referitor la cancer pancreas inoperabil

Secțiunea: Cancerul de pancreas
11 comentarii 1
1 liliana Iftimie
12-02-2013, 22:45

Membru din 22-03-2013

Subiecte: 2

Comentarii: 3

Observ contradictiile dintre dvs, cert este ca din ceea ce am citit bicarbonatul de sodiu solutie alcalinizeaza organismul
si nu permite tumorii sa creasca, In plus se administreaza injectabil sau perfuzabil Vitamina B17 (amigdalina )pe care am cumparat-o din California.Cred ca este ultima speranta.Pina acum nu am utilizat-o deoarece facea radioterapie.
Cei care mi-au trimis-o au spus ca se poate face si impreuna cu chimio.In plus ia Vidatox (venin de scorpion albastru)
din Cuba, care impreuna cu suc de noni, si aloe vera il tine pe picioare.Oricit am incercat nu am gasit pe nimeni care a incercat cu bicarbonat de sodiu si vitamina B17., dar nu mai am alte sperante.Liliana Iftimie
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7770c]
10-02-2013, 11:03

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

iti uram mult succes si curaj !
3 AngiKpp
3 AngiKpp [2c]
10-02-2013, 11:08

Membru din 10-02-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Doamna am gasit si eu un mic articol despre asa ceva si o sa il inserez in speranta ca o sa va fie de folos :Terapii care vindeca cancerul s-au perindat frecvent din 1900 si pana in prezent. Terapia alcalina pentru cancer a fost dezvoltata si promovata in acea perioada. A functionat foarte bine pentru bolnavii de cancer dar a fost uitata imediat ce doar o parte din medici au aflat de ea si au incercat s-o promoveze in ciuda opozitie companiilor medicale care s-au opus direct impotriva celor care incercau sa foloseasca alte metode decat medicina traditionala. Atunci s-a dovedit ca o alimentatie foarte alcalina poate vindeca pentru totdeauna multi pacienti.

Mineralele cele mai alcaline precum cesium, rubidiu si potasiu sunt in stare sa intre in celulele canceroase. Alcalinitatea lor puternica, in special a cesiumului, determina pH-ul din celulele canceroase sa se ridice la valoarea de 8 sau mai sus, pentru ca pot afecta aciditatea din celulele canceroase prezent sub forma de acid lactic si o pot neutraliza. In acest stadiu alcalin celulele canceroase pot supravietui pentru doar cateva zile sau mai putin, depinzand foarte mult de concentratia de alcalinitate din celula.
Parerea mea este ca ar trebui sa va interesati mult mai in amanunt, sa cereti parerea mai multor oncologi, ar putea exista posibilitatea daca ii este administrat bicarbonat de Na sangele sa se alcalinizeze prea tare si atunci este din nou o problema! deci trebuie vazut intre ce valori ale ph-ului mediului intern se distrug celelule canceroase!!
Sa va dea Dumnezeu multa putere cu curaj!!
4 liliana Iftimie
10-02-2013, 11:23

Membru din 22-03-2013

Subiecte: 2

Comentarii: 3

Vamultumesc foarte mult si dvs, si d-lui doctor Duke, e o idee buna, numai ca toti medicii de pina acum cu care am vorbit nu au incredere in aceasta terapie si drept urmare nu o recomanda.msau mai mult nici nu stiu despre ea.
In general ei recomanda ce au invatat.
5 RaulDuke
5 RaulDuke [7770c]
10-02-2013, 11:24

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

ma tem ca articolul postat de tine este doar unul dintre atatea mii de articole mincinoase cu informatii menite ca spectaculoase, dar total lipsite de temei medical sau stiintific. nu exista nicio metoda prin care prin "alcalinizarea sangelui" sa se omoare celulele canceroase, iar pH-ul organismului nu poate varia dincolo de anumite limite foarte stricte, in nici un caz pH mai mic de 7 sau mai mare de 8. imi pare rau, dar nu exista solutie simpla pentru tratamentul cancerului si in cele mai multe cazuri inoperabile/metastatice, nu exista inca solutie de vindecare.
6 AngiKpp
6 AngiKpp [2c]
10-02-2013, 11:37

Membru din 10-02-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Domnule doctor, cu tot respectul eu nu ma bat cu dumneavoastra in cunostiinte, mai am mult pana ajung la experienta dvs. acel articol l-am gasit si eu undeva si am zis ca poate ii foloseste doamnei. Si da stiu ca valori mai mici de 7 sau mai mari de 8 sunt incompatibile cu viata insa totusi o refeream la o modificare 7, 45-8.
7 RaulDuke
7 RaulDuke [7770c]
10-02-2013, 12:43

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7770

imposibil. pH-ul fiziologic al mediului intern uman este intre 7.35 si 7.45 si este una dintre cele mai fixe, stabile si bine reglate constante ale corpului uman. inafara acestor valori, cu foarte foarte mici variatii, omul se afla in soc (acidoza sau alcaloza), coma, insuficienta de organe, iar la o variatie inca si mai mica suplimentara, omul moare. asta se intampla in situatii grave, de tipul unor intoxicatii puternice, infectii, socuri de diverse tipuri, traumatisme, arsuri, blocaje renale, etc etc etc iar modalitati prin care acest lucru sa poata fi indus artificial si controlat, nu exista. si nici motive, practic.
8 liliana Iftimie
10-02-2013, 13:48

Membru din 22-03-2013

Subiecte: 2

Comentarii: 3

Inteleg ca poate fi periculos bicarbonatul de sodiu, ca nu poate fi dozat, atunci sa incerc fara el doaR CU b17, b15, SI VITAMINA C? Ce parere aveti?
9 stevens
9 stevens [301c]
10-02-2013, 13:55

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Incercati d-na Liliana, oricum nu mai aveti nimic de pierdut ! Daca nu se poate adiministra prin acel cateter, macar intravenos, o sa va spun cum si in ce doze daca gasitio asistenta sa ii faca perfuziile ! Perfuziile se gasesc in sp[itale si pe comanda in comert la anumite farmacii, vedeti subiectul deschis de d-na Tatiana Pavel, am dat toate detaliile acolo !

Referitor la mecanismul de actiune al bicarbonatului acesta nu alcalinizeaza intregul organism ci doar strica pt cateva ore echilibrul si mediul local de acolo din zona tumorii de aceea conditia este ca bicarbonatul sa vina in contact cat mai intim cu tumora, daca se poate INJECTAT DIRECT IN TUMORA sau in proximitatea ei de aceea este nevoie de a monta cateter pe artera care iriga organul afectat dar este bine si in circulatia generala ( intravenos) daca nu se poate altfel !
Tumora este "incurajata" de mediul general acid al organismului, asa a putut sa prinda radacini initial, iar apoi ea insasi elibereaza acid lactic care ii grabeste dezvoltatrea, exponential pe masura ce trece impul !

Multa sanatate ! Si nu va lasati impresionati de orice medici, atata timp cat nu va ofera o solutie !
10 adamantium
10 adamantium [24c]
10-02-2013, 17:30

Membru din 12-12-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 24

AngiKpp si nu va suparati dar cesiul nu este inteligent, de ce ar alege numai celulele canceroase, si de ce ar creste daca ar creste Ph-ul la valori peste 8 numai in celulele canceroase si nu si in cele sanatoase? ce se va intampla cu substanta alcalica care iese din celulele canceroase moarte? nu va produce o alcaloza excesiva a organismului? pentru ca la un Ph seric de 8 omul e mort
m-ar interesa si faptul sub ce forma vreti sa introduceti cesiul in organism (acesta este un metal lichid ca si mercurul), si are un izotop foarte radioactiv, care dintre izotopi il veti folosi?
cancerul pancreatic are o mortalitate foarte mare, in faza incipienta se poate incerca o operatie Whipple insa mai tarziu raman numai variante paliative ca pacientul sa nu moare de foame.
asa sa gandit ca in aceasta boala au murit luciano pavarotti, steve jobs si multi altii care ar fi avut bani suficient pentru orice tratament, daca ar fi asa de simplu, de ce nu au supravietuit?
11 stevens
11 stevens [301c]
12-02-2013, 22:45

Membru din 20-01-2013

Subiecte: 0

Comentarii: 301

Cu respect va corectez domnule doctor ! Cesiul ca si celelate metale alcaline din grupa sa sunt niste metale de consistenta untului tare !

http://www.youtube.com/watch?v=uixxJtJPVXk

Forma de administrare este o clorura, o pulbere ! Si sodiul este un metal care explodeaza in contact cu aerul dar asta nu inseamna ca nu mai putem manca clorura de sodiu ! Dar nu multa pt ca si asta da probleme destul de mari de la 5-6 grame in sus /zi ! Cam asa se adminstreaza si aceast cesium cloride, cateva grame /zi pana la o limita de 100, 120 de grame in total !
S-a mai discutat subiectul dar inca nu este foarte disponibila aceasta "sare alcalina" in Romania, desi se poate gasi pt cine doreste !

Poate ma ajutati cu subiectul cateterismului pe subiectul paralel cu acesta !

Cu stima !
Răspunde la topic
11 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp