Cancer ovarian cu recidiva

Secțiunea: Cancerul de ovar (ovarian)
144 comentarii 1 2 3 4 56 7 8 INAINTE ›
81 Anca1983
81 Anca1983 [2c]
14-09-2015, 14:35

Membru din 10-09-2015

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Vă multumesc foarte mult. In princpiu ne-am hotarat. Vom face interventia la Anadolu dupa care vom continua tratamentul in tara...
82 Ylla
82 Ylla [62c]
04-10-2015, 05:25

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 8

Comentarii: 62

Pe 29 septembrie m-am operat.Ceea ce a fost descris la CT si RMN nu a fost in totalitate asa la deschiderea abdomenului.Ganglionii au fost de dimensinuni f mici.Doar tumora de pe partea dreapta a fost f mare atat in interior ,sub si deasupra peretelui abdominal.A fost scoasa cu totul plus alti noduli gasiti in vecinatate.Nu au fost afectate intestinele si organele .In locul de unde s-a scos a fost pusa o plasa.Acum pe dreapta nu mai am muschiul pe o portiune destul de mare.Sper sa reusesc sa ma vindec si sa reiau chimioterapia dupa ce voi primi rezultatul histopatologic.
ylla
83 Dany
83 Dany [8c]
05-10-2015, 23:45

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Buna seara

Eram membru pe forum si nu inteleg din ce motiv mi-au foststerse postarile.
Din cate stiu pe orice forum administratorii trebuie sa fie echidistanti in a permite
postarea punctelor de vedere si sa le accepte fie ca le convine, fie ca nu.
Probabil imi veti spune ca faceam publicitate....
Publicitate la ce anume?
Postam filme legate de nutritie, care sunt gratuite si la carti care pot fi=
lecturate gratuit...
Indemnul de a manca sanatos in restabilirea starii de sanatate inseamna publicitate?
De ce postarile oricarui membru care sugereaza ceva prin parerile care le da altor
membrii (proceduri/tratamente/interventii/sugestii cui sa se adreseze)
sunt acceptate si ale mele nu?
Site-ul acesta pana la urma pe cine sustine si ce promoveaza?
In speranta ca imi veti raspunde, multumesc timpul acordat!

Daniela
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
84 RaulDuke
84 RaulDuke [7763c]
06-10-2015, 10:18

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Dany, 05-10-2015, 23:45:21):


poate administratorii sustin ideea ca sfaturile medicale sa fie date de oameni care practica in domeniu, pe cat posibil chiar medici, si aceste sfaturi sa fie in concordanta cu recomandarile profesioniste standard, nu cu Libertatea sau Formula As sau alte baliverne inutile in care anumiti oameni slabi de inger aleg sa creada, pentru ca alti sarlatani sa profite de pe urma lor.
85 Dany
85 Dany [8c]
06-10-2015, 13:54

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Asta inseamna ca nu mi se ofera libertatea de exprimare si imi ingradeste ca administrator anumite drepturi .

Este dreptul fiecaruia sa isi aleaga calea care considera ca l-ar ajuta.
Am incercat sa trimit o solicitare pe acest site la adresa de e-mail care este mentionata la datele de contact si mi s-a intors mesajul ca si cand adresa de e-mail ar fi
inexistenta.
Pana la urma cine administreaza acest site si care este numele celui care mi-a sters mesajele?
Daca studiati mai bine problema doctorul la care faceam referire nu are alta profesie decat dvs,prin urmare in plus are si studii pe partea de nutritie iar dvs probabil va lipsesc cu desavarsire.
In mesajul anterior va intrebam dvs ce studii in domeniul nutritiei aveti daca considerati ca informatiile ar fi baliverne/gogosi.
Detineti statistici in domeniul tratamentelor/interventiilor pe care le recomandati care este eficienta lor ?Care sunt acelea?
Luati statisticile de la Marie Curie ca sa vedeti ca acolo se moare pe capete cu asa zise tratamente pe care le sustineti sus si tare.
Cum poate fi numit un medic "profesionist" cand pacientii mor intr-un mare procent si mai dau si o groaza de bani pe niste tratamente/proceduri ineficiente pe care le tot promoveaza?

Si cum poate da un asa zis "medic" niste sfaturi, in spatele unui pseudonim, asa, ca in cazul dvs?
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
86 RaulDuke
86 RaulDuke [7763c]
06-10-2015, 17:30

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Dany, Azi, ora 13:54:09):


foarte simplu: toate lucrurile pe care le zic eu pot fi verificate in 2 timpi si 3 miscari, atat pe site-uri specializate cat si in discutiile ulterioare cu medicii curanti. apoi, despre parerea fiecaruia despre ce e mai bine: da, se aplica pentru sine, nu pentru altii. sfaturile tale, deci, pentru altii, nu prea au valoare daca nu se sprijina pe recomandari standard.
87 Dany
87 Dany [8c]
07-10-2015, 14:21

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Cum se pot vot verifica in 2 timpi si 3 miscari? Modifica simptome sau vindeca bolile? Ca doar le numiti "tratamente"
Puneti si statisticele legate de aceste recomandari ale dvs si de asa zisele tratamente iluzorii.Cati din ei scapa?

Dvs sunteti medic ca scrieti foarte frumos retete sau ca sa salvati si ajutati vieti?

Era o vorba crestin ortodoxa ”Ce-i foloseste omului să câstige lumea întreagă, dacă-si pierde sufletul?

Va doresc ca pe langa activitatile pe care le prestati pacientilor dvs in timpul liber sa aveti rabdarea si timpul necesar de a asculta macar ceea ce spune acel doctor in materiale sale.
Nu stiu insa daca timpul va permite- vad ca aveti activitate intensa pe acest forum - probabil sunteti colaborator permanent pe acest site, pentru a le da tuturor care se inscriu sfaturile dvs.

Dar exista un avantaj pentru dvs....stand ascuns in spatel unui site/forum ca acesta si postand mesaje, va puteti folosi de tastatura in a scrie, si asculta pe fundal aceste informatii.
Daca nu vor fi "castigati" cei pentru care prestati un job, macar cei apropiati dvs sa fie aceia....
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
88 RaulDuke
88 RaulDuke [7763c]
08-10-2015, 11:00

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Dany, 07-10-2015, 14:21:32):


Ma scuzi, dar cum imi pierd eu sufletul ? nu vad cum... cel putin scriind pe acest forum.

Imi pare sincer rau, dar Calin Margineanu ala e fie un psihotic fie un sarlatan. Oricine are capul pe umeri si putina pregatire medicala poate intelege asta foarte repede urmarind perorariile lui frante logic. Am urmarit destule din ele, ca sa ma amuz si sa ma minunez. Spre deosebire de ce zice un nebun ca el, asta iti zic, tot ce spun eu poate fi repede verificat fie discutand cu un profesionist in aceasta materie (alt oncolog) sau accesand cateva site-uri cu ghiduri de specialitate, tip ESMO sau NCCN.org sau medscape; desigur ca presupune si intelegerea limbii engleze si cunostinte medicale si rabdare, etc. Dar se poate verifica si cam toti cei care o fac, afla exact valoarea lucrurilor spuse aici.

Nu inteleg intrebarea "cati au scapat". De diabet cati au scapat ? rata de vindecare, global vorbind, pe toate formele de cancer solid la adulti este undeva pe la 50%. "a scapa" nu e un termen medical.
89 Ylla
89 Ylla [62c]
08-10-2015, 11:50

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 8

Comentarii: 62

Ma intreb oare daca aceasta "disputa" isi are rostul.Ma intreb daca realizati prin cata suferinta trece un bolnav de cancer.Suferinta fizica daca e insotita si de cea psihica iti reduce mult sansele de prelungire a vietii.Eu am optat pt tratamentul oncologic.Nu am tinut nici un regim si nu am urmat nici un tratament naturist.Am avut colege de tratament care tineau regim strict si luau diverse produse pt detoxifiere.Cu toate acestea nu mai sunt.Aceasta boala nu poate fi oprita doar incetinita in evolutie.Mai devreme sau mai tarziu nu scapi.In asemenea boala trebuie sa fii foarte tare si sa nu te lasi,sa lupti .Eu cand mi s-a spus acum 3 luni ca nu mai pot face tratament si ca nu se poate opera ceea ce imi aparuse nu am putut accepta.Am gasit medicul sa imi scada transaminazele si am gasit medicul care a avut curajul sa ma deschida.Puteam sa fiu fiu plina de metastaze asa cum a presupus chirurgul care m-a operat de trei ori in anii trecuti.Dar nu a fost asa.Daca imi acceptat verdictul si nu insistam?Imi este f greu,suferinta e mare,dar nu ma las cu toate ca stiu ca nu voi scapa.Dr care m-a operat acum mi-a zis ca in cancerul meu singura solutie (daca tratamentul nu da rezultat ) e un "second look".Sper sa reusesc sa trec si peste hopul asta.E a sasea operatie din 2005 pana acum.Din doi in doi ani abdomenul meu a fost deschis.Eu am incredere in medici .Am avut norocul sa intalnesc oamenii care sa ma ajute.Toate cele bune si decat sa faceti asemenea discutii fara rost ganditi ca viata e frumoasa ,trebuie traita si sa ii incurajati pe bolnavii de cancer sa lupte.
ylla
90 MARTON
90 MARTON [617c]
08-10-2015, 14:43

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

FELICITARI YLLA atat pt ca ai ramas in continuare optimista dar mai ales ca spui lucrurilor pe nume, dar trebuie sa tinem cont si de DANY care acum este pusa intr-o situatie in care este lipsita de speranta si informare si este in stare sa se lege de orice firicel care crede ca ar ajuta, si sincer toti cei care suntem pacienti sau rude ale lor am fost in aceasta situatie dar incet incet dupa ce am mai studiat problema, dupa ce am mai discutat cu medicii, cu alti pacienti am inceput sa fim in stare sa discernem lucrurile benefice de inselatorii.
Din punctul de vedere al medicului el intelege boala diferit si majoritatea cand sunt pusi in fapt (cand descopera ca au aceasta boala) nu stiu cum sa reactioneze AM INTALNIT MAI MULTI PACIENTI IN ACEASTA SITUATIE, si din aceasta cauza domnul RAUL DUKE na raspunde conform protocolului medical si nu isi permite sa raspunda ca noi pacientii ca am incercat asta si asta .
YLLA ai dreptate si cu aceasta boala tot ne omoara dar cu cat dureaza mai mult cu atat este in favoarea noastra ca am trait mai mult, si stii si tu foarte bine trairile prin care ai trecut tu si familia ta cand te refuzau medicii erai in stare sa faci orice ca sa scapi nu???
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
91 Dany
91 Dany [8c]
08-10-2015, 22:32

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Slava Domnului nu ma confrunt cu vreo boala grava!

M-am confruntat cu caz nefericit in familie bunicul bolnav de cancer (tip de cancer la stomac -cel mai grav tip de cancer care poate exista "cancer in pecete") intr-o stare
destul de avansata cu metastaze timp in care am stat sa ma informez despre cancere si sa citesc in domeniul asta si sa imi schimb alimentatia.
Nu va pot spune ce preferinte alimentare avea (carnea cea mai grasa pe accea o dorea, branza la greu, paine din faina rafinata,prajeli,sar la greu,etc)o perioada de timp a fost si fumator.

Din momentul in care am renuntat la tot ce inseamna produse de origine animala(carne nu consumam dar ma refer la oaua/branza/lapte) avand o problema "cronica" cu care ma confruntam de 18 ani a disparut.

Consider ca cei care apeleaza la tratamentele oncologice o fac din disperare sa gaseasca o "portita de salvare" dar nu inteleg de ce acea portita de salvare nu o cauta si
in acel regimul alimentar de zi cu zi.
Bine, bine, urmati un tratament oncologic dar sa incercati in paralel sa va schimbati alimentatia.
Intr-o carte citita (v-o pot recomanda in particular ca aici o sa se interpreteze ca va fac publicitate) se recomanda 40 de pahare de sucuri pentru aportul de substante
nutritive in corp pentru restabilirea organismului timp de 2 ani de zile.
Prin tratamentele oncologice cand acele substante ataca celule canceroase si nu numai...dvs din ce va luati aportul ca substante nutritive pentru corp pentru restabilierea
starii de sanatate?

Nu puteti generaliza ca tratamentele naturiste/regimul alimentar nu sunt eficiente - ce stil de viata duceau aceste persoane ? Ma intereseaza de la alimentatia de zi cu zi si pana la activitatile de zi cu zi care sunt benefice si nu numai....referindu-ma aici si la sport/somn/mediul in care isi duc traiul/stare sufleteasca/cum ma raportez la cei din jur/daca iau medicamente /alte tratamente/etc....sunt foarte multi factori care conteaza.

Incercati macar ptr 6 luni de zile si apoi faceti iarasi analize si vedeti daca remarcati vreo imbunatatire.
Nu m-as baza nici pe modul cum se fac analizele la noi....acum cativa ani bunicul (bolnav de cancer dar noi nu stiam de boala)si-a facut analizele impreuna cu alti doi
membri. Pe hartie in acele analize rezulta ca cei mai tineri erau mai bolnavi decat el (cel depistat cu cancer mai tarziu).

Pentru asta postez pe site-ul (si nu pentru ca nu am alta preocupare) pentru a VA INCURAJA sa gasiti si alte variante de tratament nu sa credeti orbeste in alternativa oncologica.
Cred cu tarie ca cancerul poate sa dispara din corp in procent de 100% schimband stilul de viata (vb aici de alimentatie sanatoasa /sport/mediul /starea mentala/etc).
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
92 RaulDuke
92 RaulDuke [7763c]
08-10-2015, 22:48

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Dany, Azi, ora 22:32:34):


vezi tu, este o diferenta foarte mare intre a crede ceva cu tarie si a avea dovezi si a intelege ratioal care este adevarul. tocmai, oamenii de stiinta, si cei cu scoala in general, invata singuri sa nu mai "creada" pur si simplu, fara sa cerceteze. isi exerseaza gandirea critica si pot discerne mai bine, si recunoaste intre ce e valabil si ce e fals total. de pilda dieta si nutritia... s-a incercat de zeci de ani, in repetate randuri, s-a sperat si s-a dorit, dar nimeni nu a fost vreodata in stare ca are vreun impact, nici cat negrul sub unghie, in tratamentul cancerului. nu tot ce merge in "preventie" (adica stilul de viata sanatos) merge si in tratamentul unei boli deja constituite. e ca si cum ai incerca sa iti repari o fractura de brat renuntand sa mai mergi cu bicicleta, dar DUPA ce ai cazut deja. nu realizezi cat de absurd e ?
93 Dany
93 Dany [8c]
08-10-2015, 23:02

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Putem lua fiecare film in parte si sa faceti o lista pentru a combate "argumentat" ceea ce dansul sustine in materialele sale?
Eu ii voi adresa astfel parerile dvs sub forma unor intrebari.
Mesaj dvs i-l voi adresa dl Calin Marginean si il voi intreba daca are amabilitatea de a ne raspunde.

De altfel, va trimit in privat si alte carti pe care sa le lecturati, asa.... ptr amuzamentul dvs sa combateti si eu le voi adresa autorilor (din SUA)
pentru un raspuns.

Normal ca nu cred ceea ce sustineti dvs.
Apropo, unde pot gasi o statistica in Romania a celor bolnavi de cancer ?
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
94 Ylla
94 Ylla [62c]
08-10-2015, 23:27

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 8

Comentarii: 62

Ce bine ar fi sa fie cum ziceti d-voastra.Dar din propria mea experienta va spun ca nu este asa.De ce oare nr bolnavilor de cancer a crescut.Ce inseamna in ziua de azi o alimentatie sanatoasa,cand nici un aliment nu este 100% natural.Nu vedeti ca stiinta nu a descoperit nimic care sa opreasca aceasta boala.Sunt oameni cunoscuti in lume cu posibilitatea de a face orice pt viata lor si nu au reusit.Stiti ce inseamna sa faci un tratament chimioterapic.La cata suferinta induri.Dar nu exista altceva.Da urmand un regim alimentar cat mai natural posibil iti mai ajuti organismul sa treaca peste efectele secundare.Sunt oameni care nu mor din cauza cancerului ci datorita faptului ca organismul nu rezista la tratament.Ce sa faci? Ce sa alegi ca ar fi mai bine?Totul e un cosmar.Eu din iulie nu am mancat decat fructe si legume.Chimioterapie nu am mai facut.Tumora a crescut destul de mult.In ultima luna mancam doar struguri pt ca atat suportam.Daca m-ar fi obligat cineva cred ca nu puteam,dar eu atat toleram.De ce nu a scazut.Ea a tot crescut.Poate ca viitorul va aduce si rezolvarea acestei boli.
ylla
95 Dany
95 Dany [8c]
08-10-2015, 23:34

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

daca imi puteti lasa si o adresa de e-mail ptr a va trimite anumite intrebari in privat.
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
96 RaulDuke
96 RaulDuke [7763c]
08-10-2015, 23:42

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Dany, Azi, ora 23:02:38):


la institutul national de statistica. pentru una preliminara insa, recomand EUCAN:

http://eco.iarc.fr/eucan/Country.aspx?ISOCountryCd=642

Imi pare foarte rau, dar aproape nimic din ce zice acest individ nu este altceva decat pura fantasmagorie. Ca specialist in domeniu, pentru mine sau oricine, nu spune nimic care sa merite combatut, este o pierdere totala de vreme si sa asculti ce zice dincolo de 3 propozitii, daca se apuca sa abordeze subiectul "cancer" cu "cura naturala din pamant din iarba verde" si restul enormitatilor. Daca stam sa "combatem" toti nebunii si toate nebuniile pe care le spun, ma tem ca ne pierdem timpul si nu facem nimic util pe lume, iar timpul este un lucru pretios.
97 MARTON
97 MARTON [617c]
08-10-2015, 23:58

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

Ylla eu am reusit sa scap de o tumora neoperabila si de inca 2 pulmonare sa stagneze mai bine de un jumatate, dar in acelasi timp am mai avut inca 2 tumori pt care mam operat, ai dreptate ca o alimentatie mai sanatoasa poate ajuta organismul sa lupte mai usor cu chimioterapia dar in acelasi timp sa aibe si tratamentul un efect mai bun.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
98 Dany
98 Dany [8c]
09-10-2015, 00:35

Membru din 13-09-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (MARTON, 08-10-2015, 23:58:41):

mi-as dori sa le trimit tuturor materialele pe care le detin doar ca daca as lua fiecare membru sa le cer adrese de e-mail probabil sigur ar interpreta ca fac reclama morcovilor...:-))
Imi pare nespus de rau de situatia in care se afla. Nu tin sa urmeze sfaturile mele ,le-as recomanda totusi sa incerce pentru o perioada de timp sa vada daca constata
vreo ameliorare.
Legat de ceea ce ati postat dvs in mesajul anterior imi aduc aminte de relatarile unei prietene cu tatal bolnav de cancer la colon.
Din disperare, urma si un tratament oncologic dar si unul cu sucuri .La un moment dat a renuntat sa mai consume produse de origine animale si din acel moment tumora a stagnat.
Dar stau sa ma gandesc, cati din cei bolnavi consuma macar 5 pahare de sucuri pe zi (nu am zis 40 cate sunt recomandate ci doar 5!) pe linga regimul fara alimente de origine animala sau alte prostii daunatoare sanatatii....
Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate
99 Ylla
99 Ylla [62c]
20-10-2015, 00:18

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 8

Comentarii: 62

Azi am luat rezultatul la biopsia pt tumora scoasa.Este o recidiva din adenocarcinom seros cu celula MODERAT DIFERENTIATA/SLAB DIFERENTIATA (high grade).La celalte rezultate din 2009 si 2011 celula a fost moderat diferentiata.Acum ce sa inteleg ca este de ambele tipuri sau ca s-a modificat si este mai agresiva?
ylla
100 RaulDuke
100 RaulDuke [7763c]
20-10-2015, 10:43

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Ylla, Azi, ora 00:18:39):


nu neaparat. poate fi doar o interpretare putin diferita anatomopatologica.
Răspunde la topic
144 comentarii 1 2 3 4 56 7 8 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp