neoplasm de colon

Secțiunea: Cancerul de colon
101 comentarii 1 2 3 4 5 6
101 RaulDuke
101 RaulDuke [7763c]
10-02-2013, 09:53

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

aisa: ai prea multe intrebari pe care nu le sistematizezi deloc bine si mi-e foarte greu sa raspund la ele; pune-le eventual cu cifre unele sub altele si ai grija sa nu contina o componenta retorica sau prea relativa de tipul "nu e prea mult/prea putin?" pentru ca nu pot raspunde concret, nu stiu exact ce te intereseaza sa afli. tot ce trebuie sa stii e ca lucrurile in medicina si mai ales in onclologie se fac destul de standardizat si dupa indicatii, nu e vreo "arta" la mijloc. despre cum aduci medicamentele in tara, cred ca destul de simplu; trebuie sa ii spui medicului ca vrei ca acea reteta sa-ti foloseasca si inafara tarii, deci sa-ti dea o reteta scrisa mai citet, pe care o copiezi si oricum iei cu tine si copiile si reteta. apoi daca vrei, poti sa faci si o traducere legalizata, pentru ca nu poate sa strice, dar in mod normal ce intereseaza pe farmacist este NUMELE si CANTITATEA medicamentului, lucru care e la fel in toate limbile. in strainatate nu se scrie "diagnosticul" pe retete, lucru civilizat de altfe. la noi asta e o reminiscenta de la stilul comunist retardat. la aeroport nu ar trebui sa fie nicio problema, atata timp cat le pui in cala si nu in bagajele de mana si cu o copie dupa reteta langa ele. desigur ca ar fi bine sa vorbesti la aeroport despre asta la plecare, cand iti faci check-in-ul. e usor.

xwire: da, teoretic se poate reopera, dar tot teoretic sansele de operabilitate scad din ce in ce mai mult si la fel si posibilitatile efectuarii diverselor TIPURI de operatie; ma tem ca in detaliu nu poate stii nimeni decat medicul care o cunoaste si cel mai bine chirurgul care a operat-o anterior.
Răspunde la topic
101 comentarii 1 2 3 4 5 6
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp