu in marea Sa bunatate m-a inzestrat la nastere:corpul meu.
Postul deci, va trebui reluat chiar si pentru perioade mai scurte de vreme; bine ar fi sa va faceti obicei de a posti macar lunea, miercurea si vinerea tot timpul anului si sa faceti post negru, total, in cel putin aceste zile in perioadele celor doua mari posturi religioase: Al Pastelui si al Craciunului. Sa nu credeti ca sunt pur si simplu conceptii religioase fara alt sens decat cel religios! Sunt bine gandite si mai ales in perioade bine stabilite, pentru a duce la detoxifierea organismului, improspatarea sangelui, regenerarea celulelor corpului. Evitati carnea! Dumnezeu nu ne-a creat pentru a ne hrani cu carne. El ne da exemplu pasarile cerului, spunandu-ne sa nu ne facem griji despre ce vom manca sau imbraca, pentru ca ne-a lasat la dispozitie ierburile cu frunzele si radacinile lor, arborii cu fructele lor si apa cea sfanta si de viata datatoare din abundenta, cum din abundenta se gaseste si in alcatuirea corpului nostru.
Poate pe unii dintre cei care se incumet sa citeasca mesajele mele v-am plictisit... Va cer iertare! Eu sper insa sa fie de folos si cine citeste sa faca comoara din ceea ce va impartasesc din experientele mele de bolnav "incurabil" decis sa anuleze aceste "mituri".
Un mare ganditor clasic spune: "Potrivit stiintei, bondarul nu ar putea sa zboare. Bondarul nu stie asta si... zboara."
Sa va ajute Dumnezeu sa va reluati zborul!
O imbratisare calduroasa mamei tale, mihaivictor! Astept vesti.
Slabiciunea fizica vine si trece. Ceea ce conteaza este sa isi pastreze taria sufletului, a mintii, a credintei si increderii sale. Cel de Sus va avea grija ei si acolo unde ea crede ca nu va mai putea merge, El o va ridica in bratele sale ducand-o acolo unde si-a propus sa ajunga. Doamne ajuta!
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 06-03-2011, 23:05:00 de către mihaivictor
pentru terra mater
mama mea este in a 14 zi de tratament cu sucul de radacinoase recomandat de breuss precum si ceaiuri
sunt zile si zile, cind mai bune cind mai rele. in general sunt bune
dar sunt si zile cu stari de epuizare.
am vazut ca ai scris despre acele "bilute" care ti-au iesit pe picioare. mamei mele in a 13 zi de tratament i-a iesit o astfel de "biluta" chiar in zona pancreasului. vreau sa te intreb ce anume sunt aceste pungulite de grasime?

cu drag mihai
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat 05-03-2011, 23:30:04 de către andreeaberecleanu
va comunic ca cel mai bun tratament care l-a primit tatal meu in chinurile groaznice ale cancerului, in perioada cand lua Xeloda, a fost a domnului gabriel lungu. avea dureri groaznice si vreau sa le spun tuturor celor care au aceeasi problema ca dansul aduce din strainatate niste remedii foarte bune, miraculoase pe baza de diferite compozitii. luati legatura cu dansul urgent cei care sunt in situatii grave. tatal meu astazi este foarte bine dupa 6 luni de tratament si alimentatie naturista.sanatate tuturor. -------------------*


(*modificat de administrator)

26241 com 1 2 3 4 ..... 256257258259260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp