Neo col uterin operat

Secțiunea: Cancerul de col uterin
2 comentarii 1
1 gabriela 16
1 gabriela 16 [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Am fost operata in aprilie 2008 de cancer de col. Am facut radioterapie, chimioterapie cu cisplatin si curieterapie inainte de operatie. In urma cu cateva zile am refacut analizele, la Hematologie WBC 3,96 ; RDW 11,4 ; celelalte sunt in limite normale, iar la Biochimie Urea 34,1 mg/dl; Creatinina 0,74 mg/dl; Glucoza 99 mg/dl ; GOT 21 U/l; GPT 25 U/l; Fosfataza alcalina 279 U/l ( la limitele normale sunt trecute valorile 98-279); GGT 16 U/l ; LDH 406 U/l. Cu toate sunt in limite normale, totusi cand doamna doctor a vazut valoarea fosfatazei alcaline a avut o ezitare . Imi e foarte teama ca ma indrept spre metastaze. Credeti ca pot imbunatati rezultatul prin terapie naturista sau alimentatie.
2 lyanageorgescu
2 lyanageorgescu [101c]

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 101

Evolutia cancerului de col uterin este in principal locoregionala( recidiva) inainte de metastazare.Cresterea la limita de sus a fosfatazei alcaline are mai multe cauze,mai degraba disfunctii vezica biliara, litiaza biliara si chiar consumul unor medicamente.Nu se pune problema de metastaze, este indicat un regim de viata corect( atentie chimicale), suplimente nutritive(care trebie luate si de oamenii aparent sanatosi).Dar inainte de a lua orice supliment, trebuie sa te informezi care sunt toate cercetarile stiintifice din reclama si cum ajuta foarte mult in astfel de cazuri.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp