Tratament naturist pentru cancer

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
35 comentarii 1 2
21 RaulDuke
21 RaulDuke [7770c]
17-06-2012, 23:16

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

ohh, cat rad!, ce tampenii fara margini continui sa spui!!! si cu atat mai amuzante sunt exemplele lipsite de orice noima pe care le dai precum si adulatia pentru niste mincinosi, excroci si nebuni pe care o arati.

despre suzanne somers, ca sa stii si tu, sa stie toata lumea: FEMEIA A AVUT UN CANCER DE SAN PERFECT INCIPIENT, stadiul I, pentru care s-a OPERAT si a mai primit si IRADIERE, deci un tratament absolut STANDARD pentru ce avea ea, un cancer cu mare sansa de viindecare si numai cu chirurgie; dupa ce a urmat acest tratament, a scris o carte plina de baliverne in care arata ea cum sa traiesti sanatos, cum sa nu faci cancer si, atunci cand ai cancer, sa te tratezi cu NIMIC; citeaza o multime de alti "medici" care sunt la randul lor excroci si ale caror metode au fost dovedite nu doar ca inutile ci, de multe ori, chiar ca DAUNATOARE. suzanne somers nu a invins nimic, e o persoana care s-a vindecat de cancer NUMAI datorita medicinei moderne. deci exemplul tau e nu doar prost ci si contrar ideilor tale.

despre bruzynski desigur ca am auzit. orice oncolog si aproape orice medic cu o minima experienta si cultura a auzit de acest nebun si de tratamentul lui cu "antineoplaston" care e "experimental" de 45 de ani :D este partial amuzant, partial tragic pentru toti oamenii de care abuzeaza. tratamentul lui a fost dovedit ca ineficient si stupid dpdv stiintific, iar el insusi nu mai are licenta de practica si a fost acuzat pentru FRAUDA IN DOMENIUL ASIGURARILOR MEDICALE. acesta este bruzynski.

si pentru toate numele penibile pe care le citezi tu, slava domnului ca exista QUACKWATCH si alte site-uri si bloguri pe care scriu cercetatori si medici adevarati care aduc lumina adevarata asupra tuturor acestor porcarii bune de aruncat la gunoi.

referintele sunt pe tot internetul, inclusiv pe wikipedia, nu doar pe site-uri specifice.

iata referintele doar cateva dintre referinte, pentru cine e curios si stie engleza. sunt nu doar informative ci si amuzante:

despre bruzynski:

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/burzynski1.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Stanislaw_Burzynski

rezultatele si designurile tampite ale "studiilor" lui pot fi gasite si pe domenii publice si motoare de cautare de studii medicale, pentru cine se pricepe la asa ceva si vrea sa se amuze si mai tare

despre suzanne somers si cateva dintre tampeniile ei:

http://www.sciencebasedmedicine.org/index.php/suzanne-somers-knockout-spreading-dangerous-misinformation-about-cancer-part-1/
22 Bicaz
22 Bicaz [29c]
17-06-2012, 23:39

Membru din 18-06-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 29

Eu nu imi pierd timpul, dar sa stii si tu ca nu numai in cancer, si in alte motive i se face doasr cu taxele Nu ca ar fi frauda, dar Inchizitia il poate aresta fara proces cu anii. " pina se lamureste ".

Ca nu mai are Bruzinsky licenta ? Uite ca Simoncini are iar licenta ! De ce nu treci de parte a lui si sa afirmi ca a fost acuzat degeaba ? Nu o faci, deci nu ti-e de licenta decit cind iti convine.
Simoncini a cistigat procesul cu Inchizitia medicala . Ia inghite asta fara apa !

Daca nici Bruzinky nu s e pricelpe la cancer, atunci tu chiar esti bun de legat.
Si de fapt cum ti-ai dat seama tui ca ce propune el nu merge ? Ce anumea ai studiat si ai vazut ca nu poate fi asa ?
Citesti in wiki-Cucu ?
La cancer este deja acuzata Wiki de masluit tot despre cancer.
Cel de la Quackwatch ( arici pogo=nici la cancer ) este cel care dicteaz a tonul si am avut onoarea sa schimbam un dialog. E un slugoi jalnic !
Chair as fi curios ce e rau despre teoria ( si practica ireprosabila, patentata ) a lui Bruzinsky !
Daca stii eu imi tai ceva si il dau la rate.
Suzanne Somer este actrita si apare peste tot. Dar ea a tratat cancerul ei !
Cancer adevarat !
Desigur ca v0a facut de ris si, lume a crede, ca si mine, ca medicina nu este la inaltime . daca o actrita poate si profesorii tai nu pot, ceva e rau la scoala unde predau ei.
23 RaulDuke
23 RaulDuke [7770c]
17-06-2012, 23:54

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

esti prost, tare de urechi sau pur si simplu citesti pe sarite si numai ce iti convine? tocmai ti-am zis ca suzanne sumers e CEL MAI PROST exemplu pe care poti sa-l dai. femeia a avut un cancer foarte incipient si tratat cu CHIRURGIE si RADOITERAPIE. cum sa mai zici ca ea "a invins singura cancerul" si sa ai pretentia ca nu mananci fecale cu polonicul sau chiar cu lopata? daca tot vrei sa o faci, macar ia o unealta mai mica, o lingurita sau macar o lingura!
la restul nici nu imi mai bat capul, ca oricum nu citesti. bruzynski, cum am zis, are acelasi TRATAMENT pe care il numeste "experimental" de 45 de ani si altii care au incercat sa reproduca ce face el nu au obtinut nimic, pentru ca el trateaza cancerul doar din vorbe. asta e tot!
24 RaulDuke
24 RaulDuke [7770c]
18-06-2012, 00:58

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

iarasi, ce porcarii si minciuni sfruntate spui! iar ce spui se traduce asa: ce a "descoperit" el tine secret pentru ca stie foarte bine ca e apa de ploaie !!! nimic mai simplu :D iar tu abia daca stii sa scrii "analfabet" fara sa te uiti in dictionar! pe cat de putine idei ai, pe atat de fixe, vezi exemplul cu chavez :D patentul foloseste numai pentru DREPTURI DE COMERCIALIZARE, habarnistule, nu pentru studii clinice. oricine poate face studii clinice cu ORICE, dar numai cel cu drepturi poate sa faca bani din asta. el nu numai ca vrea sa faca bani dintr-un rahat, dar vrea sa tina secret ca ocupatia lui este doar rahatul :D

si ca sa iti arat iarasi ca minti, uite adevarul:

In 1998, three prominent oncologists were enlisted by the journal Cancer Letters to conduct independent reviews of Burzynski`s clinical trial research on antineoplastons. They concluded that the studies were poorly designed, not interpretable, and "so flawed that it cannot be determined whether it really works"; one of them characterized the research as "scientific nonsense".[5] In addition to questioning Burzynski`s research methods, the oncologists found significant and possibly life-threatening toxicity in some patients treated with antineoplastons.

traducere pe scurt: in 1998 oncologi mai multi oncologi respectabili si de renume au facut verificari asupra "studiilor" lui bruzynski si au aratat foarte repede cum ca ce spune/face el sunt baliverne, ba mai mult, metoda lui s-a dovedit si de o toxicitate foarte mare, antineoplastoanele lui de rahat punand chiar viata in pericol.

referinta este urmatoarea: ^ a b Langford, Terri (October 1, 1998). "Oncologists criticize methods of controversial cancer treatment". Associated Press.

poate sa verifice ORICINE. ce nu poate NIMENI pe lume sa verifice este ca porcaria spurcata pe care o propune acest sarlatan foloseste la ceva.

iar te-am facut. nu ma mai satur, pentru ca e amuzant si satisfacator sa-ti dau peste nas, pustiulica ! :D
25 Bicaz
25 Bicaz [29c]
18-06-2012, 01:37

Membru din 18-06-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 29

de vazut ce se poate folosi in tratament uman


Brainiac alkali metals - YouTube
( cu sonor ! )Nu pomeneste de cancer, e alta tema , e totul exagerat si facut dramatic.
Dar aici sint doua elemente care intra nestingherite in celulel canceroase. Cs si Rb

Acolo, fortza este devastatoare. Cine oare , cu o minte intreaga , nu le-ar vrea inauntrul la celulel canceroase ? Unde mai pui ca luni de zile vor patrula in singe dupa ce este gata .
Este sau nu perfectiune a . Nu va uitati la Duke si agiotant ( ca e tot el, sau unu ca el ). Ei nu inteleg o iota !
Cine stie s a duca incet aceste metale in cancer, cistiga batalia de fiecare data .
26 Bicaz
26 Bicaz [29c]
18-06-2012, 02:12

Membru din 18-06-2012

Subiecte: 0

Comentarii: 29

patentul foloseste numai pentru DREPTURI DE COMERCIALIZARE, habarnistule, nu pentru studii clinice. oricine poate face studii clinice cu ORICE, dar numai cel cu drepturi poate sa faca bani din asta. el nu numai ca vrea sa faca bani dintr-un rahat, dar vrea sa tina secret ca ocupatia lui este doar rahatul :D
````````````````````````````````````````
Tocmai ca nu ! El fabrica si nu da voie sa dea la altul. De unde sa aiba " cercetasii " inchizitori, daca el nu le vinde ? ca nimeni nu are voie sa fabrice fara permisiunea detinatorului de patent. De aici a pornit totr scandalull. El nu a dat un miligram la nimeni. Ar fi fost bine sa fi facut pe ascuns ( si a fost o corespondenta de hartuiala , cum faci tu s a ma scoata talibanul de pe Forum afara ), dar el nu a cedat nici material, nici cu plata .In nici un fel. Acum il produce iar, in mexico si are patent reinoit !
Mai degraba cercetatorii lu peste ar vedea daca chemo pune in pericol viata. Ca au murit un miliard de oameni si ei n-au observat !
Desigur ca vrea sa faca bani. De ce nu ?Tu nu primesti salariu ?
Asta l-a facut si mai faimos .
Su nu, nu faci nici un studiu cu un patent. Ca daca faci, te papa gaia ! ca intentia ar fi fost..care ?
Cine a cerut s a verifice ceva , ONCOLOGII RESPECTABILI ? ca el nu-si aminteste sa fi facut o cerere in acest sens. Produsul era deja brevetat.
Au vrut s a il fure. Nu au reusit si apoi Onvologii respectabili ( m-ai dat pe spate cu asta ! ) au inceput sa miorlaie . Eu simt neputinta, lipsa de imaginatie si inovatie, incultura tehnica, a acestor " respectabili oncologi, care as a de stiutori sint, nu pot renunta la reteta unui politician dupa primuul razboi, de a vinfede otrava confiscata de la germani , la cei cu cancer, fara nici un studiu sau cercetare.
Asta ar fi tema buna de cercetare pt Oncologii respctabili ( ha ). Poate sa se intrebe, " ce au facut acesti oameni de le facem asta ? ". A fost propunerea unui politician, sa scoata despagubiri de razboi. Nu a fost cercetare. Asa ca tare ma uintreb de ce as a graba s a " cerceteze " ce face Bruzinski si nu ce fac ei de 83 ani fara incetare.
Care o fi motrivatia si graba lor ?
Mai ales ca el nu a cerut stidii !
E cum era un banc cu bula ce venise in clas a batut si zgiriuat.
- Ce ai mai bula !
- Pai am intriziat ca am trecut o batrina strada !
- Frumos ! dar ce e cu zgiriieturile ?
- Pai dracu de baba nu voia sa treaca !

Cam as a si cu asta ! Omul a gasit, ca oamenii sanatosi au ceva si cei cu cancer nu.
Nu contreaza ce ca sint mai multe si s e pare ca pot fi si altele ce ar putea schimba viata foarte fragila a unei celulel de cancer. Nu treaeste decit intr-o magine de eroare foarte mica. Aproape orice element de transfer ii schimba balanta si intra in colaps, ca nu s e mai poate hrani.
Cel mai fragil sistem este cel al hranirii.
Acolo lucreaza si Cs, Rb si alte citeva .
E cum ai pune la un urias o piedica !

Sint multe cai de a face o flaminzire a cancerului , dar cred ca Cs si Rb sint cele netoxivce , ce s e cumpara la kg. Nu laboratotr, nu medici cu stetoscoape , nu s e uita nimeni cu lanterna in ureche . Doar pui ca si sarea . Eu amestec cesium Cs Cl ) cu sare si iau un gram pe zi ( aprox ). Eu nu pot avea cancer sub nici o forma ! Sint alkalin ca o broasca testoasa. ;-)
Si frumos !
27 RaulDuke
27 RaulDuke [7770c]
18-06-2012, 09:17

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

esti urat si batut in cap, asta esti, si nici sa minti nu prea poti!

daca eu fac COCA COLA acasa, ca nu e greu de aflat cum, nu inseamna ca incalc nicio lege si niciun patent (esti tu doar pe langa subiect); in schimb daca ma apuc sa o VAND, chiar si cu alt nume, avand reteta 100% identica, atunci apare problema. esti facut gramada!

normal ca bruzynski "NU A CERUT STUDII" ca nu voia sa-i auditeze nimeni procedura, pentru ca ar fi fost evident pentru toata lumea ca ce propune el e o porcarie inutila. lucrul acesta a devenit EVIDENT insa si prin alte metode. ca atare la ora actuala la el pe site peste tot scrie ca el face "clinical trials", cu aceleasi porcarii pe paine uscata ca si acum 45 de ani.

bruzynski = sarlatan de joasa speta
bicaz = bolnav de schizofrenie paranoida

am sintetizat :D hai pa !
28 stevens
28 stevens [301c]
18-06-2012, 23:01

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

`normal ca bruzynski `NU A CERUT STUDII` ca nu voia sa-i auditeze nimeni procedura, pentru ca ar fi fost evident pentru toata lumea ca ce propune el e o porcarie inutila.`

Don Raul, Burzynski nu a cerut studii pentru ca el avea REZULTATE inca de la inceputul activitatii sale, de fapt de asta a si emigrat in America pt ca sa-si poata fructifica descoperirea mai bine decat in tara sa Polonia unde i-ar fi fost confiscata descoperirea fara nici discutie ! Insa si acolo a gasit cam acelesi piedici dar mai subtile ! Pe de alta parte aceste studii costa o gramada de bani, faza a-III-a si ultima in care este acuma costa 200 de milioane de dolari !
Iar descoperirea lui nu este deloc inutila pt ca la ora actuala i-a fost copiata de INC (institutul national de cancer) din America, prin cooptarea celei mai bune angajate a lui Burzynski, care stia toate amanuntele de cercetare ! Astia au inceput si ei un studiu clinic la inceput cu acordul si colaborarea lui, in care se spune ca terapia cu antineoplastoni este net superioara chimioterapiei si radioterapiei care prin ele insele sunt cancerigene ! :)
Este terapie GENICA de mileniul III cu rezultate maxime si FARA efecte secundare !!

Pt toti cei intresati rupeti-va 2 ore sa vedeti filmul daca nu l-ati vazut, este extraordinar de clar si concis ! Sunt marturii de vindecare sustinute in tribunalele din america si in comisiile guvernamentale si mai presus de toate sunt copiii care trebuiau sa fie morti demult si care au la randul lor familii !

http://fymaaa.blogspot.ro/2011/07/burzynski-cancerul-este-o-mega-afacere.html

Tot acolo se gasesc filmulete despre descoperirea lui Simoncinni si cum actioneaza salvestrolul din plantele netratate chimic asupra ciupercii candida care este cauza sau simultana cancerului si multe alte abordari !

Sanatate !
29 RaulDuke
29 RaulDuke [7770c]
18-06-2012, 23:44

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

da. emotionant si sfasietor, chiar daca nu am 2 ore de risipit complet. as vrea sa fie si adevarat. terapia genica este, ma tem, altceva decat ineptiile care constituie principiul "antineoplastonului" care, cum am zis, este "terapie experimentala" de aproape 50 de ani. este o porcarie si oricine isi poate da seama ca o substanta terapeutica pentru cancer nu se poate "descoperi" fara cercetare fundamentala anterioara studiilor clinice, cercetare fundamentala care lipseste cu desavarsire aici. porcaria e constanta la bruzynski, tot ce se schimba este explicatia oferita despre "cum functioneaza" antineoplastoanele, de la decada la decada, ca respectiva explicatie imbecila sa contina cat mai multe cuvinte si formule moderne, gen p53, p21, KRAS, MYC, etc. dar total puse fara noima si fara nicio logica spre cineva care stie minimum de biologie celulara.

imi pare rau, dar trebuie sa repet: nu e atat de usor. mi-as dori sa fie, dar nu e!
30 MaraTom
30 MaraTom [84c]
20-06-2012, 17:39

Membru din 24-04-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 84

Oameni buni, sunt persoane aici care chiar au nevoie de ajutor!!!! Lasati medicii sa isi faca meseria! Terminati cu prostiile voastre scornite din minti bolnave sau maltratate de au devenit atat de obtuze! Faceti un topic special unde sa va etalati cunostintele in ale tratamentelor naturiste sau `alternative`, sau mai stiu ce alte trucuri ieftine mai stiti, ati citit sau, pur si simplu, ati auzit. Nu va asculta nimeni!!!! Si sper ca asa sa fie in continuare! Nu va este rusine sa veniti aici, la categoria TUMORI BENIGNE SI CANCER!!!! - unde intra numai lume disperata si care are nevoie de ajutor specializat, nu de sfaturile voastre fara rod si noima si s-o faceti pe desteptii, fara argumente sau exemple concrete?

Ilincuto, iti recomand inca o spovedanie, poate duhovnicul tau iti mai spune o data ca nu esti intreaga la minte si, te rog, macar de data asta asculta-l! Si, iarasi te rog, nu face copii, ar iesi fix ca tine si nu ar face decat sa induca in eroare si alti oameni, asa cum faci tu acum.

Bicaz, ia o pauza, una luuuuunga si lasa-neeeeee, ca nici romaneste nu stii a grai din cate se vede. Comentariile tale sunt greu de citit pentru ca nu esti coerent! Te exprimi stangaci si greoi, domnule vraci minune, autoproclamat si, presupun, si autoadulat. Acelasi sfat ti-l dau si tie, nu face copii, mai bine taie-ti ce ai ai zis ca-ti tai si arunca-l la rate. Vor innebuni, dar nu conteaza.

Ma bucur ca exista si varianta de a sterge comentarii sau conturi. La urma urmei, daca mie nu imi convine cine imi paseste pragul si vad ca vorbeste prostii, deoarece are ceva in neregula la mansarda, am tot dreptul sa il poftesc politicos afara. Asa ca afara cu voi, impostori ieftini!
31 radicus
31 radicus [411c]
20-06-2012, 20:01

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Ilincuta, sunt foarte curios. Ai citit regulamentul forumului? Sau macar l-ai lecturat in mare pana sa arunci acuze nefondate si isterice?
Citate din regulament - sunt interzise:
`3. Crearea de mai multe conturi de catre acelasi utilizator. Administratorul site-ului are dreptul de a sterge conturile dublate si de a restrictiona accesul pe forum. (1cenusareasa/bicaz/1pantera)
16. De a prezenta solutii si tratamente de medicina alternativa in alta parte decat in sectiunea Medicina Naturista.`(aici adminul a fost mult mai mult decat permisiv cu voi)
Crezi ca forumul acesta este o jungla unde fiecare posteaza, face si desface dupa cum il taie capul? Cand ti-ai facut contul ai bifat casuta prin care erai de acord cu obligatiile care-ti revin. Daca tu n-ai citit regulamentul si ai bifat aiurea nu e problema administratorilor, a mea si nici a celorlalti utilizatori care respecta regulile. Sunt reguli doar de bun simt!
Sa inveti pentru `restanta regulamentului`:
http://www.romedic.ro/regulament-si-sfaturi-de-utilizare-a-forumului-romedic-0G1317
32 ioana_tito
32 ioana_tito [3c]
21-06-2012, 10:52

Membru din 09-06-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 3

Buna ziua, am urmarit comentariile tuturor.Imi pare rau ca s-au creat atatea discutii pe tema lansata de mine.va multumesc in special celor care m-ati si ajutat intr-un fel sau altul si de asemenea pentru raspunsurile dumneavostra.poate ca nu am pus eu intrebarea unde trebuia, dar pe mine ma intereseaza numai tratamentele naturiste si daca plasam tema mea in cadrul sectiunii demedicina naturista riscam poate sa nu primesc nici un raspuns.nu am intentionat sa creez atatea controverse, dar este gresit sa ii judecati pe acesti oameni care nu au dorit decat sa imi dea un sfat bun.Daca aveam incredere in medici as fi putut sa intreb unul, eu am intrebat de tratamente naturiste deci asteptam raspunsuri numai pe tema asta.
33 Lili Vaduva
33 Lili Vaduva [2c]
13-10-2017, 14:28

Membru din 13-10-2017

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Informati vă despre vitamina b17
BIU
34 MARTON
34 MARTON [618c]
13-10-2017, 15:18

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 618

PT IOANA cauta ASA ARATA UN PACIENT CU MULTIPLE METASTAZE la mine MARTON si vei afla ce am folosit eu in ultimii 9 ani (când nu faceam chimio, dar si in ultimii 4 ani de când fac chimio) si care ma ajuta in continuare , nu ma intelegeti gresit: URMEZ TRATAMENTUL si il ajut atat pe el cat si organismul cu naturiste .
SANATATE TUTUROR
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
35 Costel2013
35 Costel2013 [1c]
07-09-2023, 12:24

Membru din 07-09-2023

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Pe noi ne-a ajutat in vindecarea cancerului, pe langa tratamentul medical, laptisorul de matca crud (sticluta cu laptisor de matca 100% care se tine in frigider, 1-2 lingurite f mici pe zi, linguritele vin cu cutia) + sucuri zilnice sau foarte dese de radacinoase: morcovi, sfecla rosie, telina, ghimbir (spalati-le bine inainte; spalate bine noi nici nu le-am mai decojit; f importanta sfecla rosie si ghimbirul, ghimbirul cat suporta fiecare, sa nu devina prea picant).

Pentru sucul de radacinoase cel mai indicat este un storcator slow, cu stoarcere la rece cum se zice, cu o piesa centrala in spirala care sfarama de fapt bucatile de legume. Astfel se pastreaza maxim de nutritienti. Daca gasiti radacinoase bio, organice, cu atat mai bine. Pentru gust, puteti adauga putin mar, dar fructele nu ajuta la fel cum ajuta radacinoasele, in plus fructele sunt pline de zahar iar zaharul este combustibil pentru cancer (nu inseamna ca nu se mai mananca fructe, dar putine si cat posibil fructe fara mult zahar).

Enorm ajuta si germenii de brocoli, grau, lucerna etc, precum si semintele de in, dovleac, nucile etc. Seminte se gasesc fara probleme, germeni daca nu gasiti proaspeti deja germinati pe undeva atunci puteti cumpara seminte de germinat si sa plantati acasa, gasiti pe internet metodele. De ex germenii de brocoli au aparut si in niste studii medicale ca au o substanta mare luptatoare impotriva celulelor canceroase. La seminte aveti grija sa nu apara mucegai, iar germenii/lastarii spalati-i inainte sa ii consumati. Mancati germeni cu pumnul, adica cat puteti de mult.

Si salate cu spanac, salata verde, varza, kale, frunze verzi ce gasiti (spalati bine). Asta daca nu sunt contraindicatii digestive, in functie de cancer. Germenii de mai sus pot fi amestecati cu astfel de salate, dar germenii este bine sa ii consumati cat mai mult posibil si separat, pentru ca sunt niste uzine de nutritienti si substante vii concentrate extrem de puternice. In salate mai puteti pune nuci si cartof dulce fiert sau copt - si cartoful dulce ajuta impotriva cancerului. Evitati sarea, evitati zaharul, evitati acidul citric (deci fara lamai, portocale etc.)

Am facut pana si exercitiul de detoxifiere al lui Valeriu Popa cu napraznic (Geranium robertianum) sau sovarv/oregano (Oregano, Origanum vulgare, marjolaine). Din pulbere (noi am gasit oregano sub diverse forme, de ex la sticlute de condimente) se tin sub limba 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi (in principal dimineata inainte sa beti apa sau sa mancati). El zice ca se tine sub limba 15 min dupa care se inghite cu putin apa, dar si cinci minute daca rezistati tot e bine.

La cancer de ficat, mai ales daca e si ciroza, ajuta f mult si siropul de catina cat mai pur si cat mai fara alcool in ingrediente (noi am folosit cu succes pe cel de la alesia plant). De asemenea, am cumparat si miere de manuka, e mai scumpa dar are proprietati mai puternice (se ia o lingurita mica pe zi, si nu continuu mai ales daca luati deja laptisor de matca si miere normala; preferabil dupa o salata verde din cauza zaharului; cercetati daca vi se potriveste, dar sa nu inlocuiasaca laptisorul de matca).

Pe langa laptisorul de matca crud, in plus o data pe luna am luat si fiole cu miere, ginseng si laptisor de matca (tonic regal apiland, cu pauze de vreo 2 saptamani intre cutii; evitati chizenariile ieftine). Este un boost deosebit, iar toate acestea descrise aici dau organismului niste arme incredibile de a lupta cu celulele canceroase. Nu am reusit sa le facem pe toate mereu, dar ne-am tinut de ele cat s-a putut.

Unii spun ca laptisorul de matca are/genereaza hormoni, in special la femei. Daca doctorii stabilesc ca este un cancer din cauze hormonale, atunci cautati si cercetati un pic daca poate avea si efecte nedorite, dar noi am folosit in cancer la san fara probleme. In schimb, daca cancerul este hormonal, femeile este bine sa evite soia.

Cele de mai sus sunt din experienta in urma unui cancer de san si unul de ficat in familie. Doamne ajuta!
Răspunde la topic
35 comentarii 1 2
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp