polipoza colorectala adenomatoasa degenerata malign la nivelul colonului transvers

Secțiunea: Cancerul de colon
2 comentarii 1
1 marian.ionica
1 marian.ionica [0c]
15-01-2015, 12:44

Membru din 15-01-2015

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua.

Ma numesc Ionica Marian, am 29 ani si sunt din Calarasi.

Am fost diagnosticat in Martie 2014 cu polipoza colorectala adenomatoasa degenerata malign la nivelul colonului transvers iar interventia chirurgicala la care am fost supus este urmatoarea proctocolectomie totala laparascopica cu anastamoza ileonala t-t mecanica; enterectomie segmentara. In Iulie 2014 mi s-a desfiintat ileostoma si am revenit cu scaunul la normal. De atunci insa ma lupt cu scaunele foarte dese si multe ( 10-15/zi ). Tratamentul pe care-l am acum este bazat pe loperamid 7-8 capsule/zi. Dieta este bazata pe alimente sarace in fibre, alimente care sa constipe ( orez, paste, branza slaba de vaci Fagaras, piept de pui, carne de curcan, paine prajita, ceaiuri antidiareice). Cu toate acestea nu reusesc sa mai reduc numarul scaunelor si frecventa lor. Va rog daca ma puteti ajuta cu sfaturi/idei/recomandari de orice natura : medicamente, suplimente, alimentatie.

Daca sunt necesare si alte detalii vi le pot oferi cu cea mai mare placere!

Va multumesc!
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
15-01-2015, 16:43

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (marian.ionica, Azi, ora 12:44:37):


daca se poate sa te rezumi la o singura postare, ar fi foarte util si usor de urmarit. din pacate insa, cred ca singura persoana care poate sa te ajute, si care mai si trebuie, este chirurgul care te-a operat. ce discutie ai avut cu el ? altfel problema aceasta, desi inteleg ca foarte suparatoare, nu are legatura cu subiectul acestui forum, care este cancerul si care, la tine, in toate aparentele, a fost rezolvat si sper eu ca este vindecat.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp