Va rog sa-mi spuneti ce tip de cancer este

Secțiunea: Alte forme de cancer
1 comentarii 1
1 M.Oltsa
1 M.Oltsa [0c]
25-03-2021, 16:41

Membru din 25-03-2021

Subiecte: 2

Comentarii: 0

In urma unei ecografii abdominale bunica a fost diagnosticata cu cancer la pancreas. A urmat un Ct iar in urma acestuia nu sunt lamurita daca este la pancreas.
Interpretare
Baxe pulmonare libere. Ficat cu dimensiuni la limita superioara a normalului.
Formatiune expansiva nodulara neomogena hipodensa cu priza periferica de contradt, cu centrul necrizat localizata la nivel retro- perotoneal, pe topografia pancreasului corporeo-caudal, postero-inferior nu prezinta limira de demarcatie fata de glanda suprarenala stanga, are 33/30 mm, inglobeaza vena splenica determinand aparitia unei importante circulatii colaterale perigastrica, perisplenica si mezenterica.
Pancreasul caudal acu spect CT in limite normale.
GSR dreapta fara midificari.
GSR stanga la nivelul corpului suprarenalian se vizualizeaza o leziune nodulara de 15 mm, tisulara ce vine in contact cu formstiunea descrisa anterior.
Concluzie: Formatiune expansiva retroperitoneala cu centrul necrozat, cu proiectie pe topografia pancreasului corporeo-caudal si fara limite de demarcatie fata de glanda suprarenala stanga.
Cat de grav este? Multumesc!
BIU
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp