Centrul de Oncologie și Hematologie Drobeta Turnu Severin

Centrul de Oncologie și Hematologie Drobeta Turnu Severin
fara recomandari
2570 vizite
Locatie: Dr. Tr. Severin, județ Mehedinti, Bdul Alunis nr.10 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0352405337 | 0352405338 Fax: 0352405337
Centrul de Oncologie și Hematologie Drobeta Turnu Severin este compus din:

1. Clinica de Oncologie Medicală Drobeta Turnu Severin asigură în mod gratuit consultațiile medicale și tratamentul pacienților cu cancer și boli hematologice.

În cadrul unității există 25 paturi cu regim de internare de zi repartizate în saloane cu două și trei paturi, farmacie cu circuit închis, laborator de analize medicale și unitate de transfuzie sanguină (UTS).

Aceste facilități permit pacienților cu cancer efectuarea tratamentului citostatic, simptomatic și de susținere perfuzabil sau injectabil în condiții igienico-sanitare foarte bune și într-un climat prietenos.


2. Ambulator Care se ocupa cu tratamentul pacienților cu cancer la domiciliu.

Această facilitate permite efectuarea la domiciliu a tratamentului citostatic, simptomatic și de susținere gratuit, la toți pacienții cu cancer asigurați, care sunt în imposibilitate de deplasare, mobilizare și care necesită un astfel de tratament.

3. Cabinet Medical Individual pentru specialitățile de oncologie medicală și hematologie clinică.

Servicii oferite:

  • Hematologie & Transplant de celule stem
  • Laborator Anatomopatologie
  • Oncologie

Album foto

Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp