tumoare desmoplastica... sedinte de chimioterapie si urmarile nu sunt foarte incurajatoare

Secțiunea: Chimioterapie
2 comentarii 1
1 Oanav
1 Oanav [1c]
25-07-2009, 18:48

Membru din 18-06-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Buna ziua !
Scriu acest mesaj in speranta ca cineva imi poate da o informatie utila,un sfat.Acum 3 luni prietenul meu a fost diagnosticat cu Tumora Desmoplastica cu celule rotunde mici.Pana in momentul de fata a facut 3 sedinte de chimioterapie si urmarile nu sunt foarte incurajatoare.Dupa chimioterapie se simte rau il doare tot si de curand spune ca simte ca i se umfla tumorile in burta .Acum intrebarea mea este;daca cineva stie un medic oncolog cu experienta sau vreo clinica la care am putea merge ,macar sa ne dea niste raspunsuri mai clare.In prezent el face tratamenul la Fundeni si doctorita de acolo desi lucreaza de mai mult timp in domeniu nu s-a intalnit cu acest tip de tumora.......
Va multumesc si astept un raspuns .
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
25-07-2009, 18:48

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

Cum poti sa crezi ca un oncolog de la Fundeni nu are habar de tumorile desmoplastice??? Asa ti-a spus doamna doctor? Este normal ca dupa sedintele de chimioterapie sa se simta rau, si la orice oncolog s-ar duce din tara, va urma aceeasi terapie si la fel s-ar simti.Acest tip de tumori au nevoie de astfel de terapie, nu ai cu ce o inlocui.Aveti incredere in medicul curant, el stie ce face, doar urmand terapia corect si complet sunt sanse ca aceset tumori sa dea inapoi si sa deschida calea spre alte abordari terapeutice.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp