Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
377 comentarii 1 2 3 4 567891011 ..... 16 17 18 19 INAINTE ›
141 mihaivictor
141 mihaivictor [27c]
04-04-2011, 11:51

Membru din 26-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 27

terra mater
ai auzit de dr. mirela wagner si tratamentul ei cu ciuperci din china?
te rog sa imi scrii si sa imi spui parerea ta.
cu drag
mihai victor
142 RaulDuke
142 RaulDuke [7763c]
04-04-2011, 22:56

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

cum actioneaza dieta vegetariana sau ciupercile impotriva cancerului ? prin ce mecanism ?
143 Terra Mater
143 Terra Mater [41c]
05-04-2011, 05:10

Membru din 11-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 41

mihaivictor, dragule, se vede ca mi-am facut o "vocatie" din a-ti raspude de fiecare data cu intarziere...
Am fost plecata cateva zile si nu mi-am luat laptopul cu mine... Sper ca nu te-ai suparat pentru aceasta tacere...
Acum, sa incerc sa raspund pe rand intrebarilor tale directe:
1) Nu stiu clar pentru care motiv sfecla rosie provoaca mamei tale deranj la stomac insotit de dureri mai mult sau mai putin puternice... Si mie mi-a provocat neplaceri sucul de sfecla rosie pe vremea cand am facut postul de trei luni doar cu sucuri asa cum indica terapia Gerson si infuzii de coada calului, coada soricelului si macerat de radacina de obligeana. Insa neplacerile mele nu s-au localizat la stomac ci la nivelul gatului, unde simteam asa, un fel de arsura si imi crea dificultate de deglutitie... Am reusit sa inteleg ce anume provoca aceste arsuri, abia in vara anului trecut, cand, asa cum am povestit intr-o postare anterioara, in urma unui consum de doar cateva zile a unui oligoelement pe baza de litiu, recomandat de o farmacista homeopata, care ar fi depistat in organismul meu o carenta a acestui element, am inceput sa am toate simptomele unei hipotiroidite, inclusiv tensiune foarte scazuta si temperatura la fel foarte scazuta, adica chiar sub 35 grade C, (hipotensiune si hipotermie). Cand m-am apucat serios sa caut sa inteleg ce anume putea sa imi provoace asemenea manifestari, am descoperit ca litiul, chiar daca este vorba de un "inofensiv" oligoelement, in realitate, cand organismul are deja un deficit de iod, asa cum era cazul meu, deoarece, pe acea durata de 3 luni de dieta cu sucuri nu am luat lugol (nicio farmacie nu a vrut sa imi dea acest produs, pentru ca nu aveam reteta de la medic...) asadar, ziceam ca litiul elimina si putinul iod ramas in organism ducand la reducerea productiei de hormoni de catre tiroida si deci la aparitia hipotiroiditei sau a tiroiditei autoimune. Cu mine asa s-au petrecut lucrurile. Atunci am cautat alimentele care contin litiu si am descoperit ca sfecla rosie este unul dintre acestea. Ei bine, eu beam odata la doua zile cate un pahar de 250 ml de suc de sfecla rosie chiar daca imi crea acele arsuri la nivelul gatului... S-ar putea ca acelasi element mamei tale sa ii fi provocat probleme la nivelul stomacului...
2) Nu, nu am auzit de Mirela Wagner si nici de terapia ei cu ciuperci chinezesti. Pot sa iti garantez in schimb eficacitatea consumului de Kefir (dar numai cu o concentratie de grasime de 2 %) in intarirea imunitatii pornind de la redresarea florei intestinale, ca si eficacitatea ceaiului Kombucha. Eu mi-am procurat atat fermentii vii, activi proaspeti de Kefir cat si asa zisa "ciuperca" Kombucha. Sunt extraordinare si unul si cealalta. in familia mea ii consumam cu totii si ii consuma si fiica mea si sotul ei. Deasemenea, toti vecinii mei ii consuma de circa 6-7 luni si sunt foarte multumiti pentru ca multe dintre problemele lor de sanatate s-au ameliorat sau au chiar disparut. Evident, si ei au inteles cat de multa insemnatate are alimentatia corecta si sanatoasa, cu deosebire alimentele crude sau semicrude. (Vineri am fost cu vecinele mele la cules d plante spontane cu care am facut salata si orez. La orez am folosit planta care la noi este cunoscuta ca "gusa porumbelului" si am obtinut un orez delicios. Maine am sa pregatesc iar orez, dar de data aceasta cu urzici. Acest fel de mancare insa il cunosc de multa vreme si este si el foarte bun si salutar.)
3) Cartile pe care le-am citit eu despre post in limba romana sunt " Tinerete fara batranete" sau "Tinerete" a lui John Thomas, "ANCA PETRE si VALERIU POPA-Cancerul-Boala-la-Petre-Anca.html, apoi "Hrana Vie" de Ernest Gunther, in care aminteste de importanta postului negru sau cu sucuri in actiunea de inversare a procesului de imbatranire si de redobandire a sanatatii. Am citit insa si carti in italiana, ca de exemplu "Il segreto di Igea. Guida pratica al digiuno autogestito" - di Gazzeri Gloria - Magnano Sebastiano, "Il digiuno terapeutico" - Gerhard Leibold, "Digiuno contro cancro" - Cinquegrana Umberto, "Digiuno, via di salute" - Cott Allan - Agel Jerome - Boe Eugene, "Digiuno razionale per il ringiovanimento fisico, mentale spirituale" - Ehret Arnold. Dar vreau sa iti spun ca si Catherine Kousmine vorbeste despre importanta postului (digiuno -in italiana) si despre neajunsurile care pot sa apara si recidivarea bolilor sau chiar agravarea lor in cazul revenirii la alimentaia "clasica", cu carne, alimente rafinate si nebiologice, folosirea produselor cu continut chimic, nebiologice... Si cartea lui John Thomas o poti citi online, ca si cartea lui Ernest Gunther. si a lui Petre Anca pe site-ul : http://www.scribd.com. Am mai citit si cateva carti ale lui Louis Kuhne, care sunt fenomenale!

Acum, desi nu sunt din principiu adepta polemicilor, simt ca am datoria sa ii adresez cateva cuvinte lui RaulDuke:

Stimabile, numai cine din disperare sau convingere a urmat calea postului total, negru sau partial, cu sucuri sau cu supa sau numai cu ceaiuri, poate sti cu certitudine cate efecte benefice poate sa aibe o asemenea dieta-terapie pentru organismul, spiritul si mintea sa. Atitudinea ta dispretuitoare si aroganta ta sfidatoare imi aduc in memorie urmatoarea expresie celebra: "Per la scienza il Calabrone non potrebbe volare. Il Calabrone questo non lo sa e...vola", ceea ce in traducere libera inseamna: "Porivit stiintei, Bondarul nu ar putea sa zboare. Bondarul nu stie asta si... zboara". Iti doresc sa nu fii niciodata nevoit sa alegi calea postului, adica sa fii mereu in perfecta sanatate. Dar daca totusi, vreodata s-ar intampla sa te confrunti cu probleme serioase de sanatate, aminteste-ti ca oameni odinioara disperati care potrivit stiintei si medicilor ar fi trebuit sa devina deja de mult hrana pentu viermii din cimitire, traiesc si inca foarte bine si sanatosi complet datorita respectarii unor perioade lungi de post si a unei atente alimentatii echilibrate si sanatoase. Cunoasterea si Pacea Divina sa iti lumineze si sa iti mangaie existenta.
144 RaulDuke
144 RaulDuke [7763c]
05-04-2011, 10:15

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

terra mater: vezi ca eu nu am pus nici o intrebare aroganta sau sfidatoare ci una cat se poate de legitima la care tu reactionezi ultradefensiv agresiv, nicidecum stiintific. vrei sa imi spui ca toate credintele tale nu au absolut nici o baza stiintifica, deci nu se poate pune baza in ele?
bondarul nu ar putea sa zboare POTRIVIT STIINTEI DE ACUM 300 de ani! stiinta evolueaza, asta e avantajul ei!
ai niste dovezi pentru ceea ce sustii ? eu nu cred, si nu are nimeni...
cu regret iti spun ca postul si rugaiunea au acelasi efect asupra cancerului ca statul intr-un picior. zic "cu regret" petnru ca si mie mi-ar placea ca totul sa fie atat de usor.
145 mihaivictor
145 mihaivictor [27c]
05-04-2011, 12:54

Membru din 26-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 27

tu vb ca este usor. dar ai tinut vreodata un astfel de post?
nu cred
dupa ce incepi sa tgii, dupa aia vorbim si o sa vedem daca mai spui ca e usor. de aia nu multi au rezuiltate pentru ca la fvel de multi dintre semenii nostri nu au vointa necesara. mama a tinut 24 de3 zile si pot sa iti spun ca a fost inainte si cum este acum. sta chiar aici linga mine si ma uit la ea si vad cat e de bine.
146 RaulDuke
146 RaulDuke [7763c]
05-04-2011, 14:03

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

AM ZIS EU CA E USOR ? sunt sigur ca e foarte greu si neplacut. si pe cat de greu si neplacut este, pe atat de traumatic este pentru un organism adaptat genetic de mii de ani la dieta omnivora si la beneficiile carnii si proteinelor de gr. I in alimentatie, plus alti nutrienti esentiali.
ce spui tu despre mama ta nu este o concluzie stiintifica in urma unei investigatii medicale, ci o apreciere pur subiectiva.
eu am intrebat de beneficiile dovedite STIINTIFIC/MEDICAL ale acestei diete minunate, nu am pus la indoiala faptul ca e grea. numai utilitatea ei. faptul ca tu, de exemplu, sustii ca mama ta se simte "bine" dupa asa ceva nu este o dovada pentru NIMIC, te asigur!
faptul ca credem in ceva nu face acel lucru si adevarat sau util.
147 ddirkhendel
147 ddirkhendel [41c]
05-04-2011, 14:15

Membru din 05-04-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 41

Cititi cartea aceasta :


O terapie naturală eficientă pentru tratarea cancerului şi a altor boli grave - DVD inclus

Editura Adevarul Divin

http://www.divin.ro/?53t4lv7f2k=3002

Urmand acest tratament sunt mari sanse sa va reveniti sau cel putin sa va imbunatatiti calitatea vietii.
148 Misah
148 Misah [21c]
05-04-2011, 14:34

Membru din 11-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 21

RaulDuke, tu ai pe cineva caresufera de aceasta boala?
Nici eu nu am crezut niciodata in altceva decat in medicina, la orice durere cat de mica ma indopam cu pastile. Dar in cazul tatalui meu, medicina este neputincioasa. Si datorita tratamentelor naturiste care le tine a trait pana in prezent cu 5 luni mai mult decat i-au dat toti medicii din tara si din strainatate.
Acum un an si 5 luni, cand a fost diagnosticat cu hepatocarcinom si multiple metastaze la plamani, gr 4, medicii i-au dat maxim un an. Daca tatal meu facea tratament cu citostatine, la 66 de ani si la 65 de kg (cat avea atunci) nu implinea un an de zile. Acum multumim lui Dumnezeu se simte f bine, nu are nici un fel de durere, mananca, se plimba.Noi nu am renuntat la citostatice complet, dar pe langa astea face si tot felul de tratamente naturiste si am schimbat complet regimul alimentar.
Facem o gramada de tratamente naturiste care nu au nici o recunoastere, si pe care dam o gramada de bani, poate, doar poate unul din ele ii face putin bine.Si niciodata nu o sa imi para rau atata timp cat stiu ca am facut absolut tot ce am putut pentru el.
Si mie daca im, i spuneai acum 1 an jumate de acest tratament prin post iti spuneam ca esti nebun. Dar vin anumite momente in viata cand, din disperare, esti dispus sa faci orice pentru persoana draga tie care se afla in suferinta.
Daca ai pe cineva bolnav si te putem ajuta cu vreun sfat, o vom face cu cea mai mare placere.
149 ddirkhendel
149 ddirkhendel [41c]
05-04-2011, 14:46

Membru din 05-04-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 41

Chinezii au o traditie de succes de cel putin 3000 de ani in tratarea si mai ales in prevenirea tuturor bolilor prin metode naturiste, acupunctura, meditatie etc. si se stie ca sunt printre cei mai sanatosi si vitali oameni de pe pamant.Si sa trezit medicina alopata, asa zisa " stintifica ", care are o vechime de doar cateva sute de ani, ca poate rezolva totul printr-o pilula ? Sa fim serioasi, medicina de astazi e doar un business grotesc care se imbogateste din suferinta pacientului, nu degeaba corporatiile farmacologige sunt cele mai bogate din lume...de fapt ei sunt dealeri de droguri moderni si legali.De aia medicamentele se cheama " drugs " pentru ca asta fac : te fac dependent si iti dau impresia ca nu mai poti sa traiesti fara ele...
150 Misah
150 Misah [21c]
05-04-2011, 14:55

Membru din 11-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 21

Dar nu poate rezolva totul...asta e problema. Cand iti spune un medic ca nu se poate face nimic, ai impresia ca esti pierdut
151 ddirkhendel
151 ddirkhendel [41c]
05-04-2011, 15:05

Membru din 05-04-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 41

Asta pentru ca si medici sunt pierduti la randul lor pentru ca au fost indoctrinati deja din facultate sa respinga orice alternativa...deci multi dintre ei nici nu stiu ca se poate altfel si atunci cand mai vine o dovada spun ca a fost o exceptie.
152 RaulDuke
152 RaulDuke [7763c]
05-04-2011, 15:24

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

ddirkhendel: "sa trezit" e cu linioara. daca oricare din amagelile astea gen dieta, acupunctura, meditatie, etc ar fi fost macar 1/10 ca eficienta din ce pretind, de mii de ani, iti zic io ca medicina asta "alopata" cum ii ziceti voi nici nu mai apuca sa apara! de fapt este vorba doar de o incercare a standardiza raspunsul oamenilor la diferite incercari, inclusiv diete si restul lucrurilor, asta e medicina moderna. si medicina moderna studiaza toate aceste fenomene si dpdv biologic si statistic, iar biologia si si statistica au zis destul de clar "chestiile astea naturiste nu prea par sa ajute... mai inercam, dar momentan... zero"
misah: mersi de ajutor, chiar am nevoie! chiar am pe cineva care sufera de aceasta boala. nu doar o persoana, ci zeci de bolnavi in fiecare zi. TOTI CU CANCER. cum crezi ca poti sa ma ajuti ? o intrebare pentru tine: ai o dovada histopatologica ? daca da, poti sa-mi arati un document SCRIS in care vreun doctor (cat de tampit sa fie?) sa zica explicit "mai traieste fix 1 an" ? sunt sigur ca nu ai pentru ca nu exista doctor (decat, cum am zis, tampiti) care sa dea de la ei termene din astea de parca ar fi mama natura. cand ti s-a zis UN AN, desi tu ai inteles ca asta e termenul limita, de fapt referirea se facea la speranta MEDIE pentru cazurile ca ale lui. altfel nu e nimic iesit din comun la evolutia bolii lui. cancerul hepatic nu raspunde la tratament si are o mortalitate foarte mare (cam printre cele mai mari din randul cancerelor). imi pare rau! totusi anunta-ne daca se face bine! mult noroc !
153 Misah
153 Misah [21c]
05-04-2011, 15:42

Membru din 11-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 21

2 doctori din din Iasi, Oncologie, mi-au zis "maxim un an", Un doctor, seful clinicii de oncologie din Italia a zis ca daca i-a Nexavar(care le i-a si acum) are sanse sa ajunga pana intr-un an si 3 luni si ii imbunatateste viata.
Problema este ca el nu ar fi rezistat tratamentului perfuzabil, sunt sigura
Dar zi-mi...nu esti de acord cu tratamentele naturiste, dar in situatia unui om care e trimis acasa, fara nici un tratamnt si fara speranta de viata, "ca nu avem ce sa ii mai facem", ce faci? te duci acacsa sa mori?sau te duci si cauti tratamente alternative, care chiar daca nu iti dau nici o certitudine, macar faci ceva, nu stai sa astepti clipa.
Si mai este si metoda Placebo. Daca eu ii dau tatalui meu Nicolit spre ex care ar putea fi apa de ploaie si ii spun ca e cel mai bun medicament din toate care exista, ca o sa il faca bine si mai e si naturist, nu crezi ca daca el crede in medicam asta, creierul lui ar putea vindeca boala???
154 Misah
154 Misah [21c]
05-04-2011, 16:01

Membru din 11-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 21

Tin sa mentionez ca tatal meu nu stie ce boala are...nu am avut inima sa ii spunem. Stie ca are ceva la ficat si niste pete la plamani, probabil banuieste ca e ceva hepatita- cancer- ciroza(pe acolo)dar oricum nu are idee cat e de grav si imi permit sa ii spun ca o sa se faca bine
155 Misah
155 Misah [21c]
05-04-2011, 16:03

Membru din 11-02-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 21

Din cateam inteles, esti doctor.Eu una as aprecia f mult daca ai mai ramane pe acest forum sa ne ajuti cu sfaturi
156 radicus
156 radicus [411c]
05-04-2011, 17:05

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Raspunsul psihologic e important la pacientii cu cancer. Optimismul poate avea efecte asupra supravieturii. Dar niciodata, intr-o cercetare pentru medicatii aflate deja in uz pentru tratarea cancerului, subiectii dintr-un grup placebo nu au supravietuit mai mult decat subiectii din grupul care primea tratamentul oncologic. Din contra, au supravietuit mai putin.
Si medicina moderna nu s-a dezis deloc de natura. Penicilina e facuta din mucegai. Chiar exista medicamente pentru chimioterapie care sunt original concepute din ceva ce poti considera "naturist". Intreaga clasa a taxanilor (taxol, taxotere, etc) a fost original conceputa din extract de pin de pacific, bleomicina si doxorubicina sunt din anumite bacterii. Doar ca medicina moderna a constatat ca modificand moleculele si compozitia chimica se poate obtine rezultate mult mai bune decat daca luam molecule identice produse in natura.
O parte din pacienti poate se simt mai bine daca utilizeaza si alternative. Dar asta n-o sa le aduca un avantaj in supravietuire.
157 RaulDuke
157 RaulDuke [7763c]
05-04-2011, 18:05

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

radicus, aprecierile tale sunt lipsite de noima. bineinteles ca uneori un medicament face mai rau decat placebo, la fel cum uneori face MAI BINE. asta e si rostul trialurilor clinice, sa se vada in ce masura un medicament impacteaza supravietuirea fie fata de NIMIC fie fata de tratamentele standard. dupa parerea mea tocmai faptul ca TOATE medicamentele folosite de medicina standard deriva cumva TOT din natura este pierdut din vedere de sustinatorii infocati ai "medicinei alternative". numai ca unde medicina alternativa propune doar sperante, medicina standard propune si sperante, dar si cunoasterea asteptarilor, precum si cantarirea riscurilor si a beneficiilor tuturor metodelor aplicate. e ca si cum ai compara arta cu stiinta, in fond.
de exemplu misah: tatal tau ii datoreaza ultimele luni din viata si tarea lui buna de acum, NEXAVARULUI, care este rodul de doar cativa ani al studiilor intensive ale stiintei si medicinei standard. poate ca tie ti se pare ca medicii l-au trimis acasa "fara sa mai poata face nimic" pentru ca ai vazut ca i se prescriu cateva pastilute pe zi, si tu voiai sa vezi cel putin perfuzii. dar nexavar (marca inregistrata) aka sorafenib, este un tratament de cam 20 000 RON pe luna si este mai bun in boala tatalui tau decat orice citostatic obisnuit.
intr-adevar tatal tau nu mai poate spera sa se vindece, ci doar sa i se prelungeasca timpul de supravietuire si sa ii fie controlate simptomele, dar totusi nu-mi poti spune ca asta este egal cu zero... asa cum ar fi fost cazul cu nu multi ani in urma.
mult noroc si in continuare!
158 ddirkhendel
158 ddirkhendel [41c]
05-04-2011, 19:47

Membru din 05-04-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 41

RaulDuke, medicina asta alopata nu a aparut din cauza lipsei de tratamente eficiente ci mai degraba predominant din interes financiar ( si nu numai ). Banuiesc ca tu ai studiat medicina generala, poate si farmacologie si sunt sigur ca la facultate nu ati studiat istoria medicinei pentru ca nici nu exista asa ceva concret ( si daca da este prezentata in mod favorabil medicina moderna ).Daca tratamentele naturiste nu ar fi avut eficienta mai deloc, cum spui tu, cum au reusit oamenii sa supravietuiasca atatea mii de ani fara chemicalele care ni le bag acum pe gat, si inainte chiar trebuia sa fie oamenii sanatosi si sa aiba energie caci lucrau toata ziua pe camp nu stateau in fund la calculator sau in birou.Intradevar, majoritatea medicamentelor sintetice sau partial sintetice sunt copiate dupa modelul natural ( asta ar trebui sa ne dea de gandit ) doar ca multe au fost sintetizate mai mult din cauza ca atunci poti sa patentezi formula si sa faci bani dupa ea si nicidecum ca sa-i imbunatateasca eficacitatea ( vezi aspirina de ex. ).Daca ar fi atat de neeficient sa tratezi de exemplu cancerul prin metode naturale de ce este ilegal in SUA sa deschizi in mod oficial un asemenea centru de tratare ? Tot in SUA ai voie sa sustii ca ai vindecat un pacient de cancer doar daca ai reusit sa-i prelungesti viata cu 5 ani, chit ca poate a stat la pat cu perfuzii ? Sunt multe chestii in domeniul asta care sunt absurde si lipsite de logica...Cum e oare posibil sa scapi de cancer cu un tratament care este la randul lui cancerigen ( citostatice, raze x, etc. ) ? Este cel putin bizar ce se intampla si nu degeaba multi doctori din lume s-au saturat de ipocrizie si s-au convertit. Oricum, nu sustin ca medicina moderna este in totalitate in plus, chiururgi trebuie mai departe sa existe, eu zic ca cel mai bine ar fi ca ambele sa se intalneasca undeva la mijloc si sa se ajute reciproc pentru rezultate optime, asta daca interesul principal este de a face bine, dupa Hipocrate :

Să respect pe cel care m-a învăţat această artă la fel ca pe propriii mei părinţi, să împart cu el cele ce-mi aparţin şi să am grijă de el la nevoie; să-i consider pe descendenţii lui ca fraţi şi să-i învăţ această artă, dacă ei o doresc, fără obligaţii şi fără a fi plătit.
Să transmit mai departe învăţăturile acestei arte fiilor mei, fiilor maestrului meu şi numai acelor discipoli care au jurat după obiceiul medicilor, şi nimănui altuia.
Atât cât mă ajută forţele şi raţiunea, prescripţiunile mele să fie făcute numai spre folosul şi buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violenţă.
Nu voi prescrie niciodată o substanţă cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere, şi nici nu voi da vreun sfat în această privinţă. Tot aşa nu voi da unei femei un remediu avortiv.
Sacră şi curată îmi voi păstra arta şi îmi voi conduce viaţa.
Nu voi opera piatra din băşică, ci voi lăsa această operaţie celor care fac această meserie.
În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul şi bunăstarea bolnavilor, mă voi ţine departe de orice acţiune dăunătoare şi de contacte intime cu femei sau bărbaţi, cu oameni liberi sau sclavi.
Orice voi vedea sau voi auzi în timpul unui tratament voi păstra în secret, pentru că aici tăcerea este o datorie.
Dacă voi respecta acest jurământ şi nu îl voi călca, viaţa şi arta mea să se bucure de renume şi respect din partea tuturor oamenilor; dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul."

Se pare ca a cam fost uitat acest juramant de majoritatea medicilor din ziua de azi.

Dragoste si Pace va doresc.
159 ddirkhendel
159 ddirkhendel [41c]
05-04-2011, 19:53

Membru din 05-04-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 41

Oamenirea a suferit dintodeauna de grandomanie si are impresia ca poate imbunatati sau chiar crea in cateva zeci sau sute de ani ceva mai bun decat natura, caruia ii a trebuit milioane de ani :-)
160 RaulDuke
160 RaulDuke [7763c]
05-04-2011, 22:26

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

ddirkhendel, prietene, discutiile astea cred ca le-am auzit de un milion de ori de la oameni care tin sa-si dea cu parerea despre lucruri la care nu se pricep nici cat negru sub unghie. uite acuma, de exemplu tu, iti dai cu parerea despre teoria conspiratiei in medicina si farmacologie si nu stii nici macar definitia notiunii de cancer. explica-mi, daca poti, de ce tii atat de mult sa ai o parere despre chestia asta, fara sa ai nici o umbra de pregatire ? si mai ales de ce crezi ca e important ca altii sa-ti auda opinia asta a ta ? la ce sau cum ajuti fie omenirea fie si un singur suflet amarat pe lumea asta ?
tu te apuci sa contrazici zeci si sute si chiar mii de oameni care si-au sacrificat ani buni din viata, din tinerete si unii dintre ei inca sacrifica aceste lucruri doar ca sa miste cu un milimetru limita cunoasterii umane catre in fatza, dar pe ce baza faci asta ? te-ai uitat la 3 filme sau ai citit 2 carti sau ai vazut 5 marturii care sustin teoria conspiratiei. asta e fundamentul tau ? care e mobilul tau ? sa faci bani promovand vreun tratament naturist ? sa nu te mai plictisesti? sa incerci sa ajuti oamenii? sa devii faimos sau luminat ? sa scapi omenirea de ceva ce ai auzit tu ca face rau, cum ar fi citostaticele ? dupa parerea mea inca nu ti-ai clarificat tie insuti lucrurile astea, si anume pentru ca nu ai facut destul efort in a invata, dimpotriva, ai stat lejer cu picioarele in sus in fotoliu, te-ai multumit cu foarte putinul pe care il stiai si restul ai pus de la tine. cunoasterea care vine din practica asta este totusi nula. crede-ma, pana nu transpiri lucrand, dand examene, muncind, invatand, esuand si incepand din nou, pana nu plangi, simti ca o iei razna, apoi iti revii, continui munca si cercetarea, ani de zile la randul, pana cand uiti de unde ai plecat, nu iti permiti o opinie avizata intr-un subiect asa delicat ca ORICE tine de medicina, nu doar cancer!
inca odata: de ce vrea neaparat romanul sa isi exprime o parere, cand clar nu se pricepe ?
Răspunde la topic
377 comentarii 1 2 3 4 567891011 ..... 16 17 18 19 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp