ROG interpretarea rezultatelor IHC

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
2 comentarii 1
1 andrea.loredana
27-04-2013, 23:37

Membru din 27-04-2013

Subiecte: 1

Comentarii: 0

ROG interpretarea urmatoarelor rezultate:

Micoscopie:

Au fost examninate sectiuni din blocul de consult. Acestea contin sectiuni prin doua fragmente tegumentare: este vorba de unul cu infiltrate limfocitare minime perivasculare si perianexiale, cel de-al doilea contine la nivel dermal o infiltrare tumorala neincapsulata alcatuita din celule fuziforme dispuse infiltrate printre benzile de colagen dermal. acestea prezinta atipii nucleare moderate (sunt prezenti nuclei veziculosi de dimensiuni variabile unii dintre ei cu nucleol vizibil). Rata mitotica este de 5 mitoze/10 HPF. Sunt prezente imagini de invazie perineurala.
celulele tumorale au prezentat urmatorul profil IHC:

CKAE1/AE3 pozitiv
CD10 focal pozitiv
Indicele de proliferare apreciat cu ajutorul lui KI67 este de 40%.
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
27-04-2013, 23:37

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

absolut imposibil de spus in afara unui context clinic mai larg sau fara o expertiza a unui anatomopatolog. evident ca este o forma de cancer cu localizare pe piele, dar diagnosticul definitiv trebuie mentionat undeva in concluziile acestor investigatii, daca a fost posibil de determinat. ce v-au spus medicii ?
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp