sarcina molara partiala

Secțiunea: Alte forme de cancer
1 comentarii 1
1 albatros
1 albatros [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

La sfarsitul lunii aprilie am fost internata pentru o sarcina oprita in evolutie 8-9 saptamani. Era o sarcina oprita in evolutie cu 3-4 saptamani inainte de efectuarea curetajului eu trebuind sa am la acea data 12 saptamani de sarcina, iar embrionul era calcificat.
La ecografia efectuata anterior cand sarcina avea 7 saptamani si 4 zile totul parea ok, embrionul se incadra in grafic ca dimensiune, avea activitate cardiaca si uterul avea dimensiuni normale.
Diagnosticul histopatologic insa a fost de sarcina molara partiala si suna cam asa : .....mase fibrino-hematice alaturi de vilozitati coriale, unele cu aspect histologic normal, unele balonizate cu degenerescenta hidropica la nivelul axului, alaturi de o proliferare trofoblastica moderata, se observa si fragmente deciduale unele necrozate si glande endometriale in secretie avansata fara atipii.
Medicul ginecolog sustine ca nu a fost o mola ca le tot vin astfel de rezultate de la laborator ca deja s-au saturat...
Stupefiant, nu-i asa?
In disperare de cauza am tot citit pe net si am aflat ca diferentierea dintre degenerarea hidropica a vilozitatilor coriale si mola totala sau partiala este greu de stabilit
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp