tumora infiltrativa, aceasta tumora este benigna sau maligna?

Secțiunea: Cancerul de rinichi (renal)
2 comentarii 1
1 oanazzuro
1 oanazzuro [0c]
28-03-2009, 08:09

Membru din 28-03-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 0

rinichi dr+ureter(t. infiltrativa)+ ureter inferior(t. exofitica). Imi puteti spune va rog daca aceasta tumora este benigne sau maligna? Va multumesc anticipat
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
28-03-2009, 08:09

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

Tumora care ti-a fost extrasa este benigna .Prin scoaterea ei ar trebui sa nu mai ai probleme.Avand-o de mai multi ani, aceasta tumora, prin compresiunea ei pe pachetele vasculare din vecinatate a determinat o dilatare venoasa determinand varicele pelvine.Fetita ta are foarte mici sanse sa aiba si ea boala ta, hidronefroza era secundara adenomului nefrogenic, nu ai avut-o din nastere, ca urmare a unei anomalii vasculare sau a unei boli renale mostenite.La fetita trebuie tratata anemia si incurajata sa faca miscare in aer liber.Ecografie pentru ea poti face intr-un spital de pediatrie.Numai bine!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp