neoplasm gastric, multiple metastaze la ficat

Secțiunea: Cancerul de stomac (gastric)
4 comentarii 1
1 mariusd
1 mariusd [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Buna ziua. Va rog din suflet sa ma ajutati in legatura cu mama. in varsta de 56 de ani. A fost diagnosticata cu neoplasm gastric si metastaze hepatice, in urma cu 2 luni. Medicii au hotarat in sfarsit sa o opereze dar riscurile sunt foarte mari. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva printr-o asemenea situatie si care au fost urmarile acestei operatii. Nu stim daca sa acceptam sau nu sa fie operata, dar operatie poate fi singura solutiepentru oprirea hemoragiei pe care o are la stomac. Va multumesc si astept cat de repede posibil opiniile dvs cu privire la aceasta situaitie, sau alte remedii de tratare a acestei probleme.VA multumesc.
2 stroe
2 stroe [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

incearca biobran -3g/zi,ceai antitumoral dela Plafar ,ceai de traista ciobanului,argila(Mircea Bocan).Citeste despre Bio Bran pe net.
3 mariusd
3 mariusd [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 1

multumesc pentru raspuns.de cand am postat mesajul pe net, ma uit non stop sa vad daca am primit vreo speranta de lumina, si nimic.daca puteti sa ne ajutati cu vreun sfat va rog din suflet sa nu eziatati sa o faceti. multumesc .
4 Mihai1
4 Mihai1 [1c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Incercati la firma Energy Plus Adresa firmei: str. Mircea Vulcanescu nr. 92, sector 1, Bucuresti. Eu am luat legatura cu dansii telefonic (tel/fax: 021/316.43.92), dupa ora 17.00.
Articolul il gasiti in Formula As
Răspunde la topic
4 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp