PET/CT-Tumora corp gastric regresiva

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
1 comentarii 1
1 profesor
1 profesor [2c]
07-04-2023, 06:19

Membru din 07-05-2014

Subiecte: 4

Comentarii: 2

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o părere.

Ingrosare neregulata a peretelui micii curburi gastrice de pana la 16 mm, cu captare focala FDG de 10 mm (SUV lbm=2,4) (nu dispunem de examinari CT anterioare pentru evaluare comparativa, rec. corelare cu ex endoscopic). Fara adenopatii loco-regionale, retroperitoneale, pelvine sau inghinale semnificative dimensional sau metabolic active.
Rinichi "in potcoava", functie normala. Fara alte modificari morfologice sau de activitate FDG decelabile la nivelul organelor parenchimatoase abdomino-pelvine sau la nivelul tubului digestiv. Fara lichid liber intraperitoneal.
Fara modificari morfo-metabolice decelabile la nivel cranio-cerebral sau la nivelul gatului. Fara adenopatii latero-cervicale sau supraclaviculare.
Plamani expansionati bilateral, prezinta periferic lateral in LM, respectiv periferic posterior in LID cate un micronodul poliedric de sub 6 mm necaracterizabil PET, dispus subpleural. .
Fara colectii pleurale. Fara adenopatii mediastinale sau axilare. Fara modificari metabolice decelabile la nivelul scheletului.

Concluzie: Tumora corp gastric regresiva ce pastreaza discreta activitate metabolica.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp