nevoie de info... cancer de vulva

Secțiunea: Alte forme de cancer
1 comentarii 1
1 lia24
1 lia24 [0c]
02-11-2010, 22:47

Membru din 02-11-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Recent o cunostinta a fost diagnosticata cu cancer de vulva, in urma consultari cu dr a fost trimisa la tomografie abdominala, pelviana si toracica. La radiografia toracica rezultatul a fost urmatorul :
Numeroase adenopatii mediastinale dispuse la toate nivelurile mediastinului ce formeaza mase adenopatice cu diametru maxim de 3,2 cm, adenopatiile sunt in contact cu vasele mediastinale, fara a exercita efect compresiv semnificativ asupra lor .Multiple leziuni hiperdense cu bronhograma aerica prezenta in interior sunt prezente in ambii plamani ce efecteaza segmente ale LSD si LMD. Multiple imagini micromodulare si miliare sunt prezente pulmonar bilateral ,iar o leziune cu margini spiculate de aprox 2 cm este prezenta in LSS placata la pleura lateralo-toracica. Fara colectii pleurale. Limfodenopatii supradiafragmatic stg. si precardiatic cu diametrul maxim de 1,9 cm .
Tin sa precizez ca in urma cu 20 de ani aceasta persoana a fost diagnosticata cu pleurezie .Va rog sa imi spuneti daca rezultatul de mai sus poate fi o urmare a pleureziei sau un cancer pulmonar. multumesc
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp