Clinica Anadolu Istanbul

Clinica Anadolu Istanbul
fara recomandari
4646 vizite
Locatie: Turcia, Istanbul [Arată în Google Maps]
Telefon: +902626785507 | +902626785452
Clinica Anadolu din Istanbul (Turcia) face parte din ”Top 10 spitale globale”.

Centrul Medical Anadolu a fost realizat de Fundatia Anadolu (o importanta institutie care a luat parte la zeci de proiecte din Turcia).

Departamentul de Oncologie Medicala din cadrul Clinicii Anadolu ofera servicii de diagnostic si tratament pentru majoritatea tipurilor de cancer in plus dispune si de oportunitati de cercetare zilnica.

O atentie deosebita se acorda monitorizarii pacientilor diagnosticati cu cancer; in acest sens sunt abordate o varitate de planuri pentru departamentele de chirurgie, radiologie, patologie, medicina nucleara, medicina interna si oncologie radiologica.

In timpul terapiilor si in consultatiile de urmarire in functie de nevoie pacientului, se asigura colaborarea cu echipa de suport si terapie paliativa, care include algologia (terapia durerii), nutritia si psihologia.

Sub supravegherea unui medic specialist, asistenti medicali din oncologie, cu experienta in abordarea nevoilor psihologice si fizice ale pacientilor bolnavi de cancer, sunt numiti pentru administrarea chimioterapiei si ingrijirea pacientilor.

Centrul Oncologic al Centrului Medical Anadolu a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial in tratamentul cancerului... o institutie medicala veche de un secol care ofera cele mai bune servicii posibile in practicile de cercetare, formare si clinice.

Centrul Oncologic al Centrului Medical Anadolu urmeaza indeaproape standardele de ingrijire dezvoltate si practicate de Johns Hopkins in cercetarea cancerului.

Servicii oferite:

  • Chimioterapie
  • Chirurgie oncologica
  • Diagnostic imagistic tumoral
  • Oncologie
  • Radiologie interventionala
  • Radioterapie
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp