20 ani, san dureros - ar trebui sa-mi fac griji?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii 1
1 Madu20
1 Madu20 [0c]
19-07-2013, 20:36

Membru din 19-07-2013

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Acum cateva luni, mai exact in noiembrie 2012 am fost si mi-am facut o ecografie la sani, deoarece sanul drept ma durea la atingere, nu puteam sa dorm pe burta..etc.La eco. medicul mi-a spus ca am un nodul de cativa mm, de marimea unui bob de orez.Mi-a spus sa stau linistita si sa vin la control o data pe an..mi-a dat sa.. fac papanicolau dar nu l-am facut.Ca si tratament mi-a dat diclac gel, vitamina A, MagneB6 si niste ovule (am mici probleme cu o secretie vaginala..dupa menstruatie.. simt niste mancarimi in interior..iar cand ma spal sunt niste chestii ca niste firmituri..albe).De ceva timp am inceput sa intru in panica, mi-e frica sa nu fe ceva rau, tot ma doare sanul.. am simtit si niste sageti...parca ma doare si sub brat... Poate e si din cauza starii de anxietate..Nu stiu..SA IMI FAC GRIJI ? DACA E CEVA GRAV?Madalina 20 de ani.Multumesc!
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
19-07-2013, 20:36

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

imi pare rau, stiu ca esti tanara si ingrijorata, dar nu cred ca e cazul sa dai curs unor ganduri negre absolut nejustificate, inainte de a vorbi cu medicul tau de familie, pentru ca momentan sansele sunt minime daca nu chiar nule, pe baza a ce prezinti, sa discutam despre cancer.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp