Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Dr. Victor Babes

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Dr. Victor Babes
fara recomandari
3421 vizite
Locatie: Bucuresti, Sos. Mihai Bravu nr. 281 , sector 3 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0213179503 | 0723544777 Fax: 0213179502
Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" este un centru medical privat, fondat in iunie 1999, sub egida Fundatiei "Dr. Victor Babes".

Atat Centrul medical cat si Fundatia poarta numele unui deschizator de drumuri in domeniul microbiologiei medicale - Dr. Victor Babes si se vrea, la randul sau, un nucleu reformator de concepte si atitudini.

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a fost infiintat din necesitatea de a raspunde nevoilor si asteptarilor actuale ale pacientului, prin plasarea acestuia in centrul atentiei medicale.

Programele de screening oncologic din cadrul Centrului Medical de Diagnosic si Tratament "Dr. Victor Babes" sunt focalizate pe screeningul cancerului mamar si cervical , afectiunile neoplazice cele mai frecvente in cadrul populatiei feminine.

Servicii oferite:

  • Chimioterapie
  • Chirurgie oncologica
  • Oncologie
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp