Rezultat anatomopatologic

Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
1 comentarii 1
1 Manisz
1 Manisz [0c]
10-02-2010, 10:45

Membru din 10-02-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Bună ziua!

Vă rog lămuriţi-mă cu un rezultat pe care nu ştiu cum să-l interpretez, iar doamna doctor (ginecolog) nu m-a lămurit, doar mi-a recomandat să merg la control peste 3 luni.
Am 49 de ani, sunt în menopauză şi la aproximativ jumătate de an odată am o hemoragie uşoară, ce ţine 4-6 zile. Fără dureri, doar cu un disconfort uşor. Am făcut recent ex. Papanicolau (toate "căsuţele" erau negative cu un singur semn pozitiv, unde scria: celule endocervicale), precum şi un ex. C125 care mi-a ieşit negativ. Totuşi, la recomandarea D-ei doctor, am mai făcut "chiuretaj biotic". Vă rog mult, lămuriţi-mă de ce era nevoie de acest lucru şi interpretaţi-mi "rezultatul" în urma chiuretajului: "materialul examinat este reprezentat de sânge, mucus şi 2-3 mici fragmente de epiteliu scuamos provenite din exocol". Sper că sunt suficiente informaţii pentru a mă lămuri (dacă nu, mă mai puteţi întreba...), vă rog, sunt foarte speriată...
Mulţumesc mult!!!
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp