INTERPRETARE CT

Secțiunea: Cancerul de vezica urinara (carcinom vezical)
26 comentarii 12 INAINTE ›
1 Alyka
1 Alyka [8c]
28-11-2017, 13:20

Membru din 28-11-2017

Subiecte: 1

Comentarii: 8

Buna ziua, Socrul meu in varsta de 53 de ani a fost diagnosticat in iulie 2017 cu cancer de vezica urinara cand a fost si operat, mai exact i-a fost facuta TUR-V si i s-au scos 6 tumori cea mai mare avand 6, 5 cm , rezultatul histopatologic fiind carcinom urotelial papiliat de grad inalt pta, in octombrie a fost facut din nou tur-v si i-au fost scose 9 tumori cea mai mare avand 4 cm, iar rezultatul histopatologic fiind acelasi! acum a facut un ct si avem urmatorul rezultat:
Rezultat:
Rari micronoduli pulmonari bilaterali, nespecifici CT. Fara leziuni acute pulmonare bilateral. Rare si mici bule de emfizem apical pulmonar de partea stanga.
Fara epansamente pleuro-pericardice.
Mici adenopatii si imagini limfo-ganglionare paratraheal etajat, prevascular, in fereastra aorto-pulmonara, infracarinal, hilar pulmonar bilateral, de maximum 20/11 mm infracarinal.
Vezica urinara cu perete discret ingrosat circumferential difuz, prezinta o ingrosare parietala iodofila pe versantul postero-lateral drept (grosime maxima ~11 mm), in dreptul orelor 7-8, centrata la nivelul ostiumului ureteral drept, cu implicarea ureterului intramural drept (fara dilatatie in amonte) – de corelat cu cistoscopia si biopsia.
Ambii rinichi cu dimensiuni normale, contururi regulate, cu buna diferentiere cortico-medulara, nefrograma si excretie normale, fara imagini de calculi, fara dilatatii de cai excretorii urinare superioare si fara imagini lacunare la nivelul acestora. Bifiditate bazinetala dreapta.
Ficat cu diametrul cranio-caudal al lobului drept ~18,5 cm, contururi regulate, difuz steatozic (densitati native minime ~32 UH), prezinta o calcificare infracentimetrica in segmentul VI, fara alte procese focalizate decelabile CT. Ax venos portal hepatic permeabil, nedilatat. Fara dilatatie de arbore biliar. Colecist cu dimensiuni normale, perete subtire.
Splina, pancreas, glanda suprarenala dreapta, prostata, vezicule seminale fara particularitati CT.
Hiperplazie adenomatoasa suprarenaliana stanga.
Imagini limfo-ganglionare celio-mezenteric, hilar hepatic, lombo-aortic, iliac comun bilateral, iliac extern drept, intramezenteric. Mici adenopatii pericentimetrice iliac extern stang si inghinal bilateral. Calcificare nodulara pericentimetrica intergastro-splenic.
Fara lichid de ascita.
Schita de hernii inghino-scrotale bilateral, cu continut grasos.
Ateromatoza parietala la nivelul aortei si emergentelor sale.
Modificari degenerative la nivelul segmentelor osoase scanate. Spina bifida S1. Leziuni osteosclerotice la nivelul vertebrelor scanate si coastei X de partea stanga, majoritatea cu aspect degenerativ.

Concluzii:
Ingrosare parietala pe versantul postero-lateral drept al vezicii urinare, in dreptul orelor 7-8, cu implicarea ostiumului si a portiunii intramurale a ureterului drept, fara dilatatie in amonte, posibil tumorala – de corelat cu cistoscopia si biopsia.
Fara imagini lacunare la nivelul cailor excretorii urinare superioare.
Mici adenopatii supra- si subdiafragmatice.
Fara determinari secundare hepatice sau pulmonare.

Va rog sa ne expilcati mai clar, daca tumoarea s-a extins, a afectat si alte organe? are metastaze? ce inseamna adenopatii?
Precizez ca CT ni l-a cerut medicul oncolog pentru a stii ce ne recomanda chimioterapia sau instilatii in vezica!
Va multumesc!
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7748c]
28-11-2017, 15:06

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (Alyka, Azi, ora 13:20:33):


ti-am raspuns pe privat. dar in concluzie cred ca trebuie operat radical. ce i-a propus urologul?
3 Alyka
3 Alyka [8c]
28-11-2017, 15:12

Membru din 28-11-2017

Subiecte: 1

Comentarii: 8

Va multumesc tare mult pentru raspuns, urologul ne-a trimis la oncolog, pentru ca spune dansul boala a recidivat prea repede si nu este indicat TUR-V asa des, la interval de doar cateva luni! Oncologul ne-a trimis la CT si infunctie de raspuns ne recomanda tipul de chimioterapie...
4 RaulDuke
4 RaulDuke [7748c]
04-12-2017, 10:02

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (Alyka, 28-11-2017, 15:12:46):


foarte probabil trebuie sa cautati un alt urolog, chiar intr-un centru de mare experienta, pentru ca nu orice urolog se pricepe la operatii radicale de vezica urinara (ba chiar foarte putini fac asa ceva).
5 Alyka
5 Alyka [8c]
26-09-2018, 14:45

Membru din 28-11-2017

Subiecte: 1

Comentarii: 8

Buna ziua, m-am gandit sa mai adaug noutati, pentru ce interesati! Socrul meu se simte minunat!!! Am invins cancerul? Asa speram. A urmat un tratament cu BCG MEDAC, adus din germania, pentru ca in Romania...murim cu zile si dupa 6 instilatii facute cate una pe saptamana este foarte bine!!!, Instilatiile le-a terminat in mai 2018 si in iulie cand a facut din nou citoscopie TUR-V nu i-a mai fost gasita nici o urma de tumoare!! E foarte posibil sa reapara insa dupa celalalt tratament (epirubicin) nu a fost vezica asa curata ca acum! a facut pana in prezent 5 TUR-V si la toate au fost gasite tumori! Doar dupa tratamentul cu BCG apare ca e ok. Sper ca am fost de folos celor cu probleme asemanatoare si cred ca acesta este si scopul forumului! Va multumesc!
6 maria maria
6 maria maria [8c]
22-10-2018, 00:03

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Buna seara,

Am facut CT la recomdarea doamnei doctor gastroenterolog. Dna. doctor a spus ca am cancer dar nu stie unde este localizat, la ecografie nu s-a vazut decat ca am multiple formatiuni hepatice iar vena porta, rinichi, splina au iesit in regula si fara lichid.

Rezultat CT (voi scrie doar partea urata ca restul au iesit ok): 1- Ingrosare parietala neregulata de pana la 20mm, a 1/3 medii a colonului ascendent, dezvoltata mai mult extraparietal pe versantul mezenteric, pe o lungime de circa 40mm cu masa tisulara dezvoltata extraparietal cu diametre axiale 32/32mm, masurat in pal coronar, asociind densificarea grasimii pericolice, cu micronoduli sateliti de maxim 11mm, aspectul CT este compatibil cu substrat proliferativ;
2- ficat cu dimensiuni normale, contur net, sparenchim ocupat de multiple formatiuni nodulare, hipodense nativ si postcontrast I.v., cu minima iodofilie periferica asociata si dimensiuni cuprinse intre 6mm si 47/45 mm, cea mai mare in segmentul VI.

Acum, o dna. doctora (vecina mea), mi-a cerut rezultatul sa il arate unu coleg chirurg, care ar urma sa ma opereze. A doua zi, mi-a spus ca dl. doctor chirurg a concluzionat ca am cancer de colon in stadiul 4 si mi-a transmis sa ma hotarasc. Mentionez ca nu am luat legatura cu dl. doctor chirurg deoarece dna. doctor nu mi-a dat nr. de telefon. Pana aici totul ok dar... a doua zi, doamna doctor, a incercat sa ma convinga sa nu ma operez acum deoarece, exista in medicina alternativa, "cineva" care, prin tratament cam scump, imi poate aduce cancerul de la stadiul 4 la stadiul 1 si atunci va fi mai usor de operat. I-am spus ca prefer sa ma operez, moment in care, mi-a explicat ca s-ar putea sa fie o problema din cauza infarctului facut si a aspirinei pe care o iau. Banuiesc ca se gandeste sa nu fac infarct pe masa si inteleg situatia. La operatia de colecist nu am facut, sper sa nu fac nici acum.

Intrebarea mea este : avand in vedere rezultatul CT, chiar nu mai am nicio sansa ? Nu stiu ce sa fac, in ce parte sa o apuc.

Mentionez ca in ianuarie 2018, fratele meu a murit de cancer la vezica (vina a fost a lui) si eu am fost cea care l-am tinut prin spitale pana la sfarsit, deci....nu imi este teama daca imi veti spune ca nu mai am nicio sansa.

Va multumesc frumos pentru intelegere si raspuns.
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
7 RaulDuke
7 RaulDuke [7748c]
22-10-2018, 12:02

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (maria maria, Azi, ora 00:03:30):


trebuie sa ajungi la un chirurg care este competent in a produce o biopsie din tumora care se vede in colon si, cel mai corect, si din leziunile din ficat. tratament, ca si speranta, exista!
8 maria maria
8 maria maria [8c]
22-10-2018, 23:45

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (RaulDuke, Azi, ora 12:02:06):

Buna seara,

Va multumesc frumos pentru raspuns.
Aici este problema: nu cunosc niciun medic competent, nu stiu in ce parte sa merg. Maine merg la medicul de familie sa imi dea trimitere la oncologie si acolo....sa vedem ce imi spune. problema este ca am dureri in partea dreapta si ma tine la respiratie, nu stiu ce sa iau. Nu ma doare foarte tare dar destul cat sa ma faca sa ma "stramb".

Azi am vorbit la un spital (nu spun care) si mi-a spus urmatorul lucru: " Deoarece ai facut infarct si iei anticoagulante (aspirina), posibil sa avem probleme la operatie. Mai bine incearca prin medicina alternativa (nu stiu daca am zis bine), astfel incat sa il facem sa intre in regresie ca sa il putem opera mai usor...". Si mi-a indicat unde sa merg.

Nu stiu nimic despre aceasta parte a medicinei. Posibil ca domnul doctor sa aiba dreptate sau nu. Dar eu nu stiu ce sa fac.....sa fac cum a spus dansul sau sa caut sa ma operez cat mai urgent? La bani nu ma gandesc deoarece, din pacate, la noi in tara, orice varienta alegi este foarte costisitoare asa ca....ma gandesc doar sa vad de unde ii procur, avand in vedere ca am ramas singura cu mama (83 ani), care sufera de alzhaimer (scuze daca nu am scris corect). Si asa va fi o mare problema cand va trebui sa ma internez, ca nu prea am cu cine sa o las in siguranta. De aceea incerc sa fac tot ce trebuie fara sa ma internez daca nu e neaparata nevoie, pana la adevarata internare bineinteles.

Va rog frumos spuneti-mi parerea dumneavoastra, atat cat puteti spune, macar sa am o idee. Sa incerc? Oare chiar poate intra in regres atat cat sa ma operez? Deocamdata nu mi s-a spus ca sunt inoperabila. Unde sa ma duc ? Cu cine sa vorbesc? Cu fratele meu, din pacate am avut o experienta tare urata, adica dupa ce a fost operat, a stat 2 luni fara tratament deoarece medicul a plecat in concediu, nu mi-a dat niciun fel de indrumare iar cand s-a intors, se contrazicea cu dl. profesor daca sa il mai opereze sau nu, dar tratament...tot nu i-a dat.

Ce sa zic, teama imi este doar pentru mama. daca se intampla ceva cu mine, ramane a nimanui.

Va multumesc frumos, din suflet, pentru ajutor.
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
9 RaulDuke
9 RaulDuke [7748c]
23-10-2018, 18:41

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (maria maria, 22-10-2018, 23:45:46):


din pacate boala nu este operabila. trebuie facuta o biopsie si, in functie de rezultat, demarat un tratament oncologic, cu scopul de a face boala sa dea inapoi.
10 maria maria
10 maria maria [8c]
23-10-2018, 23:36

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (RaulDuke, Azi, ora 18:41:23):

Buna seara domnul doctor,

Am inteles. Tot am sperat sa nu fie atat de grav dar....asta este situatia. Pe 2 noiembrie sunt programata la oncologie. Problema este ca a inceput sa ma doara si ma tine cand respir si simt ca nu mai rezist prea mult. desi ca si stare generala sunt bine, adica merg la serviciu, imi fac treburile, seara parca am o stare usor febrila.

Totusi, am senzatia ca se intinde ceva acolo cand respir si parca sta sa se rupa in orice clipa. Ce sa iau sa ma doara mai putin sau sa se mai destinda un pic zona aceea ?
Eu iau acum nurofen expres si diclofenac gel si supozitor dar nu prea isi mai face efectul. Imi puteti spune ce sa iau de la farmacie, ceva care imi se poate da fara reteta?

Voi merge la oncologie, voi tine capul sus (mai ales ca acum stiu ce imi va spune) si voi incerca sa rezist cat pot. Mai mult de atat doar Dumnezeu poate face.

Multumesc frumos domnul doctor. Va doresc tot binele din lume, sunteti un om deosebit.
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
11 RaulDuke
11 RaulDuke [7748c]
24-10-2018, 12:16

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (maria maria, 23-10-2018, 23:36:44):


trebuie sa faci o biopsie inainte de orice, prin orice tehnica chirurgicala. pana ce nu exista rezultatul unei biopsii, nici consultul oncologic nu are rost, caci nu e nimic de facut pana nu se stie DIAGNOSTICUL.
12 Ciprilush
12 Ciprilush [2c]
03-11-2018, 07:07

Membru din 03-11-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Răspuns pentru (RaulDuke, 24-10-2018, 12:16:44):

Tatal meu in varsta de 63 de ani a fost internat pentru o tuse care nu mai trecea, I s'a pus diagnosticul de pneumonie in urma unui film la plamani si a unei bronhoscopii..Tusea nu raspunde la tratament , prin urmare s'au gandit dupa 3 saptamani sa ii faca un CT.
Acesta este rezultatul, care ar fi urmatorii pasi?vrem sa il externeze de aici din arad, pentru ca doctorita nu prea si'a dat interesul si mi se pare trist ca deabia dupa 3 saptamani sa ii faca un CT.Va multumesc din suflet.Nu stim daca sa mergem mai departe la Cluj sau la Timisoara...
Investigatie:
TO2 02-TOMOGRAFIA COMPUTERIZATA A TORACELU1, CU SUBSTANTA DE CONTRAST INTRAVENOASA
Rezultat la ora: 17:44
Ex. CT To nativ si post injectare de sc. iv. pune in evidenta in segmentul posterior al lobului inferior- placat la pleura parietala cu extindere mediala arie de condensare pulmonara, fara bronhograma aerica inclusa cu contur nereaulat cu un diametru cranio-caudal maxim de 8 cm , un diametru transvers de 4,5 cm si un diametrul antero-posterior de 6-cm de verificat markeril biologici si cu examenul bioptic. 1n lobul superior stg. segmente axilare si posterioare arii de conden►are pulmonara cu bronhograma aerica inclusa, precum si infiltrat micronodular perilezional si arii de zround-glass ce se extind si in sementul apical al lobului inferior stg. In fereastra parenchimatoasa se pun deasemenea in evidenta cateva formatiuni nodulare
-Infracentimetrice dispuse in amhii lobi pulmonari de pana la 5 mm diametru, posibil detenninari secundare Nwneroase formatiuni ganglionare in fereastra aorto-pulmonara si loja Baretty de pana la 17 mm diametru. Arie hipodensa in faza atat naliv cat si in faza arteriala precoce ,difuz delimitata de 11 mm diametru situata in segmentul 1V hepatic determinare secundara? chist he►atic ?). Suprarenala stg. de aspect CT normal.Suprarenala drt. nodulara de 22/11 mm diarnetru.
13 maria maria
13 maria maria [8c]
03-11-2018, 19:42

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (RaulDuke, 24-10-2018, 12:16:44):

Buna seara,

Pe 7 sunt programata la colonoscopie. Dupa ce primesc rezultatul la biopsie, il voi expune.

Va multumesc frumos pentru ajutor si va doresc un sfarsit de saptamana excelent.
Maria
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
14 RaulDuke
14 RaulDuke [7748c]
05-11-2018, 10:31

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (Ciprilush, 03-11-2018, 07:07:51):


trebuie sa faca o bronhoscopie.
15 Ciprilush
15 Ciprilush [2c]
09-11-2018, 09:09

Membru din 03-11-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Răspuns pentru (RaulDuke, 05-11-2018, 10:31:49):

A facut bronhoscopie si nu s'a vazut nimic...am fost pana la urma cu el la biopsie si joi aflam rezultatele.E interesant ca medicul ce i'a facut punctie ghidata a spus ca poate fi vorba de o infectie.Nu stiu daca a spus doar ca sa nu ne panicam, sau exista sansa sa nu fie cancer?:)O sa revin cu detalii dupa ce primim biopsia.Multumesc.
16 RaulDuke
16 RaulDuke [7748c]
12-11-2018, 12:04

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (Ciprilush, 09-11-2018, 09:09:15):


in orice caz, trebuie facuta o biopsie (sau mai multe).
17 maria maria
17 maria maria [8c]
17-11-2018, 01:51

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (RaulDuke, 24-10-2018, 12:16:44):

Buna seara domnul doctor,

V-am urmat sfatul si am facut colonoscopia. Nu il cunosteam pe domnul doctor dar, faptul ca mi-a zambit cald si a dat mana cu mine, m-a linistit, dupa care am adormit profund :-).
Rezultatul primit in ziua respectiva (pe scurt): "La nivelul colonului ascendent, spre flexura hepatica la nivelul peretului abdominal- formatiune tumorala cu dimensiuni 5cm x 5cm, cu ulceratie centrala acoperita cu detritus necrotic si depozite de fibrina - se preleveaza multiple biopsii. Cec cu aspect normal, valva ileocecala cu ulcer de 5mm x 5mm acoperit cu depozite de fibrina. Diagnostic: Formatiune tumorala colon ascendent spre flexura hepatica. Ulcer valva ileo cecala.
Azi am primit rezultatul histopatologic: "Fragmente de mucoasa colonica cu infiltratie de adenocarcinom slab diferentiat cu arii intinse de necroza"
Nu stiu de ce, ma cam sperie ce scrie aici (asa simt) dar, stiu ca sunt stadiul IV spre terminal, asa ca.....sper sa mai apuc Craciunul, eu il astept pe Mosul tot anul :-).
Domnul doctor chirurg, care ar urma sa ma opereze (nu este sigur, unul s-a razgandit si acesta, cine stie...), mi-a spus sa merg sa incep tratamentul cu citostatice si apoi ma opereaza. Am programare pentru Marti, la o doamna doctor oncolog (m-am programat la noroc, nu o cunosc), ca sa ma consulte (cred) si sa vedem ce spune.
Domnul doctor, eu mai mult de atat nu pot face. Sper in echipa de medici si in Bunul Dumnezeu. Cert este ca am inceput sa ma simt rau, nu mai am putere desi am luat la intaritoare de nu le mai suport, iar mai nou, iau un medicament prescris tot de un medic oncolog, nici pe dansul nu il cunosc deoarece a vorbit cu dansul o prietena de a mea care ii este pacient. Despre ce medicament este vorba, va spun in privat ca sa imi puteti da un sfat avizat. daca spun aici, poate nu este bun si nu vreau ca cineva sa il cumpere.

Domnul doctor, imi puteti spune "in romaneste" :-) ce inseamna ce scrie acolo si ce as putea face?
Ficatul avand metastaze, il pot ajuta cu ceva? Ma doare si il simt ca nu mai poate procesa cum trebuie. Cu alte cuvinte, cred ca sfarsitul meu este la colt :-)))...

Multumesc frumos domnul doctor si va doresc o noapte linistita oriunde va aflati.

Maria
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
18 RaulDuke
18 RaulDuke [7748c]
17-11-2018, 13:52

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7748

Răspuns pentru (maria maria, Azi, ora 01:51:09):


nu dispera pentru ca, totusi, lucrurile nu sunt atat de rele! prezinta-te cat mai repede la un consult oncologic! vei incepe un tratament oncologic, cel mai probabil chimioterapie, recomand chimioterapie cu avastin, iar boala va da inapoi si te vei simti bine ulterior.
mult succes!
19 maria maria
19 maria maria [8c]
17-11-2018, 15:06

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (RaulDuke, Azi, ora 13:52:34):

Buna ziua dl. doctor,

Vedeti ce inseamna vorba buna, sa fi om? La fel ca dl. doctor de la colonoscopie, in doua cuvinte m-ati linistit. Merg saptamana viitoare la oncolog, Ii voi spune de Avastin. Asa este, dracul nu este chiar atat de negru iar Romania are medici foarte buni, acum m-am convins !

Multumesc din suflet domnul doctor !
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
20 maria maria
20 maria maria [8c]
18-11-2018, 23:53

Membru din 21-10-2018

Subiecte: 0

Comentarii: 8

Răspuns pentru (RaulDuke, 17-11-2018, 13:52:34):

Buna seara dl. doctor,

Iertati-ma ca am revenit asa repede dar am o mare problema. Adica: pe 08.10.18 am aflat de la ecografie ca trebuie sa merg la gastro. Tot in ziua aceea am ajuns la gastro si tot in ziua aceea m-am programat pentr analize si CT. Cu alte cuvine, m-am miscat destul de repede, in 6 zile le aveam rezultatele la analize si Ct. De atunci a trecut ceva timp in defavoarea mea. Adica cine ma "ajuta" cum v-am spus in privat, nu este oncolog si oftalmolog. Am pierdut timp crezand ca fac bine luand tot felul de medicamente in loc sa ma duc eu singurica sa imi fac repede si colonoscopia si tot singurica sa merg la noroc/intuitie (cum am facut intotdeauna si a fost bine), ca tot e spitalul la doi pasi de mine, am stat si am astept in ideea ca asa trebuie facut cu aceste "tratamente" interzise. Acum, persoana respetiva, imi spune ca a vorbit cu alt chirurg si ca ma va opera dupa sarbatori si ca pana atunci sa fac chimioterapie. Tot persoana respectiva, m-a trimis la o policlinica privata care are spital ptr asa ceva (cunosc policlinica deoarece, in timp, am fost pe acolo de cateva ori si mi-a placut cum am fost tratata), la o anumita doctora, la care nu reusesc sa ma programez. Mai incerc si maine si daca tot nu reusesc, voi merge pe "mana".

Ce ma face atat de neincrezatoare este urmatoarea discutie partiala: " vedeti, cand vorbiti cu doamna doctor, sa o intrebati daca este bine sa faceti chimio acum sau dupa operatie si sa ii mai spuneti ca are cine sa va opereze"
Pai eu deja am pierdut timp, a inceput sa ma doara, de ficat nu mai spun, am inceput sa obosesc foarte repede, practic simt ca nu este in regula.
Am inteles, sunt stadiul IV, se feresc chirurgii de mine dar sunt inca pe picioare, nu ca fratele meu saracul care era plin de metastaze si am inteles situatia.

Domnul doctor, pentru mine sfatul dumneavoastra este sfant, nu va cunosc si nu ma cunoasteti dar simt ca ceeace imi veti spune, imi va arata ce am de facut. Am inteles ce mi-ati spus data trecuta si tocmai de aceea va rog un sfat: Daca nici maine nu reusesc sa ma programez, sa procedez asa cum am procedat la inceput?

Sa fac chimio inaite de operatie? Caz in care, voi rezista pana dupa sarbatori? Eu am incredere in medici. Experienta mi-a dovedit ca nu este nevoie "sa cunosti" neaparat pe cineva. M-am operat de 3 ori si de fiecare data am ajuns cu salvarea si am fost preluata de medicul de garda si am fost super bine.

Slab diferentiat inseamna destul de agresiv? Asa am citit pe net. Deci trebuie sa actionez cat mai repede. Nu disper domnul doctor doar ca, mi-e teama sa nu treaca timpul si sa ma trezesc ca nu am facut ce trebuia desi intuitia mi-a spus ca ceva nu este in regula.

Multumesc din suflet domnul doctor.
Sunt o luptatoare si nu voi ceda asa usor!
Răspunde la topic
26 comentarii 12 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp
Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.