tumora retrocricoidiana - ne-a recomandat radioterapie

Secțiunea: Radioterapie
2 comentarii 1
1 nicoletacarstov
21-06-2013, 22:04

Membru din 21-06-2013

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati. Mama mea (56 ani) a fost diagnosticata azi cu TUMORA RETROCRICOIDIANA EXTINSA LA SINUSUL PIRIFORM STG, i s-au recoltat probe pt biopsie si vin in 7 zile, as vrea sa stiu daca undeva in Romania se face operatie pt asa ceva, noua ne-au recomandat dupa rezultat mai intai radioterapie. ASTEPT RASPUNS
2 the_artivist
2 the_artivist [3c]
21-06-2013, 22:01

Membru din 02-08-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 3

Nu va pot da raspunsul la intrebarea dumneavoastra dar pot incerca sa va ajut altfel.
Dupa decesul tatalui meu acum 2 ani am inceput sa ma documentez mai mult despre aceasta boala si am descoperit ceva ce mi s-a confirmat de la mai multe persoane.Cum se poate preveni sau chiar trata cancerul in anumite situatii cand boala nu este prea avansata doar prin schimbarea stilului de viata radical. Nu pot decat sa va invit sa urmariti cursurile sustinute de Dr. Calin Marginean. Printr-o simpla cautare pe www.youtube.com sau pe google veti putea gasi filmuletele video.
Va doresc sanatate dumneavoastra si mamei dumneavoastra si va astept cu un reply.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp