Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
377 comentarii 1 23 4 5 ..... 16 17 18 19 INAINTE ›
21 ddaannyy
21 ddaannyy [2c]
16-03-2009, 18:49

Membru din 16-03-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna, ma numesc Dana si am urmat tratamentul lui Rudolf Breuss cu succes. M-am vindecat si vi-l recomand cu toata increderea. ----------------------*





(*modificat de administrator)
22 lala26
22 lala26 [8c]
05-04-2009, 22:25

Membru din 05-04-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 8

ma numesc lala am 26 ani si tatal meu are cancer pulmonar grad 4 si as fi interesata de tratamentul naturist despre care spunea anacristina daca cineva stie despre ce e vorba va rog sa ma contactati --------* va multumesc



(*modificat de administrator)
23 babytree
23 babytree [3c]
09-04-2009, 22:38

Membru din 09-04-2009

Subiecte: 5

Comentarii: 3

buna seara. ma numesc irina si mama mea are cancer pancreatic cu metastaze la ficat. De maine incepe un tratament cu interferon, urmand ca apoi, sa inceapa cu octreotid lar, asta numai daca aproba referatul casa nationala de asigurari de sanatate bucuresti. As dori un raspuns din partea lui bratu_silviu2001 privind efectele negative pe care le-a avut in urma tratamentului cu interferon.
Referitor la tratamentele naturiste, eram pornita pe asea ceva, mai laes pe cele care contin ciuperci, tip reishi, ganoderma si altele. In cazul mamei mele, avand cancer in ultima faza, aceste tratamente naturiste spun ca nu fac altceva decat sa-i prelungeasca viatza. NIMENI din doctorii pe care i-am cunoscut, inclusiv meducl oncolog mi-a spus sa nu dau banii pe asea ceva, mai laes pe ceaiuri naturiste, pentru ca sunt plante care, chiar daca sunt cunoscute, contin anumite substante care sunt toxice pentru ficat si nu numai.
Oameni buni, am tot citit aici ca sunt cazuri de cancer vindecabile, dar unde sunt acele persoane? Vreau sa le cunosc si eu, vreau un nr de telefon si o dovada ca s-au vindecat!!
Nu ne-a mai ramas decat sperantza, vesnica sperantza ca o sa ne mai vedem parintii traind o zi, o luna, un an cu aceasta bestie de boala care ne invadeaza, incet, dar sigur. Oriunde mergi, nu vezi decat oameni bolnavi, in spetza si eu, candva un om sanatos. Nu am decat 39 ani si un baietel perfect sanatos, dar am la activ 4 operatii, urmand sa mai fac doua. Nu poti sa fii indiferent la necazurile parintilor si rudelor! Asa ca un strop de necaz ne alimenteaza un locsor in corpul nostru ...
Asadar, cancerul chiar poate fi invins??? Si mai ales in grad 4????
Poate este aici si DUMNEZEU care imi/ne va da un raspuns.
Sanatate si numai bine tuturor.
24 ddaannyy
24 ddaannyy [2c]
10-04-2009, 21:35

Membru din 16-03-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna Irina, am avut cancer de col uterin si m-am operat "cu succes". Dupa un timp am fost la control si am depistat ca se extinsese, ca portiunea care ramasese era afectata . Nu mai puteam sa operez ce mai ramasese. Trebuia sa folosesc citostatice. Suparata am venit acasa si am spus prietenilor mei. Atunci am aflat de tratamentul lui Rudolf Breuss si m-am gandit ca mai bine incep acest tratament decat citostaticele si eventual dupa aceea sa fac trat cu citostatice. Am luat binecuvantare de la preot, ca mi-era totusi frica ca n-o sa rezist sa il fac pana la capat, si m-am apucat. Am rezistat foarte bine. Primele trei zile mi-era mai greu seara. Dupa ce l-am terminat, am inceput sa mananc cate putin, mai mult salate, si mai putina paine. Ca nu poti incepe sa mananci normal dupa atata nemancare. Dar starea mea generala pe perioada tratamentului a fost mult mai buna decat cand mancam de toate. Aveam o stare de bine extraordinara, nu mai aveam somnolenta, si somnul era foare bun, trezindu-ma complet refacuta. Este de necrezut ce bine te poti simti in aceasta perioada. Cand m-am restabilit cu mancarea, am facut si trat cu citostaticele, dar neregulat, fara incredere. Dupa ce am repetat analizele, am constatat ca nu mai aveam nimic. Am crezut prima data ca mi s-au gresit, ca nu s-au facut bine. Dar doctorul m-a asigurat ca au fost analizate cu mare atentie, pentru ca tot la acelasi laborator imi iesisera si cele proaste. Ce sa zic, m-am rugat in timpul asta si la Sf. Nectarie si la Sf. Ioan Rusu. Cred ca Dumnezeu a avut un mare rol in vindecare.

Rudolf Breuss zice ca celulele cancerigene se hranesc cu proteine, si atunci recomanda acest suc de radacinoase foarte bine strecurat, ca sa nu aiba nici un pic de pulpa. Prin infometarea celulelor cancerigene, acestea ajung sa se manance intre ele, sa se autodistruga. Tratamentul se face intre 21-42 zile, cat rezista persoana respectiva, iar sucul se bea cu inghitituri mici care se mesteca bine intai.

Sucul se face din: 300 g sfecla, 100g morcov, 100g telina, 70g cartof si 30-50g ridiche neagra. Rezulta 250 ml suc, dar se poate dubla cantitatea. Eu nu am simtit nevoia, ba mi-a mai si ramas in unele zile. Dar e bine sa fie bauti cei 250 ml, pentru ca dau putere. In rest ceaiurile Breuss si de salvie obligatoriu+ alte ceaiuri specifice localizarii.

Pe google se scrie Rudolf Breuss si se da cautare. Apar mai multe intrari, pe care te poti uita, dar neaparat sa intri in cartea lui Rudolf Breuss, unde gasesti cartea intreaga si o poti scoate pe imprimanta. Este foarte important sa o citesti si sa respecti exact indicatiile.

Sau intra direct pe adresa asta ca sa o descarci:

http://www.scribd.com/doc/3673748/Tratamentul-total-al-cancerului

Si iti apare prima pagina de la carte. Deasupra paginii cartii, mai spre stanga, scrie more si are o sageata in dreapta. Dai pe sageata si dai print. Asta e tot. Iti iese cartea. Are 71 pag.

Doamne ajuta! Sa-i fie de folos. Intr-adevar eu n-am fost in ultima faza, dar totusi in carte scrie si de cazuri grave, vindecate.
25 mirceaolimpiu
25 mirceaolimpiu [2c]
24-05-2009, 17:03

Membru din 24-05-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna ziua, ma numesc Mircea iar mama mea are 80 de ani si de curand a fost diagnosticata cu cancer al maduvei osoase (mielom multiplu). M-am oprit asupra tratamentului Breuss, dar in cazul leucemiilor tratamentul este putin diferit, in sensul ca nu se poate face tratamentul total al cancerului, bolnavul trebuind sa manance (asa spune R. Breuss), putand sa manance orice, cu exceptia "carne, branza si supa". Aceasta formulare este ambigua dupa parerea mea, ce fel de supa nu are voie bolnavul sa manance, supa de carne numai, sau orice fel de supa, incusiv supele de legume ? Sunt intr-o mare dilema : ce fel de regim alimentar sa-i aplic mamei mele, concret, daca incep acest tratament Breuss. Pentru ca in cazul celorlalte tipuri de cancer, autorul R. Breuss aplica tratamentul total, numai sucul Breuss si ceaiuri, timp de 6 saptamani. Ma poate ajuta cineva (eventual o persoana care a suferit de aceasta maladie, mielom multiplu) ? Va multumesc din inima !
26 lala26
26 lala26 [8c]
26-05-2009, 21:19

Membru din 05-04-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 8

BUNA BOGDANGTI NE POTI SPUNE UNDE GASIM ACESTA PASTILE SI CAT COSTA CACI EU AM AUZIT CHIAR II DAU TATALUI MEU GANODERMA TOT O CIUPERCA BUNA PTR TO CE AI SCRIS TU DAR E DESTUL DE SCUMPA DECI...
27 babytree
27 babytree [3c]
27-05-2009, 09:08

Membru din 09-04-2009

Subiecte: 5

Comentarii: 3

Buna. Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri si sfaturi. ddaannyy este foarte greu ca mama sa tina regim, mai ales ca are o foarte mare pofta de mancare. Raspunde f bine la interferon, iar de ieri a mai inceput cu un alt substituient numit sandostatin si iarasi pot spune ca suporta f bine. Medicii spun ca e o persoana fericita ca le suporta atat de bine. Nu are absolut nici un efect negativ. Naturist? Decat aloe vera gel, ceai de naprasnic si capsule de naprasnic, cate doua pastile la fiecare cana de ceai (3 cani/zi x 2 capsule la cana). Pe data de 23 iunie este chemata la control, si abia astept sa vad rezultatele analizelor.
Ciuperca reishi nu o ia, mai toti spun ca nu se ia in paralel cu interferonul. Asa ca am inceput sa iau eu asa ceva, cate una/zi. Dar mi se pare un pic bizar, nu am nici un afect secundar. Eu o iau mai mult pentru intretinere.
ddaannyy, acea combinatie de suc de radacinoase poate fi data chiar si atunci cand nu tine acest regim??
Sa aveti o zi cat mai buna. Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor. Sanatate multa!
28 muntean alina
28 muntean alina [1c]
10-06-2009, 09:42

Membru din 10-06-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 1

buna ziua,ma numesc muntean alina ieri am aflat o veste teribila matusa mea cea care m a crescut are cancer la stomac cu metastaza pe ficat.A fost internata la Iasi la spital de unde ni s a spus ca nu mai e nimic de facut nu poate fi operat tratatat nimic nici macar nu au internat o la oncogie sau gastro interologie ci la diabetici .Nu stiu ce sa mai cred ce sa fac caut pe net tot felul de tratamente e incredibil in ce tara traim .VA ROG SA MA AJUTATI DACA CUNOASTETI CAZURI TRATAMENTE ORICE .VA MULTUMESC
29 theolina
29 theolina [2c]
15-11-2009, 18:33

Membru din 15-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

A incercat cineva tratamentul Breuss combinat de exemplu cu salate sau orice alte alimente..legume,fructe ce nu contin proteine?oare ar da vreun rezultat?Mama mea are cancer de col uterin stadiul 3B si are o pofta de mancare foarte mare.Nu cred ca poate suporta un regim bazat strict pe lichide.
Dar de ganoderma,ce parere aveti?A incercat cineva?Sincer nu stiu ce sa-i dau.Momentan ia niste injectii,piafen,algocalmin si ketonal supozitoare...nu stiu cat sunt de bune dar macar i-au oprit hemoragia.
30 ktoni2009
30 ktoni2009 [1c]
24-11-2009, 00:11

Membru din 24-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 1

buna ma numesc toni daca poate sami zica cineva ce se poate folosi pentru cancer laringian va rog sa ma ajutati daca cunoastetii cazuri ------------* VA MULTUMESC




(*modificat de administrator)
31 mariacaziu
31 mariacaziu [1c]
24-11-2009, 00:35

Membru din 24-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 1

d_doctor va rog din suflet sfatuitima cum sa fac sa nu imi operez baietelul an varsta de 4 ani si 8 luni de polipi de cand lam nascut doarme cu gurita antredeschisa nu respira greu si nici nu ami raceste foarte des singura problema care o am cu el este mancarea daca ar fi dupa el sunt buni numai biscuiti si cipsurile va rog din suflet ajutatima cu stima isac maria Suceava
32 danielaelenat
32 danielaelenat [2c]
27-11-2009, 18:45

Membru din 27-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna seara.Ma numesc daniela si am descoperit acum cateva minute cateva postari ale dumneavostra la care as avea cateva intrebari de pus.Insa inainte de toate astea as vrea sa va spun ca sunt intr-o situatie aseamanatoare cu multi dintre dumneavostra ...nu eu personal si fratele meu in varsta de 30 de ani.de curand in urma multor controale la diferiti doctori si spitale...mai bine spus azi am luat examenele probelor de la biopie si rezultatul este carcicom tiroidian anaplazic sarcomatoid....adica CANCER.rezultatul corespunde cu cel al doctoului sarafoleanu de la spitalui sf maria unde fratele meu a fost internat acum o luna.doctorii de la fundeni mai bine spus doamna doctora stanculeanu dana cand a vazut rezultatul(prima data)de la sf maria...m-a descurajat total si mi-a sp ca sanse nu prea sunt!am aceeasi mare rugaminte si intrebare totodata ca multi altii ce posteaza pe astfel de forumuri....si anume:este bine sau nu sa-l las sa i se administreze citostatice si raze...pentru ca astfel de tratament ni sa recomandat la fundeni?tumoarea tinsa mentionez ca este in gat...se dezvolta f repede este giganta dupa cum spun doctorii...care de altfel nu stiu exact ce sa-i faca deoarece toti din toate spitalele unde am umblat spun ca nu au mai vazut asa ceva!fratele meu este acum in faza in care mananca pasat....deoarece tumoarea i-a mutata esofagul intr-o parte si este sa zic asa imbarligata pe trahee si laringe.am aflat nu de mult de cura doctorului rudolf breuss...insa am o mica teama ....mnu stiu cat de benefica este ...ca sincer as risca mai mult pe cale naturista decat pe citostatice.fratele meu nu stie inca ce are...de cand am aflat am vrut ca sa tin acest secret...pentru a nu claca el...deoarece sunt sigura cadaca i-as spune...ar dispera.situatia nu este roz deloc...vreau sa-l vad sanatos nu vreau nici o clipa sa ma gandesc ca nu va mai fi!!!am 25 de ani dar pana acum nu am avut ocazia nici unul din noi sa ne confruntam cu doctorii sau cu diverse boli,,,insa prin ce trecem acum...compenseaza tot!va rog mult daca ma puteti indruma sau ajuta cu ceva sigur...-----------*as ruga-o pe ddaannyy care scrie ceva mai sus ca a urmat cura lui rudolf breuss ...daca se poate sa-mi raspunda pe messenger(ca i-am lasat mesaj ofline) sau aici.va multumesc anticipat si astept un mik ajutor un sfat orice.sanatate tuturor




(*modificat de administrator)
33 danielaelenat
33 danielaelenat [2c]
27-11-2009, 20:05

Membru din 27-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

buna bogdangti...scuze,nu vreau sa deranjez ,vroiam sa te intreb daca aceasta ciuperca ar fi buna si pentru fratele meu si cat costa?omoara celula canceroasa?
34 evab
34 evab [1c]
02-12-2009, 19:48

Membru din 02-12-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 1

V-as recomanda ceva.Destul de interesant. Noua Medicina Germana Dr.Ryke Geerd Hamer (German New Medicine)
35 luci08
35 luci08 [1c]
14-12-2009, 10:07

Membru din 14-12-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Salut bogdangti,

Am citit mesajul tau si am devenit imediat interesat de acest tratament. Mai intii as vrea sa iti spun despre ce este vorba si dupa aceea,daca ai timp si nu deranjez astept un raspuns de la tine. La inceputul lunii decembrie,deoarece mama mea nu se simtea bine a mers la radiologie unde si-a facut o radiografie la plamini.In urma acestei radiografii a fost internata la spitalul de pneumoftiziologie unde i s-au facut toate analizele. In urma acestora a fost diagnosticata cu cancer de gradul 4 la ambii plamini.Imediat am mers cu ea si i-am facut un RMN in speranta ca diagnosticul de la spital nu este bun. Din pacate si la RMN mi-a spus acelasi lucru. Totusi mama nu simte nimic in afara de faptul ca respira putin mai greu. I-am facut toate analizele si se pare ca in afara de plamini nu mai are nici un organ afectat toate fiind sanatoase.Medicii au spus ca nu poate fi operata si nici eu nu vreau acest lucru.Singurul tratament care mi-a fost recomandat de medici sunt citostaticele.Pina la urma o sa o las sa inceapa acest tratament daca nu mai am alta solutie. Ce te rog eu pe tine. AS vrea sa imi spui de unde pot achizitiona tratamentul de care ne-ai spus si daca il poate face in paralel cu cel recomandat de medici. Iti multumesc din suflet pentru picatura de speranta care mi-ai dat-o.
36 lala26
36 lala26 [8c]
14-12-2009, 19:08

Membru din 05-04-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 8

buna luci ma numesc lala si as vrea sa iti spun si eu cite ceva despre cancerul la plamini. tatal meu are 6 luni de cind a murit de aceeasi boala.am facut tot ce am putut sal salvam dar boala era deja in grad 4 si nu am putut decit sai alinam durerea fara sai dam morfina care lar fi facut o leguma.iam dat niste pastile pe baza de plante care iau calmat foarte bine durerea si chiar a fost un om normal pina in ultima clipa. nu vreau sa te sperii dar vreau sa te fac sa te gindesti mai intii prin ce trece ea.singurul lucru pe care il regret ca lam facut cit traia tatal meu e ca lam lasat sa faca citostaticele. fac bine pe o parte dar iti distrug restul organismului. fii foarte atent la ficatul ei si la durerile de oase ptr ca tumorile canceroase la nivelul lor daca sunt mai mici de 1 cm nu se vad la rmn.--------------------------*


(*modificat de administrator)
37 Irina Magdas
37 Irina Magdas [1c]
15-01-2010, 20:47

Membru din 15-01-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Buna. Ma numesc Irina, tatal meu are cancer si ia morfina de 3 luni iar acum i s-au umflat picioarele foarte tare si nu mai elimina apa. I-am dat furosemit dar fara nici un rezultat la eliminarea apei. Ce pot sa fac?
Multumesc anticipat.
38 Terra Mater
38 Terra Mater [41c]
11-02-2010, 19:25

Membru din 11-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 41

Eu am evitat cancerul la intestin! In luna mai am fost diagnosticata cu o multime de adenomi tubulari cu risc atat redus cat si ridicat de displazie (transformare in tumori maligne) care impuneau exereza totala de urgenta. Cu timpii lungi care din pacate exista in sistemul sanitar italian, am ajuns sa programez aceasta interventie abia pentru luna noiembrie. Intre timp, in august am inceput dieta-terapie a dr. Max Gerson. Dar mi-a fost efectiv imposibil sa o fac in totalitate, pentru ca nu am reusit sa imi procur integratorii pe care acesta ii indica in cartea sa. Asa ca am facut un cocktail din terapia Gerson+Maria Treben+ Breuss+Nacci+ Di Bella+ Pantellini care consta in sucuri proaspete de mere, morcovi, sfecla rosie, supa lui Hyppocrate, consum de ulei crud de in, eliminarea completa a sarii, a zaharului si uleiului rafinat, a carnii, a untului, margarinei, laptelui, branzeturilor, a painii; infuzii de coada calului si coada soricelului, 6 inghitituri de macerat de radacina de obligeana pe zi, ascorbat de potasiu 1 gr, circa 100ml de clorura de magneziu (25-30 gr, clorura de magneziu dizolvata intr-un l de apa care apoi se tine la frigider), cate 2-3 ovule de ulei de peste cu Omega 3, 2 capsule de Coenzima Q10, 2x 30 picaturi de tinctura de echinacea. Ulterior am adaugat 1 apoi 2 apoi 3 grame de vitamina C, 2 ovule de vitamina E si 2 pastile de vitamina A si 3x50mg de vitamina B3 (niacina). Am inceput sa consum la inceput cate o lingurita de seminte de mere macinate apoi cate 6-7 iar acum chiar 9-10 mandorle amare (vitamina B17, sau amigdalina, sau Laetrile).
Toate acestea le-am gasit in carti si referate ale unor medici care au fost pusi la zid de sistemul medical international, pentru ca descoperirile lor nu convin OMS, FDA si BIG-PHARMA care conduc de fapt intregul sistem sanitar mondial, pentru ca, contravin intereselor acestora financiare. Alimentatia mea din august se bazeaza pe hrana biologica preponderent vegetala. (Consum doar putina urda nesarata din zer de vaca, iaurt slab si cate un galbenus de ou crud odata la saptamana pe langa diverse alimente mai mult crude vegetale; mai consum peste proaspat de mare). Incepusem sa am o pronuntata aldosteronemie pe care medicii se faceau ca nu o vad, (pentru ca eu am avut curajul sa spun ca nu vreau terapii alopate ci doar tratamente naturiste), ceea ce, impreuna cu simptomatologia, parea a fi semn al unei forme rare de carcinom la glandele suprarenale. Ieri am obtinut rezultatele analizelor efectuate cu 3 saptamani in urma: valorile au reintrat aproape complet intre limitele normale. (De doi ani erau dublul valorilor maxime de referinta si nu am avut niciun tratament pentru a-l reduce.) Acum, cand le arat medicilor rezultatele mele, imi spun cu nerusinare ca... cu siguranta au gresit laboratoarele si cei de la serviciile de examinari instrumentale , ca nu au vazut bine, ca nu au interpretat bine... etc. Doar ca sa nu recunoasca faptul ca doar cu alimentatie corecta si vitaminizare si mineralizare corespunzatoare chiar si bolile cele mai grave se pot vindeca. In noiembrie cand qm facut colonoscopia cu care ocazie trebuiau sa imi elimine acele adenoame sau chiar tumori cum banuiau deja medicii ca s-ar fi format, au ramas perplexi. Nu mai aveam urma de adenom ci prin cele 16 biopsii pe care mi le-au facut in intestin in noiembrie, au putut sa constate doar o scurgere abundenta a mucoasei intestinale, de tip reparatoriu. Gastroenterologul care monitoriza situatia mea, acum doua-trei saptamani a vrut sa stie cum am reusit acest lucru si dupa ce i-am relatat ceea ce am facut, mi-a strans mana si mi-a scris pe biletul adresat medicului de familie ca sunt libera sa continui cu dieta-terapie pe care am urmat-o pana acum. In plus, a afirmat ca aceasta dieta-terapie ar trebui sa o urmeze si el daca nu pentru altceva, macar pentru a mai scapa de kg in plus (el fiind usor supraponderal). Asta inseamna onestitate profesionala! Dar cati sunt onesti si preparati?
Deci, dragii mei, terapiile naturiste functioneaza! Sunt singurele care vindeca cancerul si alte boli. Cele alopate lasa doar impresia vindecarii. Mai devreme sau mai tarziu, simptomele adormite de aceasta, ale multor boli izbucnesc in alte parti ale corpului, sub alte forme, si atunci cand corpul este mult mai slabit, fara puterea de a lupta corespunzator impotriva agresiunilor. Eu merg mai departe la acelasi mod pentru ca de fapt boala de care sufar este mai grea, este vorba de sclerodermie (problemele intestinale, la rinichi, plamani, esofag, sunt doar consecinte ale acesteia). Toti medicii afirma si despre aceasta ca este nevindecabila, ireversibila, ca singurul lucru care se poate intampla este doar ca aceasta sa se agraveze mai repede sau mai lent.
Pot sa o zica atat cat le pare! Eu deja am rezultate si aici. In peste 3 ani si jumatate este pentru prima data ca anticorpii ANA nu mai sunt pozitivi! Pentru prima data in 3 ani si jumatate pielea mea nu mai este ingrosata si plina de noduri, ci a inceput sa isi recapete elasticitatea. Oare, de ce l-au apucat pandaliile pe profesorul care cica ma monitorizeaza, cand i-am spus ca trag tare cu vitamine si minerale? Nu ar fi fost mai degraba datoria lui sa imi sugereze sa fac o cura de vitamineminerale in loc sa faca crize de nervi urland ca cine mi-a zis mie de tampenii cu vitamine si minerale si cu ierburi si creme pe baza de buruieni, auzind ca eu oricum le-am luat si el nu a putut sa nu constate semnele pozitive?
Cautati sa va tratati singuri, dar corect, pentru ca medicii vostri nu au interes sa o faca, sau multi dintre ei nu stiu sa o faca (si una si alta sunt foarte grave). Ei sunt prea vanduti sistemului, care ii subventioneaza ca sa promoveze medicamentele industriilor farmaceutice, care la randul lor finanteaza totul: scolile de medicina, farmaciile, spitalele, medicii, politica, presa, TOTUL. Cautati sa va procurati (cat inca se mai poate) cartile Mariei Treben, a dr. Hulda Clark, a dr. Catherine Kousmine, a dr. Max Gerson, a ing. Rudolf Breuss, a dr. Giuseppe Nacci, a dr. Luigi Di Bella, a dr. Pauling, a dr. Tullio Simoncini, a dr. Louis Kuhne. Nu nesocotiti si nu dispretuiti natura cu "buruienile" ei. Omul a fost creat, ca intreaga natura, de catre Dumnezeu si am fost lasati sa traim in simbianta cu intreaga natura. Aproape tot ceea ce este "bun" de gust este rau pentru sanatate. Toate adausurile din alimente sunt folositoare doar unei parti: celor care comercializeaza produsele. EXALTAND GUSTUL PRODUSELOR, ISI ASIGURA UN VOLUM DE VANZARI ANCESTRAL, DAR, VAI NOUA, CAT RAU NI SE FACE NOUA CELOR CARE CUMPARAM... Ideal ar fi sa devenim cu totii constienti de acest lucru si sa ne intoarcem cu fata catre natura, catre cultura simpla, biologica, cea pe care au practicat-o cu bun simt, respect si temere de Dumnezeu stramosii nostri.
Dumnezeu sa va ocroteasaca, sa va calauzeasca si sa va deschida ochii mintii spre a fi in masura sa alegeti ceea ce este mai bine pentru sanatatea voastra! Doamne ajuta!
39 luciana.l
39 luciana.l [13c]
16-02-2010, 13:54

Membru din 16-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 13

Cancerul în toate formele sale poate fi vindecat?
DA cancerul poate fi vindecat ,spun acest lucru în primul rând din propria mea convingere şi în al doilea rind ,cunosc foarte multe persoane care au diferite forme de cancer şi care în urma unor terapi naturiste au avut rezultate incredibile.
EU cred că pentru fiecare din noi sănătatea are o importanţă deosebită şi singurul lucru care ne-a mai rămas astăzi şi pentru care suntem direct responsabili,este propria noastră sănătate.
Fiecare din noi pe parcursul vieţii suntem supuşi unui proces de uzură şi îmbătrânire fizică ,din păcate există o serie de factori externi care accelerează acest proces(substanţe dăunătoare pe care le asimilăm zilnic fără voia noastră). Acesti factori favorizează producerea accelerată de radicali liberi care în cantităţi mari afectează celulele organismului,atunci organismul este preocupat in primul rând de combaterea numărului mare de radicali liberi,neglijânduşi funcţiile naturale de regenerare.
DAR organismul nostru ,prin sistemul său imunitar,este apt să lupte împotriva factorilor cauzatori de boală şi să se auto-vindece.
Sfatul meu este să preveniţi NATURAL în locul produselor chimice ,deoarece organismul nostru necesită o alimentaţie bogată in proteine,vitamine,săruri şi substanţe minerale,acizi graşi esenţiali,acizi fenolici,flavonide ,etc . Acest lucru reprezintă garanţia unui organism sănăos.
40 dianav
40 dianav [1c]
25-02-2010, 10:17

Membru din 25-02-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 1

DDAANNYY SAU ORICINE ALTCINEVA care a tinut cura lui BREUSS va rog sa ma ajutatI!prietena mea a inceput aceasta cura de 4 zile, dar nu suporta sucul de legume.ii e scarba de el.in 4 zile a baut maxim 10 inghitituri si nu stiu cat o sa reziste doar cu ceaiurile mai ales ca deja a slabit vizibil.azi cand a baut o inghititura a vomat si mi-e frica sa nu i se intample ceva...oare n-ar putea sa bea doar un suc de morcovi, de mere, sau de portocale,sau supa de ceapa pt. ca pe asta chiar nu poate sa-l bea.si inca ceva...ea bea de obicei f. multa apa asa ca acum tot timpul moare de sete...apa plata n-are voie sa bea in timpul acestei cure?
Răspunde la topic
377 comentarii 1 23 4 5 ..... 16 17 18 19 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp