diagnosticata in urma cu 20 de ani cu neoplasm rinofarige

Secțiunea: Chimioterapie
2 comentarii 1
1 danrod
1 danrod [0c]
01-02-2012, 20:29

Membru din 01-02-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 0

buna seara. va rog frumos sa ma ajutati deoarece am o sora de 39 ani bolnava de cancer. a fost diagnosticata in urma cu 20 de ani cu neoplasm rinofarige. a fost tratata la IOB in toti acesti ani. a recidivat de 3 ori a facui citostatice, radioterapie dar acum cateva luni a recidivat din nou. a inceput sa faca la targu mures chimioterapie paleativa dar numai 2 sedinte deoarece starea ei s a agravat. nu mai poate inghiti nimic si i sa facut gastrostomie. este la pat de 2 luni, vomita foarte mult, a slabit cam 20 kilograme are dureri. i au fost prescrise calmante de la medicul oncolog. intrebarea mea este ce mai putem face pentru ea? de ce vomita atat? ultima sedinta de citostatic a facut o in noiembrie nu cred ca e o reactie adversa a trecut prea mult. gura ii este tot timpul plina cu puroaie de unde? la ce sa ne asteptam? poate fi mai rau de atat? cine a mai intalnit asemenea caz il rog din suflet sa mi raspunda.
2 RaulDuke
2 RaulDuke [7763c]
01-02-2012, 20:29

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

a vazut-o si pe ea un medic infectionist ? nu se pot da raspunsuri medicale si nu se pot face un consult medical prin discutii pe internet. trebuie revazuta de medici, de la medicul de familie, la specialistul de ORL, si un specialist de boli infectioase, etc. nu poti face tu de unul singur absolut nimic. are niste analize mai recente facute macar ?
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp