siringochistadenom papilifer

Secțiunea: Alte forme de cancer
1 comentarii 1
1 danaana
1 danaana [0c]
20-02-2021, 11:50

Membru din 20-02-2021

Subiecte: 2

Comentarii: 0

buna ziua,
in urma cu vreo 2-3 luni mi-a aparut in spatele pavilionului urechii o mica umflatura, nedureroasa, cat un bob de mazare. Am fost la un chirurg plastician si mi-a scos-o, iar acum am primit rezultatul anlizei.
va rog sa ma ajutati cu un sfat, eu nu ma pricep:
''Materialul examinat este alcatuit dintr-un fragment tisular de mici dimensiuni cu structuri ductale angulate tapetate de epiteliu cu diferentiere ecrina care par sa se schiteze structuri papilare.CONCLUZIE: Sub rezerva materialului extrem de redus avut la dispozitie tabloul morfologic poate fi sugestiv pt o Tumora de nexa cutanata cu diferentiere ecrina de tipul Siringochistadenomului papilifer sub rezerva materialului extrem de redus avut la dispozitie si unui tablou morfologic incomplet pentru acest tip de leziune. NOTA: Recomand urmarierea clinica a zonei de excizie.''
Nu gasesc nimic pe internet despre aceasta tumora. Este cazul sa ma panichez? si unde ar trebui sa merg cu acest rezultat? sa caut un medic oncolog?
Voi aprecia orice informatie...sunt destul de panicata. Multumesc
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp