carcinom scuamocelular moderat diferentiat

Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
2 comentarii 1
1 sandruta
1 sandruta [1c]
25-04-2012, 09:24

Membru din 25-04-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Mama mea a fost diagnosticata cu : carcinom scuamocelular moderat diferentiat (grad mijlociu de anaplazie g2), invaziv in dermul profund. Grosime tumorala maxima 6, 75mm. Rezectie integrala cu tumora prezenta la 10
mm de cea mai apropiata margine laterala de rezectie si 3, 3 mm de transa profunda de rezectie.
Mentionez ca a fost operata a 3a oara (primele doua dati rezultatul biopsiei indica prezenta unui lipom), de aceasta data a fost nevoie de grefe de piele pentru ca tumoarea era destul de adanca, din cate am inteles a fost inderpartata complet. In prezent mama urmeaza sedinte de radioterapie (tratamentul dureaza o luna).
Va rog sa ma ajutati cu mai multe explicatii in ceea ce priveste diagnosticul, eventual, cunoaste daca cineva metode naturiste complementare tratamentului alopat.
Va multumesc mult si astept raspunsurile Dvs!
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
25-04-2012, 09:24

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

sa inteleg ca a avut o forma de cancer de PIELE, da ? in tot cazul, pare a fi fost o tumora mica, inalt operabila, si la care se aplica si protocolul de tratament, cu iradiere dupa operatie integrala. sansele de vindecare sunt maxime astfel si nu e nevoie de nici un alt tratament. tratamentele naturiste nu si-au dovedit eficienta si nu au deci nici o valoare cunoscuta in tratamentul cancerului.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp