va rog ajutor

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
5 comentarii 1
1 roxivc
1 roxivc [1c]
30-12-2020, 05:45

Membru din 30-12-2020

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Bună dimineața,

Va rog o recomandare.
De câțiva ani ma știu cu o rana pe col pentru care îmi făceam testul Papanicolau care ieșea absolut normal. Menționez ca aveam dureri la contact și foarte rar câteva firicele de sânge post contact.
Anul acesta în luna mai, la testul Papanicolau a ieșit fond inflamator acut și hemoragic iar hpv pozitiv dar netipabil.
În luna iunie am făcut conizatie, iar rezultatul biopsiei a fost CIN 1.
La 2-3 luni de la operație am început sa am dureri pelvine, de spate și vaginale.
Am decis sa cer o a 2 a opinie, oncologului mamei. Acestuia nu i.a plăcut cum arăta colul și a decis sa ia biopsie prin ciupure. Rezultatul a fost CIN 1-2 cu HSIL.
De atunci tot cer păreri, mi se spune sa stau liniștită dar testul PAP făcut acum 2 săptămâni a evidențiat LSIL, iar simptomele sunt urmatoarele: dureri pelvine crunte pentru care iau de câteva zile tramadol, dureri de spate și mai nou înaintea ultimelor 2 menstruatii scurgeri maronii abundente. Ce sa fac? Încotro sa ma mai îndrept? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Hope
2 MARTON
2 MARTON [617c]
23-01-2021, 09:52

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

Eu sunt pacient din 2008, operat si de cancer de colon in 2015 si iti pot spune din proprie experienta ca : oricare ar fi parerea medicului, orice va urma nu au atat de mare importanta fata de CE FACI TU PANA ATUNCI ceea ce gandim se transpune in ceea ce urmeaza, de ex. ACEST STRES pe care il ai ca nu stii ce urmeaza poate sa ajute boala sa avanseze, gandirea pozitiva poate sa ajute corpul sa infranga boala DOAR DECIZIILE TALE SI GANDUL TAU poate da sensul in care vrei sa mergi, uite cum se face asta: daca tu vrei ca , corpul sa faca ce ii spui tu ce faci ? Te gandesti sa se ridice , creierul ii transmite informatia corpului care cu ajutorul muschilor, oaselor sangelui nervilor etc... te RIDICA , tot asa TOT TU II POTI COMANDA CORPULUI SA FIE BINE.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
3 Costache Rosu
3 Costache Rosu [6c]
05-02-2021, 21:14

Membru din 05-02-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 6

Total de acord cu Marton. In plus ti-as recomanda sa studiezi Noua Medicina Germanica sau sa comanzi pe internet Recall Healing - Piramida sanatatii de Gilbert Renaud. Eu am fost operat de cancer de prostata si dupa ce am fost un seminar de Noua medicina Germanica, la sfarsit m-a apucat rasul pentru ca am inteles de ce am facut cancer de prostata. Obisnuiam sa consider ca frica=boala.dar fiind nivel II Reiki, eu nu mai simt frica de mult timp. Si atunci m-am intrebat de ce? Dupa ce am citit in acea carte si m-am dus la prostata am inteles de ce... Acei doctori care au studiat zeci de mii de cazuri au catalogat bolile diferitelor organe ale corpului nostru studiind istoria pacientilor. In cazul tau pot sa-ti spun ca este vorba despre o "suparare de cacat" care in final se resfrange asupra intestinului gros. Cauta acea suparare, gaseste-o si las-o sa plece. Poate fi vorba si de o tratare de tot cacatul a ta de catre un sef sau o persoana superioara tie. Daca vrei sa vorbim poti sa-mi trimiti un e-mail pe adresa costache.rosu@yahoo.com Succes
NGM
4 Costache Rosu
4 Costache Rosu [6c]
05-02-2021, 21:18

Membru din 05-02-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 6

Răspuns pentru (Costache Rosu, Azi, ora 21:14:27):

Oare de ce am citit colon? Imi cer scuze pentru mesaj
NGM
5 Costache Rosu
5 Costache Rosu [6c]
05-02-2021, 21:39

Membru din 05-02-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 6

Uter- Colul Uterin
DAca in modificare este afectat colul uterin, aunci acesta se leaga in cele mai multe cazuri de conflictul frustrarii sexuale, care afecteaza mai ales femeile dreptace in periada lor de "activitate sexuala" Frustrarea sexuala inseamna o problema mai mica sau mai mare in legatura cu actul sexual. Conflictul frustrarii sexuale: 'nu il doresc". Conflictul frustrarii completat cu un conflict teritorial-neglijenta, parasire.
Colul uterin este afectat daca este prezent:
- Conflictul frustrarii sexuale:cineva are un barbat in viata, dar este dezamagita, nesatisfacuta sexual(nu corespunde cu marimea vaginului)
- Conflictul 'dependentei, obligatiei necorespunzatoare" care se leaga de faptul ca partenerul este prea diferit sau prea arogant
- Persoana respectiva este dezamagita pentru ca a parasit-o partenerul sau ca s-a despartit de sot
- Dezamagire sexuala. Relatia sexuala nu este de o calitate corespunzatoare
- Persoana respectiva nu este impreuna cu partenerul potrivit.
- Pierderea teritoriului sau a unor elemente legate de teritoriu.
- Frustrare sexuala- sex nedorit. Teritoriul este foarte important pentru ca poate corespunde locului in care va avea loc mai tarziu conceptia, procreatia.
- Diferente de noante in trairi

Vagin = conflict sexual care provine din faptul ca nu ma poseda nimeni, nu apartin nimanui. Conflict in care persoana respectiva este incapabila de comuniune fizica, sau sa "aiba un barbat in viata sa"

Cam asta scrie in acea carte la colul uterin. Sunt curios daca te incadrezi in ceea ce am scris. Daca da, te rog trimite-mi un feedback pe e-mail. Multumesc
NGM
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp