Tratament cu sutent

Secțiunea: Chimioterapie
1 comentarii 1
1 MARTON
1 MARTON [617c]
18-11-2013, 02:09

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

Eu urmez tratamentul cu sutent de o saptamana si pana acum nu am foarte multe simptome adverse ca cele pe care le sufera pacientii de cancer asa ca ai acord nota 10 acestiu medicament, pana acum, ca deabia astept ca sa vad si cat este de bun dupa ce voi face un nou CT ca sa vad cat si daca a regresat tumora care acum are circa 5 cm( pe data de 10.11.2013).
Daca mai sunt pacienti care urmeaza acest tratament astept cu nerabdare un mesaj ca sa vad ce au mai fost sfatuiti sa faca ori sa nu faca pe timpul tratamentului.
Pt. cine nu stie acest medicament minune nu este pt. toata lumea ca in farmacii costa peste 5 000 de euro( 22 000 ron) si este o intreaga asteptare pentru a se aproba de catre CNAS. Daca stie cineva cat dureaza pana se aproba astept si eu un raspuns ca vad ca de la casa mai inca mult de asteptat ca acum nici nu mai raspund la nr. de telefon de acolo de parca suni in rai si ei nu vor sa te primeasca ca esti prea tanar ca sa mori.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp