o formatiune tumorala cu diametru de 8/7 cm fara modificare de coloratie

Secțiunea: Operatii chirurgicale in cancer
2 comentarii 1
1 monicutzza05
1 monicutzza05 [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

va rog frumos daca puteti sa ne sfatuiti ce sa facem.Tatal meu are 49 de ani, a fost rugbist si probabil de la el i se trage.A fost la medic si i-au descoperit la nivelul gambei drepte in regiunea tricepsului sural o formatiune tumorala cu diametru de 8/7 cm fara modificare de coloratie a tegumentelor supraiacente.Acesta a fost diagnostigul si i-au zis sa se opereze.Tatal meu tot amana.ce solutie imi puteti da?se poate evita operatia?daca da ce tratament imi puteti recomanda.
2 midorin42
2 midorin42 [13c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 13

Nu sunt de specialitate, insa o tumora nu prea se vindeca prin alt tratament decat chirurgical. In cadrul diagnosticului de "tumora" nu trebuie sa va ganditi neaparat numai la cancer! Daca tatal a fost sportiv, poate fi vorba de o hernie musculara, un fibrom sau altceva. Oricum, parerea mea este sa se opereze!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp