Tumora cerebrala - sfaturi/solutii

Secțiunea: Tumorile cerebrale
4 comentarii 1
1 MIHAELADUSCA
1 MIHAELADUSCA [1c]
05-10-2010, 17:03

Membru din 05-10-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 1

as dori sa discut cu un specialist despre aceasta boala, deorece tatal meu sufera de aceasta si vrea sa stiu ce solutii exista in acest moment, daca exista.
va multumesc,
----------------*

va multumesc!


(*modificat de administrator)
2 MIHAELADUSCA
2 MIHAELADUSCA [1c]

Membru din 05-10-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 1

SIGUR CA MA INTERESEAZA
3 madalina livezeanu

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Mama a suferit o operatie acum 8 ani la bulbul rahidian-tumora benigna-denumita de medicii care a operat-oSTATUS POST TUMORA DE FORAMEN MAGNUM DE TIP EXTRANEVRAXIAL(posibil anevrism de artera bazilara operat).In urma operatiei s-a simtit bine 4 ani dupa care au aparut simptome asemanatoare cu cele dinaintea operatiei,i s-a recomandat EDEREN dar nu se gaseste(i-a aparut lichid in locul unde a fost operata care ii apasa pe centrii nervosi).Va rog poate stiti de unde as putea procura ederenul,o adresa ,un nr. de telefon.Va multumesc-poate imi dati un raspuns referitor la boala,un sfat,o concluzie
4 niculina
4 niculina [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

In luna iulie 2006 m-am pomenit ca mi-a căzut pleoapa de la ochiul stang ,crezand că am tras un curent. Dupa nenumărate investigatii şi RMN mi s-a depistat un meningiom de jug sfenoidal stang. Doctorii mi-au spus că nu există tratament decat operaţie.Există cineva care a avut o astfel de experienţă şi a rezolvat problema respectivă cu tratament naturist sau oricare alt tratament ? In aşteptarea unei veşti bune vă mulţumesc din suflet .
Răspunde la topic
4 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp