prima sedinta de citostatice-urmari ?

Secțiunea: Chimioterapie
38 comentarii 1 2
21 RaulDuke
21 RaulDuke [7763c]
06-05-2011, 21:39

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

multumesc, esti dragut ! dar condescendenta ta nu te devine, ca sa zic asa, pentru ca cel care habar nu are nici de capul lui esti tu in "polemica" asta. nu te grabi sa te ofensezi, pentru ca inca nici nu te-am insultat macar. e doar reactia ta hipersensibila la adevar pentru ca te simti cu musca pe caciula. nu-ti face probleme, ca tine stiu zeci si am purtat sute de astfel de discutii si mereu sunt la fel de amuzante, mai ales cand sunt purtate in vazul lumii.
asta e tot ce faceti voi, shamanii de colt de strada, cereti dovezi si pretindeti ca ele nu exista, cu atat mai vehement cu cat nici nu stiti ce dovezi exista macar, si va bazati peroratiile pe nenorociri de carti si scrieri pseudostiintifice facute de sarlatani pentru naivi, si din astfel de naivi incercati voi sa accedeti la rangul de sarlatani, caci ati constatat ce bine le merge lor financiar. in locul tau, nici cu asta nu m-as grabi, fie si doar pentru foarte mica, dar existenta sansa ca iadul sa fie ceva real. o eternitate intr-un loc cum e descris ala... pare cam mult, nu ti se pare ?
da, nu te poti vindeca numai cu medicamente, mai exista si noroc pur si diagnostic gresit.
tu zi-mi doar boala si io iti zic ce face medicina standard, cu cifre clare si cu ghiduri actuale, iar in schimb imi vei zice si tu cu aceleasi cifre tari ca cimentul ce face medicina ta bazata pe salata de papadie! amandoi dam citatele si referintele sa le vada toata lumea, cifrele din studiile prospective si retrospective, metaanalize si tot ce exista! sa vedem care abordare aduce un beneficiu si care nu!
si eu iti multumesc si te rog sa reconsideri definitia termenului de "rationament" inainte sa decizi daca poti sa-i urezi cuiva asa ceva! probabil ai vrut sa zici altceva...
22 adeiana
22 adeiana [17c]
07-05-2011, 09:57

Membru din 25-07-2011

Subiecte: 6

Comentarii: 17

imi pare sincer rau ca, din cauza intrebarilor mele intre RaulDuke si enemgabriel sunt dispute, eu ma gandeam ca primesc sfaturi ce sa fac mai departe cu tatal meu, intre sedintele de citostatice si cand colo.
Scuze
23 enemgabriel
23 enemgabriel [42c]
07-05-2011, 10:53

Membru din 25-05-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 42

adeiana, nu trebuie sa-ti para rau si nici scuze nu trebuie sa ceri.Faptul ca parerile sunt diversificate si in contradictoriu nu ar trebui sa conduca la regrete.Eu unul am incercat OMENESTE sa dau un sfat competent, insa raul are o aversiune fata de mine sau natura, imi pare mie rau ca sunt oameni care gandesc irational.Sfatul meu este sa faci bine sa-l ajuti pe tatal tau cu acele produse, care (pentru domnul raul, valabil) ajuta organismul sa se recupereze in urma distrugerilor provocate de efectele nocive ale citostaticelor.Nu am afirmat niciunde ca aloe vera vindeca de cancer, ea actioneaza pe latura sanatoasa a organismului si nu pe latura patologica, asa cum afirma raul.Nu sunt impotriva medicatiei de specialitate atata timp cat ea se imbina extraordinar de bine cu nutritia, insa sunt impotriva atunci cand se afirma ca "numai" medicatia te poate vindeca, deocamdata nu se poate dovedi acest lucru.Sunt oameni care mor in 2-3 luni de la descoperirea unei forme de cancer, si asta poate si din cauza faptului ca in goana dupa renume, multi medici oncologi inca fac teste pe bolnavi si grabesc evolutia bolii, cunosc caz concret, recent.Nu-mi pot explica gradul rudimentar de intelegere al unor persoane care pretind ca sunt atotstiutoare si atotvindecatoare iar cand vine vorba de adjuvante sar ca arse, oare de ce?Personal nu cunosc persoane care au murit de la consumul de aloe, musetel, omega3, vitamina c sau oricare element nutritiv, insa cunosc multe persoane care nu mai sunt printre noi si asta poate ca si din cauza manipularilor medicilor care nu au nimic de castigat daca oamenii isi recapata sanatatea.

Am sa mai revin, multa sanatate atat tie cat si tatalui tau.
24 enemgabriel
24 enemgabriel [42c]
07-05-2011, 11:02

Membru din 25-05-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 42

merijob, imi pare rau am ramas dator cu o explicatie laintrebarea ta:"Si atunci de ce mai moare lumea de cancer d-le enemgabriel daca aceste vrajeli fac minuni ? "
Pai e foarte simplu, produsele nu te vindeca de cancer din depozitul firmei si nu vindeca sceptici si pe cei ce apleaca urechea la oricine.
Cunosc caz care a fost operat de cancer de colon si la externare medicul oncolog aspus asa:"daca vrei sa traiesti mai mult decat ar putea un bolnav de cancer sa traiasca, cauti aloe vera originala", acest om a ajuns sa consume aloe vera si iata ca la 2 ani analizele sunt extraordinar de bune.
Sanatate.
25 RaulDuke
25 RaulDuke [7763c]
07-05-2011, 12:37

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

enemagabriel, ce te induce in eroare ca poti da un raspuns competent despre ce beneficiu aduc produsele "naturiste" ? poate doar faptul ca ai un butic amarat la colt de strada si incerci sa iti popularizezi afacerea ? totusi mi se pare subred...
ce incerci tu sa sustii este "nu conteaza ca nu face bine la absolut nimic, macar nu face rau" si nici pentru asta nu ai o dovada. cert este ca porcariile astea COSTA BANI si orice ban in plus fata de zero e mai mult decat merita ele! daca sunt asa bune, da-le pe gratis din marinimie!
cat despre doctorul care recomanda produse naturiste, ala e un descalificat si cel mai probabil un nenorocit, din cel putin cateva puncte de vedere, asta numai din cauza ca insusi Codul Deontologic Medical din Romania nu permite unui medic sa recomande produse naturiste!

aloe vera originala, bai frate, mereu ma tavalesc pe jos de ras cand vad ca nu va mai terminati !!!
26 RaulDuke
26 RaulDuke [7763c]
07-05-2011, 12:38

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

sa completez, daca esti competent: CUM ACTIONEAZA ALOE VERA LA NIVEL CELULAR SI MOLECULAR ? AI VREUN STUDIU RANDOMIZAT CARE SA SUSTINA FOLOSIREA ALOE VERA ?
27 adeiana
27 adeiana [17c]
07-05-2011, 14:27

Membru din 25-07-2011

Subiecte: 6

Comentarii: 17

oare despre Clinica Ralucai Sandu din Bucuresti ce spuneti, merita sa incerc si acolo cu tata ?
28 RaulDuke
28 RaulDuke [7763c]
07-05-2011, 15:16

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

inca nu ne-ai spus despre tatal tau ce diagnostic are, ce stadiu e, unde anume se trateaza, cand a fost diagnosticat, etc.
nu stiu cine e raluca sandu sau ce clinica speciala poate avea vis-a-vis de cancer. ce anume vrei sa incerci cu tatal tau ?
29 adeiana
29 adeiana [17c]
07-05-2011, 16:45

Membru din 25-07-2011

Subiecte: 6

Comentarii: 17

am spus ca are cancer bronho pulmonar cu celule mici , a facut prima sedinta de citostatice la cluj (vepesid si carboplatin)
clinica din bucuresti s-a deschis anul trecut (am citit pe internet si am auzit la TV) se numeste Clinica Second Opinion (este o clinica privata), cica vin specialisti si din strainatate
30 Vio sau Vasi
30 Vio sau Vasi [141c]
07-05-2011, 16:50

Membru din 06-05-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 141

adeiana, citeste posturile mai vechi ale tale, ai tot felul de informatii despre carcinom bronhopulm.cu celulue mici, trebuie sa faca chimio si atat.eu zic ca nu are rost sa vi la Bucuresti la clinica despre care vorbesti.aici se confirma sau infirma dg. de cancer si in plus costa o caruta de bani.tratamentul pe care tatal tau il face este cel indicat in astfel de cancere.alimentatia trebuie sa fie normala, sa nu consume alimente care-i fac rau.trebuie sa ai rabdare.este greu, dar...altceva mai bun nu poti face...multa sanatate si linisteste-te tu pentru a-l putea ajuta pe tata.
31 enemgabriel
31 enemgabriel [42c]
07-05-2011, 18:02

Membru din 25-05-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 42

raul duke, trebuie sa pricepi un lucru:eu nu sunt frate cu tine.
Compozitia biochimica a aloei spune totul despre calitatile gelului de aloe vera, sunt carti berechet pe baza acestei plante.
Nu am butic, am o afacere mare, stiu ca pentru tine este egal cu zero, insa pentru mine inseamna enorm, oricum nu esti persoana care sa puna un"diagnostic" vis a vis de afacerea mea sau starea mea sociala sau a uricarui om.
Sa admitem prin absurd ca ai avea dreptate vis a vis de efectele gelului, dar tu ai vreun argument, unul singur?
Ma intreb, ce este mai scump sanatatea pirduta sau intretinerea ei, bineinteles ca te intreb si pe tine?oare medicamentele sunt gratis?daca da, atunci de ce se vand pe bani grei si cine are de castigat?
E inadmisibil sa cataloghezi un om pentru ca este o fiinta rationala(apropo ai gasit definitia cuvantului rationament?)si recomanda sa te hranesti cand esti bolnav.
Codul deontologic probabil ii acopera si atunci cand dau gres?
Nu ai decat sa te tavalesti de ras, oricum nu ne priveste starea dumitale emotionala, actionezi intotdeauna emotional si nu pe baza informatiilor.

Ca sa completez, datorita compozitiei biochimice si biodisponibilitati a gelului din planta, ea se identifica cu nevoile fizio-bio-chimice ale celulei.
32 RaulDuke
32 RaulDuke [7763c]
07-05-2011, 18:57

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

aaa, wow ce raspuns pseudostiintific ai dat ! l-ai ticluit singur sau a trebuit sa cauti ore in sir pentru el ? :D ai dovedit ca esti un semidoct (cel mult) si poate chiar vei reusi sa ametesti cativa fraieri, dar sa stii ca pentru cineva cu minimum de scoala, tampenia asta nu are nici cel mai mic sens. vorbesti despre aloe de parca ar fi o substanta! esti minunat oricum si iti multumesc pentru cat esti de amuzant!
da, medicamentele sunt gratis, la fel si consulturile, la fel si toate recomandarile. in romania ti se ia din salariu pentru sanatate vrand nevrand si fie ca sistemul e total decazut, subfinantat, insuficient si fie ca oamenii trebuie sa stea la cozi foarte lungi, serviciile medicale sunt gratis, si la fel si medicamentele. asa in conditiile in care ele au studii randomizate in spate care le demonstreaza eficienta si le-o si cantaresc, spre deosebire de gelurile tale care au si ele studii, dar care dovedesc ZERO BENEFICII DE ORICE FEL, si pe care omul trebuie sa dea bani. iata argumentele, nu sunt ale mele, sunt peste tot cu acces liber.
iti urez succes cu afacerea ta, dar sa stii ca esti un sarlatan de 3 lei, cel putin moral vorbind... poti sa incerci sa te iluzionezi ca esti altceva, dar pe masura ce inaintezi in viata si te apropii de momentul acela iminent... s-ar putea sa-ti pese din ce in ce mai tare despre, cum am mai zis, posibilitatea existentei vietii de apoi, a raiului si mai ales a iadului, si astfel sa incepi sa te panichezi putin...
in rest numai de bine! cu aloe vera vad ca nici tu nu esti lamurit :D decat despre faptul ca iti aduce tie bani pe seama unor nefericiti naivi.
33 enemgabriel
33 enemgabriel [42c]
07-05-2011, 21:55

Membru din 25-05-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 42

Ai un nivel de cultura scazut, un nivel scazut si la educatie si nu ma refer la educatia scolastica sau profesionala ci la cea a bunului simt.Aloe vera este cu mult mai mult benefica decat ti-ai fi inchipuit tu vreodata, asta pentru ca nu ai citit niciodata despre ea.Medicamentele nu sunt gratis, asta s-o spui lui mutu, nici serviciile medicale nu sunt gratis ci sunt exagerat de scumpe, plus spagi si alte "atentii".
Sunt studii randomizate sau teste pe oameni si animale?folosesti niste expresii care vrei sa te puna intr-o lumina buna, afla ca sunt expresii cu rol de a manipula suferinzii creduli si nu persoanele educate si sanatoase.Studiile randomizate demonstreaza ca medicatia nu este eficienta, din acest motiv nu sunt facute publice, ma refer la cele cu medicatie de sinteza.Argumente numesti niste opinii subiective, vrem si noi prostii, care ne hranim sanatos, ceva concret nu argumente care vrei sa para in fata naivilor purul adevar.Nu trebuie sa-mi urezi tu mie succes, nu am nevoie de aroganta si lipsa ta de bun simt.Poate ne spui care medicament din lumea asta este biodisponibil sau care are rol de a ameliora o cauza si nu un efect al unei boli?
Eu totusi imi pun niste intrebari care le pun si eu la randul meu celor care nu au incredere in suplimente alimentare:
Oare de ce va temeti atat de mult de piata suplimentelor alimentare sau in cazul de fata de aloe, daca sunteti asa siguri ca medicatia este singurul panaceu din lumea asta?
Oare de ce sariti in sus cand se aduc argumente vii in fata si spuneti ca suntem sarlatani cand voi aveti cei mai multi pacienti vindecati...de tot...la Belu sau in alte cimitire?
Nu sunt curios pentru ca stiu ca teama este una justificata si chia ma bucur ca oamenii se indreapta catre natura, chiar ma face sa cred ca oamenii s-au reintors la vechile remedii, cele mai sanatoase si datatoare de sanatate, spre deziluzia unor excroci(nu toti) care pentru o simpla reteta incaseaza o gramada de bani ca mai apoi sa devina fiecare "pacient" client fidel al sistemului, un sistem care are multe lacune dar si multi disperati in cautarea avutiei.Ar trebui sa te intrebi, cine sunt mai bogati, farmacistii si medicii sau nutritionistii?Ar trebui sa te intrebi, de ce-mi e frica, de nutritionisti sau de propria-mi umbra?
Am ajuns ai la niste concluzii triste dar adevarate:medicamentele trateaza efectul si nu cauza bolii iar medicul trateaza dar natura vindeca.Nu uita, eu traiesc sanatos pentru ca nu vreau sa pic in mana unuia ca tine, avid de avere si insetat de putere!
34 RaulDuke
34 RaulDuke [7763c]
07-05-2011, 22:34

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

ahahahaha, prietene, esti un dezastru in creier, zau asa! incerci sa te convingi de propriile minciuni ca sa te simti mai putin vinovat pentru ceea ce faci, e absolut evident!
despre toate porcariile pe care le debitezi tu intr-un volum asa de mare, atat am sa zic: un medicament/o substanta care NU PROPUNE CA FACE NIMIC nici nu face nimic. aka aloe vera nu propune ca face nimic, deci nu are nici un efect.
esti pe un forum despre cancer si imi vorbesti tu mie de efect si cauza ? pai ai aflat tu care este cauza cancerului ? esti un viitor laureat al premiului nobel si pana la decernare te-ai decis sa o arzi pe net ?
nu vezi ca vorbesti tampenii fara cap si fara coada ?ce e mai lipsit de bun simt sa propui ca lumea sa dea bani pe o chestie care nici macar nu pretinzi ca are vreun mecanism de actiune, cum e aloe vera ? zi-mi mijlocul molecular pe care actioneaza, tinta lui de actiune celulara, ce beneficiu aduce in termeni de overall survival sau progression free survival sau de remisiuni complete... zi-mi oricare din lucrurile astea, daca poti! nu mi le zice mie, zi-i oricarui amarat de bolnav care ar avea tot dreptul sa stie lucrurile astea, odata ce iti da bani!
35 RaulDuke
35 RaulDuke [7763c]
07-05-2011, 22:37

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

ahh, defapt stii ce ? las-o balta ca oricum stiu si stie toata lumea cu capu pe umeri ca nu ai raspuns la chestiile astea! ce e foarte amuzant si imi ofera satisfactie sa-mi amintesc e faptul ca mai nou s-a schimbat legea "produselor naturiste" in tara noastra si vei fii obligat sa pui din start la dispozitie aceste informatii, ce/cum/cat, astfel incat sa poti minti si pacali cat mai putina lume! imi sterg o lacrima cand ma gandesc ce efect s-ar putea sa aiba chestia asta asupra "afacerii" tale (a se citi "bishnita ieftina si profund imorala") :D
36 enemgabriel
36 enemgabriel [42c]
07-05-2011, 22:43

Membru din 25-05-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 42

Si tu esti vreun geniu?nu prea te cunoaste nimeni.Incerc sa ma conving ca in acest dialog nu ai ce cauta, defapt tu esti un cancer al forumurilor.Sunt studii stiintifce dovedite, numai ca trebuie sa fii suficient de cult sa le citesti si sa le intelegi, asa ca pune mana si citeste, nu trebuie sa-i explic eu unui nevenit ca tine ce contine aloe si cum actioneaza, cum nici tu nu ai adus dovezi iete ca nici eu nu-mi bat capul cu PROSTII.A, apropo eu nu incerc sa concving pe nimeni de nimic, asa cum o faci tu in mod NESIMTIT si agresiv.Acesta este ultimul mesaj care iti este adresat, cel mai inteligent cedeaza, pana una alta reciteste de 1000000000000000000 de ori ultimul meu mesaj, ca sa realizezi ca esti un mare mincinos.ordinar.
37 RaulDuke
37 RaulDuke [7763c]
08-05-2011, 00:10

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

hahahahaha, ok, fetitza, nu trebuie sa te inflamezi chiar asa ca nu ai de ce! inteleg cat de pregatit si logic si solid si argumentat esti din moment ce te iriti asa si nu suporti nici discutii argumentative nici sa fii luat la intrebari :D asa sunt toti de teapa voastra!
zi-mi tu titlul unui singur studiu macar !
in rest tu zici ce medicament standard vrei, si io iti zic cel putin 2 studii pentru fiecare an de cand a fost descoperit pana acum, ok ? sa vedem cine are argumente si cine nu!
aloe vera n-a demonsrat niciodata vreun efect nici macar in studiile preclinice, ca sa stii tu asta!
iar eu nu am pentru ce sa aduc dovezi, pentru ca nu mi-ai pus nici o intrebare despre vreo metoda medicala, deci nu am la ce sa raspund.
una peste alta sunt multumit ca te retragi din discutie si stii cand apare unul cu mai multa pregatire in domeniul asta si care e mult mai avizat decat tine, si din discutie cu care e clar ca o sa iesi shifonat si dat in vileag ca un sarlatan comun. poate chiar puteai sa faci asta mai repede si sa te scutesti de umilinta...
mult succes in continuare !
tu esti singurul mincinos de pe acest thread... la ora actuala. din cand in cand mai intra si alti sarlatani care vand salata verde sau injectii cu sperante false pe bani grei.
ma bucur ca ai decis sa-ti tii gura!
38 radicus
38 radicus [411c]
08-05-2011, 00:14

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Mie-mi placea mai demult un fel de sirop de aloe facut in casa cu miere. Nu-l foloseam ca medicament ci ca o gustare dulce-amaruie, un fel de gem. Nici nu cred ca a avut vreun efect asupra starii sau sanatatii mele.
Imi aminteste discutia asta de firma Danone care a trebuit sa plateasca daune in bani catre UE sau SUA (cred) pentru ca a folosit o informatie falsa in reclamele la iaurturi. Mai exact au spus ca anumite game de iaurturi ajuta sanatatea, lucru nedovedit stiintific, iar mai apoi a fost infirmat. Iaurturile promovate de ei (adica zer cu amidon din belsug) nu prea ajuta.
Răspunde la topic
38 comentarii 1 2
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp