condilomatoza.. negi genitali - ma ustura f tare si ma arde

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii 1
1 zanica
1 zanica [0c]
04-09-2012, 23:02

Membru din 04-09-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Acum 5 zile am fost diagnosticata cu condilomatoza..negi genitali..am cumparat condylne la recomandarea medicului ginecolog...miam dat deja de 3 zile insa ma ustura fffffff tare...si ma arde ...sau facut albiciosi ...este ceva normal????cam cat ar mai dura pana dispar?si mai am o intrebare..am auzit ca pot aparea si in gat in urma sexului oral...cum aflu daca am si in gat asa ceva??sunt foarte speriata,....am auzit ca trec foarte greu si nu stiu ce sa mai fac,va rog mult sa nu ocoliti ....multumesc anticipat...
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
26-10-2008, 17:14

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

Aceasta solutie arde, de aceea trebuie sa o pui numai deasupra negului, putin, evitand pielea sanatoasa din jur,Pentru a evita arsura pielii sanatoase de la baza negului si din jur unge aceste zone sanatoase cu un strat protector de crema {unguent cu zinc].Nu aplica, deci, solutia pe zone prea intinse, ci strict o picatura pe neg,Se aplica de 2 ori pe zi, 3 zile consecutiv;tratamentul poate fi repetat in fiecare saptamana timp de maxim 5 saptamani succesive. .Dupa a 2-a sau a 3-a zi negii se necrozeaza si cad.In gura pot aparea mult mai rar, nu stiu ce sa-ti spun.FA SEX CU PREZERVATIV!!!!!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp