tumoare recto sigmoidiana - face chimioterapie de un an

Secțiunea: Chimioterapie
2 comentarii 1
1 mary13b
1 mary13b [0c]

Membru din 04-09-2012

Subiecte: 6

Comentarii: 0

pe 8 martie 2007 sotul meu a facut urmatoarea interventie: incizie pubo-supra-ombilicala,hemostaza. la nivelul rectului mijlociu se constata prezenta unei formatiuni tumorale dure, dezv. circumferential, intralumenal si depasind seroasa cu invazie in veziva urinara, stenozanta.am auzit se poate face o interventie reconstructiva. se poate? care sunt sansele? face chimioterapie de 1 an. medicul care l-a operat a spus asa: e bine ca e local. ce inseamna asta? as dori un raspuns de la un medic,daca se poate.
va multumesc f.mult.
cu stima B
2 sorinbalan2000

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Urmeaza hemicolectomie stanga. Daca sunt 10-12 cm de la anus la tumora e bine. Se practica un anus contra naturii. Provizoriu se rezolva situatia. Chimioterapie, radioterapie. Daca nu apar metastaze dupa 2 ani se reface circuitul normal.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp