Carcinom scuamos necheratinizant

Secțiunea: Cancerul de col uterin
82 comentarii 1 2 3 4 5
81 ana-rodica
81 ana-rodica [2c]
08-09-2011, 06:54

Membru din 21-08-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna ziua,
eu am fost operata pe 11 iulie la Cluj, mi-am revenit foarte greu, toata lumea spune ca din cauza radioterapiei, oricum si acum mai fac febra. Am fost la trei chirurgi pana acuma si chiar aseara am fost la ginecolog, toti au spus ca este normal ceea ce mi se intampla. Dar pana cand o duc tot asa? De multe ori fac 39 grade C si asta ma oboseste foarte tare. In rest ma simt bine. Sanatate multa iti doresc si tie !
82 laurastoenescu
82 laurastoenescu [39c]
27-09-2011, 16:20

Membru din 09-03-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 39

Buna ziua, Ana Rodica si celorlalte,

AM citit mai cu atentie postul asta si treaba cu febra mie nu imi suna bine! Sper sa se fi rezolvat pana acum problema cu febra si sa te simti atat de bine, ca si mine :)

Am fost cu rezultatul HP la dr chirurg, mi-a spus ca totul e ok, nu am nici un nodul afectat, si sunt ok. In Decembrie ma intorc la consult si atunci imi va da si ceva hormoni...pt ca am intrat la menopauza la 23 ani...si vor trebui subtituiti. Nu mi-a dat de azi, pt ca nu sunt inca vindecata si a considerat ca e mai bine sa imi dea in Decembrie.
Ma simt foarte bine, sunt activa...nu am facut febra ( in general febra, mai ales febra mica( pana in 38) indica o infectie in corp, din cate stiu eu - acum daca au spus alti medici ca e normal, nu ii contrazic_.
Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate...si zile cat mai reusite!
Pupici pentru toata lumea!
Răspunde la topic
82 comentarii 1 2 3 4 5
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp