melanom malign in faza metastazica

Secțiunea: Cancerul de piele (Melanom malign)
3 comentarii 1
1 DAVINIA
1 DAVINIA [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Mama mea vitrega are melanom malign in faza metastazica. Nu a reactionat la citostatice si nici interferonul nu a ajutat-o prea mult. In urma cu cateva zile am gasit un articol dintr-un ziar spaniol unde era descris cazul unei femei de 79 de ani din USA cu acelasi diagnostic ca si al mamei mele careia medicii i-au administrat GLEEVEC, un citostatic utilizat pentru leucemie si alte tipuri de cancer. Rezultatele au fost uimitoare, doua din tumori i-au disparut iar altele si-au redus volumul intr-un mod impresionant. Medicii spune-au ca a fost un test si tinand cont ca s-a experimentat doar pe o singura persoana nu este relevant. Ce ma sfatuiti? Medicii oncologi ar fi de acord sa ii administreze medicamentul?
Sant la capatul puterilor, aceasta boala a fost in jurul meu toata viata, acum 18 ani mama mea naturala a murit tot de cancer..................
Va multumesc de ajutor!!!!
2 DAVINIA
2 DAVINIA [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Iti multumesc din inima pentru ajutor!!! Ti-am trimis acum un email.
Pe curand
3 Doru
3 Doru [7c]
30-09-2014, 12:44

Membru din 30-09-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 7

Ai gasit medicamentul? Functioneaza? Daca da, imi poti da detalii cum ai facut rost de el?
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp